Prostě mi to nedá abych se vyjádřil.
Zaprvé bych chtěl říci že nejsem puritán a fotky kdy to není vysloveně cp mi nevadí ale fora která jsem navštěvoval padala hlavně z důvodů fotek. Imgsrc bylo jeden čas zakázáno i na chatu tak proč to teď tahat na forum?
za druhé
Kasz píše:Nejde o fotku v plavkách, jde o důraz na ten rozkrok, který je z té fotky cítit. Není to běžná fotka z koupaliště, je to záměrně vyfocené tak, aby ten rozkrok byl na té fotce hlavním motivem. To je to, proč mi ta fotka vadila.
.....
otevřel jsem 3 témata s fotkami holčiček (ano jedno imgsrc) a přijde mi že tam jsou dívky v podobných pozicích jako je ten kluk poměrně často, takže u dívek to nevadí a u kluků ano?
(Předmět příspěvku: Re: iMGSRC.RU - top fotky pro GL 1 Stránka Napsal: čtvrtek 24. 9. 2015, 13:45:23
fotka číslo 3,7)
( Předmět příspěvku: Re: DeviantArt 1 stránka Nový příspěvek Napsal: čtvrtek 3. 9. 2015, 11:11:28 fotka číslo 21)
za třetí.
Plyšáček píše:BL si mohou založit vlákno s podobným názvem. Mnozí BL mají hezké sbírky z imgsrc.ru. Mohli by také konečně něco dávat na fórum.
viz výše, osobně si myslím že fotky z imgsrc by tu neměli být a z rajčete se sem dávat "nesmí". Navíc si u spousty fotek nepamatuji zdroj a dávat odkaz na galerii do které bych to nahrál není zdroj. Ale říkal jsem si že třeba na idnesu jsou občas pěkné fotky tak možná od tam se pak něco pošle
za čtvrté. Plně respektuji Adminy a Moderátory a ať se rozhodnou jakkoliv na mém postoji se toho moc nezmění. Je to jejich kůže, jejich zodpovědnost. Jen mi přišlo že dávat hraniční obrázek, u kterého jsou pochybnosti jestli do vlákna o nevhodných fotkách patří, je ten správný příklad.
PS:jestli tu bude diskriminace BL tak nebojte, nic nám přeci nebrání v případě nespokojenosti jít jinam a dělat si to po svém.