František Flarnytryl: Jsem pedofil. No a co?

Životní příběhy pedofilů, které byly zveřejněny na titulní straně webu. Mnohé další, avšak na webu nezveřejněné, je možné nalézt v sekci Životní příběhy v sekci pro registrované. Mějte na paměti, že chcete-li zveřejnit svůj příběh na titulní straně webu, stačí napsat na redakční e-mail: [email protected].
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od Kasz »

lsiv píše:nicmene,pokud by se k diteti nekdo mohl chovat alespon humanne,citlive a s pochopenim,tak by to mohl byt prave zdravy pedofil.
No a proč by to nemohl být úplně stejně třeba i zdravý heterosexuál a nebo homosexuál?
lsiv píše:To,ze mnohy(kazdy) pedofil zanechava v dusi ditete vetsi nasledky(traumata) nez vetsina teleiofilnich zneuzivacu deti,toto si rozhodne nemyslim v zadnem pripade.
To jsem nenapsal. Tys psal svůj text, jako kdyby všichni pedofilové už jenom proto, že jsou pedofilové, byli v něčem "lepší", i co se týče toho zneužívání. Ano, obecně zneužití od pedofilů mají méně závažnější charakter, ale říct, že pokud (kterýkoliv) pedofil zneužije dítě, má to vždy menší negativní následky, než od heterosexuála, bych si nedovolil. Jenže přesně v tom duchu jsi onu prvotní větu formuloval. Rozhodně existují pedofilové, kteří zneužili, a zanechalo to na dítěti mnohem větší následky, než když zneužili děti někteří nepedofilové. Čtěme a pišme věty logicky správně. Když napíšu existuje alespoň jeden, nepíšu, že to tak dělá každý, právě naopak. Tys např. napsal: "Osobne vidim ze strany vlastnich rodicu negativni nasledky pro dite jako mnohem traumatictejsi,nez ze strany pedofilu s laskou,a se zamilovanosti hladiciho dite po vlasech ci v jinych(moralne dovolenych-ci mene dovolenych- mistech. " Jenže ne všichni pedofilové hladí (nebo zneužívají) dítě ze zamilovanosti a s láskou, a navíc negativní následky nějakého takového hlazení mohou být daleko větší, než nějaká "lehčí" forma pohlavního zneužívání ze strany vlastních rodičů. Opět se budu jen opakovat: Nedělejme zevšeobecnňující závěry, pedofilové jsou také jenom lidé a mohou ublížit jakkoliv a komukoliv, dospělému i dítěti.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Příspěvky: 208
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od lsiv »

Kasz pise:No,a proč by to nemohl být úplně stejně třeba i zdravý heterosexuál a nebo homosexuál?

Mohl,ovsem pedofil ma k diteti jine predispozice,a i kdyby byla dospela zena(ci muz) sebekrasnejsi a sebepritazlivejsi(mluvim jen za sebe),nebudu schopen s ni uskutecnit natolik nezny a prirozeny(nepokrytecky) kontakt s citovym pochopenim a porozumenim jako s ditetem mych preferenci, k nemuz pocituji spontanni lasku(i telesnou) a naklonnost. Budu se chovat a delat(jsouc pedofilem) nejen to,co je diteti prijemne a odpovidajici jeho veku a vyvinu,ale budu se snazit rovnez hledet do budoucna,jak me chovani bude dotycne dite vnimat treba o 10 let pozdeji.

Vlastni rodic je schopen(videl jsem takovych pripadu spousty) dite traumatizovat na cely zivot,aniz by k sex. zneuziti muselo dojit. Pokud ale ke zneuziti(ci znasilneni) dojde,dotycny teleiofilni otec(matka) jen stezi bude mit pro oblast krehkeho eroticko-sexualniho sveta ditete(neni to jejich oblast zamereni) lepsi pochopeni,nez vetsina dusevne zdravych pedofilu.
Nesnazim se nic zevseobecnovat,vychazim pouze z logickych uvah,vlastnich zkusenosti a z nazoru odborniku.
Pedofil neni lepsi nez kterykoliv jiny clovek.Pedofil ma(mel by mit) pouze k diteti odlisny pristup,stejne tak,jako ma(na rozdil od pedofila) odlisny pristup teleiofilni muz ke sve milovane(oblibene) dospele zene(ktera ma zcela jine sexualni naroky a normy nez dite),probouzejici v nem laskyplnou touhu.

S pozdravem

lsiv
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od Fx100d »

lsiv píše:Mohl,ovsem pedofil ma k diteti jine predispozice,a i kdyby byla dospela zena(ci muz) sebekrasnejsi a sebepritazlivejsi(mluvim jen za sebe),nebudu schopen s ni uskutecnit natolik nezny a prirozeny(nepokrytecky) kontakt s citovym pochopenim a porozumenim jako s ditetem mych preferenci, k nemuz pocituji spontanni lasku(i telesnou) a naklonnost. Budu se chovat a delat(jsouc pedofilem) nejen to,co je diteti prijemne a odpovidajici jeho veku a vyvinu,ale budu se snazit rovnez hledet do budoucna,jak me chovani bude dotycne dite vnimat treba o 10 let pozdeji.
To bys možná byl schopen udělat ty a nebyl bys konkrétně ty schopen dítě brutálně znásilnit, ale nemůžeš to říct všeobecně. Pedofila dítě sexuálně přitahuje a pokud tomuto svému pocitu dá přednost, může dítě třeba i brutálně znásilnit a pak ze strachu i zabít, viz Novák, který Jakuba také po zneužití zavraždil. Byl to pedofil a dítěti ublížil daleko více než někteří rodiče, kterým bylo dítě odebráno například z důvodů zanedbání péče.
lsiv píše:Vlastni rodic je schopen(videl jsem takovych pripadu spousty) dite traumatizovat na cely zivot,aniz by k sex. zneuziti muselo dojit. Pokud ale ke zneuziti(ci znasilneni) dojde,dotycny teleiofilni otec(matka) jen stezi bude mit pro oblast krehkeho eroticko-sexualniho sveta ditete(neni to jejich oblast zamereni) lepsi pochopeni,nez vetsina dusevne zdravych pedofilu.
Duševně zdravý pedofil dítě zneužívat nejspíš nebude a zvlášť tehdy, když si uvědomuje jaké škody může napáchat. Ikdyby zneužití probíhalo sebejemněji, po prozrazení takového kontaktu dítěti újmu způsobí následné vyšetřování a postoje okolí, za což opět může ten konkrétní pedofil a musíš toto riziko zohlednit.
lsiv píše:Nesnazim se nic zevseobecnovat,vychazim pouze z logickych uvah,vlastnich zkusenosti a z nazoru odborniku.
I odborníci říkají, že zneužití pedofilem bývá častěji méně škodlivé, to je pravda, ale neplatí to vždy. Je to jen výsledek statistiky který nemůžeš brát jako pravidlo.
lsiv píše:Pedofil neni lepsi nez kterykoliv jiny clovek.Pedofil ma(mel by mit) pouze k diteti odlisny pristup,stejne tak,jako ma(na rozdil od pedofila) odlisny pristup teleiofilni muz ke sve milovane(oblibene) dospele zene(ktera ma zcela jine sexualni naroky a normy nez dite),probouzejici v nem laskyplnou touhu.
Myslím si, že sexuální preference nemají jednoznačně vliv na chování k preferovanému objektu. Je spousta mužů, kteří své partnerky týrají psychicky nebo je bijí. To, jak se chováme k ostatním ovlivňuje nejen sexuální preference, ale především charakter člověka a výchova. Pedofil který je sobec může ublížit daleko více než rodič který dítě zneužil nebo v něčem zanedbal výchovu a péči.

Zkrátka nemůžeš říct, že pedofilové mají tendenci být empatičtější nebo že dětem více rozumí, není to přímo spjaté s pedofilními dispozicemi člověka.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Příspěvky: 208
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od lsiv »

Fx100d:"To bys možná byl schopen udělat ty a nebyl bys konkrétně ty schopen dítě brutálně znásilnit, ale nemůžeš to říct všeobecně. Pedofila dítě sexuálně přitahuje a pokud tomuto svému pocitu dá přednost, může dítě třeba i brutálně znásilnit a pak ze strachu i zabít, viz Novák, který Jakuba také po zneužití zavraždil. Byl to pedofil a dítěti ublížil daleko více než někteří rodiče, kterým bylo dítě odebráno například z důvodů zanedbání péče. "

Jedna se opet jen o muj osobni dojem,ale pokud dite miluji,nebudu ho nikdy schopen zabit(jako dotycny pedofil Novak),jelikoz zivot ditete je pro mne mnohem cennejsi,nez muj zivot vlastni. Totez se tyka brutalniho znasilneni,ktere se zamilovanosti a citovou strankou veci nejsem schopen sloucit.

Fx100d:
"Duševně zdravý pedofil dítě zneužívat nejspíš nebude a zvlášť tehdy, když si uvědomuje jaké škody může napáchat. Ikdyby zneužití probíhalo sebejemněji, po prozrazení takového kontaktu dítěti újmu způsobí následné vyšetřování a postoje okolí, za což opět může ten konkrétní pedofil a musíš toto riziko zohlednit."

Zde jde rec opravdu jen o odpovednosti pedofila,ktery byl mel "zabezpecit" svym vhodnym pristupem k diteti(i k okoli) minimalizaci prozrazeni byt' jen naznaku tzv. zneuziti,kterym muze byt nekdy i jen pouhe hlazeni,polibky,objeti apod.(jez take mohou byt provedeny v nejrozmanitejsich podobach).

Fx100d:
"I odborníci říkají, že zneužití pedofilem bývá častěji méně škodlivé, to je pravda, ale neplatí to vždy. Je to jen výsledek statistiky který nemůžeš brát jako pravidlo."

Jako pravidlo to neberu vubec,jelikoz kterykoliv clovek(at' se jiz jedna o sebecitlivejsiho a sebenormalnejsiho pedofila ci kohokoliv jineho) zustava porad jenom clovekem.

Fx100d:
"Myslím si, že sexuální preference nemají jednoznačně vliv na chování k preferovanému objektu. Je spousta mužů, kteří své partnerky týrají psychicky nebo je bijí. To, jak se chováme k ostatním ovlivňuje nejen sexuální preference, ale především charakter člověka a výchova. Pedofil který je sobec může ublížit daleko více než rodič který dítě zneužil nebo v něčem zanedbal výchovu a péči. "

Ano,zde jsem pouzil nespravnou formulaci,nebot' sex.preference se nerovna citovemu vztahu,lasce ani zamilovanosti. Pokud ovsem dite miluji z celeho srdce,muj vztah se bude vyvijet podobne,jako vztah zamilovaneho muze teleiofila ke sve milovane osobe(zene). Oblast zamilovanosti a vzajemne pritazlivosti hraje velmi vyznamnou roli.
Z druhe strany nevim.. Zamilovanost nemusi zarucovat ani kvalitni sex,ani vysledny dobry vztah. Zde bychom potrebovali spise radu nepedofila,jelikoz u nas-u pedofilu,se(vetsinou)jedna o vztahy(s ditetem) vice-mene ciste platonicke.

Kazdopadne si nemyslim,ze rodic-otec(matka),v pripade ze sve dite znasilni ci jinak tyraji,napachaji ve vetsine pripadu mensi skody nez zdravy pedofil(Novaka za zdraveho nepovazuji).

Zdravi

lsiv
Uživatelský avatar
zdenek.hry
Registrovaný uživatel
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: BAN
Příspěvky: 39

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od zdenek.hry »

SMAZÁNO - nevhodný příspěvek
Naposledy upravil(a) zdenek.hry dne neděle 5. 8. 2012, 23:40:46, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Příspěvky: 208
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od lsiv »

Kdyz uz dochazi k nejakemu(nejen telesnemu) kontaktu ditete s dospelym pedofilem,je nutne byt nejen velmi obezretny,ale i (a tyka se to snad jeste ve vetsi mire boyloveru) ve vsech ohledech predvidavy.
Z divky vyroste zena,a telesny kontakt s muzem pro ni bude v budoucnu naprosto prirozeny.Tim nechci rici,ze kazdy pedofil napomaha pozitivnimu telesnemu kontaktu v dospelosti u divek.
Jina situace ale vznika u boyloveru. Chlapec muze nekdy zajit v kontaktu s pedofilem i mnohem dale,nez stejne stara divka. Zde se skryva velke nebezpeci a riziko pro oba.
Vsem nam je znamo,ze chlapci vzajemne masturbuji. Stejne tak i se starsim kamaradem-pedofilem, mohou u chlapcu vzniknout jiste tendence v techto oblastech. Casto je take chlapec velmi zvedavy-jak asi vse bude vypadat az dospeje,a stane se z neho muz.
Nezapominejme,ze z chlapcu ve vetsine pripadu vyrustaji heterosexualni-teleiofilni muzi.
Pro chlapce,muze byt klidne traumatictejsi "neopatrny" polibek od pedofila stejneho pohlavi nez to,co sice muze byt oficialne zakazane,pro chlapce a muze ovsem zcela prirozene. U divek se muzeme setkat s reakci opacnou.
Je nezbytne mit neustale na mysli,ze dite je ditetem pomerne kratkou dobu ve srovnanim s nejdelsim obdobim zivota cloveka-dospelosti.
Pokud se pedofil rozhodne pro jakykoliv zavaznejsi kontakt s ditetem,melo by byt jeho povinnosti pomoci diteti alespon' castecne prechod do dospelosti,a snizit(nejlepe vyloucit) moznost vyskytu jakychkoliv traumat.

Budouci trauma(nebo neprijemne pocity)ditete muze pedofil zpusobit i svym prilisnym strachem,nervozitou,pocitem viny a premirou projevu zamilovanosti,pricemz vse probiha bez jakehokoliv telesneho kontaktu.
Pedofil musi situaci kontrolovat,a chovat se co nejprirozeneji.
Pokud dochazi k telesnemu kontaktu,nesmi z neho mit dite pocit,ze se jedna o neco zakazaneho. Dite by melo mit z takoveho kontaktu pocity prijemne,ale pedofil by zaroven nemel zduraznovat,ze se jedna o neco vylozene dobreho(nezbytneho a duleziteho),nebo vylozene spatneho(zakazaneho). Dite nesmi mit dojem,ze by se melo za telesny kontakt s pedofilem stydet,a stejne tak i pedofil sam tento dojem mit nesmi. Pokud ho ma,prenasi ho tim na dite vcetne strachu z trestu,odhaleni atd.
V pripade,ze se pedofil choval i bez jedinych znamek telesneho kontaktu k diteti neprirozene(viz. mj.vyse uvedene faktory),nemel by se divit,ze az se na nej adolescent nebo dospely(ktery tehdy byl dotycnym ditetem) podiva,muze pedofil v jeho pohledu zaregistrovat jakysi otaznik nebo stin nepochopeni.



lsiv
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od Kasz »

“zkrátka a jednoduše, pokud si třeba ukážete pindíky a něco o tom popovídáte proč ho má každej jinýho, případně si na něj vzájemně sáhnete, tak není rozdíl mezi dítě-dítě a dítě-dospělý.”
Rozdíl v tom je dost zásadní. Děti většinou příliš nevědí, co činí, zatímco dospělý ano. Pohlavní orgány jsou v naší kultuře chápány jako vysoce intimní místa, a tam se jen tak někdo nedotýká. Tvůj text mi připadne jako ospravedlnění pro zneužívání dětí, které vypadá jako “edukativní” chvilka.

“ale pokud se dospělý neovládne a osahávání nebo podobné chování začne být pro dítě nepříjemné, je jasné, že jde o zneužití s možnými následky.”
Jenže ono se může jednat o zneužití s možnými následky, i když to tomu dítěti bude příjemné!

“Pedofil musi situaci kontrolovat,a chovat se co nejprirozeneji.“
Nevím, jestli přirozenost je to správné slovo, i když já často říkám, že pedofil se musí chovat co “nejnormálněji”, což není slovo o moc lepší.

“V pripade,ze se pedofil choval i bez jedinych znamek telesneho kontaktu k diteti neprirozene(viz. mj.vyse uvedene faktory),nemel by se divit,ze az se na nej adolescent nebo dospely(ktery tehdy byl dotycnym ditetem) podiva,muze pedofil v jeho pohledu zaregistrovat jakysi otaznik nebo stin nepochopeni.”
A nebo nevraživost.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
zdenek.hry
Registrovaný uživatel
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: BAN
Příspěvky: 39

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od zdenek.hry »

SMAZÁNO - nevhodný příspěvek
Naposledy upravil(a) zdenek.hry dne neděle 5. 8. 2012, 23:41:03, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od Kasz »

zdenek.hry píše:ANO !
do jisté míry to (zneužívání) dáli se to tak nazvat, ospravedlňuji.
kdo nezažil, nepochopí. to by byla nekonečná diskuze.
Tak já zažil ledacos, ale vždycky jsem rozlišoval zneužívání (jednání s cílem sexuálně uspokojit sebe nebo dítě) od jednání, které je v rámci onoho tebou popisovaného mazlení, přitulení, hlazení - tak, jak rodiče hladí svoje děti a nebo jak se tulí ke svým dětem a dávají jim pusu na dobrou noc. Pro zneužívání pochopení nemám.
zdenek.hry píše:ano, dítě NEVÍ co ho čeká, ale když si děti hrajou na doktora, taky se osahávaj, prohlížej se a povídaj si o tom a nemaj z toho následky.
Avšak můžou mít.
zdenek.hry píše:chovat se přirozeně nebo normálně, znamená se chovat jako milující rodič.
No jo, ale co to znamená chovat se jako milující rodič?
zdenek.hry píše:Zde jde rec opravdu jen o odpovednosti pedofila,ktery by mel "zabezpecit" svym vhodnym pristupem k diteti(i k okoli) minimalizaci prozrazeni byt' jen naznaku tzv. zneuziti,kterym muze byt nekdy i jen pouhe hlazeni,polibky,objeti apod.(jez take mohou byt provedeny v nejrozmanitejsich podobach).
Pokud vezmu tvůj text doslova, tak aby pedofil zajistil minimalizaci prozrazení "čehokoliv", tak by se neměl vůbec chovat tak, aby mohlo dojít k nějakému prozrazení, tzn. vůbec by neměl dělat to jednání, které by se mohlo "prozradit". To je dle mého názoru odpovědný pedofil. Ne ten, který něco dělá, ale následně pak dělá všechno proto, aby minimalizoval prozrazení - to je hrozně napsané, jako kdyby si "odpovědný" pedofil měl dávat bacha na to, aby se jeho zneužívání neprozradilo. A trochu mi to připomíná Flarnytryla. Taky šlo v podstatě "jen" o hru na doktora, nějaké osahávání, pózování a focení, snad i orální uspokojování... to, co by děti mohly mezi sebou dělat běžně, jenže dítě na druhé straně by nedostalo rok nepodmíněně.
zdenek.hry píše:ani ne tak pedofila, jako pochopení jeho okolí že takové chování je normální.
Teď máš na mysli které chování?
zdenek.hry píše:dalším důležitým faktorem je si přiznat, že rodiče nejsou jediný, kdo mohou děti milovat, ale i blízcí přátelé (pedofilové) nebo i zdravotní sestry v nemocnicích, vedoucí a praktikanti na dětských táborech, učitelé.
Tak to uzná většina lidí, otázka je, jak to myslíš s tím slovem milovat. Mít rád (milovat) můžeš všechny lidi bez rozdílu.
zdenek.hry píše:v tom případě když toto chování někdo považuje za pedofilní by měl osobně prohlásit že každý druhý táta i máma jsou pedofilové. to že někdo někoho miluje, pohladí ho a dá mu pusinku, obejme ho neznamená že je pedofil. už to zavádíte do extrému, kdy jakýkoliv kontakt (s nevlastním) dítětem je pedofilní.
Něco, co by oprávněně zasluhovalo použití výrazu "pedofilní", podle mě musí obsahovat erotickou složku ve formě pedofilie. Jenže myslím si, že není důležité, zda nějaké jednání je způsobeno pedofilem (a tedy obsahuje onu eroticklou složku) a nebo ne, důležité je, jak se ten člověk navenek chová, jaké to má důsledky pro něj, pro dítě, pro okolí, zda pozitivní nebo méně pozitivní, a podle toho bych hodnotil, co je správné a co špatné, a přitom bych tomu nedával přívlastek "pedofilní", protože co je tzv. "pedofilní", nemusí být špatné. Já jsem učitel, v podstatě pedofilní, cokoliv dělám, ovlivňuje i moje pedofilie, takže pokud holce pochválím, že jí to dneska sluší, tak jsem se choval pedofilně, stejně tak při dozoru, když se zakoukám na některé holčičky z prvního stupně, tak se chovám pedofilně... a takových příkladů by bylo plno.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od Návštěvník »

janina píše:Jsem zena, hetero, tzv. "normal", krestanka. Ano, dokazu to pochopit. Musi to byt pro vas nesmirne tezky boj. A se zvysujicim se vekem je stale tezzsi. Nechapu ze vam ho ostatni lide tak ztezuji. Vzdyt nasilnici jsou i mezi "normalnimi" heterosexualy. U vas je to tezzsi o to, ze nemuzete svou lasku beztrestne naplnit. Buh vas neodsuzuje, proc by vas meli soudit lide. Hodne sily a odvahy.

Už jenom proto, že si klidně prdnou do profilu fotografii cizího, malého dítěte, je musí odsoudit každý. Nebo si snad myslíte, že ty profilové fotografie jsou jejich dětí? A i kdyby, tak je to stejnej humus...
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od Kasz »

Návštěvník píše:Už jenom proto, že si klidně prdnou do profilu fotografii cizího, malého dítěte, je musí odsoudit každý. Nebo si snad myslíte, že ty profilové fotografie jsou jejich dětí? A i kdyby, tak je to stejnej humus...
Nejedná se o cizí děti. Odpověď jsem Vám již zasílal v tomto vlákně: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=84&p=34248#p34248
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od Daniel »

Návštěvník píše:Už jenom proto, že si klidně prdnou do profilu fotografii cizího, malého dítěte, je musí odsoudit každý. Nebo si snad myslíte, že ty profilové fotografie jsou jejich dětí? A i kdyby, tak je to stejnej humus...
Kdybych si mohl dát do profilu libovolnou fotografii, tak si tam dám fotku svojí dcery. A vybral bych si tu, jak šla do první třídy. Na maminkovských fórech jsou podobné fotografie běžné a ještě jsem se nesetkal s tím, že by to někdo označoval za humus. Pravda, nejsme na maminkovském fóru. Nicméně někteří z nás jsou otcové a otázky týkající se výchovy dětí jsme tady už také několikrát řešili.

Dal bych si sem fotku svojí dcery už jenom proto, že moji dceru nevnímám jako sexuálně přitažlivou a protože dlouhou dobu pro mě byla jediná holčička na světě, která pro mě nepředstavovala problém a kterou jsem mohl vidět nahou, aniž by ve mě vyvolávala sexuální vzrušení nebo sexuální představy. A protože pohled na ni mi připomíná, co pro mě děti znamenají a jaké místo mají v mém životě.

Důvod, proč jsem si sem fotku svojí dcery nedal, není to, že bych se bál, že mi dceru někdo virtuálně "zneužije". Pravdou je, že kdybych se dozvěděl, že nad její fotkou slintal blízký pedofilní kamarád, nesl bych to špatně. Nicméně pokud nad fotkou mojí dcery bude slintat někdo, koho osobně neznám a kdo mi není blízký, pak je jeho slintání pouze a jedině jeho problém, nikoliv můj. Důvodem, proč jsem volil jiného avatara je to, že si cením svého soukromí a svojí identity, že nestojím o veřejnou publicitu a nestojím o to, aby se o mojí dceři říkalo, že to je ta, co má za tatínka pedofila.

Jako avatara jsem si nakonec zvolil dceřinu oblíbenou pohádkovou postavičku. Zvolil jsem si ji, protože při pohledu na ni opět vidím svoji dceru, její dětské sny a fantazie. A znovu mi to připomíná, jaké je místo dětí v mém životě. Přiznávám se, že ani já jsem autorská práva neřešil a nežádal jsem společnost Hasbro a povolení používat jejich animátorské dílo :D Nicméně neočekávám, že by mě někdo ze společnosti kontaktoval se žádostí o stažení avatara.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 6):
asce, Forst Jan, Filip, Gabriel Svoboda, Marco Freeman, Jeremy
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od Kuba »

Návštěvník píše:Už jenom proto, že si klidně prdnou do profilu fotografii cizího, malého dítěte, je musí odsoudit každý. Nebo si snad myslíte, že ty profilové fotografie jsou jejich dětí? A i kdyby, tak je to stejnej humus...
Ne ne, není to moje dítě. Jsem to já z doby, kdy jsem byl dítě. :)
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od Jeremy »

Kuba píše:
Návštěvník píše:Už jenom proto, že si klidně prdnou do profilu fotografii cizího, malého dítěte, je musí odsoudit každý. Nebo si snad myslíte, že ty profilové fotografie jsou jejich dětí? A i kdyby, tak je to stejnej humus...
Ne ne, není to moje dítě. Jsem to já z doby, kdy jsem byl dítě. :)
Tak to na situácii nič nemení.
Podľa rozhorčeného návštevníka je zrejme už to indivíduum na fotke iba prachsprostý pedofil, takže o dieťa sa jednať nemôže a už vôbec nie o človeka. A tu sa predsa "vecne" bavíme o tom, ako my prasatá znevažujeme a zneužívame deti...

Možno si sa v už v tej dobe snažil maskovať ako malý človek, ale aj to v konečnom dôsledku dokazuje iba to, aký si zákerný...
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No a co?

Nový příspěvek od Jednorozec »

Jen bych dodal že i zbytek fotek jsou zveřejněné fotky, tj. něco co na ten internet "prdnul" někdo jiný a dal úmyslně všem k dispozici. Mě spíše fascinuje jak někdo "normální" "prdne" na internet klidně fotky svého dítěte cachtajícího se ve vaně a ještě se tím chlubí...
Ostatně nebýt nesmyslných zákonů už bychom tu měli dávno virtuální produkci nerozeznatelnou od "pravé" a podobné debaty by byly zcela zbytečné...
Uživatelský avatar
Mission

Re: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No a co?

Nový příspěvek od Mission »

Se zájmem jsem si přečetl Váš příběh, který je vzácný tím, že mu nechybí sebereflexe. Jsem heterosexuál a tzv. "normal", v minulosti jsem vykonával profesi psychologa a v rámci studia mě zajímal předmět, který se jmenuje psychopatologie. Ne, nemám pro Vás odsudek, nejsem příznivcem paušalizujících soudů, scestných generalizací a falešné morálky. Jako psycholog jsem dokázal pochopit motivaci, zaměřenost a charakter těch osobností, které se přiznaly k homosexuální orientaci. Homosexualita byla již začátkem devadesátých let vyškrtnuta ze seznamu poruch osobnosti, není to porucha, už vůbec ne úchylka, je to prostě orientace. Promiňte, ale nejsem příznivcem matení pojmů. A toho se někteří pedofilové dopouštějí tím, že hovoří o tzv. "pedofilní orientaci". Je to nepřesné a zavádějící. Pedofilie ve své sexuální a erotické rovině byla, je a zůstává poruchou. A nezlobte se, promiňte mi to slovo, ale je úchylkou. Je poruchou sexuálního pudu a úchylkou od normy. Bohužel, ne každý pedofil je na takové osobnostní (a intelektové) úrovni jako Vy. Vy dokážete určitou sebeanalýzou vidět svoji "orientaci", tedy aberaci či parafilii reálně a realisticky. Ono je hodně důležité rozlišit pedofily na nedelikventní (to jste Vy) a delikventní. Ne každý pedofil si dokáže sám nastavit hranice, ne každému pedofilovi je jasné, že nesmí své touhy nechat zajít až k "tomu". Jsou mnozí pedofilové, kteří nedokončili ani základní vzdělání, to pro intelektový deficit, mají souběžně i řadu dalších poruch osobnosti. Ti jsou na nejlepší cestě stát se delikventními pedofily. Můj dílčí závěr? Jsem přesvědčen, že úplně každý (opakuji, bez rozdílu každý) pedofil by měl vyhledat odbornou pomoc sexuologa, psychologa, v odůvodněných případech i psychiatra. A ti odborníci by mu měli pomoci trvale a celoživotně zvládat jeho sexuální preference a možné apetence, které by mohly být asociálními. Nestačí se svěřit v rámci "coming out" rozhovoru kamarádovi, příteli, příbuznému nebo jiné blízké osobě. Ti mohou poskytnout podporu obecně lidskou, neformální, kamarádskou. Nezbytností pro každého pedofila je podpora odborná. A tu může poskytnout pouze profesionál.
Uživatelský avatar
Mission

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od Mission »

Fx100d píše:
Creepy píše:Ve svém blogu píše, že pedofílie nerovná se zneužívaní děti. To říka zrovna ten, který děti zneužíva! Jak má pak člověk věřit, že je to skutečně tak?
Odpovím protiotázkou: Jak mám věřit novinářům, že to tak není a pedofilie je zneužívání dětí?

Myslím, že nejen Flarnytryl tohle píše, píše to třeba i pan prof. Weiss... Navíc bylo zneužito spousta dětí lidmi, u kterých pedofilie nebyla diagnostikována.
To je pravda! Podle dostupných statistik se zneužití dětí dopustili ve značné míře lidé, u kterých nebyla pedofilie diagnostikována. Jedná se o sexuální delikventy napříč všemi sociálními vrstvami. Jsou to lidé, u kterých by se daly najít (po pečlivém psychopatologickém prozkoumání) jiné poruchy osobnosti. Někdy je to tak, že pravý pedofil by dítěti neublížil, ale nepedofilní pachatel dítěti ublíží. Takových případů existuje statisticky významné množství. Nemění to však nic na tom, že pedofil, který je kvalitním a zodpovědným člověkem, by měl svojí preferenci sexuálních objektů řešit s kvalifikovaným odborníkem.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No a co?

Nový příspěvek od Kasz »

Missione, nechceš se zaregistrovat? Už jsi napsal více příspěvků do různých vláken - je to dobré pro kontinuitu diskuzí a hlavně, pokud ses rozhodl sem občas přispět, je to dobré i pro kontinuitu uživatele - tvé příspěvky půjdou lépe vyhledat. Budu mít pár reakcí na tvoje texty, ale řeším teď právě schvalování příspěvků a taky to, že nezaregistrovaní nejspíš nemůžou používat BBCode, což budu muset v nastavení fóra opravit.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskuze k článku: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No

Nový příspěvek od Kasz »

Mission píše:Nemění to však nic na tom, že pedofil, který je kvalitním a zodpovědným člověkem, by měl svojí preferenci sexuálních objektů řešit s kvalifikovaným odborníkem.
Nemusí. Ono kdyby měli všichni pedofilové docházek k sexuologům, ti by nestíhali. Už tak jsou u některých sexuologů velmi dlouhé objednací lhůty (i několik měsíců).
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No a co?

Nový příspěvek od Kasz »

Mission píše:Promiňte, ale nejsem příznivcem matení pojmů. A toho se někteří pedofilové dopouštějí tím, že hovoří o tzv. "pedofilní orientaci". Je to nepřesné a zavádějící. Pedofilie ve své sexuální a erotické rovině byla, je a zůstává poruchou. A nezlobte se, promiňte mi to slovo, ale je úchylkou. Je poruchou sexuálního pudu a úchylkou od normy.
Miloval jsem několik dívek, vždy od jejich věku kolem 10-11 let, čekal jsem vždycky i několik let (v jednom případě 4 roky, v jiném 6 let), zda i z jejich strany by nevznikly opětované sympatie. Pro mě osobně to porucha není - pro mě není poruchou někoho milovat. A žádný seznam (MKN) ani psycholog mi to nevymluví. Mimochodem, americký DSM-V už pedofilii mezi poruchy neřadí.
Mission píše:Jsem přesvědčen, že úplně každý (opakuji, bez rozdílu každý) pedofil by měl vyhledat odbornou pomoc sexuologa, psychologa, v odůvodněných případech i psychiatra. A ti odborníci by mu měli pomoci trvale a celoživotně zvládat jeho sexuální preference a možné apetence, které by mohly být asociálními. Nestačí se svěřit v rámci "coming out" rozhovoru kamarádovi, příteli, příbuznému nebo jiné blízké osobě. Ti mohou poskytnout podporu obecně lidskou, neformální, kamarádskou. Nezbytností pro každého pedofila je podpora odborná. A tu může poskytnout pouze profesionál.
Nesouhlasím s tím, že každý pedofil musí vyhledat odbornou pomoc. Není to třeba, ono právě to svěření se druhému člověku nebo třeba život s partnerem, který o preferencích dotyčného pedofila ví, je mnohem účinnější "pomocí", než nějaký psycholog nebo sexuolog. Kromě toho i mezi psychology jsou tací, kteří mohou pedofilovi víc ublížit, než mu pomoct.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 5):
Daniel, Gabriel Svoboda, Allein, Plyšáček, Marco Freeman
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti