O mne gogoo001

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Uživatelský avatar
gogoo001
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Dobry den všetkym.So možno najstarši s važho fora,ale chdim sem často.Teraz som sa rozhodol konečne zareg.Len by ma zaujimalo či registraciou nespustim sledovanie mojej osoby.Mam 57r.Takže krasnu noc a nedelu Vam želam.
Příspěvky: 1

O mne gogoo001

Nový příspěvek od gogoo001 »

Pekny večer prajem.Som tu novačik ale možno najstarši,ale to asi nevadi.Chodim sem dost často ale až teraz ma napadlo sa regnut.Musim dat pomyselny klobuk dole pred niektorimi prispievatelmy/napr Plyšaček/Hlavne sa mi pačia dievčata asi okolo 9 až 12 rokov v nohavičkach alebo plavkach.Vobec netušim či som pedo?
Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: O mne gogoo001

Nový příspěvek od asce »

Milý gogoo001!

Vítej v naší komunitě. Doufám, že se ti bude s námi líbit. Jsme tu různí lidé, někdo na holky, jiný na vdolky, jak se říká. V každém případě jsme ale ochotni pomoci radou, budeš-li cítit takovou potřebu, zkušeností nebo alespoň tím, že ti budeme naslouchat...

Bohužel, zatím jsi toho napsal opravdu málo, aby bylo možno nějak hlouběji zareagovat. Mladé dívky se samozřejmě líbí mnoha lidem, nic pedofilního na tom nemusí být. Anebo také může. Prostě zatím z tvého textu nelze usuzovat skoro na nic...

S věkem se netrap. Nejsi tady nejstarší...
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: O mne gogoo001

Nový příspěvek od Plyšáček »

Milý Gogoo.
Dovol mi, abych tě mezi námi srdečně přivítal.

Jelikož uvádíš, že se ti líbí mladá děvčata a horní hranice tvého intervalu je 12 až 13 let, máme zde velkou pravděpodobnost, že jsi pedofil. Bude dobře, když, jak píše Asce, napíšeš o sobě ještě více informací. Nemusíš se ničeho bát, nebudeš nikým sledován. Jen se o tebe budou zajímat někteří "kolegové" podobně zaměření.

Ta děvčata se ti líbí jako děti, nebo i z erotického hlediska? Tedy jasně řečeno: Líbí se ti pouze esteticky, nebo tě i přitahují a sexuálně vzrušují? Máš s nimi sexuální fantazie nebo nějakou sexuální zkušenost z minulosti? A dospělé se ti líbí také? A případně z kolika procent ve srovnání s dívkami prepubertálními? Žil jsi sexuálně s dospělou a byl tento vztah po všech stránkách naplňující? Odpovídat můžeš samozřejmě jen na ty otázky, na které chceš...

Každopádně ti přeji, ať se ti tu s námi líbí.
S potěšením Plyšáček
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: O mne gogoo001

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Ta děvčata se ti líbí jako děti, nebo i z erotického hlediska? Tedy jasně řečeno: Líbí se ti pouze esteticky, nebo tě i přitahují a sexuálně vzrušují? Máš s nimi sexuální fantazie nebo nějakou sexuální zkušenost z minulosti?
Plyšáčku, dávám již dlouhou dobu najevo, že se mi podobná konverzace a "návodné" otázky nelíbí, obzvláště dotaz na sexuální zkušenost z minulosti mi hnul žlučí. Proto ti uděluji varování, a opravdu si dávej bacha na svoje texty, jak zde na fóru, tak na chatu, protože celý aktivní moderátorský tým už je nabroušený, resp. pohár je u kraje a stačí přilít kapku a přeteče. Co bude následovat, víš sám, tak aby ses nedivil.

Omlouvám se nováčkovi za offtopic příspěvek, ale hrubě se mi nelíbí, jakým způsobem se Plyšáček dotazuje nováčků, o kterých nic neví. Pedofilie je charakteristická především tím, že se člověku líbí děti. Je zcela irelevantní, jestli se někomu líbí děti pouze esteticky nebo i sexuálně, nebo pouze sexuálně, všechno to patří do pedofilie, jen někteří tady do všeho POŘÁD TAHAJÍ SEX a ještě se ptají na něco, po čem nikomu nic není. Plyšáčku, a ty jsi nějaké dítě znásilnil, nebo měl s nějakým dítětem sex? A nezabil jsi náhodou někoho a nebo nespáchal jiný trestný čin? Díky, ale podobné dotazy na fóru nechci vidět.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 3):
Allein, Filip, Livrey
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: O mne gogoo001

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj Gogoo001,

vítej mezi námi v komunitě. Přeji ti, ať se ti zde aspoň trochu líbí. :) Na to, jestli jsi pedofil, možná časem přijdeš sám... zkus si pročíst pár příběhů, jak kdo svou pedofilii vnímal, případně s někým (odtud) rozeber své pocity, které cítíš směrem k dětem. Možná by ti to mohlo pomoct s tím si to ujasnit. :)

Přeji hodně štěstí při poznávání sebe sama,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů