Tématické zaměření webu

Diskuze týkající se webu komunity ČEPEK, jeho částí a jeho tematického zaměření.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Plyšáček »

V tématu Damian se začala diskutovat otázka, jaká témata jsou a jaká nejsou vhodná na ČEPEK.
Zakládám toto tématické vlákno, ve kterém se můžeme dané otázce věnovat systematičtěji.

ČEPEK za dobu své existence prochází menšími i většími proměnami a mám dojem, že v poslední době jednoznačně vzkvétá. V žádném případě bych nepsal o úpadkovém období - ostatně to snad nikdo - a ani o krizi - ať by se měla týkat čehokoliv - obsahové náplně webu, členského složení, poměru GL a BL, administračního vedení či moderátorských zásahů. Doufám, že podobně to vnímáte i vy ostatní. Dokonce bych si dovolil prohlásit, že ČEPEK je nejlepší legální pedoweb na světě. Možná se brzy dočkáme toho, že nekriminální pedofilové z nejrůznějších koutů světa se budou učit česky. A doufám, že bude i nadále vzkvétat a pomáhat více a více lidem.

Poslední dobou si nemohu nevšímat jistých zpátečnických názorů, podle kterých by ČEPEK měl být jen nějakým informačním letákem pro nevyrovnané "puboše" nebo webem pro veřejnost. Informujme veřejnost, poučujme mladé devianty, pomáhejme pedofilům s jejich vnitřním coming outem i v jejich životě, ale dělejme i více. Máme na to. Když ne ty, on a já ano!

Pro ČEPEK doslova dýchám a přeji si pro celou komunitu i její web jen to nejlepší - a snad to i ukazuji svojí činností. I když mě to v posledních dnech stálo téměř psychické zdraví, jdu dále. Nečekám reakce na první věty tohoto odstavce - toto téma nemá sloužit k malichernému handrkování Plyšáčkových příznivců a odpůrců. Nechci ničím komunitu rozdělovat. Toužím po jednotě, laskavosti a tolerantnosti.

ČEPEK má na víc, než být jen nějakým běžných webíkem. Byl bych rád, kdyby se do budoucna stal jakýmsi centrem nejen pro pedofilně orientované jedince z ČR, SR či EU, ale aby sloužil svým tématickým zaměřením i širší veřejnosti a především vědeckým odborníkům a psychologům. Viz. celé téma Návrh na založení odborné sekce.

Již dnes máme na fóru tolik zajímavých, odborných a jedinečných témat přímo k problematice PEDOFILIE, SEXUÁLNÍHO ZNEUŽÍVÁNÍ a PÉČE O DÍTĚ. Mým snem je učinit z něj i uznávaný zdroj kvalitních informací pro vědeckou obec, sexuology, psychiatry, psychology, ale i rodiče dětí a média. S tím, že na prvním místě zůstane problematika pedofilů - a to všech. Veškerá témata musí být samozřejmě a neoddiskutovatelně legální, včetně všech v AV sekci, ale vůbec bych se nebál i kontroverzních a neobvyklých témat.

Pokud má někdo potřebu chránit mladé a nevyzrálé návštěvníky před některými citlivějšími či odbornějšími tématy, řešil bych to zejména tzv. TITULNÍ STRANOU. Na tu bych umístil ty nejdůležitější "letákové informace" a základní rozcestník, kdo kudy kam dále může jít - jaká podfóra a témata jsou pro koho určena či vhodná.

Vysloveně mi vadí, když někteří členové píší jen tehdy, když se na někoho útočí - např. na Plyšáčka, a jinak netvoří v podstatě nic. Proč například kritizovat velké množství holčiček v AV sekci? Tak si tam konečně vkládejte kutíky. Nekritizujte hodnoty - ať už jde o cokoliv, a raději začněte něco dělat sami. Co vám zde chybí? V čem sami vynikáte a čím můžete být prospěšní? Tak to sem dejte. Pomozte efektivně, ne jen chabou a trapnou kritikou.

Velice si vážím zejména práce Kasze, našeho neformálního lídra a "prezidenta pedofilů". Jeho záměry a cíle sdílím a podporuji a jsem přesvědčen, že stabilní a stálá spolupráce bez zbytečných dohadů může přinést ty nejúžasnější květy. Proto si prosím v rámci komunity nehrajte na žáby a myši a jejich válku. Máme důležitější věci na práci, než se handrkovat o drobcích, než si posilovat ega či škodolibě ubližovat bližním.

K dané otázce se více vyjádřím později, bude-li potřeba.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Tenhle web má v prvé řadě za úkol pomáhat nevyrovnaným pedofilům. Je jedno, jestli je jim třináct a teprve přišli na to, že se jim líbí třeba šestileté děti, neví si s tím rady a trápí se, nebo jestli je jim pětatřicet a až nyní si dokázali přiznat, že se právě pedofilií odlišují od ostatních. Hlavní práce tohoto webu je právě tahle pomoc. Pomoc tebou nazvaným "pubošům", kteří ji hledají. Hledají informace, hledají pochopení, hledají sami sebe.

A v tomhle období je každý člověk prožívající vnitřní coming out velmi citlivý a ovlivnitelný. A některé příspěvky na něj skutečně mohou mít neblahý vliv. Nerad bych došel ke stádiu, kdy bude ČEPEK těmto lidem více ubližovat, než jim pomáhat. Za poslední měsíc mi napsalo více lidí, než jen jeden. A tito lidé mi psali, že si nemyslí, že témata, jako je v Damianově příspěvku zmíněná Gynekologie pro holčičky, či příspěvky Asceho, na ně mají dobrý vliv.

Kdybych se v době, kdy jsem byl nejvíce ovlivnitelný (12 - 13 let) dostal k materiálům, kde bych si četl, jaké je to s nějakým malým klukem udržovat sexuální poměr, nevím, jak by to dopadlo. Opravdu nevím. Tehdy jsem byl velmi nestabilní a obávám se, že bych si informace zkreslil a dopadlo by to blbě.

Je fajn, Asce, že tvrdíš, že si někdo může říct, nakolik jsi žil na hraně zákona, a že stačilo málo, aby to dopadlo naprosto katastrofálně... ale naopak si taky můžou říct, že vidí, že i když to je rizikové, tak to jde udělat tak, aby si "užili" s dětmi. A čtou, jak to bylo z tvého pohledu příjemné. A chtějí to taky. To není to, co bych nováčkům, mezi kterými jsem taky kdysi byl, chtěl přinést.

A jelikož vidím opravdu jako úkol č. 1, úkol za A), úkol Alfa, pomoct zatím nevyrovnaným pedofilům, tak bych rád podřídil fórum právě tomuto úkolu.

Pokecat si "starší" a již vyrovnaní pedofilové mohou o čemkoliv mezi sebou. Tady ale mohou mít určité věci negativní vliv na jiné uživatele.
Plyšáček píše:Pokud má někdo potřebu chránit mladé a nevyzrálé návštěvníky před některými citlivějšími či odbornějšími tématy, řešil bych to zejména tzv. TITULNÍ STRANOU. Na tu bych umístil ty nejdůležitější "letákové informace" a základní rozcestník, kdo kudy kam dále může jít - jaká podfóra a témata jsou pro koho určena či vhodná.
Vhodná pro ně mají být všechna fóra. Protože zvědavý tápající pedofil vleze všude, kde bude mít možnost. A že tam dáš nějakou cedulku, tím tomu moc nepomůžeš.
Plyšáček píše:Vysloveně mi vadí, když někteří členové píší jen tehdy, když se na někoho útočí - např. na Plyšáčka, a jinak netvoří v podstatě nic.
Nemusí ani nic "tvořit". Popravdě nějaký zajímavý názor, zajímavý příběh, je pro mě víc, než fotka. Čímž nechci nikoho urazit. Takže stačí, když čas od času vloží nějaký příspěvek, kterým skutečně na webu přispějí do diskuzí, kterou mohou obohatit.
Plyšáček píše:Tak si tam konečně vkládejte kutíky. Nekritizujte hodnoty - ať už jde o cokoliv, a raději začněte něco dělat sami.
Mrzí mě, že bereš každou větu, že si někdo není jistý ohledně vhodnosti metráku fotek na fórum, jako závidění čehosi. Až bude chtít někdo vložit fotku nějakého kutíka, udělá to. Ale podobné vnucování toho, jako to máš ve zvyku, bohužel dělá jen to, že se do toho uživatelům nechce, i kdyby původně chtěli.

Přeji hezký den,
Marco F.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 6):
Allein, Filip, Kasz, Jeremy, K3i4L, Troper
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Teenbl »

Ach jo to zas bude dlouhá reakce. Opravdu mám někdy pocit, že některým lidem zde chybí kritické myšlení, což je jen jejich škoda. Jen upozorním, že kritické myšlení se nerovná kritice.
Nebyl bych si tak jistý tím, že čepek je nejlepší legální pedoweb na světě, ale to moc podstatné není.
Osobně nevím jestli čepek vzkvétá, moc už to asi objektivně neposoudím, každopádně vždy je co zlepšovat.
Dále mám za to, že moc dobře nejde zkombinovat osvětu pro veřejnost, osvětu pro pedofily, a zároveň naprosto volnou a free pedofilní komunity, jak by si mnozí představovali, pokud už se zaměříme na všechno, tak to bude vždy o jistých kompromisech.
Přání ohledně zájmu vědeckých pracovníků je sice krásné, ale myslím, že kdyby měli zájem, tak už tu jsou nebo mají zájem o spolupráci. Co jsem mluvil se sexuology, tak příliš nejevili zájem. Někteří proti tomuto webu i trochu brojí.
To s tím, že by se čepek stal nějakým globálním webem považuji za naprostou fikci. Vysvětlím proč. Zaprvé už jen to, že je tu většina materiálů v češtině a tým obecně nemá moc schopni na to web propagovat globálně je velký problém. Nicméně to nejdůležitější je jinde, většina pedofilů se po svém vyrovnání s orientací nemá potřebu na nějaké komunitě podílet, nemají důvod, najdou si pár stejně zaměřených přátel a to jim stačí, víc nepotřebují....
Toužení po jednotě, laskavosti je možná krásné, ale jednota by vylučovala diskuzi a konstruktivní kritiku, laskavost je v tomto světě fikcí, aspoň tedy můj pohled.
Uznávaný zdroj kvalitních informací z webu taky být moc podle mě nemůže, už jen protože jsou zde lidé anonymně, kdokoliv si může cokoliv vymyslet atd. Internetové forum opravdu není pro vědecké účely příliš použitelné, vždy to bude málo reprezentativní a naprosto zpochybnitelné.
S legálností bych trochu brzdil, ono opravdu to používání avatárů a fotek nebude ani s užitím zdrojů úplně ok - konzultováno :)
Nápad s titulní stranou zní hezky, ale opět se nabízí otázka, když sem člověk přijde nemusí vůbec přijit na titulní stranu, může mu někdo poslat odkaz na forum, chat, konkrétní téma, přes vyhledávač atd. Tedy samotný negativní vliv některých témat to neřeší.
Nelíbí se mi moc přístup, že každý by měl něco tvořit, ale o tom už jsme spolu Plyšáčku mluvili.
Tohle není osobní útok, jen mi prostě ty nápady připadají naprosto mimo realitu světa ve kterém žijeme :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Teenbl za příspěvky (celkem 4):
Allein, MarkM, Filip, Kasz
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Příspěvky: 479
Dal: 140 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Scopi »

Marco, jasně že to na někoho může mít špatný vliv, stejně jako ten dobrý. To máš u všech příspěvků, nic není jen pozitivní nebo jen negativní.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Scopi za příspěvky (celkem 2):
Plyšáček, asce
Amor non est sanabilis
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Scopi píše:Marco, jasně že to na někoho může mít špatný vliv, stejně jako ten dobrý. To máš u všech příspěvků, nic není jen pozitivní nebo jen negativní.
To je pravda, ale právě proto bych se naklonil a podřídil úkolu Alfa - a to je zabezpečit fórum do té podoby, aby pomáhalo nevyrovnaným pedofilům, kteří přijdou.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 4):
alun, Jeremy, Allein, K3i4L
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Plyšáček »

Milý mladý Marco. Začal bych asi tímto.
Marco Freeman píše:Ale podobné vnucování toho, jako to máš ve zvyku..
Ani v nejmenším nikomu nic nevnucuji. Pouze navrhuji nebo vybízím. Nevnucuj prosím ani našim čtenářům tento protiplyšový postoj. Táhne se to již mnoha tvými příspěvky.
Navíc diskuse teď není tolik o fotografiích nebo jejich množství.
Marco Freeman píše:...si někdo není jistý ohledně vhodnosti metráku fotek na fórum...
Ale ten samý člověk tráví večery tím, že posílá tuny fotografií na chatu. A někdy opravdu méně vhodných.
Tento konkrétní případ bych nazval netolerancí BL vůči GL.
Marco Freeman píše:Tenhle web má v prvé řadě za úkol pomáhat nevyrovnaným pedofilům.
Třeba i ano. K tomu se asi přesně vyjádří Kasz.
Ale velice nerad bych se sám stal nevyrovnaným. Za poslední období jsem díky přístupu moderátorského teamu ke mně, s tebou, Marco, v čele, měl velice silné psychické problémy a téměř jsem se zhroutil. Víc k tomu raději psát nechci.
Marco Freeman píše:...zmíněná Gynekologie pro holčičky...
K tomuto tématu se rád vyjádřím, jelikož jsem autorem.
Vychází především z časopisových článků a člověk se tam nedočte nic nevhodného.
Zejména to, že existují dětští gynekologové, kteří jsou pro dívky vhodnější než klasičtí gynekologové. Dále také to, že muž, zejména pedofil, by se péčí o intimní hygienu holčičky neměl zabývat. Je tam i úžasný kreslený medicínský obrázek. Dal jsem jej tam i z toho důvodu, aby uklidnil zvědavost nevyrovnaných GL.

To se týká i otázky vhodnosti fotografií. V jednom období jsem velice toužil po fotografiích nahých holčiček a speciálně obrázku, detailního náhledu na buchtičky. Byl jsem už velice zoufalý, že nemohu nic objevit. Velice se mi ulevilo, když jsem objevil pár obrázků DP. Díky této vlastní zkušenosti se domnívám, že řada pedofilů je nebezpečná z touhy objevovat a jen kvůli zvědavosti. Nemohou to najít na obrázku, tak se mohou sebrat a jít zkoumat živé děti nebo obtěžovat na sociálních sítích.

Takže můj návrh, trochu radikální, ale na některé se zde prostě musí zřejmě protiútokem:
Pokud chceme pomáhat nevyrovnaným mladým pedofilům, poskytněme jim co nejvíce erotické legální fotografie. Než ohrožovat živé děti nebo než hnát "puboše" do shánění DP...
Marco Freeman píše:Pokecat si "starší" a již vyrovnaní pedofilové mohou o čemkoliv mezi sebou.
No právě už nemohou.
Marco Freeman píše:Nemusí ani nic "tvořit". Popravdě nějaký zajímavý názor, zajímavý příběh, je pro mě víc, než fotka.
Já měl na mysli takové uživatele, kteří založí zcela nesmyslné téma nebo ani ten příběh nenapíší. Takové, kteří ani názor nevyjádří, jen pomluví jiné nebo tam vrazí urážlivého smajlíka. A foto příspěvky jsou ty poslední, jakých si cením. Zkus si někdy projít třeba jen názvy plyšových témat. Zaměřuji se hodně i na prevenci zneužívání.

Marco. Respektuji tvé názory, ony zní i docela rozumně a jako že jde o dobrý záměr. Nevím, kolik lidí komu psalo nebo kdo s kým si píšete. Já mám zase někdy jiné zpětné vazby a velice pozitivní. Ale záměrně je sem nevkládám. Myslím, že to se spíše nedělá.
teenbl píše:Toužení po jednotě, laskavosti je možná krásné, ale jednota by vylučovala diskuzi a konstruktivní kritiku, laskavost je v tomto světě fikcí, aspoň tedy můj pohled.
Tak to právě vůbec nevnímám. V "mém" světě to funguje jinak.
teenbl píše:Nelíbí se mi moc přístup, že každý by měl něco tvořit...
Ale to netvrdím. Jen jsem nadhodil, že pokud někdo jen kritizuje a nic nepřináší, je otázkou, o co mu jde. Ono bořit umí i dvouleté dítě. Ale to je u toho alespoň roztomilé a má to pro jeho vývoj význam. A obvykle tím neubližuje.

Budu rád, když další přispějete svým pohledem na věc.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od asce »

Marco Freeman píše:
Scopi píše:Marco, jasně že to na někoho může mít špatný vliv, stejně jako ten dobrý. To máš u všech příspěvků, nic není jen pozitivní nebo jen negativní.
To je pravda, ale právě proto bych se naklonil a podřídil úkolu Alfa - a to je zabezpečit fórum do té podoby, aby pomáhalo nevyrovnaným pedofilům, kteří přijdou.
Máš nějakou konkrétní představu, jak by se to mělo dělat? Já jsem si tedy zatím ničeho takového moc nevšiml. Čtu všecho, přesto mi to asi nějak uniká.
1) Poradna V principu úžasná věc. Ovšem většina těch rad je tak povrchních, že občas povytáhnu obočí. Někdy tazatel dostane kontakt a možnost k sexuologovi přijít. Na to ovšem úplně stačí statický web. Nehledě k tomu, že ne každý má odvahu a schopnost svůj problém popsat.
2) Když se zaregistruje nováček, hezky ho přivítáme. Tak 3 - 5 uživatelů. Někdo dost povrchně. A dál co? Nic. Ostatně co by taky - vždyť se na svůj pedofilní problém ani nemůže zeptat a nemůže dostat ani odpověď.
3) Když nováček napíše svoje představení se. Obvykle je to pár obecných vět. Co by také mohl napsat? Já měl štěstí, že jsem přišel v srpnu, to tu ještě nevládla taková úzkostlivost. Dneska bych asi měl problém svůj úvodní příspěvek zopakovat. Ale i kdyby. Co mu poradíme, odpovíme, co se poučí? Myslím z reality. Moc jsem si ničeho opravdu konkrétního nevšiml.
4) Když bych shrnul narážky na moje Asceho příspěvky. Fajn. Můžu napsat něco jako: "V mládí jsem dělal různé věci, ale už je nedělám". To opravdu nikoho, ani mládež, nepohorší, neurazí, nezkazí... A co to komu přinese? Já podávám PRAVDIVÝ OBRAZ REALITY. Je třeba aby pedofilní jedinec, který se dosud ničeho nedopustil, tuto realitu znal v plné šíři, aby pak byl odolný. ĎÁBEL MÁ KRÁSNOU TVÁŘ. Pokuď o tom nemáš povědomí, snadno mu podlehneš. Jasně, nelze vyloučit jedince, kteří by přes má varování také šli k "zakázané zdi". Jenže tito jedinci tam půjdou, i kdyby žádné moje příspěvky neexistovaly. Jenom připomínám dostupnost materiálů, které neskonale překonávají moje zážitky - ovšem už bez těch doporučení a vysvětlení, co zde podávám já.

Bohužel jsem volán na večeři... no, pro někoho nejspíš bohu dík, že...
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Plyšáček píše:Ani v nejmenším nikomu nic nevnucuji.
Pokud to k danému prohodíš desetkrát, když vidíš, že zjevně nemá zájem, tak to skutečně jako vnucování beru. Když jednou dotyčný řekne, že nemá zájem, jelikož s fotkami na fóru nesouhlasí, tak nevím, proč mu to pořád podsouváš. Je to snad jeho věc.
Plyšáček píše:Nevnucuj prosím ani našim čtenářům tento protiplyšový postoj. Táhne se to již mnoha tvými příspěvky.
Pokud každý protinázor budeš brát jako protiplyšový postoj, tak moc šťastný život kolem sebe mít nebudeš. Ostatní se akorát budou bát ti oponovat, aby nebyli zase náhodou označeni za "antiplyše".
Plyšáček píše:Navíc diskuse teď není tolik o fotografiích nebo jejich množství.
I to bylo v minulém vláknu zmíněno. A navíc si to zmínil v prvním příspěvku tohoto vlákna ty sám. Já jen reaguji. Pokud o něčem diskutovat nechceš, bylo by vhodné tam na takové téma nenarážet.
Plyšáček píše:Ale ten samý člověk tráví večery tím, že posílá tuny fotografií na chatu.
Tak ať. Pokud daný nechce dávat na fórum, tak je tam dávat nebude. A jak jsem již psal, je to jeho věc.
Plyšáček píše:A někdy opravdu méně vhodných.
Problém jsem s Filipovou fotografií měl za celý čas osobně jen jednou. Pokud vidíš nějakou nevhodnou, tak na to upozorni. Když na to neupozorníš, je podobný výrok pak jako oblázek hozený do vody.
Plyšáček píše:Tento konkrétní případ bych nazval netolerancí BL vůči GL.
Nazval bych to spíš netolerancí vůči fotkám na fóru, když už. Dotyčný se totiž již dříve vyjádřil, že mu obecně fotky dětí (nejen dívek) nepřipadají vhodné na fóru. A je to jeho názor, který mu brát nebudu.
Plyšáček píše:Třeba i ano. K tomu se asi přesně vyjádří Kasz.
Pomáhat příchozím nováčkům byl hlavní úkol ČEPEKu vždy. Druhým hlavním byla a je osvěta veřejnosti. Ale zeptat se Kasze můžeš, to ti brát nebudu.
Plyšáček píše:Ale velice nerad bych se sám stal nevyrovnaným. Za poslední období jsem díky přístupu moderátorského teamu ke mně, s tebou, Marco, v čele, měl velice silné psychické problémy a téměř jsem se zhroutil. Víc k tomu raději psát nechci.
Jen bych tě rád upozornil, že v poslední době jsem nebyl ten, kdo tě nějak upozorňoval, ale že to byli jiní. Ale pokud myslíš, že se mnou v čele, jak chceš, mazat ti to z hlavy nebudu, když to tak vnímáš. Jen bych rád dodal, že stěžovat si na nějakou netoleranci citlivých povah a sám někomu do jiného příspěvku vytknout to, že je jen arogantní a namyšlený, nejde moc dohromady.

Možná tě to překvapí, ale i moderátorům není příjemné, když musí velmi často číst, že jsou vlastně psychopati, blbečkové, že to tady neumí vést, že jsou moderátoři k ničemu, puritáni, volové a idioti. Zkus tohle slýchat každý druhý večer a potom si povíme něco o tom, jaké to je, být z ČEPEKu vydeptaný.
Plyšáček píše:K tomuto tématu se rád vyjádřím, jelikož jsem autorem.
Já hlavně nechápu, k čemu má být tohle téma na pedofilním webu. Čím pedofilní mysl obohatí, kromě toho, jak psal Fenix, že je "jeho účel mě vzrušit."
Plyšáček píše:Je tam i úžasný kreslený medicínský obrázek. Dal jsem jej tam i z toho důvodu, aby uklidnil zvědavost nevyrovnaných GL.
Ten obrázek taky nevím, k čemu přesně tam je, stejně jako celé tohle téma. Nevyrovnaný GL s tímhle tématem měl právě "jaksi" problém. Takže bych neřekl, že to u něj něco "ukojilo".
Plyšáček píše:Pokud chceme pomáhat nevyrovnaným mladým pedofilům, poskytněme jim co nejvíce erotické legální fotografie. Než ohrožovat živé děti nebo než hnát "puboše" do shánění DP...
Fotky, které na fóru jsou, mají být v prvé řadě vhodné. Nějaké erotičtější obrázky mohou mít navíc dvojí účinek. Někteří si s tím vystačí, jiné to naopak může vyburcovat k tomu, aby teprve DP šli hledat.
Plyšáček píše:No právě už nemohou.
Mohou. Že není vhodné o tom debatovat tady, je věc jiná. Ale Skype, Jabber, ICQ, reál či něco podobného jim myslím zdejší moderátoři nekontrolují. Pokud se chtějí bavit o nějakých sexuálních zkušenostech s dětmi, můžou si to říct taky mimo veřejné fórum.

Mimochodem, i kritikou, když člověk nic jiného nepíše, může přispět. Když někomu na nějakém blogu zkritizuji částečně jeho článek, taky nemám jinou možnost, než jen psát komentáře, je to jeho blog. To neznamená, že si z mé kritiky nemůže něco vzít k srdci.

Upřímně mě podobné narážky, že vedu nějaký protiplyšový odboj, akorát velmi unavují.
asce píše:1) Poradna V principu úžasná věc. Ovšem většina těch rad je tak povrchních, že občas povytáhnu obočí. Někdy tazatel dostane kontakt a možnost k sexuologovi přijít.
O poradně jsem se nezmiňoval, i když je pravda, že i poradna může nováčkům pomoct. Problém je v tom, že můžeme být rádi už jen za to, že nějaké sexuology v poradně máme. A jindy i jiné ochotné členy, kteří dotaz zodpoví.
asce píše:2) Když se zaregistruje nováček, hezky ho přivítáme. Tak 3 - 5 uživatelů. Někdo dost povrchně. A dál co? Nic. Ostatně co by taky - vždyť se na svůj pedofilní problém ani nemůže zeptat a nemůže dostat ani odpověď.
Může se na svůj pedofilní problém zeptat. To je taky věc druhá. Pokud sem nějaký nováček napíše třeba prosbu, že zneužívá, a že nedokáže přestat a potřebuje pomoct, je to něco jiného, když tady někdo již vyrovnaný do detailu rozebírá to, jak zneužíval děti. To jsou opravdu dvě naprosto odlišné situace.
asce píše:Co mu poradíme, odpovíme, co se poučí?
Jestliže se bude o něco zajímat, dostane odpověď. Poučit se může i z Kubových příběhů.
asce píše:Já podávám PRAVDIVÝ OBRAZ REALITY. Je třeba aby pedofilní jedinec, který se dosud ničeho nedopustil, tuto realitu znal v plné šíři, aby pak byl odolný. ĎÁBEL MÁ KRÁSNOU TVÁŘ. Pokuď o tom nemáš povědomí, snadno mu podlehneš. Jasně, nelze vyloučit jedince, kteří by přes má varování také šli k "zakázané zdi". Jenže tito jedinci tam půjdou, i kdyby žádné moje příspěvky neexistovaly.
Jenže někdo se může rozhodnout k "zakázané zdi" jít právě proto, že uvidí, že se to dá dát nějak dohromady, aniž by to muselo nutně dopadnout zle. Obzvlášť, když zdůrazníš, že jsi daným neublížil, i když jsi snadno mohl. Takže si navíc řeknou: "Vždyť ono jim to vlastně ani neublížilo, tak se není čeho bát."

Mějte se hezky,
Marco F.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 5):
Filip, Allein, Kasz, Jeremy, K3i4L
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Filip »

Plyšáček píše: Ale ten samý člověk tráví večery tím, že posílá tuny fotografií na chatu.
Milý Plyšáčku, predpokladám že narážaš na mňa. Je veľký rozdiel medzi fotkami na chate a fotkami na fóru. Na chate sa tá fotka stratí, na fóru ostane navždy. Okrem toho ja nie som obecne proti fotkám na fóru, ja som proti modelkovskými fotkám a fotkám v plavkách, plienkach či spodnom prádle, pretože nepôsobia dobre na verejnosť.
Plyšáček píše:A někdy opravdu méně vhodných.
Neviem o akých nevhodných fotkách hovoríš, práve ty, ktorého nevhodné fotografie sa tu riešia pomaly každý druhý deň. Ak pošlem nejakú nevhodnú fotografiu a tuším možno trikrát sa stalo že som takú poslal, tak budem upozornený moderátorom a uznám si chybu. Ale keď je to na chate, tak sa tá fotka tam stratí a nepôsobí také zlo, ako keď je na fóre.
Plyšáček píše:Tento konkrétní případ bych nazval netolerancí BL vůči GL.
Proti GL nič nemám a nie som voči nikomu netolerantný.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 20. 6. 2016, 23:26:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraveny quote tagy.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Filip za příspěvek:
Jeremy
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Příspěvky: 479
Dal: 140 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Scopi »

Marco Freeman píše:
Scopi píše:Marco, jasně že to na někoho může mít špatný vliv, stejně jako ten dobrý. To máš u všech příspěvků, nic není jen pozitivní nebo jen negativní.
To je pravda, ale právě proto bych se naklonil a podřídil úkolu Alfa - a to je zabezpečit fórum do té podoby, aby pomáhalo nevyrovnaným pedofilům, kteří přijdou.
Ale to je to, o čem jsem mluvil. I u nováčků to má tři různé efekty. Na někoho to může mít ten špatný vliv, na někoho neutrální a na někoho ten kladný.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Scopi za příspěvky (celkem 2):
Plyšáček, asce
Amor non est sanabilis
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Velice si vážím zejména práce Kasze, našeho neformálního lídra a "prezidenta pedofilů". Jeho záměry a cíle sdílím a podporuji a jsem přesvědčen, že stabilní a stálá spolupráce bez zbytečných dohadů může přinést ty nejúžasnější květy.
Díky za uznání, ale web by byl zbytečný bez jeho uživatelů. Já mám teď méně času a jsem tak proto rád, že web má aktivního moderátora Marca, který zastal už mnoho práce, kterou bych sám nestihl. Dnes už skoro hodinu a půl jen sedím a čtu příspěvky (a píši tento příspěvek).
Marco Freeman píše:Tenhle web má v prvé řadě za úkol pomáhat nevyrovnaným pedofilům. Je jedno, jestli je jim třináct a teprve přišli na to, že se jim líbí třeba šestileté děti, neví si s tím rady a trápí se, nebo jestli je jim pětatřicet a až nyní si dokázali přiznat, že se právě pedofilií odlišují od ostatních. Hlavní práce tohoto webu je právě tahle pomoc. Pomoc tebou nazvaným "pubošům", kteří ji hledají. Hledají informace, hledají pochopení, hledají sami sebe.
Zcela souhlasím. Toto je zcela nejprioritnější cíl webu.
teenbl píše:mám za to, že moc dobře nejde zkombinovat osvětu pro veřejnost, osvětu pro pedofily, a zároveň naprosto volnou a free pedofilní komunity, jak by si mnozí představovali, pokud už se zaměříme na všechno, tak to bude vždy o jistých kompromisech.
Tady jsi to velmi dobře vystihl.
teenbl píše:S legálností bych trochu brzdil, ono opravdu to používání avatárů a fotek nebude ani s užitím zdrojů úplně ok - konzultováno :)
Na druhou stranu - Policie ČR nás za ty avatary zatýkat nebude, jelikož to není trestný čin ani přestupek.
Plyšáček píše:Ale velice nerad bych se sám stal nevyrovnaným. Za poslední období jsem díky přístupu moderátorského teamu ke mně, s tebou, Marco, v čele, měl velice silné psychické problémy a téměř jsem se zhroutil. Víc k tomu raději psát nechci.
Nebylo by proto lepší, jak už jsem ti navrhoval, dát si od ČEPEKu na nějaký čas pauzu? Tolik ho nežrat, nebýt na něm tolik "závislý"?
Plyšáček píše:Dále také to, že muž, zejména pedofil, by se péčí o intimní hygienu holčičky neměl zabývat.
No, představím si hypotetickou situaci - kdy by za mnou dcera přišla, že jí "tam dole" něco svědí, a nebo by byla hodně malá a bylo by třeba občas dělat intimní hygienu, pak budu raději, bude-li tuto kontrolu či hygienu vykonávat moje manželka. Ale může se stát, že z nějakého důvodu to nemusí být možné a tyto úkony budou na mně (nemoc manželky, smrt manželky, apod.). Ale ani v tom prvním případě se necítím nekompetentní - věřím, že k dceři budu přistupovat vždy neutrálně, ať jí bude měsíc nebo 12 let. No pokud ta dvanáctiletá nebude nemohoucí, bude si intimní hygienu samozřejmě již vykonávat zcela sama a bez asistence rodičů. Takže s tvou větou, že muž by se péčí o intimní hygienu holčičky neměl zabývat, v zásadě nesouhlasím.
Plyšáček píše:Pokud chceme pomáhat nevyrovnaným mladým pedofilům, poskytněme jim co nejvíce erotické legální fotografie.
Nesouhlasím. Erotická fotografie dítěte již právě nemusí být legální, a jsou i přístupy, které jakoukoliv erotickou fotografii dítěte řadí rovnou mezi DP. Spíš bych to viděl na vkusné umělecké fotografie, kde se jako pedofil zasním nad krásou dětí.
asce píše:Já měl štěstí, že jsem přišel v srpnu, to tu ještě nevládla taková úzkostlivost.
Popravdě, tvůj první příspěvek, tedy konkrétně jeho poslední věta, mi doteď leží v žaludku... *no*
asce píše:Já podávám PRAVDIVÝ OBRAZ REALITY. Je třeba aby pedofilní jedinec, který se dosud ničeho nedopustil, tuto realitu znal v plné šíři, aby pak byl odolný. ĎÁBEL MÁ KRÁSNOU TVÁŘ. Pokuď o tom nemáš povědomí, snadno mu podlehneš.
Když jsem se nad tím teď tak zamyslel - tedy nad tím, jak na mě vlastně působí tvé příspěvky. I když vím, že dítě neplánuji zneužít a nedokážu si představit situaci, ve které by k tomu mělo dojít, tvé příspěvky ve mně vyvolávají jistou "závist", že já nikdy nezažiji, co jsi zažil ty. (Na druhou stranu, je o co stát, když čtu i to kolem, čím sis procházel? Stálo by mi to za to? Nestálo.) Cítím, že by mi tvoje příspěvky mohly dávat naději, že jednou najdu nějakou 12letou dívku (a minimálně jednu kandidátku ve škole bych měl), která by se ve mně mohla vzhlédnout, a já bych s ní mohl začít "vztah", samozřejmě tajný, a samozřejmě by dopadl stejně, jako ten tvůj, a já bych skončil ve vězení. Ve tvých příspěvcích právě je vidět, že tady určitá šance na nějaký takový "vztah" je. A ani na mě to nepůsobí zrovna nejlépe. Tou zmíněnou kandidátkou je žákyně, o které jednou kolegyně prohlásila, když kolem nás procházela: "Ta Silva tě nějak žere. :)" A po upřesňujícím dotazu, proč si to myslí, odpověděla: "No z toho jejího postoje, úsměvu, tak zálibně se na tebe tváří, takhle mile se mnou tedy určitě nemluví." Víš jaký by to byl průser, kdybych si k ní dovolil víc, než jen "Dobrý den, Silvo."? A tvoje příspěvky o "pravdivém obrazu reality" mi v podstatě dávají najevo, že by to nějak mohlo jít... Pro mě v pohodě, ale pro jiného krajně nebezpečné.
Marco Freemna píše:Obzvlášť, když zdůrazníš, že jsi daným neublížil, i když jsi snadno mohl. Takže si navíc řeknou: "Vždyť ono jim to vlastně ani neublížilo, tak se není čeho bát."
K tomuto dodatku mé reakce na asceho příspěvky: Přesně tak.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 4):
Marco Freeman, Filip, Jeremy, K3i4L
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od asce »

Kaszi:

S tou 12 letou dívkou jsi bohužel zasáhl přesně! Tohle opravdu zabolelo! Omlouvám se, asi teď neudržím nervy na uzdě... Abych to řekl dále jasně. Ano, vztah s dívkou 11 / 12 možný je. A já jej prožil. Se vším všudy. Toto je ta největší láska mého života. Ne, za Jíťu jsem nebyl souzen. Je to hvězdička, která pro mne nikdy nepřestane svítit. Má opravdu hvězdný protipól, domluvili jsme se na něm spolu - hvězda zkráceného jména Asce, o této dívce je můj výkřik do tmy: "Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti..." Ano, ten vztah možný je! KDO DALŠÍ CHCE 40 LET BOLESTI????? Prosím, zkuste si to, co já!!! Ať nemusíte závidět! Nebudete!!! Ten vztah nemůže skončit dobře!!!

P.S. Soud byl za jinou dívku (označuji ji jako R, 14 / 15 let - viz jiné vlákno před chvilkou). Chtěl jsem na Jíťu zapomenout. Vztah se starší dívkou R by mi to umožnil... kdyby neskončil tragicky...
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Nexferseus
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Příspěvky: 9
Dal: 2 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Nexferseus »

Tento web vznikl jako informační kanál pro veřejnost a odborníky. Tedy to jsem si dlouhý čas myslel, a jak zjišťuji tak špatně. Pomoc ostatním tu byla spíše okrajovou záležitostí ale k tomu účelu sloužil chat kde pokud nepřišel anonym tak probíhali vášnivé diskuze o "ničem" a v podstatě se vše na skle bralo jako nadsázka a sranda. (doplněná patřičným smajlem)

Forum bylo uklizené a příspěvky v něm nesly hodnotnou informační hodnotu. Příběh napsal kdo chtěl a kdo měl potřebu se z toho vypsat(ne že nováček přijde a práskne na sebe co jen to jde), byli zde informace co členové skupiny Čepek podnikli, kde byli jaké měli ohlasy(od odborníků a odborné veřejnosti), Audiovizuální sekce obsahovala více uměleckých věcí a spíše typy na zajímavé filmy či pořady(aktuálně mi přijde že se spíše množí fotky(často nevhodné na toto forum až se divím že to Kazs toleruje) a něco rozumnějšího tam zapadne) a všude vládla tvrdá diktatura.

S tím jak se web stal známí a přišli sem noví lidé(ti kteří nechodili už dříve na jiné weby) se to začalo měnit. nejdříve se pravidla trochu rozvolňovala a Kasz na to postupem času zůstal sám. Nabral si pomoc na chat ale i ta časem spíš dělala strašáka svým "S" než by něco dělala. Následně přišla další vlna čerstvých uživatelů a začali si stěžovat. Chovali se jako by tu byli od nepaměti a protože se zájmy některých nových překrývali s adminem ustanovil si je jako své pomocníky.

Začala současná era kdy je tu jakýsi hybrid mezi diktaturou a demokracii. Kasz(a spol.) se chtějí vrátit ke starým pořádkům kdy se tu psalo věcně, k věci, bez hádek, bez více smyslů(i když ty byli jen se tolik nevnímali protože nebili tolik nápadné a nebyli v tom to množství(skutečně nikdo v mém okolí větu "si přede mnou klekni" nepochopil jinak než tak že má klečet(třeba jako na hrachu)). Web bude takový jaký ho udělají uživatelé ale taky admin+"jeho" tým.

Chat byl vypnutý i v minulosti-tehdy z nedostatku moderátorů. Dnes je to z nedostatku psychických sil moderátorů. Co však brání udělat forum tak aby každý příspěvek podléhal schválení moderátora? vedly by se pak hádky kdyby museli učasníci čekat třeba 3-6h na odpověď? Spíše ne co. Ačkoliv nemám rád Kazse(a nemám jej rád od dob xka, což je dost dlouho) tak bych si nedovolil o něm říci veřejně že je vůl nebo něco horšího. Dříve jsem se sním hádal, urážel ho ale to byl pouze řadový člen na jiném webu. Pak jsem svou averzi vuči němu řešil tak že buť byl v ignor. listu nebo později zde tak že jsme z chatu odcházel abych zbytečně nevyvolával hádku. Doma vás neučili slušnému chovaní? Jistě někteří doma ani nemáte,co vím z příběhů, ale je načase to zkusit se to naučit.

Výběr moderátorů je v plné kompetenci Admina a pokud admin rozhodne tak muže mít moderátorství klidně předseda vrchního soudu nebo Franta Novák z Dolní horní. Je pochopitelné že si vybere lidi kteří mu jsou sympatický a kteří mu v práci pomohou(mají stejný pohled na věc). A ať se vydají jakoukoliv cestou není na řadových členech aby se dovolávali práv na řízení webu. Uživatel tu má jediné zaručené právo a to kdykoliv odejít(neplést se smazáním učtu), nic jiného.

Co se týče dělní BL/GL tak ze zkušenosti mohu říci že na každém pedo webu kde jsem byl a objevili se tam GL tak působily jako podvratný živel a bylo s nimi nejvíce problémů.

Abych se vrátil k tématu tak zaměření webu z mého pohledu má být informativní a má umožňovat zpětnou reakci na problémy jedinců. Poradna co a jak když je smutno, nedaří se, nebo jen člověk neví co teď. Téma pedofilie není moc kam posouvat, v poradnách se bude chodit v kruhu. Přijde-li nový člen popíše problémy tak +/- na něj bude sedět několik řešení které se už probírali, bude to pak v celku nudná činnost a proto tu pak je forum s jinými tématy kde se stáli uživatelé budou bavit i o jiných věcech.


PS:Vím že je příspěvek jen málo k tématu ale nevím kam jinam to takto souhrnně napsat abych reagoval na to co se tu poslední dobou děje.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Nexferseus za příspěvky (celkem 6):
Marco Freeman, Filip, Myš, Silesia, Jeremy, K3i4L
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Příspěvky: 479
Dal: 140 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Scopi »

Nexferseus píše: Co se týče dělní BL/GL tak ze zkušenosti mohu říci že na každém pedo webu kde jsem byl a objevili se tam GL tak působily jako podvratný živel a bylo s nimi nejvíce problémů.
Áno, takže za všechno můžou GL, a BL jsou asi svatí *bravo*

Co jiného by taky BL mohl říkat že *girl_imposible* :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Scopi za příspěvek:
asce
Amor non est sanabilis
Uživatelský avatar
Vzpamatujte se

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Vzpamatujte se »

Na tuto stránku nepatří fotky dětí a hlavně mi tu vadí pedofilové. Pedofilie by měla být ilegální.
Nechápu jací dobytci jste, když se ukájíte na dětech.
Jsem tolerantní žena, chápu lesbičky a gaye, ale co nepochopím je to, jak někdo může slintat nad fotkou dítěte a perverzně si při tom něco představovat.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Vzpamatujte se píše:Na tuto stránku nepatří fotky dětí a hlavně mi tu vadí pedofilové. Pedofilie by měla být ilegální.
Nechápu jací dobytci jste, když se ukájíte na dětech.
Jsem tolerantní žena, chápu lesbičky a gaye, ale co nepochopím je to, jak někdo může slintat nad fotkou dítěte a perverzně si při tom něco představovat.
Ahoj,
tenhle web vznikl, aby pomáhal lidem, kteří cítí, že je přitahují děti. Protože podobně jako zmíněné gayové a lesbičky, ani my jsme si naše zaměření nevybrali. A možná by mnozí z nás i měnili, kdyby měli tu možnost změnit naše zaměření na nějaké jednodušší.

Nikdy nám jako komunitě nešlo o nějaké vztahy s dětmi, naopak se snažíme všem příchozím vysvětlit, že chtít po dítěti vztah je něco nemožného, protože děti nejsou na pravé milostné vztahy s dospělými připravené, nedejbože na nějaké sexuální aktivity. Mnozí pedofilové si myslí, že jsou stvůry - jen proto, že se jim děti líbí. Proto jsou často v nevyrovnanosti v depresích. A právě tehdy jsou dětem nejvíce nebezpeční.

Proto se snažíme, aby se pedofilové se svým zaměřením smířili, aby si uvědomili, co může dětem ublížit. A právě tehdy je větší pravděpodobnost, že bude žít pedofil nekriminální život. Nepodporujeme zneužívání dětí, naopak jsme důrazně proti němu.

Momentálně je mi 17 let. Když mi bylo 15 let, tak jsem se sem registroval. To, že jsem pedofil, jsem si uvědomil, když jsem měl třináct. Ve třinácti se mi totiž líbili nejvíce chlapci okolo čtvrtého, pátého roku života. Tehdy jsem upadl do depresí, jelikož jsem byl sám v dětství zneužit a bál jsem se, že jednou budu dětem ubližovat. Považoval jsem se za stvůru, protože to bylo jediné, co mi dnešní společnost - jakožto dítěti, jež si uvědomuje, že je jiné - nabídla. Miloval jsem tehdy už chlapce, svého bratrance. Ale nikdy jsem mu nechtěl ublížit, naopak jsem se bál, že bych mu někdy ublížil.

Dva roky jsem se s tím trápil, než jsem se odvážil začít hledat, jestli nejsem jediný pedofil, který nechce ubližovat, který nechce být stvůra. Našel jsem komunitu a došlo mi, že je nás takových mnohem víc. Teprve tehdy jsem se s orientací smířil. A myslím, že kdybych musel žít s depresemi ze sebe samého dalších deset, patnáct let, jen proto, že lidé, kteří o nás nic neví, by zakázali stránky jako tyto, které mi řekly, že stvůra být nemusím, byl bych se dávno buď zabil, a nebo bych možná ublížil někomu jinému - což by bylo ještě horší.

Tuhle pedofilní preferenci si pedofilové uvědomují obvykle právě kolem třináctého roku života, když jsou sami ještě dětmi. Jejich pedofilní preference je neměnná, jako jakékoliv jiné zaměření. Pokud by byla pedofilie nelegální, mnoho dětí - těch třináctiletých, čtrnáctiletých a patnáctiletých pedofilů - by bylo zavřeno pro nic za nic do věznic, ačkoliv třeba nic neudělaly.

Já jsem rád, že jsem našel stránky jako tyto, které mi pomohly přijmout to, jaký jsem. A byl bych rád, kdybyste si přečetla některé naše životní příběhy, úvodní informace na webu ohledně našeho coming outu a podobně, pokud byste chtěla zjistit, jací skutečně jsme, než nás jen odsoudit na základě toho, že jsme pedofilové.

Přeji vám pěkný rok 2017,
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 8):
Kasz, Scopi, Daniel, Filip, Pipo, Allein, Gabriel Svoboda, Tim
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Tématické zaměření webu

Nový příspěvek od Daniel »

Vzpamatujte se píše:Na tuto stránku nepatří fotky dětí a hlavně mi tu vadí pedofilové. Pedofilie by měla být ilegální.
Ve staré Spartě bylo ilegální narodit se jako zdravotně postižený. Pokud se přesto někdo jako postižený narodil, byl odsouzen k trestu smrti. Podobně v nacistickém Německu bylo trestné narodit se jako příslušník nesprávného etnika. A v bolševickém Rusku bylo pro změnu trestné narodit se do nesprávné společenské třídy.

Je to jak píše Marco, pokud by pedofilie měla být ilegální, pak bych musel být ve dvanácti letech (kdy se začaly projevovat první příznaky mojí odlišné sexuality), popřípadě nejdéle v sedmnácti (kdy jsem si to začal uvědomovat) zavřen na doživotí do vězení. Za nic. Mimochodem, i v tom bolševickém Rusku se za nic zavíralo maximálně na pět let (převzato z knihy Souostroví Gulag od Alexandra Solženicyna).
Vzpamatujte se píše:Nechápu jací dobytci jste, když se ukájíte na dětech.
Jsem tolerantní žena, chápu lesbičky a gaye, ale co nepochopím je to, jak někdo může slintat nad fotkou dítěte a perverzně si při tom něco představovat.
Já zase třeba nechápu, jak se někdo může sexuálně ukájet u požáru, který předtím sám založil. Přesto takoví lidé existují. Pokud si ale budou požáry pouze představovat ve své fantazii, tak mě existence těchto lidí nijak neohrožuje a nemám s ní problém.

Přiznávám se, když jsem byl v pubertálním věku, byly moje sexuální představy a fantazie hodně divoké (z vašeho pohledu hodně perverzní). Dnes jsem patnáct let šťastně ženatý, svoji manželku a svoje děti mám rád, s dětmi kolem sebe nemám problém a slintat nad fotkami cizích dětí nemám zapotřebí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 5):
Marco Freeman, Kasz, Filip, Gabriel Svoboda, Tim
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti