Vypnutí chatu

Provozní informace o chodu fóra, uživatelských skupinách, hodnostech a sekcích. (V této části fóra mohou zakládat témata jen členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mají možnost na již založená témata reagovat, noví uživatelé fóra zde mohou odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
Little Hero
Registrovaný uživatel
Bydliště: Plzeň
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Příspěvky: 151
Dal: 18 poděkování
Dostal: 47 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Little Hero »

Kasz píše:
Little Hero píše:Hm, možná na základě MAC adresy... Myslím, že ta se přes net přenáší, na jejím základě jsem selektoval přístup ke svýmu wi-fi routeru...
Pokud vím, tak přes internet jdou pakety na základě veřejných IP adres, MAC adresy fungují pouze mezi rozhraními.
Aha, tak zase nic... :D
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Jeremy »

Vidím, že mnohí využili deň voľna skutočne "užitočne" :P

Za seba to vidím tak, že celá táto debata je vlastne iba dôsledok polovičatých "riešení" z dôb nedávno minulých (ako to už v tomto vlákne pár ľudí spomenulo). Rieši sa tu výrok, ktorý by za normálnych okolností nikho príliš nevzrušil a už vôbec by nikoho nenapadlo zaň niekoho BANovať. Z pohľadu niekoho, kto je na stránkach ČEPEKu kratšiu dobu, by som mal z celej tejto diskusie pocit, že som svedkom "lovu na bosorky". Z pohľadu niekoho, kto sa tu ale už nejaký piatok pohybuje, to vnímam tak, že Plyš, známy svojimi prešľapmi, je v nemilosti a posudzuje sa prísnejšie, ako iný, bežný užívateľ. Dostal niekoľkokrát varovanie s tým, že toho bolo skutocne príliš a kazdy ďalší pochybný výrok už bude braný s väčšou prísnosťou. Problem je v tom, že takéto varovanie prišlo už niekoľko krát, vždy po tom, ked Plyš opätovne na fórum, častejšie však na chat, prilepil nejakú nevhodnú hlášku. Často sa následne "kajal" a "sypal si na hlavu popol", sľuboval nápravu. Kto však ešte stále číta väčšinu, či vsetky príspevky na fóre (aspoň pre mňa je to stále náročnejšie) a zároveň nie je nadmieru intelektuálne zaostalý, dokáže si dať dohromady súvislosti a zistí, aké úprimné sú niektoré tieto vyznania. Môžme sa samozrejme este vždy skrývať za to, že nikde to nepodal celkom otvore a vecne, väčšinou formou narážky, viaczmyslu či metafory. Samozrejme, tiež je tu možnosť, že trpim paranoiou a som jediný, kto niečo podobné vníma. Ak vsak nie, nerozumiem, prečo sa k tomu nepostaviť čelom.

Bez obalu, ČEPEK to nie je jednotná názorová vlna. Základné názorové línie sa sice snaží určovať nejaký úvodný text, ktorý návštevník objaví pri návšteve stánok (niečo ako ústava), ale ak bežný človek má záujem sa stránkam a ich obsahu venovať, tento text si zväčša prečíta raz, niekedy možno ani to. Zatiaľčo fórum a chat sú tým priestorom, ktorý je živý a ľudia ho prechadzaju dennodenne. Z neho sa utvára aj pohľad na skutočnú nazorovú líniu užívateľov. To, čo sa zdá byť v súčasnosti touto líniou, utvarajú ľudia, ktorí najviac prispievajú na fórum a sú najviac aktívni. Ochotní venovať najviac svojho času záležitostiam okolo komunity. Už nejaký čas to vidím jednoznačne na Plyša a Asce, ktorých pohľad je na stránkach najviac vidieť a je najviac prezentovaný. Naviac práve oni, vďaka času, ktorý venujú komunite, najviac oslovujú nováčikov a vplývajú na ich základný dojem z nej a viac či menej vedome formujú ich ďalšie postoje a tiež oslovili určitú časť "starších" členov s podobným zmýšlaním. Hlavný problem vidím v tom, že názorová línia deklarovaná v úvodných sekciách stránky korešponduje stale menej s tým, čo najviac zaznieva na fóre a chate, prípadne sa prejavuje zatiaľ iba ako zákopová línia, pripravujúca pôdu pre masívnejšiu a jednoznačnejšiu prezentáciu. A aj vďaka zmienenej "práci s dorastom" sa to darí veľmi dobre.

Za seba to cítim tak, že hoci novo presadzovanú líniu nevnímam ako svoju a cítim potrebu sa voči nej ohradzovať, skutočne niesom ochotný venovať dve až X hodín denne komentovaním toho, čo sa na fóre objavuje a ja to vnímam inak. Jednoducho mám svoj život a svoj čas chcem využiť efektívnejšie. Výhrady typu, že človek by mal sám reagovať na veci, ktoré vníma ako problémové a upozorňovať na ne, vnímam aj s týmto ohľadom. Svoj čas, ktorý chcem stráviť na ČEPEKu by som totiž venoval iba tomu a to mi iba kazí chuť sa sem vôbec vracať. Už teraz to často beriem ako nemilú povinnosť.

Na záver, podobne "polovičaté" tresty pre Plyša vnímam ako nezmyselné. Bude stale ťažšie ich obhajovať a stále viac bude tých, ktorí ich budú vnímať ako šikanu. Do veľkej miery oprávnene. Je potrebné si ujasniť základnú vec. A sice, či tieto stránky fungujú a majú fungovať ako základňa pre ľudí, ktorí hľadajú určitý pohľad na kľúčové otázky v živote pedofilne orientovanej populácie, alebo ako komunita, ktorá má demokratické právo formovať a meniť svoje postoje vrátane "ústavy". Demokracia je však živná pôda pre demagógov. Ak však má ČEPEK fungovať ako zminená základňa, bude vhodné sa rázne vyhradiť voči postojom, ktoré spochybňujú "ústavu" a to konkrétnymi, tvrdými postihmi. Súčasná politika smeruje k tomu, že Plyš bude čoskoro trestaný menšími trestami aj za to, ak v jednej vete spojí slová "sex" a "dieťa" a stupňujúce sa otrasy sa budú opakovať stále častejšie a s väčšou intenzitou.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvky (celkem 5):
Teenbl, Filip, simgiran, Livrey, K3i4L
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Jeremy píše:Na záver, podobne "polovičaté" tresty pre Plyša vnímam ako nezmyselné. Bude stale ťažšie ich obhajovať a stále viac bude tých, ktorí ich budú vnímať ako šikanu. Do veľkej miery oprávnene. Je potrebné si ujasniť základnú vec. A sice, či tieto stránky fungujú a majú fungovať ako základňa pre ľudí, ktorí hľadajú určitý pohľad na kľúčové otázky v živote pedofilne orientovanej populácie, alebo ako komunita, ktorá má demokratické právo formovať a meniť svoje postoje vrátane "ústavy". Demokracia je však živná pôda pre demagógov. Ak však má ČEPEK fungovať ako zminená základňa, bude vhodné sa rázne vyhradiť voči postojom, ktoré spochybňujú "ústavu" a to konkrétnymi, tvrdými postihmi. Súčasná politika smeruje k tomu, že Plyš bude čoskoro trestaný menšími trestami aj za to, ak v jednej vete spojí slová "sex" a "dieťa" a stupňujúce sa otrasy sa budú opakovať stále častejšie a s väčšou intenzitou.
Chápu tento tvůj pohled, Jeremy, s tímto odstavcem se vcelku ztotožňuji. Jak už tady bylo někde řečeno, tak v moderátorské sekci jsem se vyjádřil již dříve, že při dalším problému Plyšáčka na chatu mu již udělím permaBAN. (A taky jsem za to označen za vůdce "antiplyšového povstání" :D ) Ale Kasz rozhodl nyní jinak, dává mu něco okolo měsíce. Že prý mu dá ještě šanci.

Na jednu stranu Kasze chápu. Na druhou stranu vidím, že šance jsou zbytečné, jelikož se nic moc nezmění. Podobně jako tomu bylo od Maxe, který již dostal dokonce permaBANů (on tedy nejen na chat) několik. A minulo se to účinkem.

S pozdravem,
Marco F.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 2):
Jeremy, K3i4L
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Filip »

Plyšáček nikdy ban nedostane, rozhodne nie trvalý, pretože na Čepek prispel značnou sumou peňazí. Platené členstvo má až do roku 2035. Bohužiaľ tento web premenil na svoju osobnú stránku. A čo sa týka Ksofta, znovu bude omilostený.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Plyšáček »

Jeremy, tvůj text obsahuje mnoho vojenských termínů a celkově na mě posobí dosti politicky až válečně zaměřený (zákopová línia, presadzovanú líniu, základňa, spochybňujú "ústavu", tvrdými postihmi, súčasná politika, stupňujúce sa otrasy, väčšou intenzitou,...) Budeš s tím něco dělat? V jedné z politických diskusí jsi Asceho označil, pro mne zcela neoprávněně, za nenávistného, ale z tvých příspěvků to přímo kape. Budeš to nějak léčit?
Už se o mě laskavě neotírej. A jmenuji se Plyšáček.

Marco, ale touto svojí reakcí jen potvrzuješ, jak jako moderátor, který by měl být neosobní a nezaujatý, mi jdeš "po krku". Co to je za nehoráznost, aby kluk pod prášky, o polovinu věku mladší, co si ani nezaplatil členství ze svého, rozhodoval o nejaktivnějším členovi, tak hrubě jako to provádíš? Snažím se celou situaci kolem poslední (ne mé) hanby na chatu nějak uklidnit, a ty zde předvádíš toto. A co jsi za svůj krátký život již stihl zjistit o dětech a o sexu?

Filipe, ty jsi také jasný jako můj odpůrce. Jednou jsi se mi i omlouval, a moc hezky, v soukromé zprávě. Ale zase v tom jedeš?

Stačí sledovat, co jsem již psal jinde.
Kdo jaké příspěvky píše, kdo vede komunitu k přátelství a kdo k nesnášenlivosti.
Já nikoho zde nepovažuji za osobního nepřítele ani za antipyše (přihlouplý pojem).
Ale mrzí mě, když jen plive a rozdmýchává sváry.
Takže poprosím především naše teplé bratry, aby si šli hrát na vojáčky nebo se svými vojáčky na vhodnější místa.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Filip »

Plyšáček píše:Filipe, ty jsi také jasný jako můj odpůrce. Jednou jsi se mi i omlouval, a moc hezky, v soukromé zprávě. Ale zase v tom jedeš?
Ja nie som tvoj odporca, som odporca niektorých tvojich aktivít na fóre.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Jeremy »

Plyšáček píše:Jeremy, tvůj text obsahuje mnoho vojenských termínů a celkově na mě posobí dosti politicky až válečně zaměřený (zákopová línia, presadzovanú líniu, základňa, spochybňujú "ústavu", tvrdými postihmi, súčasná politika, stupňujúce sa otrasy, väčšou intenzitou,...) Budeš s tím něco dělat?
Nemyslím...
Plyšáček píše:V jedné z politických diskusí jsi Asceho označil, pro mne zcela neoprávněně, za nenávistného, ale z tvých příspěvků to přímo kape. Budeš to nějak léčit?
Kde konkrétne si vytušil nenávisť? V tom, že otvorene hovorím o tom, že Ťa ako človeka (podľa prejavov na fóre a chate) nemusím, alebo v tom, že píšem o tom, prečo to tak je? Nezhodneme sa, ale to sa stáva. Ale úprimne, nie je v tom nenávisť. Len snaha riešiť stav, ktorá nevnímam ako dobrý.
Plyšáček píše:Co to je za nehoráznost, aby kluk pod prášky, o polovinu věku mladší, co si ani nezaplatil členství ze svého, rozhodoval o nejaktivnějším členovi, tak hrubě jako to provádíš? Snažím se celou situaci kolem poslední (ne mé) hanby na chatu nějak uklidnit, a ty zde předvádíš toto. A co jsi za svůj krátký život již stihl zjistit o dětech a o sexu?
To sa Ti podobá. Aj preto Ťa vnímam ako som už popísal. Tvoje vyjadrovanie je úbohé a iba ma utvrdzuje v tom, že som Ťa odhadol dobre. Marco Ťa morálne prevyšuje spôsobom, ktorý sám zo svojej pozície zrejme ani nedokážeš pochopiť. A opäť ako jediný iba Ty používaš urážky plné nenávisti...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvky (celkem 2):
Marco Freeman, K3i4L
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Plyšáček píše:Marco, ale touto svojí reakcí jen potvrzuješ, jak jako moderátor, který by měl být neosobní a nezaujatý, mi jdeš "po krku".
Já ti nejdu po krku. To je tvůj dojem. Já jen chci mít na chatu a fóru pořádek. Na fóru jsi prospěšný, nicméně na chatu předvádíš velmi často nevhodné chování. A jelikož vím, že nezměnila-li se situace po roce, tak se již nezmění, tak ano, jsem pro důraznější trest. Pokud máš s chatem problém, tak proč tam chodit? Nijak ti neberu fórum. Budeš-li sem vkládat slušné příspěvky, nemám s tebou problém. Ale na chatu jsi často rozjařenější, než bys mít měl. A to nakonec může zajít až v etrémům - viz Jeremyho příspěvek.
Plyšáček píše:Co to je za nehoráznost, aby kluk pod prášky, o polovinu věku mladší, co si ani nezaplatil členství ze svého, rozhodoval o nejaktivnějším členovi, tak hrubě jako to provádíš?
Jestli jsem pod prášky, je jenom moje věc. Nevíš, proč pod nimi jsem. Je jedno, jestli jsem o polovinu věku mladší, ale já jsem tady moderátor. Členství jsem dostal od někoho darem. A komunitě se snažím pomáhat jinými způsoby. Dvě stovky ti poradnu dohromady nedají.

Rozhodovat budu, jelikož je to moje práce.

Takže než začneš na někom poukazovat to, že je pod práškami, něco si o tom zjisti. Kdyby sis prožil to co já, možná mluvíš jinak. Moje dětství bylo po většinu času peklo. A zruinovalo mi psychiku na popel. To ale neznamená, že budu jen slepě koukat a nezastávat svoji povinnost.

Doufám, že nějakou narážku na to, že je někdo pod prášky, jsem zde od tebe slyšel naposled. Neznáš, nehodnoť. To není tvoje věc.

Tvoje věc je respektovat rozhodnutí moderátora. A neděláš-li to, tak to holt takto dopadá.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 7):
Allein, Jeremy, alun, Kasz, Teenbl, Livrey, K3i4L
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Allein »

Abych byla upřímná, tak poslední Plyšáčkův příspěvek ve mě zabil všechno pozitivní, co jsem k němu cítila. Leda z jeho příspěvků cítím naprostou zášť a nenávist vůči Marcovi.
Plyšáček píše:Marco, ale touto svojí reakcí jen potvrzuješ, jak jako moderátor, který by měl být neosobní a nezaujatý, mi jdeš "po krku". Co to je za nehoráznost, aby kluk pod prášky, o polovinu věku mladší, co si ani nezaplatil členství ze svého, rozhodoval o nejaktivnějším členovi, tak hrubě jako to provádíš? Snažím se celou situaci kolem poslední (ne mé) hanby na chatu nějak uklidnit, a ty zde předvádíš toto. A co jsi za svůj krátký život již stihl zjistit o dětech a o sexu?
Jsem naprosto zhnusena. Víc není třeba dodávat.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Allein za příspěvky (celkem 3):
Ajax144, Livrey, K3i4L
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Kasz »

Filip píše:Plyšáček nikdy ban nedostane, rozhodne nie trvalý, pretože na Čepek prispel značnou sumou peňazí. Platené členstvo má až do roku 2035. Bohužiaľ tento web premenil na svoju osobnú stránku. A čo sa týka Ksofta, znovu bude omilostený.
Rozhodně se neřídím podle zaslané sumy, Plyšáček by o tom mohl říct své. ČEPEK není Plyšáčkova osobní stránka, jen je to velmi aktivní uživatel, nevím, kde bere tolik času a energie, já stále nestíhám, potřeboval bych nějaký čas bez ČEPEKu, jenže jsem tady jediný funkční admin, tak si to nemůžu dovolit.

S ksoftem je to tím, že ksoft po čase začne psát rozumné názory... pod jiným uživatelským účtem, tak ho necháš... ale časem... je to stejné. Jenže co když přijde za 10 let a bude doopravdy jiný? Já pořád věřím v to, že se člověk může změnit. I proto se doživotí dává jen ve velmi výjimečných případech. Takže ano. Pokud má ČEPEK přetrvat třeba 10 let, nemůžu vyloučit, že ksoftův účet bude odbanován.
Plyšáček píše:Budeš to nějak léčit? Už se o mě laskavě neotírej.
Mluvili stříbro, mlčeti zlato. Jeremy napsal jedno z mála svých vyjádření, včera tady snad skoro vůbec nebyl, takže reaguje na historii, a ty se do něj opět musíš otřít, nemůžeš to nechat plavat... Zkus na to nereagovat, protože pokud reaguješ, přidáváš (naprosto zbytečně) palivo do ohně. Víš, co to prostě znamená "dát si od něčeho pauzu"?
Plyšáček píše:Marco, ale touto svojí reakcí jen potvrzuješ, jak jako moderátor, který by měl být neosobní a nezaujatý, mi jdeš "po krku". Co to je za nehoráznost, aby kluk pod prášky, o polovinu věku mladší, co si ani nezaplatil členství ze svého, rozhodoval o nejaktivnějším členovi, tak hrubě jako to provádíš? Snažím se celou situaci kolem poslední (ne mé) hanby na chatu nějak uklidnit, a ty zde předvádíš toto. A co jsi za svůj krátký život již stihl zjistit o dětech a o sexu?
No comment. Chápeš, že situaci uklidníš nejvíc tím, když prostě necháš lidi vypsat a nebudeš na to reagovat? Necháš to odejít pryč? Necháš vyhasnout? Né, ještě si rýpni do Marca. Máš dvě varování, co tak asi může následovat? Umíš se vůbec ovládat? Psal jsi, jak dokonale umíš ovládat erekci, ale erekce není v životě vše, jak vidno. Za mě - ještě jedno takové vyjádření o Marcovi, tak se adventní BAN rozšíří i na fórum. Ale nedivil bych se, kdyby Marco nebo Shillen zareagovali sami. Fakt tě nechápu. A to si s tebou ještě celý den o situaci píšu po soukromém kanálu. *wall*

Marco, už se těším, až zveřejníš svůj příběh. Měl jsem možnost do něj pouze částečně nahlédnout... a musím říct, že to je síla. Podobné věty od Plyšáčka jsou doopravdy nemístné. Ode mě dostane varování, pokud to vyhodnotíte s Allein na BAN, bránit tomu určitě nebudu.

Jinak Marco sice dostal členství do VIP skupiny ČEPEK darem, ale svou aktivitou už by dávno ve VIP skupině byl i bez peněz, zvlášť, když je momentálně globální moderátor, což samo o sobě znamená členství čestné, tedy za "zásluhy pro ČEPEK".
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Livrey, K3i4L
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Teenbl »

Milý Plyšáčku,
Jako jeden z mála tě tu znám osobně a xkrát jsem se tě zastával, když se o něčem diskutovalo v souvislosti s tvým chováním, xkrát jsem si říkal, že to nemyslíš, tak blbě jak píšeš, ostatně proto jsem tě taky hned nechtěl nikdy kopat. Nejspíš chyba.
Na příspěvku od Jeremyho nevidím nic špatného, tvá reakce je jasný osobní útok, mimochodem potkal jsem jen málo tak přátelských lidí jako je Jeremy. :)
Nyní k tomu, co jsi napsal Marcovi:
a) Jedná o osobní útok, který nemá racionální podložení
b) Věk nic nesvědčí o kvalitě úsudku, vůbec ne
c) Prášky taky nemusí nijak ovlivnit úsudek, aby jsi toto mohl tvrdit, tak by jsi musel mít lékařské zprávy, vzdělání, zkušenosti, znát Marca a plno dalších věcí.
d) narážku o penězích považuji za největší ubohost. Osobně už čepeku nepřispívám, protože mé vydaje na osvětu už nebyly malé a upřímně čepeku peníze nechybí, takže totální nesmysl
e) Z čeho plyne tvé přesvědčení, že jsi nejaktivnější člen? Počet příspěvků? počet liků? Garantuji ti, že já o komunitě i pedofilie mluvil osobně s více lidmi než ty, dost lidí jsem i přesvědčil o tom, že je to jinak než si mysleli. Svět není jen tato komunita. Uvědom si to.
f) Tvé chování k uklidnění situace opravdu nesměřuje.
g) Narážka na sex a děti je mimo.
h) viz reakce marca
Za mě ještě doplním, že pokud se podobné útoky budou vyskytovat, podniknu dost proto, aby se už neopakovaly.
Naposledy upravil(a) Teenbl dne čtvrtek 19. 11. 2015, 20:25:47, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Teenbl za příspěvky (celkem 3):
Jeremy, Livrey, K3i4L
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Plyšáček »

Marco, tvé minulé negativní zkušenosti je mi velice líto.

Chtěl jsem jen poukázat na to, zda jsi kompetentní vykonávat funkci nezaujatého moderátora - do níž jsem tě velice nadšeně sám navrhoval.

Hluboce se omlouvám za nemístné poznámky na tvoji osobu.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Allein »

Včera se zde řešilo, že někdo nazval admina debilem. A dotyční byli napomenuti. Tak, že to vidělo celé fórum. A tak, že to mohli číst úplně všichni zaregistrování zde.

MarkM byl dokonce napomenut za to, že "pouze" poděkoval. A to ten příspěvek Fenixe byl až na jednu urážku nevulgární.

Takže pokud den poté přijdu sem a někdo tady o moderátorovi napíše, že je jen "... kluk pod prášky, o polovinu věku mladší, co si ani nezaplatil členství ze svého ...", ještě v takovém tónu, jako to Plyšáček napsal, aby ho vyzíval k tomu, kolik toho asi tak může vědět za svůj věk ohledně dětí a sexu, tak to neberu jen jako naprostý výsměch a pohrdání vedením webu, ale zároveň i jako osobní a velmi neetickou urážku Marca Freemana.

A jelikož má Plyšáček již varování dvě, tak soudím, že by bylo naprosto zbytečné mu dávat varování třetí. Kdy to přestane? Až jich bude mít deset? Dvacet? Možná víc? Jde vidět, že Plyšáček si z varování zjevně moc hlavu neláme.

Takže za mě varování nic neřeší.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Allein za příspěvky (celkem 4):
Teenbl, Marco Freeman, Jeremy, K3i4L
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Teenbl »

Za mě teda varování taky nic neřeší, viz co ted psala Shillein, otázka je zda i ban něco řeší, ale to je na jinou debatu..
Mně to připadá, že je to furt dokolečka bez jediného efektu. Ještě bych dodal, že podobný útok nelze tolerovat, i kdyby šlo o řadového člena nemoderátora.
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Příspěvky: 479
Dal: 140 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Scopi »

Shillen píše: Takže pokud den poté přijdu sem a někdo tady o moderátorovi napíše, že je jen "... kluk pod prášky, o polovinu věku mladší, co si ani nezaplatil členství ze svého ...",
Ano, nebylo to hezky napsané, ale oproti nadávání moderátorou do debila, v tomto není žádná urážka, pouze konstatování faktu.
Shillen píše:což znamená, že nejenom nebude přispívat příspěvky - čímž se myslí i fotky, ale ani se nebude přihlašovat (čímž prospěje také sobě)
Chápu zákaz přidávání příspěvků, ale i přihlášení? Proč by se nemohl přihlásit a přečíst si co je nového? To jestli mu něco prospěje nebo ne, by si měl říct sám Plyšáček, a ne aby mu do toho někdo kecal.
Amor non est sanabilis
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Kasz »

Scopi píše:Chápu zákaz přidávání příspěvků, ale i přihlášení? Proč by se nemohl přihlásit a přečíst si co je nového? To jestli mu něco prospěje nebo ne, by si měl říct sám Plyšáček, a ne aby mu do toho někdo kecal.
Když dovolená, tak se vším všudy. *beach*
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Livrey
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Silesia »

Ahoj na chatu jsem ve zmíněné chvíli nebyl není tedy příliš dle čeho soudit co se tady děje.
Vlastně na chat moc poslední dobou nechodím, protože se děsivě seká a když bych chtěl něco kloudného řešit, tak se obávám, že moc není s kým. .. (proč to tak je, nad tim se Prosím zamyslete každý za sebe).

O plyšáčkových dvojsmyslech a stále více sexistickych narážkách se diskutovalo už X krát, bez efektu.
Za sebe ale opravdu z toho co pronesl nevidím moc důvodů k banu. Nesouhlasit musím i s tím, že má být měřeno individuálně.
je to kravina a cesta do pekel, která bude mít za následek chaos. Prostě a jednoduše to co by prošlo všem ať projde všem a ne že plyšáčkovi to neprojde protože je to on a on to urcitě myslel tak a tak.

Mnohem více hloupý, než onen výrok na chatu hodnotím výrok na adresu Marca, byť chápu emoce, jimiž byl vyvolán, ale tato argumentace je zcestná.

vedení webu by se mohlo zamyslet nad tim, co od webu chceme. Od příchodu určitých lidí se web plevelí hordami fotek a videí a zajímavě věci zapadají mezi tento balast.

Stejně tak chat je polomrtvé místo proč?
Zrovna tak nováčci. Je spousta nováčků co skončí registraci a představením proč?

Nestálo by za to vytvořit nějakou anketu a vlákno kde bychom o tom co teď mohli diskutovat a dát tomuhle webu restart v podobě nové prospěšné aktivity pro nás, protože jde o web pro nás?
vedení by takto mělo šanci získat zpětnou vazbu pro sebe.

Nazávěr se omlouvám za text který je psán z mobilu.
Uživatelský avatar
susinka
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 68
Dal: 48 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od susinka »

Přátelé, nechci obhajovat ten nepěkný Plyšákův výrok, samotné mě to přijde dost "za hranou" . Spíše jsem chtěl nějak reagovat na nastalou situaci. Jsem tu prakticky nový, nemám co moc kecat a poučovat zkušené kolegy lidi, kteří si už prošli dobrým ale i zlím. Prostě bych chtěl požádat, aby jsme se všichni zamysleli nad tím, proč tu jsme, proč je tu Čepek. Když jsem před necelými 3 měsíci vstupoval na toto fórum, hledal jsem pomoc, nevěděl jsem co bude, byl jsem zmatený. Díky komunikaci tu a také přečtení spoustu zajínavých článků na tomto fóru a také díky pomoci sexuologa a psycholožky se postupně dávám dohromady a snad se mi povede naplnit můj cíl, který jsem si stanovil.

Takže proč tu vlastně jsme? Někdo hledá pomoc, někdo pomáhá .. prostě se tu združují lidé, kteří mají určité potíže nebo jiné životní zvraty. Pojďme prosím pracovat na tom aby jsme spíše pomáhali těm co to potřebují.... uvedu docela smutný zážitek, který mě potkal cca před měsícem:

Pár dnů po tom co mě propustili z výslechové cely se u nás doma oběvili pracovníci sociální zprávy a manželce oznámili, že bych neměl být sám s dětmi a vlastně bych neměl doma ani bydlet. Proto jsem si našel nocoviště pár set metrů za naší obcí v oblasti, kde se nachází několik desítek hospodářských stavení. Spím tam vždy když moje dcerky spí doma. Jeden večer asi před měsícem jsem opět sedl na kolo a vydal se na mé útočiště. Jenže jsem si vzpoměl, že se hraje evropská liga a napadlo mě, že ten fotbal zhlídnu v naší hospůdce. Tak jsem taky udělal. Plzeň bohužel prohrála a já něco po jedenácté a taky po pěti pivkách vyrazil na nocležiště. Přibližně v polovině cesty jsem si všiml, že v místě, kde stojí ono moje noclehové stavení se valí k neby hustý sloup bílého dýmu. Adrenalin zapracoval a během minutky jsem byl na místě. Hořela budova naproti mého noclehu, snažil jsem se vejít dovnitř, ale už to nešlo. Po tom co jsem zavolal 150 přijeli hasiči, probýhalo všechno okolo. Bohužel po uhašení našla hlídka v tom shořelém stavení mrtvého majitele. ... asi o půl čtvrté jsem se dostal do postele, ale neusnul jsem .... stále jsem přemýšlel o tom, že kdybych nešl do té hlopé hospody na ten hlopý fotbal, mohl jsem toho pána zachránit..... S tímto pocitem "co by kdyby" musím teď žít. Nějak jsem se rozhodl a nevím .. zachrál bych ho, nebo ne ... prostě nevím ... ale mohl jsem, to už nikdy nezjistím.

A teď k tomu, co jsem tím chtěl vlastě říct - představte si " nějakého pedofila" ať už BL nebo GL, to je jedno. Tento člověk zatím neví, tápe, sám v sobě se nevyzná,je sám ze sebe zmatený, ví že ho vzrušují děti, bojí se s kýmkoli o svém problému mluvit, bojí se vyhledat lékařskou pomoc, najednou někde zjistí, že existuje čepek. Přihlásí, se a narazí na články ve kterých se tu hádají lidé jako je on mezi sebou ... uráží se tu.. prostě ten člověk vycítí že je tu jen nějaká hrsta lidí co se tu melou a řekne si ... sakra co bych tu dělal , vždyť ti lidi si neporadí sami ze sebou, ohlásí se a už sem nikdy nedojde.... tento člověk postupně "může", jelikož nikde nenajde pomoc, začít dělat špatné věci ... může začít vyhledávat DP ... může začít vyhledávat děti .... může dětem začít ubližova .... NEMUSÍ ALE TAKY MŮŽE, TO PROSTĚ NEVÍME ... TO NEZJISTÍME to je to samé jako já se nikdy nedozvím, jestli jsem toho pána mohl zachránit, my se nedozvíme, jestli kvůli nám a naším sporům netrpí onen pedofil a nedo nějaké děti!

Prosím přestaňmě se tu přít, přestaňme na sebe útočit, přestaňme uměle vytvářet skupiny BL a GL ..... POJĎME DĚLAT PRÁCI, PRO KTEROU JE ČEPEK URČEN - POJĎME POMÁHAT.

Snad jsem tu nikoho neurazil - váš (momentálně) smutný Míla
Tito uživatelé poděkovali autorovi susinka za příspěvky (celkem 4):
Gabriel Svoboda, Silesia, Kasz, Ajax144
Tri slová v srdci maj: miluj, trp a odpúšťaj! - Oko za oko a svět bude slepý...
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Kasz »

Jeden nejmenovaný dávný člen komunity mi zhruba před 7 lety říkal, že pokusy (tehdy ještě dřívější, z dob Xka apod., což je zhruba 13 let zpátky) o jakýkoliv společný projekt ztroskotaly na tom, že se lidé dohádali. I to je k zamyšlení.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypnutí chatu

Nový příspěvek od Forst Jan »

susinka píše:Přihlásí, se a narazí na články ve kterých se tu hádají lidé jako je on mezi sebou ... uráží se tu.. prostě ten člověk vycítí že je tu jen nějaká hrsta lidí co se tu melou a řekne si ... sakra co bych tu dělal , vždyť ti lidi si neporadí sami ze sebou, ohlásí se a už sem nikdy nedojde.... tento člověk postupně "může", jelikož nikde nenajde pomoc, začít dělat špatné věci ... může začít vyhledávat DP ... může začít vyhledávat děti .... může dětem začít ubližova .... NEMUSÍ ALE TAKY MŮŽE, TO PROSTĚ NEVÍME ... TO NEZJISTÍME to je to samé jako já se nikdy nedozvím, jestli jsem toho pána mohl zachránit, my se nedozvíme, jestli kvůli nám a naším sporům netrpí onen pedofil a nedo nějaké děti!
To je samozřejmě pravda, a velké a časté hádky k tomu mohou vést, ale i v opačné situaci se dá stejný argument použít. Co když sem se přihlásí člověk a uvidí jak jak lidé mají dvojsmyslné sexuální narážky, jak uživatelé popisují své sexuální zážitky s dětmi (ještě označované za nejlepší zážitky), různé "návody" jak být co nejblíže nahým dětem (např. za záminkou gynekologického vyšetření), a spousty dalších takových věcí, a nikde nebude reakce, že to není správné. Ten člověk si řekne, když mohou i tady ti "hodní" pedofilové, já přece můžu taky.
Může začít dělat špatné věci ... může začít vyhledávat DP ... může začít vyhledávat děti .... může dětem začít ubližova .... NEMUSÍ ALE TAKY MŮŽE, TO PROSTĚ NEVÍME ... TO NEZJISTÍME ... my se nedozvíme, jestli kvůli nám a tomu, že jsme se nevhodným věcem nepostavili netrpí onen pedofil a nedo nějaké děti!

Neobhajuji, aby se lidé pořád hádali, to určitě ne, ale zároveň nechat věci být a neřešit, co se nám nelíbí mi přijde v mnohých ohledech ještě horší. Jsme jen lidé, každý jsme nějaký a nikdy se neshodneme na všem, je přirozené, že hádky vznikat budou. Ani pár lidí s největší láskou se v životě nevyhne nějakým hádkám. Ale je důležité, aby si OBĚ strany z toho vzali ponaučení, a aby hádka nerozdělila obě strany od sebe na vždy...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Forst Jan za příspěvky (celkem 5):
Kasz, Ajax144, Jeremy, Marco Freeman, K3i4L
Děkuji
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti