Mathiasove poďakovanie

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Mathiasove poďakovanie

Nový příspěvek od Mathias8 »

Chcel by som poďakovať.

Chcel by som poďakovať v prvom rade všetkým tím, ktorý sa podieľali a podieľajú na vzniku tohto webu. Nebyť ich, nikdy by som neprišiel na tento web a tím pádom by bol zo mňa možno iný človek.
Tu som sa dozvedel, kto vlastne som alebo presnejšie čo vlastne som. Na základe prečítania "Kto je pedofil" a "čo je to pedofília". Som Vám tím nesmierne vďačný, pretože som sa začal na seba pozerať inak. Keď už som teda ten človek, čo má veľmi rád deti, prečo to nevyužívať pre osoh a dobro detí. Kašlať na to čo som, ak ma majú deti rady a veria mi, prečo by som mal byť práve ten čo im ubližuje. Budem ten pedofil, ktorý sa ich vždy opýta "Prečo" aby im pomohol, poradil, vždy pochopil a mal rád. Vždy tu bol pre ne, aj keby som bol v hoc akej situácii. Nie je nič krajšie na svete ako detský úsmev, smiech. Nič. Prečo to najkrajšie na svete ničiť? Nestojí mi to za to.
Ďalej by som chcel poďakovať všetkým členom čepeku za to, že sú. Na základe ich príbehov som zistil, že nie som sám, ale že tu je niekto, že tu sú ľudia, ktorí cítia rovnako.
Ďalej všetkým tím, ktorí si prežili v detstve to zlé, koli niektorím z nás, čo to nezvládli, no ajtak našli v sebe silu napísať svoj smutný príbeh plný bolesti sem na tento web vo vedomí, že jeden z nás(všeobecne) im v detstve ublížil. Vyžaduje to množstvo vnútornej sily. My sa stávame silnejší a odolnejší.
Ďalej všetkým doktorom, ktorý nám pomáhajú a hlavne pánovi doktorovi Weissovi za to, že to nevzdáva a všade kde to je možné nás obhajuje a vysvetluje ako to je.

Vám všetkým úprimne ďakujem :-)

Dúfam, že som na nič a na nikoho nezabudol, ak hej ospravedlnujem sa. Aj Vám patrí moja vďaka.

Rozmýšlam, že niekedy možno napíšem aj ja svoj dlhý príbeh. Rozmýšlam, že možno by to niekomu pomohlo, pretože moje detstvo bolo pekné no zároveň iné. Ale ajtak bolo pekné, napriek tomu všetkému...

Ďakujem, že tento web existuje a že sem možem hocikedy prísť a podeliť sa svami o svoje životné skúsenosti. Je to obrovská úlava.

Je tu síce strach z toho, že čo ak mi zaklopú na dvere príslušníci PZ :D aj keď viem, že tento web je legálny. A ja stratím všetko pekné. Nerobím nič zlé, deti mám rád, neubližujem a ani sa to nechystam nikdy urobiť. Ale pri vedomí, že tento web mi otvoril oči a pomáha mi, sa snažím na to nemyslieť... aj keď sem chodievam občas..
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mathias8 za příspěvky (celkem 7):
Marco Freeman, Kasz, Filip, susinka, Daniel, Gabriel Svoboda, Livrey
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Mathiasove poďakovanie

Nový příspěvek od Kasz »

Mathiasi, i my děkujeme a jsme rádi, že web pomáhá. Budeme se o to, aby pomáhal, snažit i nadále.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Marco Freeman, susinka
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti