Malíř Alex Alemany

FOTOGRAFIE A OBRÁZKY slouží ke sdílení odkazů na volně dostupné fotografie a obrázky, které vyhovují pravidlům komunity. Odkazy na fotografie zobrazující reálné osoby mohou obsahovat jedině osoby veřejně známé či na veřejnosti se prezentující, které jsou v současnosti starší 18 let (tedy narozené do roku 2003 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na fotografie osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie osob, které nejsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující (tedy např. na fotky z rodinných a školních alb aj.) a které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok narození daných osob, případně rok vydání zdroje fotografií, není-li bez pochybností zjevné, že se jedná o osoby starší 18 let.
  3. Fotografie a obrázky je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL nebo IMG tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Příspěvky: 479
Dal: 140 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Malíř Alex Alemany

Nový příspěvek od Scopi »

Tito uživatelé poděkovali autorovi Scopi za příspěvky (celkem 7):
Plyšáček, Mathias8, MarkM, susinka, Gabriel Svoboda, Livrey, Wau
Amor non est sanabilis
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů