Parta Boyloverů a Jan na výletě

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Parta Boyloverů a Jan na výletě

Nový příspěvek od Teenbl »

Původně mělo jít o report na web bez nějakých hodnoticích, emočních vsuvek, nakonec se jedná spíše o text o mých pocitech, ale i přesto si myslím, že je to zajímavý report z výletu a připadá mi vhodné, se o něj podělit.

Pátek večer. Obvykle v tuto dobu buď odpočívám po náročném týdnu, nebo jsem s přáteli v nějakém klubu,, hospodě, jednoduše na akci. Dnes ne, dnes se musím pořádně vyspat a ještě dodělat pár věcí. Tak trochu nevím, kde mi hlava stojí. Potřebuji dodělat dvě práce do školy a ještě ten večer odeslat, zaplatit jednu věc, sbalit se na víkend a ještě vyřešit pár organizačních záležitostí. Nakonec vše stíhám jen s dvouhodinovým skluzem. Okolo půl dvanácté usínám s očekáváním zítřejšího zajímavého a hlavně zábavného dne.

3:30, budík zvoní, má první myšlenka je, jakého vola napadlo, náš sraz naplánovat tak, že se v podstatě nevyspím. No nic dospím to ve vlaku, možná.. Tak tak stíhám v čas vyjít, na zastávku to standardně trvá tak čtyři minuty, teď to potřebuji stihnout tak za dvě. Mám štěstí, vše nějakým zázrakem stihnu, jsem na nádraží s desetiminutovým předstihem. Rozhlížím se po nějakém hezkém kutíkovi, nikde žádného nevidím. Jaký kutík by dobrovolně jel někam v sobotu v pět ráno..

Nasedám do Pendolina, což je u mě poměrně neobvyklé. Vlaky ČD na trase Ostrava-Praha nemám moc v lásce, ale rychlost Pendolina a čas, ve kterém jede, jsou nyní přednější aspekty. Cesta poměrně rychle utíká a já přemýšlím, jak se zabavit. Většinu času trávím buď skypováním s dalšími členy naší pedogrupy, spánkem nebo čtením knížky. Vzal jsem si sebou jen jednu, Líbali jsme se od Davida Levithana. Vypráví o aktuální gay teen generaci z různých úhlů pohledu a je založena na skutečných událostech. Už jsem ji četl, ovšem některé pasáže si moc rád přečtu podruhé.

Okolo sedmé hodiny jsem mírně za polovinou cestu. Přemýšlím, na koho se nejvíc těším… Jeremyho určitě rád uvidím. Alexe samozřejmě taky, snad ho zase trochu opiju. Myš po delším čase bude super doplnění peogrupy. Filipa bych chtěl více poznat, ale ve větší skupině se nějak moc neprojevuje. Ajax….no to je prostě Ajax, snad se bude chovat méně dětsky než minule. Jan mě minule celkem překvapil tím, jak se choval vcelku normálně, snad si to tentokrát nepokazí. Swejka rád uvidím, ale absolutně nemám představu, jak moc bude zapadat do naší skupiny. Pak je tu ještě Alun, o něm mnoho nevím, psával mi vždy jen totálně opilý s nevhodnými návrhy, takže skutečně netuším, co mám od něj čekat.

Krátce po osmé hodině vystupuji v Praze. Moc mi není příjemné tahat sebou tak velký bágl, ale tak zase nechci trhat partu. Jdu najít metro a hurá směr Florenc za ostatními. Po poměrně dlouhém hledání, kdy jsem ostatní pravděpodobně někde přehlédl, je konečně nalézám, už jsou všichni na místě srazu. Musím říct, že Alun působí normálněji, než jsem čekal. Myš ten vypadá furt stejně, vůbec se nezměnil. U Filipa a Jeremyho nemám moc s čím srovnávat, taktéž u Jana. U Ajaxe si jen pomyslím, že i kdybych se přemáhal, tak tam prostě žádná přitažlivost není. Alex, no ten vypadá možná ještě víc k sežrání než minule, ale k tomu spíše později.

Vyrážíme směr metro, detaily si už nevzpomenu, ale pobavilo mě, jak se menší část skupinky oddělila a pokračovala na špatnou linku, naštěstí po chvíli zjistili, že jdou blbě, že Jeremy…. Po příjezdu na Opatov máme poměrně málo času na přestup na autobus směr aquapark. Během hledání zastávky se nám podaří na chvíli ztratit Aluna, který nutně potřebuje koupit cigarety. Nakonec se bohužel či bohudík včas našel.

Tak snad již poslední zádrhel během cesty, sedíme v autobuse a těšíme se na …no především na kutíky. Už během cesty bych řekl, že se nám v rámci grupy tvoří určité skupinky. Alex se nepřekvapivě má nějak moc k Jeremymu, Myš klasicky ke všem a nikomu zároveň. Filip je tradičně tichý, Ajax vypráví své šílené historky z domu. atd. Ovšem já vnímám hlavně to, jak se ti dva k sobě nějak moc mají, což mi skutečně není příliš příjemné. Před aquaparkem na nás čeká Swejk. Celkem dobře se zapojil do party, rád ho vidím, je to i strategicky dobrá známost.

V aquaparku nastane menší problém s batohy, ten se ale nakonec hravě vyřeší, taktéž Jeremy dobře vyřeší Myšákův problém se skříňkou. Pomalu už se teda přesouváme do bazénové části areálu. Tam začíná první nepříliš dobrý pocit z toho, že se všichni nějak rychle rozprchnou, nejdřív do divoké řeky, pak všude možně, nakonec se všichni setkáme u vlnobití.

Proč u vlnobití? To je ale hloupá otázka, přeci protože je tam plno kutíků. Žádný mě tam ale víc nezaujme, na jednu stranu je ten aquapark fajn, ale dochází mi, že jsem si přijel na sraz především popovídat. Při blbnutí v bazénu si opět všimnu, jak se má Alex k Jeremymu, no nic pokusím se to ignorovat. Ono po čase se ukáže, že Alex stojí o pozornost každého, kdo mu jeho pozornost opětuje. Někdo z party se mě tam i pokusí utopit, ale protože si nejsem jist, kdo to byl, nechám to bez bližšího komentáře. (Byl to Alex). Poté se přesouváme na tobogany, skluzavky, atp. Moc v oblibě zmíněné atrakce nemám, bývají na ně dlouhé fronty a za ten pár minutový zážitek mi půlhodina čekání skutečně nestojí, ale na ty bez front přeci jen zajdu.

Tobogány jsou opět momentem, kdy se naše parta poměrně rozdělí. Po čase potkávám swejka, Ajaxe, Filipa. Chvilku pokecáme, já tedy nejvíce se swejkem, kterého znám z dané sestavy asi nejlépe. Poté se zase objeví Alex a ostatní ztracení. Alexe zmiňuji, protože donesl kameru, aspoň myslím, že to bylo v tu dobu. Něco se natočí, ale nemám pocit, že by z toho vzniklo něco extra zajímavého.

Poté se v plné sestavě rozhodneme jít na oběd. Při jídle mě zase netěší skutečnost, jak moc se má Alex k Jeremymu, probírám to šeptem s Ajaxem a Filipem, taky je to pěkně štve. No nechám to být, s Jeremym si to vyřídím později :D. Oběd byl celkem dobrý a hlavně jsme si při něm popovídali

Po obědě si nejsem úplně jistý, kam jsme šli jako první, ale mám dojem, že jsme se vydali hledat saunu a trochu se díky dětské sauně ztratili Swejkovi, Alunovi a Janovi. Upřímně mi to zas tak nevadilo, hlavní parta zůstala. Mírně mě překvapilo, že většinu saun v Aquapalace tvoří venkovní sauny, ale vůbec to nevadilo. Jinak co v Sauně? Kutíci, tam moc nebyli, takže jsme si většinu času povídali.

Kdybych měl říct, na koho se mi v saunách nejlépe dívalo, vítěz je jednoznačný a to Alex… Nicméně myslím, že to nikoho nepřekvapí, fakt se na něj výborně koukalo. Nejvíc roztomilý byl, když si lehl na břicho na ručník a jinak byl úplně nezakrytý . :P Nikdo další mě v sauně zas tak nezaujal, Myš by asi šel, ale skutečně není můj typ. Jeremy je skvělý člověk k povídání, ale sexuálně mě neláká. Ajax s Filipem a Janem mě nelákají vůbec.

Jinak sauny moc nemusím, na můj vkus jsme tam byli až moc dlouho, ale tak když je na co se dívat, tak to zase tolik nevadí. Fajn změnou bylo, když jsme šli do vířivky. Samozřejmě i díky Alexovi. Tam mě trochu štval tím, jak blbnul s Myší. Nějaké chvaty spolu zkoušeli, ale nijak zásadně mi to nevadilo. Po pár hodinách v saunovém světě jsme se zase vydali zpátky do vodního světa, údajně hledat swejka, ten už byl tou dobou bohužel doma.

Po chvíli jsme potkali Jana a Aluna a zase jsme byli kompletní. Za moment jsme se zase rozdělili díky tomu, že Alex a Jeremy se seznámili s kutíky hrajícími fotbálek. Ne že by mi to nějak vadilo, to vůbec. Jen se ukázalo, že to bude na dlouho, tak jsme šli s Alunem, Janem a Ajaxem někam na drink. Debata s nimi mě přesvědčila o pár věcech. I Alun by mi byl asi nakonec bližší než Ajax, s Janem se dalo vcelku normálně mluvit.

Po asi půl hodině se k nám opět přidal zbytek, což vzhledem k tomu, že jsme seděli u stolu, který byl původně pro čtyři, působilo poměrně komicky. Pak si dál v průběhu dne pamatuji momenty, kdy Ajax nebo Myš šli někam sami s Alexem, což mě celkem štvalo. I když u obou vím, že se v tomto kontextu nemám čeho bát. Ajax se Alexovi určitě nelíbí a Myš je moc frigidní (s nadsázkou) .

Dále se mi už trochu plete, co následovalo po čem, ale asi to není moc podstatné. Chvíli jsme zase byli na vlnobití, pak zase sauny atp. Tam mě zase značně pobavil a potěšil Alex, který když si zapůjčil prostěradlo, nevěděl, jak si ho má dát, aby s ním mohl normálně chodit, takže několik desítek minut trávil tím, že si ho různě zkoušel uvázat, což působilo velice komicky a roztomile.

Následně jsme šli na menší svačinku do restaurace. Už nevím, jak k tomu přesně došlo, ale nabídl jsem Alexovi, že ho pozvu. Tak se taky stalo. Jen Alexova věta – co za to budu chtít, mě trochu překvapila. Nemám tento styl uvažování moc rád, proč bych měl chtít něco za to, že pozvu kamaráda? Měl bych pak pocit, že si jeho pozornost kupuji a to skutečně nemám rád. Na druhou stranu jsem si díky tomu připomněl atmosféru na gymplu a na VŠ, kde je vzájemné zvaní na pití ale i na jiné věci mnohem větší samozřejmostí, ale na druhou stranu tam fungovalo a funguje silně snobské povrchní prostředí.

Při svačině jsem si docela dobře pokecal s Jeremym a Myší, trochu mě mrzelo, že se Alexovi nepodařilo víc zapojit do debaty, byla to fakt škoda. Ani ne že bych mu to vyčítal, to vůbec, spíš mě mrzí, že jsme ho nejspíš nudili. Navíc jsem si až zpětně uvědomil, že jeho provokování mě, Myši a dalších bylo o tom, že žádal pozornost, které se mu nedostávalo. Ještě ke všemu si Myš od něj odsedl a šel si sednout blíže k nám.

Po svačině jsme šli na chvíli do saun a pak do relaxační místnosti. Tam si vybavuji jeden moment, který mě celkem naštval. Alex byl trochu naštvaný, že mu nevyšlo lehnout si vedle Jeremyho, zase zájem o Jeremyho…ach jo. I když možná to nebyl zájem ani tak o Jeremyho jako o to sedět blíž ostatním.
Jinak jsme si v relaxační místnosti poměrně dobře pokecali. Hezky se mi potvrdilo, že s Myší i Jeremym si mám co říct, mluvili jsme o studiu, práci, názorech, všem možném. Alexe to ale bohužel asi celkem nudilo a usnul. Musím uznat, že koukat na něj spinká, mě velice bavilo. Ty očička, vlásky, tvář, bříško…

Poté jsme už jen střídali bazén u saun, vířivky a sauny. Ovšem Alex mi připadal nějaký nesvůj. Byl trochu protivný a celkově rozladěný, první si toho všiml zase Jeremy. Těžko říct, proč to tak bylo, ale kupříkladu usnul i v sauně. Sauny už mě přestávali bavit, napravil to později jen jeden kutík, ale ne nějak zásadně. Už jsem se pomalu těšil na nějakou změnu. Později k večeru si vybavuji 2x moment, kdy jsem se pořádně naštval na Ajaxe. Záměrně spěchal, aby si zabral místo vedle Alexe ve vířivce a vzhledem k jeho výrazu, který potom vždy měl, je mi jasné, že se v tomto nepletu a že to byl prostě záměr a naschvál. Chvíli jsem si říkal, zda mu nevrazit, ale nakonec jsem tu zavrhl.

Po celý den mě taky značně bavilo, jak Ajax pořád řešil, zda a kdy má napsat rodičům. Nakonec díky absenci signálu jim nenapsal vůbec. Když už jsme plánovali poslední aktivity v aquaparku, tak Alex jako jediný chtěl jít ještě do venkovních saun, kdybych nebyl tak šíleně utahaný, tak bych s ním i sám do těch saun zašel jen proto, abych mu udělal radost, ale za dané situace to bylo skutečně nemyslitelné.
Následně jsme teda už opouštěli aqaupark, odchod se obešel bez nějakých zásadnějších problémů. Pouze Ajax se dočetl, že po něm jde policie. Tedy že ho hledají rodiče, ale podařilo se mu to celkem dobře a rychle urovnat. Odjezd pak už byl celkem bez emocí, jen jsme se potřebovali někde najíst. Nakonec jsme zapadli do nějaké čínské restaurace na Václaváku. Jídlo nic moc, ale seděl jsem vedle svého oblíbence, který i celkem provokoval, takže jsem se cítil celkem fajn. Jinak si už z dané restaurace už moc nepamatuji, nejspíš jsme debatovali o proběhlém dni a plánovaném přespání. Už nám ale chyběl Ajax, což jsem ale neshledával zásadním.

Hledali jsme celkem dlouho, kde přespat, protože jsme na popud Myši chtěli z hecu vyzkoušet spaní pod širákem. Nakonec jsme našli celkem hezké místo k přespání. Les kousek od centra Prahy. Trochu mě mrzí, že už jsme nic netropili během noci, já na to byl moc unavený. Bylo hold moc pozdě. Myšákova ohnivá show…celkem mě mrzí, že jsem neustále odbíhal pozorností k telefonu, kde jsem něco aktuálního řešil, ale určitě šlo o fajn zpestření večera.

Usínání ve dvou spacácích pak už bylo v pohodě. Ještě navíc, když jsem byl vedle Alexe. To bylo moc fajn plus. Mírně mě štvalo, že jsem zbytečně tahal deku, ale nakonec ji někdo(Alex) využil. Dost jsem se budil, ale celkově jsem se vyspal dobře a teplo mi vcelku bylo. Navíc kdykoliv jsem se vzbudil, tak se mohl podívat na spícího andílka vedle mě .

Ráno bylo celkově v pohodě, jen tam prudil nějaký pes a chyběla mi ranní sprcha. Vlastně jsem rád, že jsme takto přespali, byl to fajn zážitek a historka, takže jsem rád, že to Myš takto navrhl. Za chvíli mi už volal Jan, a ptal se, kde jsme. Řekl jsem mu to, a šli jsme sehnat něco na snídani. Poté jsme se vydali směr centrum a těsně jsme se tam minuli s Janem, který jel směrem k nám, takže jsme na něj čekali na hlavním nádraží. Z daného čekání si nejvíc vybavuji Alexovo provokování a vůbec takové fyzicky kontaktní blbnutí, které mi bylo moc příjemné. U jedné věci, si nejsem úplně jist, čeho chtěl docílit, ale možná radši nevědět vše, každopádně to bylo moc a moc příjemné. Nejsem vůbec zvyklý na podobné blbnutí, ale z jeho strany mi to fakt přišlo sympatické a roztomilé.

Jan za chvíli dojel a po chvíli se připojil i Ajax, šli jsme sednout již do naší oblíbené restaurace. Po příchodu mě potěšila zmínka, že si sedneme tak jako minule, což by málem nevyšlo nebýt Jeremyho, který to Alexovi při usazování připomněl. Takže zase jsme do sebe pár desítek minut rýpali. Nejvtipnější bylo, když jsem si odskočil a Alex se prohodil s Myší. To jsem si myslel, že je zaškrtím. Hlavně Alexe, protože to bral jako dobrou provokaci, ale já to tak rozhodně neviděl. Následně se ale vrátil, jenže já se už s Alexem moc nebavil, z čehož měl srandu, ale zároveň si mě vtipně snažil udobřit, byl zase celkem přítulný.
Ovšem v restauraci se stalo ještě něco zajímavého. Výborně jsem se tam opět pobavil s Myší a Jeremym a Alex se u našeho povídání značně nudil, což mě hodně mrzelo, ale hlavně mi to přivedlo k úvaze , zda bychom si spolu dlouhodobě měli co říct Nevím, možná, chtělo by to Alexe někdy potkat samotného, jen my dva, pak by se vidělo.

Kdybych se měl pokusit nějak shrnout sraz, z pohledu povídání jednoznačně vítězí Jeremy a Myš. Z pohledu vzhledu Alex. Nejhůře se mi bavilo asi s Ajaxem. Za nejpodstatnějšími kontakty ve skupině považuji Alexe, Jeremyho, Myš, ale i bez Filipa a Ajaxe a Jana si to nějak neumím představit. Myš je super doplnění původní sestavy. Kdyby chyběl někdo z té výše uvedené trojice, tak by výlet byl diametrálně jiný.

U Jeremyho, Myši a myslím, že i Filipa jsem dospěl k závěru, že je mi s nimi dobře i díky tomu, že na podstatná témata máme podobné názory a vcelku se mi líbí jejich přístup k věcem. U Alexe se to neodvážím nějak víc zhodnotit, je ještě dost mladý. Jediné co u něj můžu s jistotou říci, že není tak povrchní (spíš naopak), jak na první pohled zdá. Ano, záleží mu na vzhledu, ale to nějak negativně nepoznamená fakt, jak je na ostatní lidi milý, hodný a celkově upřímný. Navíc mám pocit, že sám nemá dost sociálního kontaktu a je vlastně vděčný za tu pozornost, kterou mu obecně všichni dáváme. U Ajaxe mám celkem problém najít přednosti, je hodný a chytrý, ale celkově je na mě moc dětský a nevyspělý. Jan je fajn, jen by se měl trochu ustálit a nemít tak velké výkyvy nálad, ty jsou totiž opravdu značně o nervy. Vyzní to blbě, ale i když některým ze skupiny něco závidím, s nikým z nich bych nechtěl měnit. Vlastně jsem si toho zažil celkem hodně, co jiní ne.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Teenbl za příspěvky (celkem 6):
Alex <3, Forst Jan, Jeremy, Ajax144, Filip, Gabriel Svoboda
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Parta Boyloverů a Jan na výletě

Nový příspěvek od Jeremy »

Ten nadpis skutočne pôsobí divne. Parta boyloverů a Jan :)

Inak za seba len zhrniem, že rovnako ako predošlí zraz aj tento bol skvelý. Ešte si živo pamätám, ako mi "ktosi" po pár mesiacoch na ČEPEKu písal na chate, že stretnutia v rámci komunity nad 3-4 ľudí sú veľmi zriedkavé a že aj možnosť byť v takejto úzkej skupinke si musím zaslúžiť a presvedčiť, že som dôveryhodný. Ak si to zhrniem, prvé stretnutie bolo v šiestich ľuďoch, tentokrát dokonca v deviatich. Až mám strach, aby sa z toho rozširovania nestalo pravidlo. Už teraz sme mali celkom problém sa "zraziť" k jednému stolu :)

Každopádne som si to s vami užil a mám pocit, že jadro sa už vyprofilovalo natoľko, že o ďalšom stretnutí netreba pochybovať. Je to tak nesúrodá masa ľudí, že sa neskutočne prirodzene dopĺňa a vzniká z toho niečo ako prirodzený útvar :)

K samotnému zrazu asi toľko, že hoci žiarlivosť Teena, Filipa aj Ajaxa ma v istom zvrátenom zmysle poctila, ja som to celé vnímal trochu inak *dont_know* Alex do skupiny vniesol každopádne niečo nové a zábavné :P

Z noci strávenej len v spacákoch v lese mi najviac uviazlo v mysli ráno, keď som sa prebudil a zistil, že sme sa vlastne uložili asi tak dvadsať metrov pod frekventovanou lesnou cestičkou, kde sa ráno hojne preháňali stáda psíčkárov a bežcov. V noci ma síce trochu trápila zima, ale verím, že nabudúce to vychytám lepšie a nezabudnem si pribaliť teplé ponožky, ako mi poradil hlavný vedúci, ktorého "ohnivá šou" (tento výraz sa dá tiež chápať rôzne :D) bola fascinujúca, hoci teda musel počítať s tým, že ju predvádza svorke, ktorá strávila celý deň blbnutím vo vodnom svete a saunách, takže aj ten aplaus bol tak trochu "unavený". Tiež som dúfal, že večer sa ešte trochu zabavíme, ale pokúsiť sa zaspať bola v tej chvíli asi skutočne rozumnejšie. Aj keď v prípade trochu teplejšieho počasia by som asi intervenoval za iný program. Jane, Ajaxi, prišli ste o cennú skúsenosť, ale nabudúce už pôjdete určite s nami :D

Trochu ma mrzí len to, že sme "stratili" swejka. Každopádne ďakujem všetkým zúčastneným za skvelý víkend, ktorý som si naozaj užil :)

PS:
Hoci sme s mladším s bráškou prehrali oba futbálkové zápasy, budem od Alexa a staršieho kutíka žiadať odvetu :P
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvky (celkem 5):
Forst Jan, Teenbl, Alex <3, Filip, Gabriel Svoboda
Uživatelský avatar
Alex <3
Registrovaný uživatel
Bydliště: Karlovy Vary
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 16
Kontakt: honza.masatahm@gmail
Výkřik do tmy: Čím víc někoho miluješ, tím víc ti přijde, že o tebe nemá zájem.
Příspěvky: 20
Dal: 44 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Re: Parta Boyloverů a Jan na výletě

Nový příspěvek od Alex <3 »

No měli jsme co dělat Jeremy :D Ale ten první zápas jste vyhráli přece vy :) Takže to skončilo zatím nerozhodně :P Musíme to dohrát příště :D
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Parta Boyloverů a Jan na výletě

Nový příspěvek od Jeremy »

My sme prvý zápas vyhrali? Asi niečo rozptylovalo moju pozornosť... :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvek:
Alex <3
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Parta Boyloverů a Jan na výletě

Nový příspěvek od Teenbl »

Niečo nebo někdo Jeremy? :D
No já musím říct, že oba kutíci, pro mě byli poměrně malí, ale ten starší celkem ušel a teď nemyslím Alexe. :D
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Parta Boyloverů a Jan na výletě

Nový příspěvek od Filip »

Hej, tí dvaja kutíci boli nádherní *heart* . Ten stolný futbal, bol jeden z najkrajších momentov celého stretnutia. Inač výlet hodnotím mimoriadne pozitívne, všetci boli super, aj Alun a Swejk. Trochu ma mrzí že sme sa so Swejkom rozdelili. Najlepšie boli sauny. Najvtipnejší moment, bol vtedy keď sme zbadali ako kutík ide do sauny a parta bliek hneď za ním, alebo ako sme si saunu zabrali pre seba a každý cudzí po chvíli odišiel. :D Inač nabudúce treba zabezpečiť lepší hotel na prespanie. V tomto sa moc nekúrilo, večer v telke bola iba ohňová šou a ráno ma budili psíčkari. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Filip za příspěvek:
Livrey
Uživatelský avatar
Alex <3
Registrovaný uživatel
Bydliště: Karlovy Vary
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 16
Kontakt: honza.masatahm@gmail
Výkřik do tmy: Čím víc někoho miluješ, tím víc ti přijde, že o tebe nemá zájem.
Příspěvky: 20
Dal: 44 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Re: Parta Boyloverů a Jan na výletě

Nový příspěvek od Alex <3 »

Jak přišel ten chlap do sauny a Teenbl začal povídat něco o Bohnicích *lol* chlap se trošku rozhlédl, zvedl se a odešel *lol* *lol* *lol* *lol*
Tito uživatelé poděkovali autorovi Alex <3 za příspěvky (celkem 2):
Livrey, Jeremy
swejk
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
Příspěvky: 30
Dal: 14 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Re: Parta Boyloverů a Jan na výletě

Nový příspěvek od swejk »

Bylo to fajn, priste se budu snazit abyste se mi neztratili :D
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Parta Boyloverů a Jan na výletě

Nový příspěvek od simgiran »

Rád bych se někdy něčeho podobného zúčastnil.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Parta Boyloverů a Jan na výletě

Nový příspěvek od Jeremy »

swejk píše:Bylo to fajn, priste se budu snazit abyste se mi neztratili :D
Asi by to chcelo priplatiť si aj saunový svet, hoci nemáš záujem sa saunovať :)

Veľa času sme tam aj tak strávili narvaní v siedmych ľuďoch v malej vírivke. Ako spomínal Teen, Ajax si to asi výdatne vychutnával vedľa Alexa, hoci ja som si to nevšimol. Ale je zábavné, ako všetci na začiatku hájili svoje telo pred očami verejnosti, ale veľmi rýchlo to už bolo každému tak nejak jedno :D
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Parta Boyloverů a Jan na výletě

Nový příspěvek od Filip »

Jeremy píše:Ale je zábavné, ako všetci na začiatku hájili svoje telo pred očami verejnosti, ale veľmi rýchlo to už bolo každému tak nejak jedno :D
Nabudúce pôjdeme na nudapláž :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Filip za příspěvky (celkem 2):
simgiran, Livrey
Uživatelský avatar
alun
Registrovaný uživatel
Bydliště: Jižní Morava
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 11
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Člověk nemá odsuzovat lidi (pedofily), když o nich nic neví.
Příspěvky: 157
Dal: 70 poděkování
Dostal: 118 poděkování

Re: Parta Boyloverů a Jan na výletě

Nový příspěvek od alun »

Pěkně napsané.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů