Facebooková stránka Antipedo

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
Tsu
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Příspěvky: 99
Dal: 128 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Facebooková stránka Antipedo

Nový příspěvek od Tsu »

Stránku jsem bjevil skz [název stránek odstraněn]. Bohužel zde autor stránek dává rovnítko mezi pedofil a ten, kdo zneužívá děti. Cituji.


"Zdravím, rád bych představil projekt AntiPEDO. Jedná se o projekt, který má za úkol bojovat s pedofilií na internetu. Jelikož je to nepříjemná a trestná záležitost, byl bych rád, kdybychom mohli spolupracovat jak na prevenci, tak i na identifikaci a včasných zákrocích proti pedofilním uživatelům.
Představa pedofila, jak čeká s pytlíkem bonbonů před školou, je už passé. Podobní lidé již ke svým činnostem používají internet, který jim mnohdy velmi snadno umožňuje získat od dětí citlivý materiál. Ten jim pak slouží k vlastní potřebě nebo se o něj dělí s dalšími uživateli internetu s podobnými zájmy. Policie v mnohých případech eviduje celé série fotografií, které kolují po internetu po celém světě.
Mezi nejčastější jev v on-line komunikaci patří anonymita. Patří ale také mezi nejklasičtější mýtus. Uživatelé na internetu mnohdy vystupují pod přezdívkami a pod rouškou anonymity mnohdy překračují limity běžné komunikace nebo právních norem. Z druhé strany ale děti pod dojmem anonymity na sebe prozradí i informace, které pachatele přivedou až k nim.
Dítě si může zdánlivě povídat na internetu se stejně starým kamarádem, který může být ve skutečnosti úplně někdo jiný. Dotyčný na druhé straně pak může získávat od dítěte cenné osobní informace, telefon, adresu nebo intimní materiál.
Děti si mnohdy neuvědomují rizika internetu a často neznámým lidem posílají své fotografie. Velmi často dochází ze strany dětí k zasílání intimních fotografií. Tyto fotografie se velmi často dostávají do nesprávných rukou a tento materiál pak může na internetu kolovat nebo se může stát předmětem zájmu konkrétních lidí.
Stejně tak se mohou na internetu pohybovat lidé, kteří cíleně oslovují děti s nabídkou sexuálních služeb. Pro dítě ve školním věku je nabídka v řádu několika tisíc velmi lákavá a na nabídky přistoupí. Bohužel velmi často dochází i k případům, kdy dítě provozuje tuto činnost dobrovolně a „zná svou cenu“. Odměnou za prostituci může být dítěti slíben mobilní telefon, peníze nebo další výhody.
Velmi často se stává, že dítě osloví na internetu neznámé lidi s žádostí o zaslání herní prémium SMS. Častou otázkou od možných zájemců je „Co za to?“. Fotografie nebo jiný materiál je pak adekvátní odměnou za zaslané peníze.
České děti jsou při používání internetu velmi neopatrné a téměř polovina by jich přišla na schůzku s neznámou osobou, která je prostřednictvím této počítačové sítě osloví.
Děti jsou ochotny cizím lidem prostřednictvím internetu sdělit osobní údaje či zaslat fotografie. Stále více dětí na internetu vystavuje své intimní snímky. Vyplývá to z výzkumu Univerzity Palackého v Olomouci, kterého se zúčastnilo 28.000 dětí. Na projektu se podílely firmy Seznam.cz a Google.
Na schůzku s člověkem, jehož znají pouze z internetu, by podle výzkumu přišlo 40 procent dětí. Své jméno a příjmení je cizímu člověku ochotno poslat 63 procent a emailovou adresu 43 procent dětí. Fotografii obličeje by na požádání poslalo 39 procent dětí.
Sdílení vlastních intimních materiálů s ostatními uživateli internetu provozuje stále větší počet dětí. Téměř osm procent z nich v prostředí internetu sdílí vlastní intimní fotografie a videa, přičemž jiným uživatelům internetu, tedy partnerům a přátelům, je zasílá více než 12 procent dětí.
Počet neopatrných dětí, které prostřednictvím internetu sdělují neznámým lidem osobní údaje či posílají fotografie, se v posledních letech zvyšuje. Od roku 2014 vzrostl i počet napadení. Děti nejčastěji čelí průniku do svých osobních účtů na internetu či verbálním útokům, což zmínila zhruba třetina účastníků výzkumu.
Počet případů vydírání dětí s využitím materiálů sexuální povahy v Česku trvale roste. Data z roku 2013 potvrzují, že bylo prostřednictvím internetu vydíráno téměř osm procent dětí. K vydírání jsou nejčastěji využívány fotografie a videa, která děti dobrovolně či pod nátlakem posílají pachatelům.
Výzkum se poprvé zabýval tím, zda mají děti přístup k webové kameře a jak ji využívají. Zařízení, které udělá obrazový záznam, má k dispozici přes 69 procent dětí. Téměř tři procenta českých dětí potvrzují, že je někdo v průběhu posledního roku ponižoval, vydíral či jim vyhrožoval právě s použitím záznamu z webkamery."

(https://www.facebook.com/Antipedo-462849073924239/)
Naposledy upravil(a) pbd dne pátek 30. 7. 2021, 21:54:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: zcenzurován název webu
Tito uživatelé poděkovali autorovi Tsu za příspěvky (celkem 3):
Forst Jan, Gabriel Svoboda, Livrey
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Facebooková stránka Antipedo

Nový příspěvek od Kasz »

Tak jsme trochu "zaútočili" a už je stránka trochu upravená, alespoň tedy ten úvodní text, který byl opravdu hrozný. Ještě by měl autor změnit název, a pak už proti takové iniciativě (nachytávání lidí, kteří "jdou po dětech") nelze nic namítat. I když ten úvod... myslím si, že by se to mohlo zcela obejít bez slova pedofil.

Napsal jsem tam autorovi:

Díky, Antipedo, za úpravu, teď už je to mnohem lepší. Akorát ta předpona "pedo" je tak trochu mimo... kořen "pedo" znamená dítě, nebo taky půda, takže toto je nějaká protidětská nebo protipůdní stránka? Viz http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/pedo
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 3):
Plyšáček, Forst Jan, Livrey
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Facebooková stránka Antipedo

Nový příspěvek od Myš »

Alespoň tak. Trocha kolektivního úsilí a povedlo se ten text upravit do smysluplnější podoby. Díky všem zúčastněným :)
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Facebooková stránka Antipedo

Nový příspěvek od Jednorozec »

Není mi jasné jak on by jako v tom chtěl pomáhat tak aby skutečně něčeho dosáhl a zároveň nejednal nezákonně a neeticky... Nepředpokládám že chystá zábavné vzdělávací vzdělávací školení dětí po školách.

Data z roku 2013 potvrzují, že bylo prostřednictvím internetu vydíráno téměř osm procent dětí. K vydírání jsou nejčastěji využívány fotografie a videa, která děti dobrovolně či pod nátlakem posílají pachatelům.
8 procent to mi přijde přitažené za vlasy, vemte si že by to byla pravda to by jako těch pár "pedofilů" zoufalců zvládlo komunikovat s +- 50 000 dětmi??


Své jméno a příjmení je cizímu člověku ochotno poslat 63 procent a emailovou adresu 43 procent dětí. Fotografii obličeje by na požádání poslalo 39 procent dětí.

Tohle je taky argument o ničem v době facebooku, kde lidi mají jak jméno tak nějakou fotku a k tomu ještě hafo detailů o sobě...
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Facebooková stránka Antipedo

Nový příspěvek od Forst Jan »

Jednorozec píše:8 procent to mi přijde přitažené za vlasy, vemte si že by to byla pravda to by jako těch pár "pedofilů" zoufalců zvládlo komunikovat s +- 50 000 dětmi??
Ono těch "zoufalců" zas tak málo není.
Děkuji
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Facebooková stránka Antipedo

Nový příspěvek od Jednorozec »

Museli by jich být tisíce... například by se tak musel chovat každý desátý pedofil.
Uživatelský avatar
Tsu
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Příspěvky: 99
Dal: 128 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Re: Facebooková stránka Antipedo

Nový příspěvek od Tsu »

Na stránce se objevil následující příspěvek. :)
"Problematika spočívá v tom, že podobné činy praktikují osoby, jejichž orientace se liší od té pedofilní, ale sklony k únosům a zneužívání dětí jsou mnohdy stejné. Mezi pachateli bývají jak heterosexuálové, homosexuálové, bisexuálové, gynekofilové apod. Proto upozorňujeme, že ne každý pedofil je rizikový pro děti. Jsou osoby s pedofilními sklony, které ovládají své nutkání a emoce, tudíž nepředstavují pro své okolí riziko. Proto bychom rádi upozornili, že název AntiPEDO neznačí pedofila jako osobu, či sexuální odchylku, ale latinský výraz pro dítě. AntiPEDO však dohromady neznamená Proti dětem, i když by to tak mohlo vyznít, ale proti násilí na dětech v tom běžném, ale i v tom nejhorším smyslu.
Pro otázky na téma sociální a komunitní problematiky Československé pedofilní komunity, můžete navštívit poradnu na stránce http://www.pedofilie-info.cz/rubrika/poradna/
nebo kontaktovat Mgr. Karla Žáka, který rád pomůže mladým pedofilům začlenit se mezi nekriminální pedofilní komunitu.
Zabývá se tématem pedofilie především z hlediska doposud opomíjené primární prevence pohlavního zneužívání dětí. Ve spolupráci se sexuology a psychology plánuje sepsat “příručku pro pedofily”, která by (nejen) pedofilům poskytla základní informace, ale také doporučení, jak mohou se svým odlišným erotickým cítěním naložit nejen tak, aby sobě ani nikomu jinému neubližovali, ale především aby mohli být plnohodnotnými členy lidské společnosti. Doposud žádná taková literatura pro pedofilně zaměřené spoluobčany neexistuje.
Kontakt na autora: [email protected]"
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Facebooková stránka Antipedo

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

On už tu diskusi smazal, ale předtím napsal, že ví, že název AntiPedo je špatně, ale že ho bude používat, protože správný název by byl dlouhý, složitý, málo efektní a mezinárodně nesrozumitelný. A že dokud nepřestaneme fňukat a konstruktivně nenavrhneme správný název, který by splňoval jeho kritéria, bude raději používat špatný název. K takovému člověku nemám slušných slov. Dát projektu špatný název, který si každý přečte, a pak to horko těžko uvádět na pravou míru v komentáři, který si ne každý přečte, je prostě špatně. Když si tolik cení efektnosti na úkor pravdy, pravděpodobně jeho cílem nebude skutečně pomáhat dětem, ale dělat efektní zátahy, i kdyby to těm dětem mělo ublížit.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Facebooková stránka Antipedo

Nový příspěvek od Forst Jan »

Jednorozec píše:Museli by jich být tisíce... například by se tak musel chovat každý desátý pedofil.
Ty víš kolik je pedofilů? Protože žádná statistika to neví. Navíc to nedělají jen pedofilové, ale i lidé které přitahuje moc nad někým, nebo lidé kteří osobu znají reálně a takto se "baví" (např. Spolužáci)
Děkuji
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Facebooková stránka Antipedo

Nový příspěvek od Forst Jan »

Mě zaujalo, že v popisu hned začíná vyvracením mýtů o "pedofilovi co láká děti na bonbóny" ale v logu má lízátko.
Děkuji
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Facebooková stránka Antipedo

Nový příspěvek od Jednorozec »

Odborná literatura hovořila o 0,5-1procentu lidí. průzkumy mezi lidmi o sexuální přitažlivosti ukazovaly ještě vyšší čísla. Přesně to neví nikdo ale to neznamená že není ani přibližná hodnota...
Uživatelský avatar
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Příspěvky: 987
Dal: 110 poděkování
Dostal: 306 poděkování

Re: Facebooková stránka Antipedo

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Stránka již neexistuje.
Tito uživatelé poděkovali autorovi MR_Xguard za příspěvek:
Ajax144
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů