Jsi pedofil ochotný věnovat trochu času vyplňování dotazníku ohledně tématu pedofilie? Vyplň prosím dotazník k výzkumné části seminární práce!
Administrátorský a moderátorský tým
- Filip
- Člen skupiny ČEPEK
- Pohlaví: Muž
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 667 poděkování
- Dostal: 340 poděkování
Re: Administrátorský a moderátorský tým
V rámci rovnosti mužov a žien, by Allein nemala byť iba pomocný administrátor, ale plnoprávny administrátor. Určite si to zaslúži. 

- Marco Freeman
- Administrátor
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Kontakt: Marco.Freeman@protonmail.com
- Dal: 839 poděkování
- Dostal: 1548 poděkování
Allein by si to určitě zasloužila. Jenže nějaká pozice není jen otázka toho, zda je dotyčný na tu pozici pozván, ale také otázka toho, zda dotyčný o tu pozici stojí. Protože samozřejmě je to i otázka dobrovolnosti.Filip píše:V rámci rovnosti mužov a žien, by Allein nemala byť iba pomocný administrátor, ale plnoprávny administrátor. Určite si to zaslúži.

- Sertralin
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 13
- Kontakt: email: Sertralin777@protonmail.ch
- Dal: 49 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
Nevím, jestli jde o chybu nebo to tak má být. Allein nemá narozdíl od ostatních z vedení v profilu uvedenou svou funkci. Má tam pouze uvedeno Člen skupiny ČEPEK.
Nově příchozí členové si ji mohou snadno splést s ostatními Členy skupiny ČEPEK.
Nově příchozí členové si ji mohou snadno splést s ostatními Členy skupiny ČEPEK.
- Marco Freeman
- Administrátor
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Kontakt: Marco.Freeman@protonmail.com
- Dal: 839 poděkování
- Dostal: 1548 poděkování
Allein původně měla jistou hodnost týkající se hlavně úpravy fóra, ale jelikož funguje spíš jako takový pomocník administrátora, tak se rozhodla své designerské hodnosti vzdát (minimálně dokud nebudeme na případné nové verzi fóra, která je díky věčnému zaneprázdnění adminů ještě tak trochu ve hvězdách). Jakmile se k tomu dostaneme, probereme s Allein její případný návrh na název hodnosti či to nějak pojmenujeme s Kaszem. Na její přání, které nám dostatečně mimo jiné i racionálně zdůvodnila, zůstala Allein fialová přezdívka.Sertralin píše:Nevím, jestli jde o chybu nebo to tak má být. Allein nemá narozdíl od ostatních z vedení v profilu uvedenou svou funkci. Má tam pouze uvedeno Člen skupiny ČEPEK.