Neaktivní fórum

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Uživatelský avatar
Návštěvička

Neaktivní fórum

Nový příspěvek od Návštěvička »

Ahoj, váš web je svým způsobem zajímavý, ale škoda, že už ne moc aktivní. Čím si myslíte, že by to mohlo být? Vaši aktivní členové by se dali spočítat na prstech. Mrzí mě to, byla by škoda nechat tento web zaniknout.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Neaktivní fórum

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj,

důvodů menší aktivity na webu/fóru bude určitě více. Jeden z nich, a asi ten nejpodstatnější, je fakt, že i zdejší uživatelé žijí svoje vlastní životy v soukromí. Obvykle většina nováčků tento web objeví, přečtou si informace, seznámí se s ostatními uživateli prostřednictvím chatu či fóra, případně i přes osobní setkání, v nejlepším případě se i vyrovnají s vlastní orientací. Takovým lidem potom web už nabízí spíše možnost diskuzí s ostatními či možnost popovídání s ostatními na chatu. Mnoho z nich si své přátele, které zde potkali, přenáší na jiné soukromé kanály, kde se spolu baví více a domlouvají si například srazy. :)

Je poměrně přirozené, že většině lidí je po čase bytí na webu málo, najdou si jiné aktivity, soukromé koníčky, mnohdy i nějaké kroužky či dobročinné aktivity s dětmi, takže na komunitu už nemají tolik čas. Já jsem kdysi například trávil na chatu skoro každý den, v době posledního roku na to ale nemám mnoho času, někdy jsem rád, že stíhám procházet fórum a hlídat, jestli nemám přidávat příspěvky z poradny na fórum. Škola a práce mě v reálném životě zaměstnává až až, navíc jsem si našel i jiné priority (osoby), kterým se zase věnuji obvykle přes víkend. A myslím, že v tomhle nejsem sám. :)

Dalším důvodem bude i to, že na našem webu se setkávají různí lidé s různými názory, což je i důvod, že můžou vznikat a někdy i vznikají menší a větší problémy mezi nimi – tedy námi. Jestliže to tady pak některým lidem nevyhovuje, i to může a pravděpodobně u některých uživatelů i je důvodem, proč již nejsou na webu tolik aktivní a raději svou aktivitu zapojují jinde. Bohužel, ne vždy jde pořádně seskupit a dát dohromady zájmy všech uživatelů, většinou se to musí přizpůsobit hlavně tomu, které zájmy více splňují naše cíle (tj. pomoc mladým pedofilům, osvětu, ...) – respektive těm, které těmto cílům neodporují. Jestliže jako vedení zaznamenáme, že se web nějak dostává ze "své cesty", musíme se snažit o to, aby se web opět ubíral správným směrem. Což může mít za následek, že uživatelé nespokojeně odejdou.

A jelikož i my ve vedení jsme lidé, taktéž – stejně jako jiní – děláme chyby. Mnohé situace jsou pro nás neočekávané, nové, nejprve nevíme, jak na ně adekvátně reagovat. Někdy proto něco třeba necháme zajít dál, i když jsme to mohli "utnout" dříve, někdy zase něco zbytečně zakazujeme, což se může ukázat až později. A veškeré tyto problémy, jež vznikají asi na každém komunitním webu, způsobují, že ne všichni uživatelé se tady po delší době cítí komfortně, web už nevyhovuje jejich zájmům, předpokladům.

Lidé prostě přicházejí a někteří zůstávají aktivně, někteří pasivně a někteří se třeba neusadí a migrují dál svým životem, třeba se i občas vrací, aby se podívali, co je nového, co se probírá, jestli tady stále jsme a jak pokračujeme. :)

Ale web stále existuje, stále předává informace, stále zprostředokovává možnost mladým pedofilům (a nejen jim), aby přišli a podělili se se svými problémy, stále umožňuje třeba lidem z médií či lidem, co píšou práce o pedofilii, aby nás kontaktovali kvůli rozhovorům. Stále pomáhá. :) A pro ty, co zůstávají, udává i možnost debatovat o zvolených tématech, pokud jsou samozřejmě témata slušná. ;) A to je to nejpodstatnější, ne? :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 6):
Kasz, Pipo, Filip, Allein, Livrey, Gabriel Svoboda
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Neaktivní fórum

Nový příspěvek od Kasz »

Návštěvička píše:Ahoj, váš web je svým způsobem zajímavý, ale škoda, že už ne moc aktivní. Čím si myslíte, že by to mohlo být? Vaši aktivní členové by se dali spočítat na prstech. Mrzí mě to, byla by škoda nechat tento web zaniknout.
Zánik webu zatím v plánu není. Jinak se podepisuji pod to, co napsal Marco. Dřív jsem měl spoustu času, dnes ho mám pomálu. A nejinak to bude i s jinými uživateli. Dřív také bylo třeba trochu se prosadit, být aktivní víc, dnes už jsou v médiích o nás články, byly i televizní reportáže, film... a tak už té motivace, proč a kvůli čemu být stejně aktivní jako dřív, trochu ubývá. Jsme nicméně rádi za jakýkoliv podobný "dotaz" nebo postřeh z venčí, který vlastně ukáže, že mrtvo tady zatím rozhodně není. *coffee*
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Filip
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Little Hero
Registrovaný uživatel
Bydliště: Plzeň
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Příspěvky: 151
Dal: 18 poděkování
Dostal: 47 poděkování

Re: Neaktivní fórum

Nový příspěvek od Little Hero »

Ahoj, možná by ses mohl/a zastavit a rozšřit řady aktivních členů. ;)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Little Hero za příspěvky (celkem 2):
Ajax144, Livrey
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Neaktivní fórum

Nový příspěvek od Kuba »

Z těchto fór vždycky lidé po nějakém čase odcházeli, jak se vyrovnali se sebou samými a našli si nové koníčky a místo nich přicházeli lidé noví. Málokdo vydržel tak dlouho, jako třeba Kasz či Gabriel Svoboda.

Sám jsem tu nebyl přes půl roku, protože jsem čas věnoval něčemu jinému a také mě přestalo bavit řešit pořád dokola to samé, co se na pedowebech píše. Co jsem se ale letmo podíval, tak mi to tu přijde stále relativně živé, bývaly i časy, kdy to bylo určitě mrtvější.

K tomu aby to tu ožilo je potřeba, aby přibylo pár nových lidí, kteří budou mít elán do nekonečných diskusí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kuba za příspěvek:
Forst Jan
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Smazaný uživatel (gabajaza)

Re: Neaktivní fórum

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Důvod může být i ten, že už většina zajímavých témat bylo probraných. Já sám za sebe nechci reagovat na některá několik let stará témata, jelikož někteří za tu dobu mohli změnit názor a už se nemusí ztotožňovat se svými bývalými příspěvky.

Co se týče neaktivity, tak to byl hlavní důvod, proč jsem chtěl odejít. Ale postupem času jsem si uvědomil, že odejít a skoro nic nenapsat umí každý. A proto si cením těch, kteří se snaží alespoň nějakým způsobem zapojit do zdejšího dění. Jsem rozhodnutý, že setrvám a budu se snažit alespoň občas něco napsat.
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Neaktivní fórum

Nový příspěvek od Filip »

Sertralin píše:Důvod může být i ten, že už většina zajímavých témat bylo probraných. Já sám za sebe nechci reagovat na některá několik let stará témata, jelikož někteří za tu dobu mohli změnit názor a už se nemusí ztotožňovat se svými bývalými příspěvky.
Kľude reaguj aj na staršie témy. :)
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Neaktivní fórum

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Sertralin píše:Důvod může být i ten, že už většina zajímavých témat bylo probraných. Já sám za sebe nechci reagovat na některá několik let stará témata, jelikož někteří za tu dobu mohli změnit názor a už se nemusí ztotožňovat se svými bývalými příspěvky. ...
Jak už psal Filip, klidně do starších témat piš (pokud se nejedná tedy o nějaká hádková vlákna, to bych skutečně moc nedoporučoval).

I když jsem třeba nějakou reakci napsal v roce 2014, je pro mě velmi zajímavé, když na to téma někdo upozorní - třeba právě obnovením tématu, které "zapadlo" - a já si mohu trošku nostalgicky přečíst, jaký jsem tehdy byl a jaké názory jsem měl. A v případě, že bych s něčím již nesouhlasil, by pro mě bylo více než zajímavé, kdybych mohl svůj tehdejší výrok doplnit nějakým novým. :)

Pro starší to tedy může být dobrá vzpomínka, připomenutí, šance upravit své tehdejší vyjádření a pro novější uživatele možnost se do témat zapojit a necítit se třeba nějak odstrčeně, když už mnoha témat bylo probraných. :)
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Příspěvky: 987
Dal: 110 poděkování
Dostal: 306 poděkování

Re: Neaktivní fórum

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Buď je nízká aktivita proto, že již tento web mnoha lidem pomohl a nadále jej nemají potřebu moc navštěvovat, nebo o webu ví stále málo jedinců, na něž je cílený. Ono to asi bude oboje.
Tito uživatelé poděkovali autorovi MR_Xguard za příspěvek:
Filip
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Neaktivní fórum

Nový příspěvek od Filip »

Alebo pedofilovia vymierajú, keďže sa nemnožia. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Filip za příspěvek:
Livrey
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů