Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Kasz »

Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Článek je v dnešní MF Dnes na 1. straně, zatím jen v tištěné formě, časem bude určitě i na netu.

Text je zatím dostupný na PressReader.com:

https://www.pressreader.com/czech-republic/mf-dnes/20180615/281492162026946
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Seigold
Registrovaný uživatel
Bydliště: Bruntál
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 38
Dal: 23 poděkování
Dostal: 59 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Seigold »


Pořádal dětské tábory a v desítkách mateřských škol vedl taneční kroužky pro nejmenší děti. Zpíval s nimi, tleskal, tančil, natáčel je a nechal si za to od jejich rodičů platit. Osmatřicetiletý Petr D. z Prahy navenek vystupoval jako zkušený a seriózní pedagog a tanečník.

V soukromí si říkal Plyšáček, založil web pro pedofily a prohlásil se za jejich „pedokrále“. Tvrdil, že jim chce pomáhat, aby nebyli nebezpeční.

Nyní jej policie viní z toho, že sexuálně zneužil několik holčiček. Soud ho poslal do vazby. Ukázalo se, že v některých školkách nechávali externího lektora s dětmi o samotě, jinde na ně dohlížela jen uklízečka.

Rozsáhlý případ vyšetřuje středočeská policie. „Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nebudeme poskytovat žádné informace. Na případ je uvaleno informační embargo, figurují v něm nezletilí,“ sdělil mluvčí středočeské policie Pavel Truxa.

Podle informací MF DNES byl muž před pár týdny s osmiletou holčičkou v restauraci v Lysé nad Labem. Dívku osahával a choval se k ní tak nevhodně, až si toho všimla prodavačka a vše natočila na mobil. Záběry předala policii, která později v mužově počítači nalezla spoustu fotografií a videí s holčičkami ze školek.

Na jedné třeba sedí u klavíru a na klíně má dítě. Další fotografie jsou údajně mnohem drsnější a na jedné dokonce zneužívá holčičku na táboře. Kriminalisté posléze obvinili i matku dívenky, s níž byl muž v Lysé nad Labem. Zjistili, že žena svou dcerku prodávala.

S dětmi pracoval přes deset let

Petr D. měl přitom dlouhé roky k dětem velmi blízko. Podle informací MF DNES založil agenturu, se kterou objížděl školky po celé Praze. Dělal to přes deset let a školek byly desítky, podle policistů až padesát. „Znala jsem ho, viděla jsem jeho hodiny v naší školce, dokonce dělal i tábory pro děti,“ vzpomíná ředitelka školky v Praze 4.

Petr D. tančil s dětmi ve školce asi tři roky, pak spolupráce skončila. „Nebylo to kvůli žádnému problému, jen jsme si vzali jógu a jiný druh cvičení,“ řekla ředitelka. Dušuje se, že na jeho hodiny vždycky někdo dohlížel. „Nebyl s nimi rozhodně sám, vedle byla uklízečka,“ řekla s tím, že dnes už externí lektory školka nebere.

Na uklízečku se odvolávala i ředitelka další pražské školky. „My máme školku ochráněnou, na kterýkoli kroužek, kterýkoli,“ zdůrazňovala, „vždy dohlíží učitelka nebo uklízečka.“

Ve školce na východním okraji Prahy byl naposledy před dvěma roky. Ani tady nebyl podezřelý. Obviněný muž si prostory v areálu školky pronajímal a od rodičů dětí vybíral peníze. Obvykle 800 korun za pololetí, nebo rovnou 1 600 korun za celý školní rok.

Tady na něj ale nedohlížel nikdo. „Rodiče podepsali souhlas, že si děti přebírá lektor a po dobu kroužku za ně zodpovídá on,“ sdělila ředitelka. Spolupráce skončila, když školka zrušila všechny kroužky.

Starostka: Prověřujte externisty

Politici v obvodech, které školky zřizují, se brání, že o lektorových sklonech nevěděli. „V době, kdy v mateřských školách, nejen u nás, ale i v jiných městských částech, na základě žádostí rodičů taneční kroužky vedl, bohužel naše školky takové informace neměly,“ řekl radní Městské části Praha 4 pro školství a mládež Jaroslav Míth.

„V souvislosti s touto a podobnými kauzami vyzvala městská část Praha 20 své příspěvkové organizace, aby externí pracovníky prověřovaly a v průběhu jejich činnosti i nadále kontrolovaly,“ reagovala starostka Hana Moravcová.

Sexuologové svým klientům rozhodně nedoporučují, aby pracovali s dětmi. „Zvyšuje to riziko, že někdy svoji deviantní, pedofilní touhu neovládnou. To je stejné, jako kdyby se nás zeptal abstinující alkoholik, jestli mu doporučíme, aby pracoval v hospodě. Tak nedoporučíme, samozřejmě,“ řekl sexuolog Ondřej Trojan.

Přezdívku Plyšáček i jeho web Trojan zná. „Upozornili mě na něj někteří z mých pacientů, tak jsem se na to podíval. Je to už několik let a připadalo mi to v mezích korektnosti,“ řekl.

Na druhou stranu pedofilova práce s dětmi může být podle Trojana přínosem. „Když svoje pedofilní sklony transformují do toho, že vedou skautské tábory nebo podobné kroužky a nic si k dětem nedovolí, tak je to optimální. Jednou jsem přišel do styku s mužem, který vedl skauty a říkal, že občas je to pro něj těžké, ale už to dělá řadu let a nikdy neměl nejmenší problém, všechny touhy si odžívá ve fantaziích. Proti tomu nelze nic namítnout,“ míní sexuolog.

Pobuřoval i ostatní pedofily

Plyšáček býval členem Československé pedofilní komunity, známé jako Čepek, která sdružuje podobně deviantní jedince. Tam měl ale neustálé konflikty s ostatními. Administrátoři mu pohrozili vyloučením kvůli nevhodným narážkám v chatu.

Citujeme z těch mírnějších. V červenci 2015 napsal: „Potřeboval jsem podržet od někoho igelitku. Matka od Janičky řekla, že mi ji Janička podrží. Já na ni – před asi 10 dospělými: Ty mi podržíš?“ Když se jeden z členů komunity ohradil s tím, že by se nedivil, kdyby mu nějaký tatínek jednu „natáhl“, Plyšáček odpověděl: „Já bych si ji natáhl či roztáhl sám. Stačilo by, kdyby mi ji přivedl...“

Petr D. nakonec komunitu opustil a v prosinci 2015 si založil vlastní. Označil ji jako „bezpečné sídlo obdivovatelů holčiček“. Cílem byla údajně osvěta, teoretické studium či „rady od zkušenějších pedofilů, jak ovládat vášně“.

Sám o sobě na webu píše, že jeho zájmem je studium dětské sexuality a líbí se mu dívky od 1 do 10 roků. Mezi jeho nejoblíbenější odkazy patřily holčičky v plavkách, z nichž mnohé jsou na fotkách ve vyzývavých pózách.

Reportér MF DNES narazil na jeho bizarní web už před dvěma roky. Tehdy souhlasil s rozhovorem. „O jistou popularizaci stojíme, jelikož mnoho nepodchycených pedofilů žije bez dohledu a mohou být nebezpeční dětem,“ tvrdil. Dál však trval na tom, že chce zůstat v utajení. „Mám mladšího syna, učím mnoho dětí, jsem dosti známý, předčasný coming out by znamenal obrovské množství bolesti pro nesmírné množství lidí.“ Nakonec si rozhovor rozmyslel.

Autoři: Artur Janoušek, poe
Naposledy upravil(a) Allein dne pátek 15. 6. 2018, 12:54:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplněn kompletní text článku.
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Myš »

Jen doplním, že autor psal na redační mail a chtěl od nás vyjádření, hodnocení Plyšáčka jako člena komunity a potvrzení, že porušoval pravidla ČEPEKu. Nechtěl jsem za sebe Plyšáčka hodnotit, tak jsem jen odkázal na veřejně přístupnou sekci tresty a varování, z níž pak autor evidetně čerpal. Přístup autora ve snaze jít do hloubky oceňuji.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Myš »

Zajímavé mi přijde, jak často je uváděno, že Plyšáčka hlídala "jen uklízečka", je to i nadpisech. Dohled nad dětmi totiž může vykonávat jakýkoli zletilý zaměstnanec školy bez nutnosti jakékoli kvalifikace - i kuchařka, školník...
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Jednorozec »

Taky by se mohli krotit. Třeba " sedí u klavíru a na klíně má dítě. Další fotografie jsou údajně mnohem drsnější " co je prosímvás drsného na tom že má někdo na klíně dítě?
"s osmiletou holčičkou v restauraci v Lysé nad Labem. Dívku osahával a choval se k ní tak nevhodně, až si toho všimla prodavačka a vše natočila na mobil"
Zajímalo by mně co se myslí tím osaháváním, asi se ji těžko skutečně dotýkal na intimních místech v restauraci.
Naposledy upravil(a) Jednorozec dne sobota 23. 6. 2018, 20:24:57, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jednorozec za příspěvek:
Cheetah
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Mathias8 »

a na jedné dokonce zneužívá holčičku na táboře. Kriminalisté posléze obvinili i matku dívenky, s níž byl muž v Lysé nad Labem. Zjistili, že žena svou dcerku prodávala.
Len preto ze je to v tisku neznamena ze jeto evangelium. Tim sa nechcem zastavat plysacka ale tento clanok sa mi zda trosku nafuknuty. Urcite nejake mlade dievca to muselo byt co ho vycvakalo. Neviem si predstavit tu situaciu... zda sa mi to cele cudne. Inak...to mozu na zaklade fotky udania prehladat osobne veci pocitac a podobne? Niekto ma vycvaka vrestike a prehladaju mi byt ci ako nechapem. Dalej to ze mal v pocitaci videa s holcickami pravdepodobne bud z youtube alebo aj zo skolky nerobi z neho "predatora" ak nie su sexualneho erotickeho charakteru. Akurat ze tam pisu ze matka dceru predavala a to je zle. Nechcel by som byt v jeho kozi. Jeho dvojzmyselne spravnie tu na cepku nebolo vhodne. Ktovie ako to bolo. Mozno bolo ich stretnutie ine. Nechce sa mi verit ze by ucitel ktory je zenaty a ma dieta je pedofil s detmi je nonstop a robi osvetu by bol takehoto niecoho schopny ako kupit si dieta na sex. To by nam musel vysvetlyt samotny plysacek. Media su najvacsie hyeny cosatyka toho aby predali noviny. A este posledna vec "Zneuziva holcicku na tabore" to je siroky pojem. Kazdy si predstavy pod pojmom zneuziva len to najhorsie pritom to takvobec nemuselo byt. Stacijedno slovo vo vete ktore pozmeni celu myslienku skutocnosti.
" sedí u klavíru a na klíně má dítě. Další fotografie jsou údajně mnohem drsnější "
"Udajne".. to slovicko "drsnejsi" mi pride vtipne vtomto kontexte. Ja na tom nevidim nic drsne. Je logicke ze si posadim dieta za klavirom pred seba ak ho chcem naucit dobre hrat. A obcas sa stava ze z kolena sklzne spontanne na klin ak sajej zle sedi takze dramu by som ztohto nerobil.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Kasz »


Momentálně Českem hýbe případ pedofila, který měl několik let pracovat s dětmi a pořádal pro ně i například tábory. Muž vystupující pod přezdívkou Plyšáček měl podle informací MF Dnes obtěžovat několik dívek. Administrátor webu, pod kterým se sdružují pedofilové jeho nepřítomnost vysvětlil tím, že "dojel na dvojsmysly". Redakci Primazprávy.cz se už před časem podařilo zkontaktovat s jedním ze členů Československé pedofilní komunity (ČEPEK), kteří se na svém webu snaží za asistence sexuologa pomoci lidem s deviací.

Na oba weby, kam píší pedofilové, upozornil jeden z diváků zpravodajství FTV Prima. Zatímco jeden podle obsahu připomíná poradnu pro lidi, kteří u sebe pozorují příznaky pedofilie a k jejich příspěvkům se vyjadřuje i sexuolog, druhý měl poněkud jiný podtext. Redakce Primazprávy.cz proto obě webové adresy poslala na posouzení policii.

„Tímto sdělujme, že webová stránka je umístěna na IP adrese, která je přidělena operátorovi poskytujícímu telekomunikační služby ve Francii. Daný web je tedy dle našeho zjištění umístěn na serveru ve Francii. Vzhledem k tomu patří daný web, informace na daném webu a případně i umístěný závadový materiál do jurisdikce francouzské justice,“ uvedla pro Primazprávy.cz už před časem mluvčí policejního prezidia Ivana Nguyenová.

Člen komunity ČEPEK: O webu vím, ale nechodím na něj

Policie vyhodnotila, že webové stránky sice sdružují pedofilní komunitu a jsou pro ni primárně určeny, ale po prvotním prošetření nebylo zjištěno, že by na nich nacházel nelegální obsah. „Webové stránky jsou koncipovány tak, že jejich obsah by mohl pomoci těm, kteří trpí sexuální odchylkou a hledají jakoukoliv informaci a existenční potvrzení své osobnosti,“ upřesnila Nguyenová.

Nicméně redakci se podařilo zkontaktovat i jedno z administrátorů webových stránek, které nesou hlavičku Československé pedofilní komunity. „O existenci tohoto webu vím, avšak jsem na něj nikdy nechodil. Neplánuji na tom cokoliv měnit,“ uvedl osmnáctiletý muž vystupující pod přezdívkou Marco Freeman. Když jsme se zeptali na rozdíly mezi jednotlivými stránkami, odpověděl, že na to bude lepší se zeptat tamějších administrátorů. „Jak jsem psal, já sám na ten web nechodím a ani se na něm nevyznám,“ uzavřel.

Informace o zmizení administrátora se objevila na webu v květnu

Nicméně stránky samozvaného pedokrále jedou dál. Uživatelé už si mezi sebou předávají informaci o zatčení muže vystupujícího pod přezdívkou plyšáček. On sám na webu zveřejnil poslední příspěvek přesně na Velikonočním pondělí. „Doufám, že jste si užili hodování a že jste pomlázkou omladili mnohé děvče. Snad nikoho ani nenapadlo zmalovat zadeček nějaké holčičky do ruda. Věřím tomu, že tuhou zimu už máme za sebou a že nyní přijdou nádherné jarní dny s hřejivými paprsky sluníčka, které rozproudí krev po těle a vykouzlí více úsměvů na tvářích dětí i dospělých,“ uvedl hned v začátku svého proslovu.

Na začátku května pak další z administrátorů ve svém příspěvku uvedl, že „Plyšáček se nyní nemůže účastnit práce pro [název webu odstraněn]. Nedal si říci, že není dobrý nápad „vychovávat“ současnou společnost různými dvojsmyslnými narážkami“. „Pokud si posadíte na klín holčičku a vedete přitom řeči o tom, že dětská sexualita je stejná jako ta dospělácká, a pokud to děláte neustále, navíc před těmi „správnými“ lidmi, máte zkrátka na problémy zaděláno,“ pokračoval ve svém příspěvku s tím, že problém se dostavil jako na koni. „Jistě si zbytek domyslíte. Vaše četná přání, aby se vše brzy vysvětlilo a Plyšáček byl zase s námi, jsem předal. Za vaše pozdravy si zatím dovolím poděkovat za něj,“ uzavřel.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 7. 12. 2020, 23:54:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: název webu odstraněn
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Kuba
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Jednorozec »

"Redakce Primazprávy.cz proto obě webové adresy poslala na posouzení policii."
Ona policie je od toho aby něco posuzovala? Já měl za to že je to moc výkonná.
Jinak je alespoň krázně vidět co jsou zač, jen hledají senzaci...
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Návštěvník »

Po téměř půl roce je stále nick "Plyšáček" na [název webu odstraněn] vedený nejen jako člen VIP skupiny, ale navíc i jako administrátor fóra. Nedalo mi to a musel jsem reagovat [odkaz na web odstraněn]. Text jsem vložil i sem, pro úplnost reakce.

Musím se zeptat. Jak dlouho tu ještě bude vazebně stíhaný člověk, který zneužíval holčičky a spoustu svých činů si i natáčel, vedený pod červenou administrátorskou barvou? Vím že je jeho profil zablokovaný, ovšem tak Asce učinil z důvodu že sem prostřednictvím jeho nicku vstoupila policie a nikoli proto že by ho chtěl skutečně zablokovat. Některé Plyšákovi „hloupé“ články již sice mizí kamsi, ale on je stále webem považován za jednoho z nejdůležitějších vůdců. Web [název webu odstraněn] se dosud nijak nedistancoval od jeho chování, na fóru není zmínka že by provozovatel [název webu odstraněn] jakkoli negativně hodnotil Plyšákovo chování a jediné čeho jsme se dočkali je Asceho vyjádření v SZ že on lituje toho co se stalo, protože tak policie zničila čistou lásku, proto by k tomu nemělo docházet (ke zneužívání) páč to prostě vždy jednou praskne. Nikdy se však [název webu odstraněn] nijak nedistancovala od trestných činů (dnes již z velké míry prokazatelných, policie má tuny či spíše GB důkazů) a dokonce po zatčení, tu docházelo k vkládání příspěvků, aby se celá věc co nejdéle ututlala. Plyšáček byl totiž zatčen tuším 8. nebo možná 9. dubna, po tomto datu se již na web přihlašovala jen policie. V ten čas, kdy už Asce věděl o zatčení a nick „Plyšáček“ zablokoval, dál uvedl několik příspěvků. Ačkoli sám věděl z čeho je Plyšáček obviněn, stále hrál hru na příliš aktivní obsluhu v restauraci, namísto aby odsoudil Plyšákovo chování. O tom, že někteří blízcí přátelé viděli materiál, který teď zkoumá policie psát nebudu, to nechť si každý obhájí sám před sebou.

Musím se tedy zeptat. Ačkoli ctím presumpci neviny, je již všem přeci dávno jasné že osoba Petr D. alias „Plyšáček“, páchal opakovaně trestné činy a bude pravomocně odsouzen. Proč se dodnes web [název webu odstraněn] nedistancoval od těchto skutků? Proč je nick „Plyšáček“ stále veden jako administrátor webu a moderátor, s členstvím ve VIP skupině?

Tento příspěvek míním vážně, nejde o provokaci. Chci znát přímé a jednoznačné odpovědi a nikoli odpovědi o soukmenovcích a podobné sektářské nesmysly. Děkuji za věcnost.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 7. 12. 2020, 23:43:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: název webu odstraněn
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Kasz »

A je tu pokračování:

Čtyřicetiletý Petr Dostál z Prahy čelí obžalobě z toho, že pohlavně zneužíval i znásilňoval holčičky z mateřských škol, v nichž vedl taneční kroužky. Podle státní zástupkyně si své počínání nahrával a pornografické záznamy si ponechával. Muži hrozí až dvanáctileté vězení.

Společně s ním usedne na lavici obžalovaných i matka jedné z dívek. Podle obžaloby nechávala dceru s Dostálem přes noc, ačkoliv věděla, že s ní provádí sexuální praktiky. Čtyřicetiletý muž i stejně stará žena jsou ve vazbě. Pražský městský soud se jejich kauzou začne zabývat příští měsíc.

Obžaloba tvrdí, že Dostál v letech 2015 a 2016 zneužil deset holčiček v sedmi různých pražských školkách, jedenáctou pak na letním tanečním soustředění u Strakonic. Zatímco ostatní děti tancovaly, lákal prý vyhlédnuté dívky na židli, kterou záměrně postavil stranou a na kterou předem zaměřil skrytou kameru. Dívky pak údajně líbal, hladil, držel za hýždě a prováděl kopulační pohyby.

U tří holčiček pak podle obžaloby zašel ještě dál. Dvěma prý ve svém pokoji na tanečním soustředění prováděl orální sex. Státní zástupkyně uvádí, že se třetí chodil do restaurací, kde vystupovali jako zamilovaný pár, drželi se za ruce, líbali se a Dostál dívenku oslovoval „královno“, zatímco ona jeho „králi“.

Podezřelého chování si všimla žena v restauraci

Tuto dívku si prý s vědomím její matky nejméně dva roky pravidelně vodil k sobě domů a pořídil s ní 109 pornografických videí a nejméně 20 souborů fotografií.

„Zneužil bezbrannosti nezletilé poškozené, která se v důsledků jeho chování k ní do něj zamilovala a vzhledem k jejímu vřelému vztahu k němu souhlasila s prováděním různých sexuálních praktik, kdy ji obviněný v řadě případů cíleně učil různým sexuálním aktivitám a postupům, které stupňoval,“ stojí v obžalobě.

Matka prý Dostálovi dceru svěřovala přinejmenším třikrát týdně, ačkoliv od něj věděla, že je pedofil a že má s holčičkou sex. Muž ji prý ujišťoval o tom, že její dcera je jeho životní láska. „Tuto situaci přijala jako fakt, ztotožnila se s tím, že její dítě od svých šesti let má životního partnera, je do něj zamilovaná a plánuje s ním společnou budoucnost,“ uvádí obžaloba. V případě prokázání viny může matka skončit za mřížemi až na 15 let za obchodování s lidmi.

Policie Dostála zadržela letos v dubnu. Podle MF DNES, která následně informovala o mužově obvinění, si jeho nevhodného chování k malé dívce všimla žena v restauraci v Lysé nad Labem. Mužovo počínání si natočila na mobilní telefon a záběry předala policistům, kteří později v Dostálově počítači nalezli videa a fotografie jeho svěřenkyň z mateřských školek.

Autoři: ČTK, iDNES.cz
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Kasz »

To stejné i na Blesku:

Rodiče mu své bezbranné děti svěřovaly s dobrým úmyslem, že je něčemu naučí, tanečník z Prahy ale naprosto otřesným způsobem využíval jejich důvěry. Petr D. nyní čelí obžalobě z toho, že pohlavně zneužíval a znásilňoval holčičky z mateřských škol, kde vedl taneční kroužky. Podle státní zástupkyně si své počínání nahrával a pornografické záznamy si ponechával, hrozí mu 12 let za mřížemi. Společně s ním usedne na lavici obžalovaných i matka jedné z dívek. Podle obžaloby nechávala dceru s mužem přes noc, ačkoliv věděla, že s ní provádí sexuální praktiky.

Čtyřicetiletý muž i stejně stará žena jsou ve vazbě. Z justiční databáze vyplývá, že pražský městský soud se jejich kauzou začne zabývat příští měsíc. Obžaloba tvrdí, že Petr D. v letech 2015 a 2016 zneužil deset holčiček v sedmi různých pražských školkách, jedenáctou pak na letním tanečním soustředění u Strakonic. Zatímco ostatní děti tancovaly, lákal prý vyhlédnuté dívky na židli, kterou záměrně postavil stranou a na kterou předem zaměřil skrytou kameru. Dívky pak údajně líbal, hladil, držel za hýždě a prováděl kopulační pohyby.

U tří holčiček pak podle obžaloby zašel ještě dál. Dvěma prý ve svém pokoji na tanečním soustředění prováděl orální sex. Státní zástupkyně uvádí, že se třetí chodil do restaurací, kde vystupovali jako zamilovaný pár, drželi se za ruce, líbali se a Petr D. dívenku oslovoval „královno“, zatímco ona jeho „králi“.

Tuto dívku si prý s vědomím její matky nejméně dva roky pravidelně vodil k sobě domů a pořídil s ní 109 pornografických videí a nejméně 20 souborů fotografií. „Zneužil bezbrannosti nezletilé poškozené, která se v důsledků jeho chování k ní do něj zamilovala a vzhledem k jejímu vřelému vztahu k němu souhlasila s prováděním různých sexuálních praktik, kdy ji obviněný v řadě případů cíleně učil různým sexuálním aktivitám a postupům, které stupňoval,“ stojí v obžalobě.

15 let pro matku

Matka prý Petrovi D. dceru svěřovala přinejmenším třikrát týdně, ačkoliv od něj věděla, že je pedofil a že má s holčičkou sex. Muž ji prý ujišťoval o tom, že její dcera je jeho životní láska. „Tuto situaci přijala jako fakt, ztotožnila se s tím, že její dítě od svých šesti let má životního partnera, je do něj zamilovaná a plánuje s ním společnou budoucnost,“ uvádí obžaloba. V případě prokázání viny může matka skončit za mřížemi až na 15 let za obchodování s lidmi.

Policie muže zadržela letos v dubnu. Podle Mladé fronty Dnes, která následně informovala o mužově obvinění, si jeho nevhodného chování k malé dívce všimla žena v restauraci v Lysé nad Labem. Mužovo počínání si natočila na mobilní telefon a záběry předala policistům, kteří později v jeho počítači nalezli videa a fotografie jeho svěřenkyň z mateřských školek.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Návštěvník »

Nemohu si odpustit reakci, ale budu stručný: :! :! :!
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Mathias8 »

Myslim, ze si teraz pan kral usadne na poriadne tvrdy tron. *good*
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mathias8 za příspěvky (celkem 2):
K3i4L, Ynijed
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Kasz »

Diskuze na iDnesu je opravdu velmi výživná, ale toto mě pobavilo:

https://zpravy.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A180925_143905_domaci_mpl&vlakno=92404888

David Erben 59776
Pro všechny, kteří zde našli odkaz na web http://www.pedofilie-info.cz a nezdá se jim to, že tento web vůbec funguje, mohou ho anonymě (když pomineme záznam IP adresy) nahlásit zde: https://www.stoponline.cz. Tento web spolupracuje s PČR viz.: http://www.policie.cz/clanek/ukonceni-provozu-hotline.aspx

Karel Drda 6427
Nezákonný obsah? To je podle Vás asi tak co?

David Erben 59776
Teď jsem to psal níže, tak zopakuji... Věříte, že na takovém či podobném webu není někde skrytá sekce, kde to nejede na plné obrátky? Že tam podofilové chodí číst informace o tom, že v tom nejsou sami a že by se asi měli jít léčit? Mě se to teda sakra nezdá, tam prostě něco smrdí. Je samozřejmě jen na Vás jestli se Vám to zdá košér, jen jsem informoval o možnosti nahlásit tento, případně jiný web, někdo vůbec nemusí tušit, že něco takového lze udělat.

Karel Drda 6427
Ono už to proběhlo.
http://www.policie.cz/clanek/www-pedofilie-info-cz.aspx


Silvestr Kadeřábek 80350
Ve skutečnosti to tam chodí tak, že admini naopak velmi horlivě a ostentativně sami udávají na policii toho, kdo se tam v nějakém diskusním fóru přizná, že porušuje zákon, anebo tam postne nějaký nezákonný link. Zkuste si takovou atmosféru představit na jakémkoliv jiném webu, třeba motorkářů, anarchistů, mineralogů, pěstitelů kaktusů, že by se tam lidi sami navzájem udávali.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Jednorozec »

Tak a honem, kde máme tu skrytou sekci s tím nezákonným obsahem, sem s tím :0)

Mathias:
Nemyslím si. Přecijen co jsem slyšel, tak naopak pedofilové bývají umísťováni mimo ostatní, aby se předešlo "mimořádným" událostem....
PS
Já jen doufám že z toho ta holčička vyjde co nejlépe a to zatýkání vyšetřování jí neublíží víc, než ten trouba co zřejmně zcela ztratil pojem o realitě...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jednorozec za příspěvek:
Zappart
Uživatelský avatar
Miško
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Příspěvky: 19
Dal: 4 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Miško »

Je mi veľmi ľúto Plyšáčka aj jeho Královny. Je smutné ako to dopadlo. Vďaka článkom na internete som našiel jeho veľmi zaujímavé stránky a mal možnosť čítať aké texty písal. Musím povedať, že na mne pôsobil ako človek s veľkým srdcom a obrovským zápalom pre holčičky. Nevěřím, že jakýmkoliv zpósobem ublížil nielen jeho láske, ale i ostatním holčičkám. Možná sa choval nejako nevhodne a za to je teraz sůdený. Mrzí ma že som objavil internetové stránky až v čase, keď na nich už nepôsobil. Jisto bychom mali veľa čo popísať. Modlím sa za nej aj za jeho lásku.

Také ma veľmi mrzí, že už nedokážu zobraziť jeho stránky. Čudoval som sa, že takéto stránky fungujú, u nás by boli už dlho zničené ako nelegálne. Dúfam, že sa tak nestane i tu. Je tu veľa informácií a článkov, ktoré musím študovať.
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Allein »

Ahoj Miško, vítám tě tady mezi námi! :)
Miško píše:Musím povedať, že na mne pôsobil ako človek s veľkým srdcom a obrovským zápalom pre holčičky. Nevěřím, že jakýmkoliv zpósobem ublížil nielen jeho láske, ale i ostatním holčičkám. Možná sa choval nejako nevhodne a za to je teraz sůdený.
Víš, Miško, ten největší šok při takové věci přijde vždy pro ty, kteří dotyčného znali (nebo si mysleli, že jej znali) a věřili mu. Protože ti by si ani nedokázali představit, že člověk, kterého obdivovali a mysleli si, že by ani mouše neublížil, dokázal ublížit takovým způsobem. Proto chápu, že je pro tebe těžké si nyní představit, že takový člověk, od něhož jsi četl příspěvky, které na tebe nějakým způsobem zapůsobily, byl schopen ublížit holčičkám.

Avšak musím reagovat čistě racionálně - média si sice můžou kde co přikrášlit, ale nemohly by dopustit, aby vypustily naprosté lži podobného kalibru. Takže pokud tam píší, že je Plyšáček obviněn ze zneužití či znásilnění tolika a tolika holčiček, zakládá se to na pravdě. A stejně tak informace o natočených kompromitujících videích. Pokud by se jen choval nějak nevhodně, např. používal dvojsmysly, a jinak nic jiného - přece by mu nehrozilo 12 let vězení. To bychom museli žít v USA, ne tady.

Vše se však zajisté ukáže u soudu, kde bude vypovídat nejen on, ale i svědci. A po pravomocném rozsudku nebude o jeho činech pochyb.

Lidé na internetu se mohou chovat jakkoliv, působit jakkoliv, vyjadřovat se jakkoliv. Ale to nevypovídá nebo nemusí vypovídat o tom, jací jsou v reálu. :) Tak na to pozor.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Allein za příspěvky (celkem 2):
Kasz, Marco Freeman
Uživatelský avatar
Miško
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Příspěvky: 19
Dal: 4 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Miško »

Nevidel som žiadne z videí ktoré natáčal a tak nedokážem posúdiť o ako závažné veci išlo. Súdim ale čisto podľa toho ako sa prejavoval. Jeho články budili veľa reakcií, texty sú plné vášne a napriek tomu sú veľmi dobre a zrozumiteľne popisné. To že je niekto obvinený z takýchto trestných činov, ešte neznamená že sa takto bezohľadne skutočne správal. Porušenie zákonov krajiny, totiž ešte neznamená skutočné zneužitie, znásilnenie. U malých detí sa za znásilnenie považuje aj osahávání na cikulce, zadočku alebo prsiach. Ak si niečo podobné natáčal tak ako je v médiách naznačené, samozrejme urobil blbosť a hovoril si o uväznení. Takéto zneužitie je potom za určitých okolností považované za znásilnenie a tomu zodpovedajú aj sadzby odňatia slobody. Je ale potrebné brať do úvahy aj postoj dievčatká k celej veci a pri takom množstve zneužitých detí a faktu že si žiadna nesťažovala, si myslím že ako skutočný pedofil nikdy nešiel cez odpor dieťaťa. Niektorým dievčatkám tak môže byť ublížené policajným výsluchom oveľa viac než tým čo niektorí nazývajú znásilnením. Preto je trest nad 10 rokov úplne absurdný a nič nerieši. Stále tak považujem Plyšáčka za veľmi dobrého a poctivého pedofila, ktorý možno prekročil nejaké hranice ale iste by nemal byť takto tvrdo potrestaný.
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Allein »

To, že dítě s něčím sexuálním neprotestuje, neznamená, že ho daná aktivita nemůže traumatizovat. Četla jsem již knihy o traumatu dětí - čím je dítě mladší, tím pravděpodobnější je, že se ani bránit nedokáže. Jeho obranný mechanismus není jako u dospělého nastaven k tomu, aby se zuřivě bránil, ale místo toho často zcepení, nehýbá se a čeká, až všechno skončí.

Druhá věc je, že i kdyby se bránit chtělo, nemusí tomu, co se děje, rozumět. Může mu to být nepříjemné, ale věří dospělému - tak mlčí. Třetí věc je, že i když v danou chvíli dítě souhlasí a líbí se mu to, neznamená to, že tak tomu bude navždy. Už jsme tady měli dost lidí, kteří kdysi v dětství zažili něco sexuálního, kdy se jim to líbilo... ale jak dospěli, uvědomili si důsledky toho všeho. Dítě prostě nerozumí tomu, co se děje. A pak v dospělosti měli psychické problémy, pokud ne rovnou už v dětství.

A čtvrtá věc je, že ano - když se na věc přijde, na policejní stanici můžou dítě přivést do ještě hlubšího traumatu. Ale vezměme to do základů - to, že se dítě dostane do traumatu z policejního výslechu, to je v prvé řadě vina toho, kdo jej zneužil. Protože kdyby jej nezneužil, dítě by se nemuselo vzpamatovat ani z traumatu zneužití, ani z traumatu z vyšetřování. A pachatel zneužívání ví, že když se na to přijde, dítě vyslýchat budou - a rovnou jeho dětskou psychiku staví do postavení, kdy bude nuceno toto podstoupit.

Ze zneužívání trauma být může, ale také nemusí. A kdo vsází na to, že trauma nebude, ten vsází osud dítěte a jeho psychiky do ruské rulety. Protože nikdy člověk neví, jak to dopadne. A to je na tom celé špatné. A to je důvod, proč za žádné okolnosti nemůžeme obhajovat sexuální aktivity s dětmi a proč je to v této komunitě tvrdě zakázané.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Allein za příspěvky (celkem 7):
Kasz, Mathias8, Daniel, Marco Freeman, MR_Xguard, Tim, Cute Boys
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů