Stížnost na Marco F. (emailová komunikace)

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
KoníkPoník
Na trestné lavici
Příspěvky: 2

Stížnost na Marco F. (emailová komunikace)

Nový příspěvek od KoníkPoník »

Soukromá zpráva od Marco Freeman
Odesláno: neděle 30. 12. 2018, 19:44:56

Ahoj Koníku,

Tvůj registrační email se mi silně nelíbí, ať už doména Horsefucker vede kamkoliv. Proto jsem ho z Tvého profilu na veřejné části smazal a důrazně bych Ti doporučil jej změnit i v samotném nastavení.

S pozdravem,


Date: Sun, 30 Dec 2018 20:31:28
From: [email protected]
To: [email protected]


Nikde není v pravidlech napsáno jaký můžu mít registrační email. Žádné pravidlo jsem neporušil. Email se nemusí líbit každému. Každopádně je to jen recese, mám ho už dlouho a kvůli tobě ho nechci měnit. Člověk příjde a ty ho hned vyženeš svým arogantním přístupem.

[legální obrázek nahého kluka]
[legální obrázek nahého kluka]


Date: Sun, 30 Dec 2018 20:40:37
From: <[email protected]>
To: <[email protected]>


Pravidlo 3f): "Na celém webu je zakázáno neslušné chování a jednání. Proto je zde zakázáno využívat vulgarismů, a to i v případě, že se do slova vloží hvězdička či jiné znaménko."

Pravidlo 5): "Zavazujete se k okamžitému uposlechnutí a respektování rozhodnutí moderátora či administrátora."

Navíc bych Tě rád upozornil, že o fotky nahých dětí v emailu nestojím a do budoucna ti vroucně doporučuji se jejich posílání na můj soukromý kanál vyvarovat. A to není součástí pravidel webu, ale součástí toho, jak psát normální email.

S pozdravem,

Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK

Date: Sun, 30 Dec 2018 22:41:01
From: [email protected]
To: [email protected]


Díky za rychlou odpověď. Asi jsem ty pravidla přehlídl.Tak promiň.

Stojí ti? :) Vím že jo. Není se za co stydět. Je to přirozený pud.

[legální obrázek nahého kluka]

Date: Mon, 31 Dec 2018 00:42:24
To: <[email protected]>
From: <[email protected]>


Zdravím.

Dostal jsi na fóru tři trestné body. První bod za nevhodný email, další dva za neuposlechnutí pokynů, provokování admina a posílání pochybných příloh přes email. Budeš-li dále pokračovat podobně, hrozí Ti BAN na fóru.

Chceš-li si stěžovat na mé metody, můžeš si stěžovat u hlavního administrátora na adrese [email protected].

Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK

Udělení varování na fóru
Odesláno: pondělí 31. 12. 2018, 1:35:41

Z důvodu porušení pravidel vám bylo uděleno varování od administrátora nebo moderátora tohoto fóra.
Neuposlechnutí pokynů administrátora + provokace administrátora přes email + posílání pochybných obrázků přes email. (2)
-----
Pro uživatele: v současnosti 3 trestné body

Date: Mon, 31 Dec 2018 09:05:02
From: [email protected]
To: <[email protected]>


Ty seš vážně mrzout. Nezbývá než se rozloučit. S takovým čurákem kterému vadí i normální fotka se vybavovat nebudu. Email je soukromí komunikátor a tam si můžu psát jak chcu když neporušuji zákon. Pravidla webu se na to nevztahují. To je stejný jako bys trestal někoho podle zákonů země kde se ani nevyskytuje.

Hele jestli ti vážně kvůli pár fotkám lezu na nervy tak mi ten ban klidně dej. Ale prosím tě, nezapomeň veřejně přiložit i tyto emaily ať se můžou i ostatní pobavit nad tvou bezdůvodnou mrzutostí.

Zdar.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnost na Marco F. (emailová komunikace)

Nový příspěvek od Kasz »

Ahoj KoníkuPoníku,
zaslaná stížnost na Marca F. se zamítá, nevidím v jeho postupu nic, co by bylo proti našim pravidlům, naopak u tebe vidím přesně ty prohřešky, na které tě Marco upozornil.

Nevím, co sleduješ svým pobytem na našem fóru. Pokud chceš psát o koních, najdi si jiné fórum.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Stížnost na Marco F. (emailová komunikace)

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Úplně nerozumím textu stížnosti, respektive tam žádnou stížnost kromě nadpisu nevidím, vidím jen pouhé překopírování naší konverzace, a to jak z fóra, tak i z emailu.

Několik věcí mě mrzí. První je to, že i když jsem vyloženě napsal, že stížnost máš v případě potřeby napsat hlavnímu administrátorovi na email, tak se stížnost ocitla tady, kde dle mého akorát zapleveluje fórum, když se navíc pořádně ani o stížnost nejedná, jelikož to, na co si stěžuješ, poněkud chybí.

Druhá je to, že jsem asi pochopil, proč jsi místo odpovědi na mou SZ přes soukromé zprávy poslal email - protože sis myslel, že tresty se týkají jen toho, co se děje na webu, a email přece není webu součástí. Jenže omyl, přece jsi nečekal, že mě budeš prudit přes email, ale já z toho nevyvodím následky?

Třetí věc je to, že já ti původně ani žádný trestný bod nedal a chtěl jsem to řešit domluvou. Jenže ty sis z toho nic nevzal a místo toho jsi mi odpověděl, že jsi žádné pravidlo neporušil a do přílohy dal nějaké fotky nahých dětí, což nebylo ani vhodné a ani v pořádku - kdybych měl účet u nějaké běžné domény, třeba u Seznamu, mohl bych z toho mít problémy, že si s někým posílám nějaké fotky nahých dětí.

Čtvrtá věc je, že i když jsem tě upozornil, abys to už nedělal a že si to nepřeji, udělal jsi to znovu. Zbytečně jsi provokoval, a to byl důvod, proč jsem přistoupil k trestným bodům a v současnosti (z důvodů 6 trestných bodů) k týdennímu BANu.

Víc nemám, co bych dodal. Podle mě jsi ten samý provokatér, který jako vždy přišel z proxy IP adresy, a rozséváš kolem sebe akorát další binec.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvek:
podivin
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Stížnost na Marco F. (emailová komunikace)

Nový příspěvek od podivin »

Tak už chápu, co Kasz v chatu myslel tím poníkem :-)
Marco Freeman píše:Úplně nerozumím textu stížnosti, respektive tam žádnou stížnost kromě nadpisu nevidím, vidím jen pouhé překopírování naší konverzace, a to jak z fóra, tak i z emailu. Několik věcí mě mrzí. První je to, že i když jsem vyloženě napsal, že stížnost máš v případě potřeby napsat hlavnímu administrátorovi na email, tak se stížnost ocitla tady, kde dle mého akorát zapleveluje fórum
Naopak, je lepší, že to sem poslal Ponik sam. Reagoval jsi v pořádku a Ponik trolil a gradoval to. Pokud někdo nechápe, že na webu jako je tenhle se musí chovat o dost slušnějc než na nějakým obyč chat/forum serveru, tak by sem opravdu radši neměl chodit. Stejně tak ta jeho emailadresa se na tenhle web opravdu nehodí, ještě by protipedofilní fanatici mohli začit tvrdit, že sem chodí pedofilní a zoofilní nasilníci.
Marco Freeman píše:Víc nemám, co bych dodal. Podle mě jsi ten samý provokatér, který jako vždy přišel z proxy IP adresy, a rozséváš kolem sebe akorát další binec.
Nejhorší je, že kvůli takovým pak všichni blokují TOR a podobné anonymizační proxy systemy a sítě:-(
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host