Poděkování nejen moderátorskému/administrátorskému týmu

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Poděkování nejen moderátorskému/administrátorskému týmu

Nový příspěvek od Fx100d »

Ahoj všem,

jelikož jsem zde nějakou dobu neaktivní, nejprve trochu zhrnutí historie, aby v mém příspěvku bylo vše v řádném kontextu, hlvně pro nováčky, ktří se se mnou nikdy nesetkali. Jsem zde jeden z hlavních administrátorů a v minulosti jsem byl jedním z týmu lidí, kteří tento web založili a postarali se o jeho zprovoznění. Tenkrát jsem se snažil být nápomocen hlavně v technické stránce věci, najít vhodný hosting, nainstalovat na něj fórum, web i chat a vše zprovoznit a sladit vzhled. Netvrdím, že má práce je dokonalá, v té době jsem se servery, PHPBB a podobnými věcmi setkával poprvé a vše jsem se učil od nuly a to včetně HTML a PHP. Na webu je dodnes znát, že v některých věcech jsem neměl nejmenší ponětí, jak je upravit, aby vše vypadalo jako jednotný web. Vše se ale nakonec povedlo dotáhnout a web byl spuštěn.Byl jsem pak i nápomocen ve fungování webu a plnil funkci administrátora a zároveň jsem vyvíjel i aktivity jako vystupování na různých vědeckých konferencích. Toto jen na úvod pro ty, kteří mě moc na webu nepotkávali. Nějakou dobu jsem se totiž webu vůbec nevěnoval a ani jej nenavštěvoval.

Tímto bych velice rád poděkoval celému moderátorskému i administrátorskému týmu. Ale nejen jim, ale i ostatním řadovým uživatelům tohoto webu. Tento víkend jem si po dlouhé době sedl a pročítal si, co se tu v minulosti dělo a jaké komplikace zde musel tým moderátorů a adminů řešit. Nečetl jsem všechny příspěvky, které byli na fóru za dobu mé nepřítomnosti napsány, na to by mi asi víkend nestačil. Ale pročetl jsem nejen část veřejnou a pro registrované, ale i diskuze z moderátorské sekce.

Pánové moderátoři a adminové, klobouk dolů před Vaší neúnavnou a nekonečnou prací. Je spousta věcí, které řadoví uživatelé nevidí a vypadá to leckdy, že se tu nic neděje a tým moderátorů a adminů je neaktivní, ale já jejich práci vidím a musím za ní poděkovat. Velice si vážím toho, jak neustále sledujete provoz na fóru i chatu a řešíte drobné i velké problémy s neukázněnými uživateli, čistíte fórum od zbytečných nebo nevhodných témat a především pomáháte s nápravou uživatelům, kteří udělali v minulosti špatné skutky a nyní jich litují a chtějí vše napravit. Uvědomuji si, jak moc je to těžké se v některých situacích správně rozhodnout, jak moc trpělivosti je potřeba, když se řeší nějaký spor a podobně. Vím jak moc času zabere vše pročítat a pak i diskutovat mezi sebou, když se řeší nějaký problém.

Celému Týmu, ale i řadovým uživatelům, kteří na chatu nebo na fóru řeší trable ostatních návštěvníků ještě jednou moc díky. Vážím si Vaší práce a jsem hrdý a vděčný za vše, co tu děláte. Nenechte se odradit útoky na Vaše osoby od lidí, kteří neunesou tresty, které jste jim udělili. Nenechte se otrávit rýpaly, kteří nikdy pro ostatní nehli prstem a kritizují Vaší práci. Pokračujte v tom co děláte a vězte, jsou tu lidé, kteří to vidí a jsou za to rádi.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Fx100d za příspěvky (celkem 5):
Allein, Daniel, Gabriel Svoboda, Marco Freeman, Kasz
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování nejen moderátorskému/administrátorskému týmu

Nový příspěvek od Kasz »

Jirko, díky moc, přeci jen od vzniku webu je to už skoro 9 let, a to je nějaký kus času. ČEPEK má již své jméno, ale zároveň je, zdá se mi, stále stejně obtížné web nějakým způsobem vést, řídit, řešit uživatele, kteří nechtějí respektovat, že poslední slovo zde má admin, nechtějí se přizpůsobit běhu webu, který musí mít nějaká pravidla, která jsou vzhledem k vývoji situace neustále "vylepšována" a zároveň vyžadována. Díky i tobě za tvou snahu, myslím, že máš velký podíl na tom, kam to tento web dotáhl.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Fx100d
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování nejen moderátorskému/administrátorskému týmu

Nový příspěvek od Fx100d »

Kasz píše:Jirko, díky moc, přeci jen od vzniku webu je to už skoro 9 let, a to je nějaký kus času. ČEPEK má již své jméno, ale zároveň je, zdá se mi, stále stejně obtížné web nějakým způsobem vést, řídit, řešit uživatele, kteří nechtějí respektovat, že poslední slovo zde má admin, nechtějí se přizpůsobit běhu webu, který musí mít nějaká pravidla, která jsou vzhledem k vývoji situace neustále "vylepšována" a zároveň vyžadována. Díky i tobě za tvou snahu, myslím, že máš velký podíl na tom, kam to tento web dotáhl.
Právě proto to poděkování. Vím, že je to velmi těžké web uhlídat. Jak jsem však viděl, jak jste si s některými provokatéry poradili, zdálo se mi, že jste nedoceněni. Už jste bravurně zvládli spoustu situací a udělali taková opatření, aby se to už neopakovalo, upravili jste pravidla, přenastavili různé funkce aby se nemohli problémoví uživatelé donekonečna registrovat a podobně. To je ohromný kus práce, který si zasloží pochvalu.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů