Když život ztratí smysl - Aneb jak se my změnil život

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Uživatelský avatar
Zoufalec
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 35
Příspěvky: 3
Dostal: 2 poděkování

Když život ztratí smysl - Aneb jak se my změnil život

Nový příspěvek od Zoufalec »

Vlastně ani nevím proč sem píšu.... možná sem se z toho všecho chtěl jen vypsat... bude to zmatený ale třeba my tu někdo pomůže... Mám dceru 4.5r... Krásná zdravá šikovná holčička.... Moje štěstíčko... Vím že my neikdo nebude věřit ale... nikdy bych jí nedokázal ublížit... Vždy jsme si dával pozor abych na ní nevhodně nesáhl nebo jí něco neudělal... ano tušíte správně.. má věková kategorie jsou mladší slečny... Ale i přes to svou dceru miluji natolik že bych jí neublížil... tím si sem naprosto jistej... ale nyní k problému...

Dnes se my změnil život... Přišel sem z konzultace z DKC... ale na začátek příběhu...

Manželka pracovala od rána do noci teda říkejme tomu tak. S malou jsem byl od jejích cca 2let doma den co den sám celý dny... vždy jsem se hlídal a uhlídal... Ostatně nebyl to moc problém dcera i přes to že je nádherná mě v tomhle směru nikdy nepřitahovala.. přibližně od léta tuším že žena někoho má... neustálé hádky byla doma mín a mín... až sem jí na podzim vyčetl že bude jednou strašně litovat že jí neviděla vyrůstat... v tom přišel strašný zlom... hádky na nože a nic jiného... koncem listopadu zazněla ta hrůzná věta... Dcera my řekla že jí osaháváš... v tu chvíly ve mně vše zkamenělo... protože z tohodle dobře nevyjdu.. Okamžitě jsem nabídl at jí odveze k psyhologoj že se potvrdí že to není pravda.... Nějakou dobu poté sme spolu ještě "fungovaly". od ledna dojížděla s malou do DKC... mezitím se odstěhovala a tím co následovalo se my potvrdilo že její nový přítel je zatraceně za vodou ale to je vedlejší... Domluvil sjem si schůzku v DKC abych zjistil co se vlastrně s dcerou děje a proč k tomu došlo.... Dnes jsem tam byl... Ta věta je zde pravděpodobnost že došlo k neadekvátní dotekům mě bude strašit do smrti... v tu chvíly se my zhroutil svět.. Dceru smím nadále vídat ovšem jen za dozoru... s tím nemám sebemenší problém ale . dcera prý bude nadále docházet aby se časem mohlo toto podezření vyvrátit.... Ale jak mám dokázat že jsem jí neublížil když přes testy u sexuologa neprojdu... Tuším že my nikdy věřit nebude.. ostatně proč taky.. sám bych tomu nevěřil... Vůbe nevím co mám dělat... nevím jestli to opravdu řekla dcera nebo jestli je to jen z hlavy mé manželky a dcera zopakovala co se jí řeklo.... je malá na to aby něco takovýho řekal vždyt chudák ani neví co to znamená. A nevím co mě ted čeká... Policii udajně informovat nebudou podezření je malé a styk s dcerou byl doporučen je prý evidentní že máme skvělí vztah a že mě má ráda.... Ale jak mám dokázat že jsem jí neublížil... jak zařídit abych jí mohl vídat když žena nekomunikuje... na ospodu my včera řekly že pokud z DKC nevyjdu čistý jsou povini to hlásit... co mě ted čeká ? vězení ? zákaz styku s dcerou ? nejradši bych umřel..
Tito uživatelé poděkovali autorovi Zoufalec za příspěvky (celkem 2):
Fx100d, podivin
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Když život ztratí smysl - Aneb jak se my změnil život

Nový příspěvek od Kasz »

Diagnostikovaná pedofilie by neměla být důkazem skutku ani nějakého nevhodného dotýkání. S dotazem by bylo dobré se obrátit i do naší poradny, přece jen pan MUDr. Brzek bude mít s těmito případ určitě nějakou vlastní zkušenost. Bohužel pokud manželka zaútočí tímto způsobem na otce svého dítěte, je to velmi nepříjemné, nedá se ani prokázat "křivé obvinění", protože jí stačí, že bude tvrdit "řekla mi to dcera". Je mi jasné, že o dceru velmi stojíš, ale bohužel spory rodičů mohou ledacos v tom vztahu změnit. Sice máš právní nárok, ale jakmile rodiče začnou válku (a je jedno, který z nich), vše jde do háje. Budeš pak mít možnost něco změnit, až bude dospělá a bude schopná tě vyslechnout.

Co se týká obvinění z nevhodných doteků - pokud manželka někoho má, byla ti nevěrná atd., tyto případy, kdy v rámci "boje o svěření dcery do výchovy" někdo někoho křivě obviní, jsou bohužel časté. Jediné, co můžeš dokolečka tvrdit, že svou dceru miluješ a že by ses jí nikdy nevhodně nedotýkal. A pak právě to, že manželka tě chtěla poškodit obviněním z toho, že dceru osaháváš, že se to v těchto případech, kdy jsou mezi rodiči spory, často děje, a že dceru manipuluje.

Záznam tvého jednání nemá, je to tedy tvrzení proti tvrzení. I pokud by byl nějaký soud, který by rozhodl, že ses dcery nevhodně dotýkal, můžeš se odvolat, následně můžeš podat dovolání, následně i ústavní stížnost, pokud víš, že ses žádného špatného jednání nedopustil, využil bych všechny možnosti obrany. To se týká trestní věci. Pokud by soud rozhodoval o svěření do výchovy, pak je vše na zvážení, jakékoliv spory rodičů o děti odnášejí nejvíc právě děti. Rozhodoval bych se podle toho, co je nejlepší pro mou dceru.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Fx100d
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Když život ztratí smysl - Aneb jak se my změnil život

Nový příspěvek od Fx100d »

Ahoj,

vůbec netuším, jak tyto organizace pracují, takže ti neřeknu, co bude následovat. Každopádně, pokud jsi nic takového neudělal, rychle se na to přijde. Falometrie se bát nemusíš, je to jen součást rozsáhlejšího vyšetření. S lékařem spolupracuj a buď u něj upřímný. Mohu ti pouze popřát, abys nakonec dostal dcerku zpět. Držím palce.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Zoufalec
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 35
Příspěvky: 3
Dostal: 2 poděkování

Re: Když život ztratí smysl - Aneb jak se my změnil život

Nový příspěvek od Zoufalec »

Díky. zena my pouze rekla ze jí v dkc oznamily ze ma oznamovací povinost. Na ospod i v dkc my bylo řečeno že prozatím nevidí důvod cokoliv hládit že podezření je nízké. (ospod o této siutaci ví ode mně DKC neinformovalo ani je). Jsem ztracenej plácám se a nevím jak začít bojovat abych dceru mohl vídat než jí v DKC přešetří (ponechaly si jí v péči aby toto mohly časem dořešit)
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Když život ztratí smysl - Aneb jak se my změnil život

Nový příspěvek od podivin »

Zoufalec píše:Mám dceru 4.5r... Krásná zdravá šikovná holčička.... Moje štěstíčko... Vím že my neikdo nebude věřit ale... nikdy bych jí nedokázal ublížit...
Ahoj Zoufalče,
ale jo, já ti věřím. S dcerkou (7let) jsem na tom stejně, ale s manželkou jsem na tom líp. Sice jsme se rozvedli, ale aspoň v klidu a neobviňuje mne, že bych dcerku osahával.
Bohužel poradit nedokážu. Už jsem také několikrát přemýšlel, co bych dělal, kdyby se dcerka nějak někomu zmínila, jak jí hladim, jak se s ní mazlim, že mám erekci, když se se mnou mazlí. Pokud by něco takového začala vykládat a někdo by mě dohnal na test a ten by ukázal, že jsem pedofil, tak bych opravdu nevěděl, jak bych dokazoval, že jsem jí nijak nezneužil.
Jediné, co pro tebe dokážu udělat, je přát ti a doufat, že se to vyřeší a dcerku budeš moct navštěvovat.
Hodně štěstí a bojuj!
Podivím.
Tito uživatelé poděkovali autorovi podivin za příspěvek:
Fx100d
Uživatelský avatar
Zoufalec
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 35
Příspěvky: 3
Dostal: 2 poděkování

Re: Když život ztratí smysl - Aneb jak se my změnil život

Nový příspěvek od Zoufalec »

podivin píše: Hodně štěstí a bojuj!
Podivím.
Díky. Snažím se udržet si zdravý rozum alespon kvůli malé... I když je to těžší a těžší... Musím bojovat musí vědět že tu pro ní sem... Není špatné vidět krásu tam kde jiní nevidí nic, Ale zároven vím jak moc bych jí tím ublížil a nedovolil sem si nikdy nic. Nedokázal bych jí ublížit ani jí ani jiné slečně...
Uživatelský avatar
Lukranas
Na trestné lavici
Bydliště: Morava
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 128
Dal: 124 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Když život ztratí smysl - Aneb jak se my změnil život

Nový příspěvek od Lukranas »

Dobré je si najít nějakou zálibu, která nesouvisí s pedofilií. Je to dobré odreagování. Ať již sport, nějaká hra, aktivita, cestování, pomoc lidem, dobrovolnická činnost. Třeba mě baví chodit s kamarády lovit ryby, stanujeme v přírodě, chodíme do hor. Taky se věnuji pomoci dětem a charitě. Samozřejmě ne každý si to může finančně dovolit, ale může se odragovat třeba dobrou partou kamarádů, počítačovými hrami, dobrovolnickou činností.
Myslím že odragovat se jinou činností je nejlepší způsob, jak se vyrovat s pedofilií nebo obecně s jakýmkoliv trápením jako je třeba rozvod, ztráta blízkého člověka atd.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se opakovaně i po upozornění provinil proti pravidlům i základním principům Československé pedofilní komunity (viz vlákno o prohřešcích v sekci Tresty a varování). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, přestože se jedná již o několikátý duplicitní účet uživatele Hebeš po zaBANování jeho původního účtu.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů