Príčina pedofílie

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Uživatelský avatar
Lolitovník
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: „Ve výseči mezi devíti a čtrnácti lety se setkáváme s dívkami, jež odhalují jistým očarovaným poutníkům, kteří jsou dvakrát i vícekrát starší než ony, svou pravou podstatu, která není lidská, nýbrž nymfická, tedy démonická…“
V. Nabokov Lolita
Příspěvky: 18
Dal: 9 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Lolitovník »

Asi nie som sám kto sa zamýšľa alebo zamýšľal nad tým prečo je pedofilom.Väčšina názorov je takých že je to vrodené.Nemám dôvod s tým nesúhlasiť ale mám dôvod sa domnievať že u mňa je pedofília inicializovaná psychikou.
Nuž dlhodobo som sa vyhýbal citovej stránke vzťahov.Zakladal som ich na reciprocite.Niečo vo mne začalo túžiť po niečom viac a síce po zmysle života.Som introvert a preto je pre mňa nie veľmi ľahké nadviazať nezáväznú komunikáciu len tak s hocikým.Mal som možnosť sa stretávať s jedným dievčatkom a takto som sa do nej zaľúbil,proste nebolo také ťažké s ňou komunikovať, len tak s ňou blbnúť,byť s ňou šťastný.Pre toto som presvedčený že moja pedofília je spôsobená nejakou psychickou nevyrovnanosťou alebo nezrelosťou v citovej stránke.Všímam si že odvtedy ako prijímam to že som pedofil sa mi začínajú páčiť mladšie dievčatá.Tým myslím že dlhodobo som vnímal len fyzickú príťažlivosť dievčat v začínajúcej puberte a vyššie ale už tomu tak nie je.To akým spôsobom ma priťahujú dievčatá mladšie ako desať rokov je akosi iné ako tie staršie...neviem to ani poriadne opísať.

Nuž čo si myslíte o príčine pedofílie?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lolitovník za příspěvky (celkem 2):
podivin, Fx100d
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od podivin »

Lolitovník píše:Pre toto som presvedčený že moja pedofília je spôsobená nejakou psychickou nevyrovnanosťou alebo nezrelosťou v citovej stránke.Všímam si že odvtedy ako prijímam to že som pedofil sa mi začínajú páčiť mladšie dievčatá.Tým myslím že dlhodobo som vnímal len fyzickú príťažlivosť dievčat v začínajúcej puberte a vyššie ale už tomu tak nie je.To akým spôsobom ma priťahujú dievčatá mladšie ako desať rokov je akosi iné ako tie staršie...neviem to ani poriadne opísať.

Nuž čo si myslíte o príčine pedofílie?
Nejsem si jistý, jestli jsem to už někde nepsal, ale spíš jsem si to jen představoval.

Než jsem o sobě začal uvažovat jako o pedofilovi, tak jsem měl svoji sympatii rozdělenou na malé holčičky a starší dívky (tak 15+). Sympatie k malým holčičkám jsem si vysvětloval jen prostě jako že jsou sladké. A sympatie (možná už citovou přitažlivost) jsem si vysvětloval, že jsem citově/milostně "zamrznul" někdy ve věku 15-20 let. Takže bych řekl, že to bylo podobné vysvětlení jako ty píšeš "nezrelosťou v citovej stránke".
Tito uživatelé poděkovali autorovi podivin za příspěvky (celkem 2):
Lolitovník, Fx100d
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Hebeš »

Myslím, že pedoflie je vrozená, jen si ji člověk postupně připouští, což je proces, který od prvních "příznaků" může trvat až pět let (soudím dle sebe, zejména v minulosti to mohlo trvat mnohem déle, jelikož nebylo tolik dostupných informací). Člověk si to v dospívání snaží vždy nějak vysvětlit (že je ještě mladý a změní se to) a postupně si připouští stále nižší a nižší věky dětí (v mém případě dívek), co se mu líbí, až přijde na to, že je pedofil (v mém případě spíše hebefil).
Někde na tomto webu jsem narazil na informace, že již devítiletým klukům se většinou líbí 11 a 12leté dívky, ale devítiletým pedofilům a hebefilům šesti až devítileté Za sebe si pamatuji, že se mi v deseti líbily převážně o rok a o dva roky mladší dívky.
Takže myslím, že pokud by se přecijen sexualita vyvíjela v dětství a nebyla vrozená, tak definitivně vznikne před devátým rokem.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Myš »

Já se stále nezbavil úvah založených na práci C. G. Junga, že to celé, co prožívám, může být spojeno s "fragmentací", jak označuje jungiánská psychoterapie proces, kdy jednotné vědomí člověka je okolnostmi (traumaty) roztříštěno. To je obecně přijímaný fenomén, že náš naše dětství ovlivňuje celý život, ovšem třeba zrovna u sexuálních preferencí je aktuálně sexuologie nastavená tím, že je to vrozené. Zatím se se spokojím s tím, že nevím.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Příspěvky: 169
Dal: 860 poděkování
Dostal: 160 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Zappart »

Zatím co američtí pedofilové jsou jen nemocní, u nás je to vrozené. Tato dogma o vrozené příčině tak nějak zpochybňuje možnost úspěšné léčby, kromě kastrace, což je mrzačení a ne léčba. Jsem přesvědčen, že vrozená je moje hypersexualita a autismus. Stejně tak jsem přesvědčen, že právě to hrálo hlavní roli při vzniku mé deviace. Vzhledem k okolnostem mého života se mi moje pedofilie jeví jako podmíněná nemožností normálního kontaktu s dospělou ženou. V případě normálního uspokojivého vztahu totiž naprosto ustupuje do pozadí či přímo mizí. Na tuto okolnost však psychiatři neberou ohled. Buď mi nevěří, protože zpochybňuji jejich diagnózu, nebo jsou přesvědčení, že i když jsem deviant jen za určitých podmínek, jsem pořád deviant. Otázkou tak pro mne zůstává, jestli jsem tedy opravdu pedofil nebo jde jen o problém vycházející z hypersexuality.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Jednorozec »

zappart: Ale i pokud má člověk zhoršené schopnosti komunikace s ženami, tak to přece nemůže ovlivnit to co ho bude skutečně přitahovat. Může mít molčičky jako "náhradní objekt", ale nikoli jako ty co ho budou skutečně nejvíce přitahovat, Tj. podívá se na nějakou a cítí, že je to ta nejkrásnější dívka na světě a je šťastný jen když může být s ní. Tohle podle mne prostě nejde vytvořit podmínkami ani výchovou.
Uživatelský avatar
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Příspěvky: 169
Dal: 860 poděkování
Dostal: 160 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Zappart »

Jednorožec: Dovoluji si nesouhlasit. Moje zkušenosti mi potvrzují, že člověk sám může ovlivnit to, co ho bude přitahovat. Tu krásu, kterou jsem dříve vnímal jen u děvčátek jsem se naučil vnímat i u dospívajících dívek a dospělých žen. V tom mi hodně pomohla jedna senzibilka ze Slovenska a později Dr. Ženčák z Brna. Ale stejně tak jsem přesvědčen, že to nefunguje u každého, protože podle mne je příčina pedofilie různá. Zatím co jeden to má vrozené, u druhého to mohlo vzniknout výchovou a třetí prostě po vzoru Petra Pana nechce dospět. Pokud jde o náhradní objekt, tam právě bych pochyboval o diagnóze pedofilie. Ale nejsem odborník. je to jen můj názor.
A jen tak na okraj: svou diagnózu jsem získal v době, kdy jsem byl doslova šíleně zamilovaný do dospělé ženy. Nikdy (v dospělosti) jsem nebyl zamilovaný do dítěte. Jde o čistě erotickou přitažlivost, ale jak píšu - každý to má jinak.
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Hebeš »

Existuje teorie, že každého člověka do jisté míry přitahují muži a ženy, jen homosexuála mnohonásobně více muži a heterosexuála mnohonásobně více ženy a tudíž přitažlivost druhého pohlaví je naprosto nepatrná. Myslím si, že to podobné i s přitažlivostí dětí a dospělých, že pro mě je přitažlivost dospělých naprosto nepatrná. Někteří pedofilové jsou na tom jinak a přitahuji je i dospělí lidé, mě ne (nebo tedy dle té teorie zřejmě ano, ale zcela nepatrně.

To, že se někdo chová sexuálně jinak, než je orientovaný je již jiná věc například:
- zneužívání bezbrannosti dětí lidmi zaměřenými na dospělé (dle Weise tvoří pedofilové jen 10% zneužívačů dětí. Zvláště násilné sexuální činy vůči dětem páchají pedofilové velmi zřídka)
- stejnopohlavní styk ve společnostech, kde je segregace pohlaví (například ve starověkém Řecku či v současné době ve věznicích)
- styk homosexuála či heterosexuála s ženou, jelikož se chce chovat normálně.

a nijak to nesouvisí s jeho sexuální orientací, ale důvody jsou ty, které jsem uvedl.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Michaela

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Michaela »

Hebeš má zajímavé názory a já souhlasím s tím, že nikdo nebude 100% homosexuál nebo heterosexuál, moje kamarádka žila celý život s muži, milovala muže a přitahovali ji muži. No a pak potkala tu jednu ženu, do které se dokázala zamilovat, vzala si ji a žijí spolu - je nesmírně šťastná.
Takže já si myslím, že i třeba heterosexuál je schopný se zamilovat do stejného pohlaví, ale musí vzniknout speciální podmínky, a většinou musí narazit na toho jednoho člověka, který ty podmínky splní a jiskra přeskočí.

To samé může být u pedofilů. Že jsou třeba orientovaní na děti, ale objeví se dospělý jedinec, který má to NĚCO (pravděpodobnost třeba 0,0001%), a on ten vztah vyjde i s láskou a přitažlivostí. Prostě to tam je.
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ja si zase myslim, ze nieje vrodena. Myslim, ze sa s cloveka pedofil stava vychovou. To, ako bol vychovavany rodicmi a to v akych podmienkach vyrastal. Dalej to, ci mu bolo psychicky ci fyzicky ublizovane popripade oboje. Dalej strach, uzkost dietata. To vsetko moze zapricinit podla mna vznik pedofilie. To by vysvetlovalo nazor niektorich odbornikou, ze pedofilia je dusevna porucha.

A ak v takychto podmienkach stale pretrvava aj v puberte tak sa to prehlbuje a clovek sa upina na detstvo cim dalej tim viac tzv deti podvedome. Pretoze mu chyba to, co mu bolo odoprete(laska)

Takze som toho nazoru ze detstvo ovplyvnuje do velkej miery pedofiliu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mathias8 za příspěvek:
Zappart
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Kasz »

Mathiasi, napsal jsi obecné znaky "špatného dětství", kterými si prošlo mnoho dětí. Ale ne všechny, ani zdaleka většina z těch, o kterých píšeš, v dospělosti zjistily, že jsou pedofilního zaměření. Takže podle jakého klíče to vznikne výchovou?

Nikdo neví, jak pedofilie vzniká. Ale podle dostupných dat to víc vypadá na "vrozenost", než na "získanost". Je to stejně jako u homosexuality. Neví se, proč vznikají lidé, kterým se líbí stejné pohlaví, ale prostě vznikají. Kdyby to bylo výchovou, pak by dvojčata nebo děti věkově sobě blízké, které byly svými rodiči vychovávány stejně, měly stejnou sexuální orientaci. Jenže nemívají.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od podivin »

Nedávno mne napadlo, jestli se to u mě nezvrtlo v té době 1.-2. třídy ZŠ, kdy jsem zamilovaně honil spolužačky a chtěl jsem jim moji lásku vyjadřovat, což bylo ale nemožné. A protože jsem tehdy nemohl, tak se ten vývoj nějak zablokoval a jsem pořád v té době, kdy chci tu lásku vyjadřovat těm malým holčičkám.
Druhá teorie je, že mám fetiš na hladkou a jemnou kůži a proto jako následek mne přitahují nejvíce dívenky. Akorát pak nechápu, že mne holčičky přitahují hlavně neeroticky.
Uživatelský avatar
Michaela

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Michaela »

Podivíne, já myslím, že to moc řešíš, že seš prostě pedofil a je to vrozený a jen hledáš vysvětlení pro stav, pro která vysvětlení není. To je jako kdybych hledala důvod, proč jsem heterosexuální...prostě to tak je. I mé dceři kluci z její třídy už od první třídy vyznávají lásku, je to normální věc. A taky ji nemohou mít, páč ona nemá zájem. A jistě se z nich kvůli toho nestanou pedofilové, tedy jen kvůli toho, to by museli mít už v sobě.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Jednorozec »

Přijde mi že teorie o možnosti získání sexuální orientace (či úchylky, záleží jak tomu kdo chce říkat) razili především ti, co věřili v možnost jejího "vyléčení". Ono logicky pokud by něco vniklo až "výchovou" tak by mohla existovat "převýchova". Zkušenosti lékařů za víc jak století ale ukazují, že tomu tak skutečně není.
Jsou chvíle kdy je mi neskutečně líto že se nedokážu jednoduše "na první pohled" zamilovat do starší ženy. Ano je třeba moc hezká a sexy a mohu ji mít rád (což mi bude trvat docela dlouho a bude to z počátku z velké části jako přátelství), ale ten "wow" efekt který člověku napoprvé "vyrazí dech" tam prostě nikdy nebude. Dokáže mně vzrušit i přitahovat, ale když ji postavím vedle krásné holčičky v tom "správném věku" moje oči budou patřit té holčičce i kdyby ta nádherná žena tam tančila u tyče "nahá"...
Ty všechny úvahy o nesmělosti/roztříštěnosti či cokoli jiného jsou prostě velmi jednoduše vysvětlitelné tím, že člověk zpočátku obvykle netuší svou skutečnou sexualitu a nechce si ji dlouho připustit. Jakmile to skutečně pochopí a přizná si to, je najednou vše jasné...

Moje životní zkušenosti mně navíc říkají že to nejjednodušší možné řešení daného problému bývá téměř vždy to správné.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jednorozec za příspěvek:
Hebeš
Uživatelský avatar
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Příspěvky: 169
Dal: 860 poděkování
Dostal: 160 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Zappart »

Moje zkušenosti s lékaři ukazují, že se mýlí. Prostě odmítají možnost že by těch příčin mohlo být více a tudíž ty jiné příčiny nehledají. Stejně tak nehledají možnost léčby, protože podle dogmatu o vrozeném původu to přece nejde. Jak je tedy možné, že jsem se dokázal přeorientovat na dospělé ženy a tyto mne dnes přitahují více než malá děvčátka? Ani nemusí tancovat nahé u tyče. Stejně tak jsem se dokázal zbavit i té sadistické složky mé diagnózy.
Ona i ta vrozenost může být u jednotlivých postižených rozdílná. Pořád záleží na tom, co tu pedofilii způsobuje. A vždycky je tu možnost, že se najde způsob léčby.
V mém případě, například, věřím tomu, že pedofilie je způsobená dvěma jinými vrozenými poruchami - hypersexualitou a autismem. Možná tedy nejsem "pravý" pedofil ale podle lékařů rozhodně jsem, když už mám jednou stanovenou diagnózu.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Kasz »

Zappart píše: pátek 3. 1. 2020, 12:18:44Moje zkušenosti s lékaři ukazují, že se mýlí.
Tak nevím, sexuologů je v ČR jen pár, zatímco pedofilů za celou historii sexuologie mnohem více. Zkušenosti ukazují, že i přes nejrůznější možné způsoby "léčby" ta sexuální preference přetrvává, a to se týká samozřejmě i homosexuality.

Můžeš mít sexualitu, která je prostě všeobecně odlišná od typického "pedofila", a proto si můžeš myslet, že jsi "vyléčen". Ono je totiž i možné, že se ve tvém případě nejednalo o pedofilii, protože pro pedofilii je právě typické, že se jedná o celoživotní záležitost.

Kromě toho sexualita se taky tak trochu s časem vyvíjí, a opět u každého jinak. Dřív se mi dospělé ženy téměř nelíbily, přišly mi odpudivé, ale to mi bylo 20, a teď když je mi o dalších 20 let víc, tak vidím občas i hezkou ženu, sice v poměru k mému věku pořád ještě výrazně mladší (obecně se jedná spíše o studentky VŠ), ale i mezi těmi jsou to spíš výjimky, které v sobě musejí mít víc toho "holčičkovského", o čem psal Kuba v tomto svém příspěvku:
Kuba píše: pátek 13. 12. 2019, 7:08:06Ono to opravdu není tak, že by se ta "holčičí krása" z žen v pubertě zcela vytratila. Kdo se jen trochu snaží, dovede ji najít. A možná je pro řadu pedofilů škoda, pokud upínají svoji pozornost jen na malé holčičky a trápí se v platonických láskách, než aby zkusili objevit nějakou holčičku v dospělé ženě (nebo starší pubertální holce) a prožili tak plnohodnotnou opětovanou lásku.
Pedofilie pro mě osobně není nemoc, je to prostě fakt, se kterým od puberty žiju. To, že se mi líbí holčičky, vnímám od svých 13 let, a za dalších 27 let se na tom nic nezměnilo, a domnívám se, že ani v dalším mém životě se na tom nic nezmění. Kdo věří tomu, že jde vyléčit, tak mu přeji hodně štěstí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Hebeš
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Jednorozec »

Zappart píše: pátek 3. 1. 2020, 12:18:44 Prostě odmítají možnost že by těch příčin mohlo být více a tudíž ty jiné příčiny nehledají. Stejně tak nehledají možnost léčby, protože podle dogmatu o vrozeném původu to přece nejde.
Tohle ale není pravda lékaři se o to snaží už hodně dlouho (viz třeba https://cs.wikipedia.org/wiki/Léčení_homosexuality) a právě proto že se ve skutečnosti nikdy změnit sexualitu nepovedlo tak došli k názoru že to je věc pevně daná či vrozená.
"Tato shoda je podle Royal College of Psychiatrists, American Psychological Association, National Association of Social Workers a American Academy of Pediatrics postavena na silném vědeckém základě a podložena výsledky výzkumu,[2][3] zatímco pro opačné tvrzení neexistuje empirický ani vědecký základ."

To že u tebe diagnostikovali pedofilii a dnes tvrdíš že tě přitahují dospělé ženy více než děti nemusí být dáno jen tím že jsi se "vyléčil". Klidně se mohl zmýlit i ten co tě vyšetřil. Je například celkem známý fakt že děti mohou eroticky vzrušovat většinu populace (mám dojem že to bylo až 80%). Navíc I to co člověka přitahuje se vyvíjí. Mně taky v pubertě přišla 40 letá žena ošklivá ale časem se to změnilo... Holka co nebyla štíhlá jako proutek se mi nelíbila, dnes to taky není vždy pravda. Ale to neznamená, že jsem přestal být čím jsem.
Uživatelský avatar
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Příspěvky: 169
Dal: 860 poděkování
Dostal: 160 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Zappart »

Já si zkrátka myslím, že přes všechny výzkumy je tato oblast pořád málo prozkoumaná, aby bylo možné to "uzavřít" tím, že jde (ať už vždy nebo jen v některých případech) o vrozenou a tedy neměnnou poruchu. A jaká je tedy příčina té vrozené poruchy? Zkoumal nebo zkoumá někdo jak léčit tuto vrozenou poruchu?
Toto je teda téma příčiny a ne léčby pedofilie tak možná ta léčba by patřila do jiného vlákna.
Na druhou stranu i u mně jsou jisté indicie o tom, že je tato porucha vrozená, jen na to občas zapomínám. Takže vyléčený pedofil - pořád pedofil :)
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Hebeš »

Zappart píše: sobota 4. 1. 2020, 16:43:31 Toto je teda téma příčiny a ne léčby pedofilie tak možná ta léčba by patřila do jiného vlákna.
A kdyby byla pedofilie vrozená, jak by se podle tebe dala léčit nebo jí předejít? (Myslím si, že je vrozená). Jedině dobře, že nejde odhalit v dětství či před narozením.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Mathias8 »

Stale dufam v to, ze sa najde nejaky typek, borec, ktory vyskusa medicinsky zmenit sexualnu orientaciu a praktikuje ju do spolocnosti. Bud pomocou liekou, injekciami podavanych ci uz intravenozne(priamo do zili), intramuskularne(do svalu) alebo subkutanne(pod kozu) alebo inou metodou.

Verim, ze sa najdu ludia, ktori to dokazu, pretoze dneska clovek az zasne co vsetko sa da. Ked uz je liek na rakovinu? V minulosti by ste sa nad urcitymi vecami zasmiali dnes su uz bezne a normalne. Takze skutocne verim, ze raz sa to bude dat. Ale to uz tu my nebudeme...
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů