Série článků o pedofilii na SME.sk

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Kasz »

V červnu na adresu redakce napsal pan redaktor Roman Cuprik s žádostí o rozhovor. Na chatu jsem předával kontakt slovenskému kolegovi, už nevím, kterému, ale pak mi na e-mail přišly otázky a tak jsem na ně odpověděl. No a tady je výsledek:
Bohužel nemám přístup do placené části SME.sk, takže nevím, jaký je celý článek, ale poprosil jsem pana redaktora o zaslání textu na e-mail. Pokud by někdo z Vás - Slováků - mohl koupit tištěné vydání a naskenovat, bylo by to fajn. :) Nebo pokud máte někdo placený přístup, tak kdybyste mi poslali do e-mailu, rád bych si "o sobě" přečetl článek celý.

Zajímavé jsou i diskuze pod článkem i na FB stránkách, kde mám možnost reagovat na příspěvky. Hlavné správy samozřejmě už museli napsat konspirační článek:

Denník SME vstúpil do boja za normalizáciu pedofílie: “Pedofil cíti skutočnú lásku k dieťaťu, chce mu byť prospešný; má právo na život bez predsudkov a odsudzovania” (Hlavnespravy.sk)

Pokud byste zaznamenali něco zajímavého, nějaké reakce na internetu apod., můžete připsat. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 3):
Gabriel Svoboda, Allein, Mack
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Kasz »


Denník SME, ktorý je z časti v rukách finančnej skupiny Penta prechádza od otvoreného liberalizmu a podpory LGBTI+ agendy k normalizovaniu pedofíllie. Týmto aktivistom už nestačí len volať po výraznejších právach pre sexuálne menšiny, najnovšie sa rozhodli zľahčovať pedofilov a ich vzťahy s neplnoletými osobami, pričom predstavujú ich pohľad na deti ako neškodný, sťaby pohľad milujúceho rodiča.

Internetová verzia menovaného denníka na titulke svojej hlavnej stránky v pondelok priniesla rozhovor s pedofilným učiteľom, ktorý je zároveň správcom stránky Československej pedofilnej komunity a k tomu tiež druhý článok s komentárom autora Jakuba Fila s názvom “Aj pedofil má právo na život bez predsudkov a odsudzovania”.

Pedofil, ktorý v rozhovore vystupuje pod falošným menom uvádza, že povolanie učiteľa si vybral, pretože to bola “jednoznačná príležitosť, ako byť deťom nejako prínosný”.

Sexuálna príťažlivosť k deťom je podľa neho “len jeden diel z celej skladačky pocitov”. “Mne sa veľmi páčia malé dievčatá. Vidím v nich veľkú krásu a veľmi nerád by som im akokoľvek ublížil nejakým sexuálne nevhodným správaním,” uviedol pre SME. Priznal tiež, že počas učiteľskej praxe sa zamiloval do dievčaťa vo veku 10 – 11 rokov, ktorému vraj vyznal lásku až po rokoch.

“Pedofil skutočne cíti k dieťaťu lásku. K tomu predsa aj u väčšinovej sexuálnej orientácii vedie sexuálny pud, že sa dvaja ľudia dajú dohromady a že sa majú radi. Určite by bolo dobré, keby spoločnosť vedela, čo cíti pedofil, a že väčšina pedofilov sú vlastne úplne normálni ľudia, ktorí chcú byť deťom nejako prospešní.”

V rozhovore tiež dodal, že pedofilná komunita, pre ktorú robí administrátora stránky má okolo 850 členov, ktorí komunikujú najmä cez internet.

“Aj človek s „poruchou sexuálneho výberu“, ktorou pedofília je, má právo na život bez predsudkov, odsudzovania a perzekvovania. Lebo neplatí, že každý pedofil je sexuálny násilník. Páchateľov sexuálneho násilia proti deťom nájdeme často v skupinách, ktoré považujeme za sväté, v úvodzovkách aj doslovam” píše vo svojom komentári novinár denníka SME Jakub Filo.

Denník článok na pedofilnú tému zdieľal ja na sociálnej sieti, kde sa objavilo niekoľko reakcií pobúrenia.

“Zabásli nejakého redaktora SME za pedofíliu, je deň pedofilov alebo je to len príprava na súd s kanadským profesorom?”, píše používateľ Milan.

“Nikdy som si nemyslel, že to napíšem, ale Fico mal svätú pravdu o novinároch,” dodáva Samuel.

Patrik tému uzavrel: “A potom, že never alternatíve. Na to, že sa začnú písať takéto články, upozorňovali už pred dvomi rokmi.”


Jaroslav Zajac
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Tim »

Náhodou, díky té diskusi pod článkem mi to skvěle utíká v práci :D

Tak to byla rychlost, už to rozpitvava i TYZDEN.SK :D



Séria článkov o pedofílii v denníku SME vyvolala vlnu nevôle.

Hlasy volajúce po širšej akceptácii ľudí s pedofilnou orientáciou striedali vlny odporu a obvinení z neprimeranej obhajoby tejto sexuálnej poruchy. Ako hľadieť na pedofíliu s pochopením bez toho, aby sme skĺzli k jej akceptácii? V prvom rade očami potencionálnej obete.

Medzinárodná klasifikácia chorôb definuje pedofíliu ako „Sexuálne uprednostňovanie detí, buď chlapcov alebo dievčat, prípadne aj chlapcov, aj dievčat, zvyčajne v predpubertálnom alebo skorom pubertálnom veku.“ Toľko k zdravotnej diagnóze.

Otázka nastolená denníkom SME však znie, či môže človek s pedofilnými sklonmi vykonávať prácu s deťmi v roli učiteľa, vychovávateľa či kňaza.

Odpoveď anonymného pedofilného učiteľa z dnešného rozhovoru Romana Cuprika: „Napríklad som šesť rokov čakal, než som dievčaťu, do ktorého som sa zamiloval, keď mala desať až jedenásť rokov, vôbec mohol vyznať lásku,“ ponúka väčšine racionálne uvažujúcich čitateľov zrejmú odpoveď. ... [zbytek článku je dostupný pouze pro předplatitele]
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Hebeš »

Tak to vypadá, že nenávistná individua v diskusích, si článek letmo prohlédla a pochopila to tak, jakože Kasz, v době kdy učil, vyznal lásku desetileté holčičce :(

Ve skutečnosti Kasz tehdy neučil a čekal skoro pět let, takže jí bylo necelých patnáct.

Napsal jsem k tomu komentář, viz: https://komentare.sme.sk/diskusie/3562460/17/Aj-pedofil-ma-pravo-na-zivot-bez-predsudkov-a-odsudzovania.html
Hebeš v diskuzi píše:Děkuji. Jsem pedofil. Pedofil je člověk, který se do dětí zamilovává, kterého děti romanticky, psychicky a sexuálně přitahují. Pedofil rád tráví čas s dětmi, podobně jako vy heterosexuálobé trávíte čas s ženami. Pedofil myslí na dobro dětí a nechce jim ubližovat. Dobro dětí je pro mě tou nejvyšší hodnotou ze všech. Jedna spolužačka jednou napsala na chat zprávu, kterou jsem pochopil tak, jakože osmiletá holčička má rakovinu a byl jsem z toho naprosto zdrcený a nešťastný a to jsem tu holčičku ani neznal. Pak jsem se jí na to zeptal ve škole a jen jsem to blbě pochopil- rakovinu měla její máma. Tak se mi ulevilo.
Do holčiček se zamilovávám, zejména ho holčiček ve věku 10-13 let. Nikoho jsem nikdy nezneužil a nikdy nezneužiji, protože to je špatné. Pedofil touží být dítěti rádcem, pomáhat mu, být mu starším kamarádem.
Člověk, který zneužívá je prostě zlosyn, který se rozhodne dělat špatné věci a měl by být spravedlivě potrestán. Kdo se opakovaně dopustí znásilnění dítětě, by měl dostat doživotí, což dnes bohužel nejde. Nedovedu si představit, jak bych byl nešťastný, kdyby někdo znásilnil nějakou z holčiček, kterou znám.
Jsou k tomu dvě reakce:
V reakci č. 1 se píše:Dúfam, že sitotálny abstinent a nefajčíš ani materinu dúšku.
Hovorím za seba.
Tiež neublížim žiadnej žene (som človek, ktorý sa zamilováva sa do dospelých dievčat a žien), ale keď som bola nafetovaný a pripitý pretiahol som s ich súhlasom pár žien, ku ktorým by som sa triezvy bál prihovoriť, nieto ešte navrhnúť im aj sex.
V reakci č. 2 se píše:To je sice pekne, ale co ak sa niekedy dostanete do situacie, ze vam prepne a proste to nezvladnete a urobite nieco zle?
Myslím si, že každému normalně myslícímu člověku musí dojít, že pedofilové se do dětí zamilovávají a neubližují jim, protože většina lidí to stejné cítí k dospělým. Buď to o nás adultofilové (zejména rodiče) píší ze žárlivosti a záměrně lžou nebo nejsou schopni smysluplného myšlení a nebo si sami tak přivykli na sex, že si život bez něj neumějí předatavit a myslí si, že každý potřebuje sex.

Neustále tam adultofilové píší "to se budete zastávat i vrahů" a nedochází jim, že vrah dítěte je pro pedofila ten nejhorší z nejhorších a i když to v komentáři vysvětluji, tak mám průměr hlasů zcela na mínusu. Mnohdy jsou nejvíce netolerantní ti, kdo o toleranci (zejména o toleranci k LGBT) usilují.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Kasz »

Tim píše: úterý 9. 7. 2019, 1:21:21Môže pedofil pracovať s deťmi? (Týždeň.sk)
Slovenský soudní znalec Dušan Kešický v tom má jasno (odpověď na otázku je třeba hledat uvnitř článku :) ):
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Hebeš »

Ještě jsem napsal tohle
Hebeš v diskuzi píše:Jsem pedofil a nikdy bych dítě nezneužil, je to závažný zločin, jelikož je spáchán vůči těm, které já mám nejraději a značně jim ubližuje. Většina z nás nikdy nikoho nijak nezneužila, podobně jako většina z vás neznásilnila ženu. Nám stačí pravá ruka. Samozřejmě existují i tací pedofilové, kteří zneužívají děti, stejně tak jako existují heterosexuálové, kteří znásilňují ženy.

Život ale není o sexuálním uspokojení, ale o lásce, kterou my pedofilové dětem neprojevujeme, protože na to nejsou připravené. Když se zamiluji do holčičky, tak jsem pro ni starší kamarád (za předpokladu, že se se mnou chce kamarádit), může mi věřit a udělal bych pro ni první poslední. Viděli jste někdy rodiče, kteří by byli ochotní hrát si dětmi celé odpoledne na schovávanou? Já ne. Naopak já velmi rád obětuji svůj volný čas dětem. Nikdy s dětmi nijak nemanipuluji, nevyhledávám fyzický kontakt. Člověk by neměl myslet primárně na sexuální vzrušení, ale na dobro pro druhé.

Vám je také dobře v přítomnosti žen, které se vám líbí. Stejně tak je mi dobře v přítomnosti holčiček, jen s tím rozdílem, že o tom ty holčičky neví.

Společnost by měla věci posuzovat dle toho, jestli někomu ubližují nebo ne, ne podle toho, jestli někomu přijdou nevhodné. Zneužívání dětí má být spravedlivě potrestáno, zejména v případě značné brutality (přinucení k souloži) jsem pro výrazné zvýšení trestů, v některých případech bych takové uvěznil na doživotí. Tresty pro ty, kdo ubližují dětem, jsou mnohdy, zejména v Česku, velmi nízké, dokonce i vrahové dětí si mnohdy odsedí jen 10 let :( , ale myslím si, že vrahové dětí by bez jakékoliv výjimky měli dostat doživotí.

Samozřejmě je v pořádku, že se vám pedofilie hnusí, ale neměli by jste kvůli tomu pedofily nenávidět. Mně je také nevolno z hanbaté fotky ženy, zvláště zobrazuje-li obnažená prsa, ale nikoho neodsuzuji za to, že se mu dospělé ženy libí, i když mě se to, co se líbí většině, hnusí, ale nic proti takovým lidem nemám.

Pokud by společnost tolerovala pedofily, tak se počet zneužitých dětí sníží, jelikož čím šťastnější člověk, tím je menší riziko, že spáchá trestný čin. Pokud vám jde o dobro dětí, měli by jste pedofily, kteří nikdy nikomu neublížili, tolerovat.
Jeden diskutující se mě ptal, jak to mám s návykovými látkami. V životě jsem neměl jedinou cigaretu, ilegální drogu, ani jiný alkohol než pivo. Nikdy jsem nevypil nic víc, než 4 dcl piva. Mírně opilý jsem byl jednou v životě. S dětmi jsem byl poté, co jsem konzumoval alkohol jen jednou, a to jsem vypil 0,02 dcl piva a to asi dvě hodiny před tím.
Naposledy upravil(a) Allein dne úterý 9. 7. 2019, 23:14:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Když citujete svůj příspěvek odjinud, odlište text tamního příspěvku od zdejšího komentáře k němu. Děkuji.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Kasz »

Hebeš píše: úterý 9. 7. 2019, 21:51:33Život ale není o sexuálním uspokojení, ale o lásce, kterou my pedofilové dětem neprojevujeme, protože na to nejsou připravené.
Pro naši zdejší diskuzi - lásku k dětem určitě projevujeme, ale přiměřeným způsobem.
Hebeš píše: úterý 9. 7. 2019, 21:51:33... myslím si, že vrahové dětí by bez jakékoliv výjimky měli dostat doživotí.
Já bych toto nechal na posouzení soudu, pohnutky mohou být opravdu různé. Doživotí hrozí vždy, ale nebylo by v některých případech fér, kdyby to bylo pro všechny pachatele vraždy stejné.

Jinak jsem moc rád, že někdo v diskuzích píše, bylo nás tam víc. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Tim
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Allein »

Společně s Kaszem a ještě několika dalšími lidmi jsme se snažili (a občasně stále snažíme) zapojit do diskuze na Facebooku k daným článkům. Většina komentářů je na jedno brdo (zabít, vykastrovat, do vězení, kulka do hlavy, jak to někdo mohl napsat, pedofilie je zločin, článek psal určitě pedofil, fuj, nahlásím to), ale občasně se tam našlo několik perel, se kterými se tady nedokážu nepodělit. Takže pár hlášek pro pobavení:
  • A: Určite rodičov malých dievčat poteší, že ich s láskou učí pán pedofil...
    B: Mně by spíš znervóznilo, kdyby je učil komunista.
  • A: Na DarkWebe je video pedofilnej sekty a znásilnili a mučili 9mesačné babetko a 4ročné dievčatko. Ďakujem, takýto ludia patrí do izolácie, aj redakcia SME.
    B: Je otázka, prečo máte taký dobrý prehľad o detskom porne na DarkWebe, ale článok je práve o ľuďoch, ktorí deťom neubližujú a robia všetko pre to, aby k tomu ani nechtiac nedošlo.
  • A: Ani nekriminální pedofil by neměl pracovat ve škole s dětmi, mohl by dětem ublížit.
    B: Ja som na ženy a v kolektive jich pár máme. Mám dát preventívne výpoveď, keďže, jeden nikdy nevie?
  • A: Nie je možné, aby som sa o tejto téme bavil s niekým, kto nemá ani trojciferné IQ.
    B: Vravíš o trojciferných číslách IQ, tak ti dávám možnosť o tom pokecať s človekom, kterého IQ testy minulý rok boli v priemere čistých 150.
    A: Ty máš tak maximálne 150 kíl, nie IQ.
  • A: Myslela som, že Biblia hovorí, že aj myšlienka je hriech... Uf... Vy asi rád myslíte na maličké detičky, čo?!
    B: Víte, v Bibli se toho píše hodně: "Leviticus 21:9, Když se dcera některého kněze znesvětí smilstvem, znesvětila svého otce; bude upálena."
  • A: Zabásli nejakého redaktora SME za pedofíliu, je den pedofilov, anebo to je len príprava na súd s kanadským profesorom?
    B: V lídlu byl pedofilní týden, vy chytrolíne.
  • A: Normálny človek po tejto správe premýšľa, koho nakopať do riti skôr, či toho úchyla, čo to napísal, či toho, čo sa hrá na učiteľa...
    B: Normální ludia ostatných nekopú do riti...
Pak tam byli někteří lidé i kreativnějšího duchu:


Přímý odkaz: https://www.pedofilie-info.cz/images/a/13.jpg (Autora si již bohužel nepamatuji.)

A dokonce se našel i někdo, kdo podal trestní oznámení:


Přímý odkaz a autor: Peter Radošovský


Přímý odkaz a autor: Peter Radošovský
Tito uživatelé poděkovali autorovi Allein za příspěvky (celkem 2):
Gabriel Svoboda, Tim
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Mathias8 »

Dospel som k nazoru ze mi je jedno co si kto o tom mysli. Je zbytocne dokazovat ludom ako to vidim trebars ja ajtak si budu mlet dokolecka tu istu pesnicku. Narodil som sa iny a prvykrat v zivote si dokazem povedat ze viem preco som tu. Vidim to, co druhy nevidia. Nemyslim len krasu ale aj ine a preto si vzdy vsimam a vzdy budem vsimat deti...pretoze je to dolezite. Myslim ze to tak asi Boh chcel, aby som do toho videl. Aby som tu bol pre ne. Verim, ze to je ten hlavny dovod preco som tu. Verim, ze som predurceny vsimat si a pomahat detom. Po vsetkom tom cim som si ako dieta musel prejst a presiel verim ze to bol zamer aby ma to dostalo prave do tohto bodu.

Ja sa nikdy nezastavim v pomoci a k laske k detom.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mathias8 za příspěvky (celkem 2):
Tim, Zappart
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Tim »

Mathias8 píše: středa 10. 7. 2019, 0:59:01 Dospel som k nazoru ze mi je jedno co si kto o tom mysli. Je zbytocne dokazovat ludom ako to vidim trebars ja ajtak si budu mlet dokolecka tu istu pesnicku.

Ja sa nikdy nezastavim v pomoci a k laske k detom.
První chápu a druhé naprosto schvalují.
V prvním případě mám nicméně jedno ale. To jak to vidíme právě já nebo ty je důležité říkat nahlas protože když mluví nějaký odborník, je to jen hantyrka odborníka a čísla. Nic co by lidi přimělo nás vnímat jako lidské bytosti a ne jako stvůry.

Pokud ale naše příběhy přivedou k zamyšlení jen pár jednotlivců a přinesou zdibec porozumění, je to úspěch pro všechny z nás i v přeneseném smyslu pro děti.

Je důležité být pro okolí konkrétními lidmi, jedině tak nás a naše životy jednou možná vezmou na milost.

Takže ano, názor ostatních se ti zdá nepodstatny ale určuje to jestli jednou budeme svobodně dýchat.

Užívej dne, Matouš "Tim" Ovísek
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Hebeš »

Tim píše: středa 10. 7. 2019, 2:33:44 Je důležité být pro okolí konkrétními lidmi, jedině tak nás a naše životy jednou možná vezmou na milost.
Myslím, že je také důležité, aby dětí, které znám, nevěděli, že jsem pedofil. To by pro ně nebylo dobré.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Kasz »

Moje zkušenosti jsou takové, že to pro děti není vůbec žádný problém. Naopak pokud jim vysvětlíš, o co jde, chápou to v určitém smyslu bez toho balastu, který si kolem celého tématu dělají dospělí. Samozřejmě to platí u dětí, jejichž rodiče o tobě také ví. :) Což byl tento můj konkrétní případ. A jen pro upřesnění, jednalo se o dvanáctiletou dívku - kamarádku, kdy jsem ale dost intenzivně kamarádil i s jejími rodiči.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Mathias8
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Mathias8 »

Deti to chapu pretoze to nespajaju so sexom co dospeli robia vzdy. Beru to tak ako to naozaj je. Dokonca su schopne(ked to vobec necakas) ta v urcitych situaciach zakryt alebo sa zastat a to je naozaj uzasne. Su schopne mlcat(neprezradia tvoju odlisnost) bez toho aby si im to musel povedat.
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Hebeš »

Dřív to tak možná bylo, dnes to tak již není a to pod vlivem youtuberů. Doba je již jiná. Děti třeba od jedenácti let používají slovo pedofil jako nadávku. Nebo byl jsem venku s jednou holčičkou a nějaké stejně stará holky, které mě vůbec neznají (žádná holčička neví, že jsem pedofil), měly narážky, abych s ní neměl sex.
Když jste vy starší byli mladší, tak byly děti více samy sebou, dnes jsou mnohem víc ovlivněné společností a to přes mladé internetové celebrity.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Mathias8 »

Aj dnes to tak je. Deti to beru inak. Nevnimaju pedofila uchilaka ako dospeli. Sice si niektore robia srandu posmievaju sa ti atd. Ak by si sa ale s takym dietatom viac zblizil zistil by si ze to berie inak. Dokazu ta pochopit aj napriek tomu vsetkemu co povacsine dospeli nedokazu ...
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Hebeš »

Možná máš pravdu, ale jen u holčiček, ne u puberťaček. Ty jsou již pod vlivem těch např. dvacetiletých celebrit, který systematicky šíří lži o pedofilii. Holčičky před pubertou, které znám, u mně tohle nikdy neřešili, i když to o mně starší holky, třeba i jejich pubertální sestry říkaly.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Fx100d »

Hebeš píše: čtvrtek 11. 7. 2019, 8:27:17 Dřív to tak možná bylo, dnes to tak již není ....
...Když jste vy starší byli mladší, tak byly děti více samy sebou, dnes jsou mnohem víc ovlivněné společností a to přes mladé internetové celebrity.
Hebeši, nemůžeš posuzovat všechny děti podle skupinky dětí, které znáš a které se pravděpodobně znají i mezi sebou. Tím pádem na sociálních sítích sdílejí ta samá videa a podobně. Také hodně záleží na výchově. Pokud znáš převážně děti, které vyrůstají téměř bez výchovy, rodiče je nechávají běhat venku celý den a mohou hodiny vysedávat u počítače, pak je situace také jiná, než u dětí, které mohou na počítač jen omezenou dobu a mají výchovu rodičů téměř bezchybnou. Nehledě na to, že my starší jsme se stýkali, nebo se stýkáme s dětmi, které také už vyrostly na internetu a které jsou trochu odlišné od dětí kterí jsme znali jako mladí. Nicméně jsou to pořád děti a ač vyrostly v jiné době, jsou pořád stejné, jako jsou stejné i na celém světě. Jsou pořád zvídavé a rády se učí novým věcem. To, že věří různým mýtům se dá lehce napravit. Další věcí je, že jsi ještě hodně mladý kluk a nikdy jsi nezažil, že by ses znal i s rodiči toho dítěte, měl to dítě někdy od rodičů svěřené na hlídání a podobně. Tudíž (a soudě i z tvého vyprávění na chatu) jsi nikdy nezažil situaci, kdy jsi byl pro dítě autoritou, spíše jsi věkem blíže k tomu, abys byl dětmi vnímán spíše jako jeden z nich. Proto mezi nimi ani žádnou autoritu nemáš a nemůžeš je vychovávat a ani tento jejich mylný postoj změnit. A také proto jsi často terčem posměchu a děti se s tebou pokoušejí různě manipulovat. Situace, které tu ostatní popisují, vyplývají z úplně jiných okolností. Časem, až opustíš školu, budeš mít zaměstnání a děti ti budou říkat na potkání místo ahoj dobrý den, budeš se kamarádit s nějakými dětmi, tak třeba zažiješ podobnou situaci a změníš na to názor.

Když to celé zobecním, tak vždy vnější koming out uděláš jen za určitých okolností. Ty jsi v situaci, kdy by tě takové svěření se jednomu z těch dětí mohlo hodně poškodit a je pravděpodobné, že by se po nějaké hádce s tebou informace rozšířila mezi dětmi ale následně i mezi dospělé. Svěřit se (opět obecně, nejen dítěti) můžeš jen někomu, komu věříš a máš s ním takový vztah, že můžeš mít jistotu, že si informaci nechá pro sebe. Takže to není dětmi, že jsou jiné. Je to jen vztahem který k tobě ty děti mají a situací, ve které se právě nacházíš.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Fx100d za příspěvky (celkem 2):
Gabriel Svoboda, Mato
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Hebeš »

Ne všichni, koho znám, nemají výchovu. Zrovna dotyčná osoba (ne ta hlavní kamaradka, ale ta druhá) má rodiče přísné..
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Fx100d »

Přísnost ještě není předpokladem, že ta výchva je dobrá. ;) Záleží i na důslednosti, kolik času na děti rodiče mají a další.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Kasz »

Hebeš píše: čtvrtek 11. 7. 2019, 8:27:17Dřív to tak možná bylo, dnes to tak již není a to pod vlivem youtuberů. ... dnes jsou mnohem víc ovlivněné společností a to přes mladé internetové celebrity.
V tomto vidím velký potenciál - pokud se postupně rozšíří o pedofilii správné povědomí a lidé budou více a více opravdu rozumět tomu pojmu, co znamená, začnou prostřednictvím těchto youtuberů vznikat i videa o pedofilii a pedofilech, která to budou právě těm dětem vysvětlovat správně. Tím pádem vyroste víc dětí, které už budou informovány správně a ty následně pak budou informovat správně i další a další generace.

Věřím, že většina mladých lidí je nastavená na "hledání pravdy", Fx100d to nazval "zvídavost". Nemyslím si tedy, jako to vyznívá z tvých příspěvků, že dnešní děti jsou ovlivněné youtubery a že by to muselo nutně být špatné. Nemusí, právě naopak. Samozřejmě záleží na tom, jaký obsah se na youtube kanálech bude nahrávat... já věřím, že to jednou přijde. Možná se toho nedožiju já, ale třeba moje děti ano. A mám také porovnání - v roce 2003 téměř žádné informace, skoro žádné debaty, a když, tak většinou odsouzení od lidí. Dnes? V diskuzích pod články se častěji objevují rozumnější komentáře, protože k některým lidem naše osvěta už dospěla. A že se o to snažíme jak tady v ČR (já minimálně od roku 2003) a v SR to byl hlavně daniel.liddel, který se o to snažil také už v té době, jeho stránka byla dřív, než ta moje. Prostě společnost se vyvíjí, stále věřím, že alespoň v určitých ohledech k lepšímu. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Fx100d, Hebeš
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů