Série článků o pedofilii na SME.sk

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Allein »

Abych tady tak souhrnně reagovala na všechny poslední příspěvky, jelikož vnitřně cítím, že je to třeba: Je potřebné si uvědomit, proč vlastně tahle komunita existuje. Hlavní cíl této komunity je pomáhat lidem, pedofilům. V přijetí orientace, v kočírování svých pudů. Druhý hlavní cíl, neméně podstatný, je osvěta. Protože i ta osvěta je součástí té pomoci.

Dle současných odhadů se v populaci objevuje dejme tomu 0,1 až 2 % pedofilně zaměřených osob. Na Slovensku je momentálně přes pět milionů lidí. Každý rok se rodí děti, které si ve 13 letech, když dospějí do puberty, uvědomí, že se jim líbí děti. Pokud budeme mlčet o tomto tématu a budeme dělat, že to je něco, o čem se prostě nemluví, tak to dítě v těch 13 letech nenajde absolutně žádné informace, respektive najde informace úplně liché. A to ne proto, že by žádná jiná taková osoba neexistovala, ne proto, že by to nikdo necítil podobně, ale pouze proto, že lidi, kteří to cítí podobně a kteří by o tom měli mluvit, právě pro ty děti, jež se každý den rodí, mlčí.

Realita je taková, že pokud budeme mlčet, tak se nezmění vůbec nic. Budou se dále rodit osoby, které to budou mít úplně stejně jako většina této komunity, ale nebudou vědět, co jsou zač, možná kvůli tomu spáchají trestný čin – protože jim nikdo neřekne, že existuje jiná cesta než být zrůda.

A pokud se náhodou někomu svěří, protože už nebudou moci unést tíhu, kterou tahle problematická orientace přináší, tak jediné, čeho se dočkají, je odsouzení. A proč? Protože se o tom mlčí, protože lidi nemají šanci se dozvědět pravdu, protože existují jedinci, kteří o této pravdě nechtějí mluvit.

Budeme-li dál mlčet, budeme-li dál tímto způsobem nechávat lži a pomluvy, které nemají potenciál komukoliv pomoci, aby se rozšiřovaly, naopak všem jen neubližují, budou se každý rok objevovat noví a noví lidé, kteří budou trpět, ale nebudou informace a tak ani nikdo, kdo by jim pomohl.

Takže se nabízí otázka: Budeme čekat dalších 100 let, 200 let, 300 let? Změní se na Slovensku vůbec něco? Nebo budou 300 let úplně zbytečně trpět další a další děti, ať už ty s pedofilií, nebo ty zbytečně zneužité?

Na diskuzi o tomto tématu nikdy nebude správný čas. Vždycky se najde něco, co bude problematické - lidi, politici, současné situace... Nikdy nepřijde chvíle, kdy si budeme moci říct: „Jo, tak teď je ideální čas na to, začít o tom mluvit.”

Takže všichni máme na výběr mezi tím, že budeme mlčet - pedofil si vystačí se svou skupinkou deseti, patnácti lidí, kteří to o něm ví, bude se cítit bezpečněji a ostatní pedofily, které stejně nikdy nepozná, nebude řešit. Anebo budeme říkat pravdu - ta nebude pro většinu současných obyvatel příjemná, ale rozvíří diskuze a osloví ty pedofily, kteří to o sobě nevěděli, kteří netušili, jak se nazývá to, co cítí. Lidé se budou hněvat a znechuceně ušklíbat, ale časem (anebo hned) se najdou i lidé, kteří o pedofilii získají jiný či alespoň rozšířený obraz. Časem je pak velká šance, že se tolerance zvýší společně s povědomím o pravdě.

Ale když budeme mlčet a odmítat hozené rukavice ze strany seriózních médií, protože budeme mít strach, nebude o pedofilii psát nikdo - minimálně ne pravdu. A pak se nezmění nic. Nikdy. Je to jen otázka volby.

Edit 13. 7. 2019, 2:39 hod.: Po zpětném přečtení raději poznamenám, že celý text píši z dovolené v zahraničí, a tedy z mobilu - k počítači se nejbližší dny vůbec nedostanu. Proto kdyby náhodou příspěvek vyzníval někomu ofenzivně či až útočně, tak tomu být nemá - jen se mi přes maličkou klávesnici mobilu hůře vyjadřuje. Příspěvek má vyznívat když už tak bojovně či motivačně, nikoliv útočně proti komukoliv. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Allein za příspěvky (celkem 5):
Tim, Filip, Kasz, Daniel, Mack
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Tim »

Anonym píše: pátek 12. 7. 2019, 23:19:11 Som Pedák zo Slovenska a mám rovnaký názor ako Mato a Gabriel. Pre budúcnost prosim konzultujte tieto aktivity zo Slovákmi ktorý sú tu registrovaný. ...
Co jednotlivec to názor, takže bych řekl že to se dá určit jen těžko. Ti co nás nenávidí nás budou nenávidět dál, v tom moc mezi našimi státy nevidím rozdíl. Těm co se ale hledají to může hodit pomocné lano. K těm co o daném tématu mají zajem to jen donese další informace.
Argument že ten kdo to potřebuje nebo ho to zajímá, si najde vše na netu je poněkud zcestný. Mne také zajímá spousta věcí o kterých si rád počtu a zamyslím se ale že bych měl kvůli tomu potřebu neustále smejdi Googlem, to ne.

Vznikla nějaká petice ale ta prosazuje věci které se zákoně nedají uchopit nebo jsou to hlouposti jako vyšetření u odpornika pro pedagogické profese, to se je těžko stane.

Takže na co ten strach?

Spolu s Mato hovoříte o tom že by se vše mělo konzultovat, přičemž argumentuje odpovědností vůči komunitě... Mne to přijde jako strčení hlavy do písku a schování se ve své bezpečné bublině.
Máme určité povinnosti vůči komunitě, pomocí lidem aby se necítili sami, aby děti které si ublíží protože se nechápou měli kam obrátit a aby kdokoliv kdo tímhle životem kráčí dokázal najít radu nebo se svěřit a to hlavně proto aby nikdy neublížil dítěti.

Přístup ve stylu "ono se to časem vyřeší" mi trochu zavání alibismem.

Mám moc rád jeden citát:

„Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch.“ - Blaise Pascal
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Já nenavrhuju mlčet, neposkytovat žádné informace novinářům a spoléhat na to, že si nás mladí pedofilové vygooglí sami. Určitě jsem proto, abychom libovolnému novináři ze sebekonzervativnější země světa řekli, že pedofilové se prostě rodí, chodí po tomto světě, občas na ulici potkají nějaké dítě a mají právo na život, dokud nic nespáchají. Pro většinu čtenářů to bude naprosto nepřijatelná myšlenka, ale šířit ji musíme, z toho slevit nelze.

Ale ten zbytek šlo podat citlivěji. Bylo nutné šířit, že Kasz učí? A že vyznal lásku dívce? (Navíc když je to tak nešťastně napsáno, že méně pozorný čtenář to pochopí tak, že vyznal lásku své desetileté žačce.) Vždyť to jsou věci, na jejichž správnosti se pedofilové někdy neshodou ani mezi sebou.

Já vím, že mi na to odpovíte, že čtenáři si stejně vždy najdou něco, kvůli čemu se budou zlobit. Ano, najdou. Ale kdyby si přečetli jen to, že pedofilové existují, tak by se jen rozzlobili a to by bylo všechno, Ale když si přečtou, že pedofilové učí a vyznávají dětem lásku, tak začnou sepisovat petice, návrhy zákonů apod. A to může slovenským pedofilům uškodit. Taky doufám, že je to jen dočasná vlna, která pomine s koncem prázdnin a okurkové sezóny, ale netvrdil bych bohorovně, že je to jisté.

Také jde o formu sdělení. Když český pedofil napíše do slovenské internetové diskuse příspěvek o tom, jak pedofilové učí ve školách a vyznávají dětem lásku, tak se čtenáři sice rozzlobí, ale řeknou si, že je to příspěvek pomateného jednotlivce a v reálu se to nikdy neprosadí. Ale když to český pedofil napíše do jednoho z nejvýznamnějších celoslovenských médií a zbytek článku s myšlenkami českého pedofila nijak zvlášť nepolemizuje, tak to opravdu působí tak, že je to nový vážně míněný program některých politiků, který se začne brzy realizovat. A ti čtenáři, kteří s tím nesouhlasí, proti tomu začnou vážně politicky brojit. To může slovenské pedofily ve výsledku poškodit.

Nechci působit jako generál po bitvě. Sám jsem v mladické nerozvážnosti ostře šířil zbytečně kontroverzní myšlenky o pedofilii a před rozhovorem se SME jsem nijak nevaroval. Udělali jsme chybu a už ji nelze napravit, ale měli bychom se z toho poučit pro příště.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Tim »

Pořád je tu omylano jak to slovenské komunitě ublizilo, mohl by mi to někdo z kritiků jasně vypsat v bodech jak to přesně ublizilo a co negativního může pobourena většina udělat?


Já v tom prostě nic nevidím ale třeba mi jen něco uniká...
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Hebeš »

Tim píše: sobota 13. 7. 2019, 11:35:46 Pořád je tu omylano jak to slovenské komunitě ublizilo, mohl by mi to někdo z kritiků jasně vypsat v bodech jak to přesně ublizilo a co negativního může pobourena většina udělat?


Já v tom prostě nic nevidím ale třeba mi jen něco uniká...
Dám to do VIP skupiny a pošlu ti to v soukromých zprávách
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Tim »

Gabriel Svoboda píše: sobota 13. 7. 2019, 11:39:49 Objevily se petice a návrhy zákonů za zákaz propagace pedofilie, za testování pedofilie u pedagogů ... Kasz tady shrnul pár odkazů:
Jsou tam blbosti neaplikovatelne do práva, to je jeden dost veliký problém. Pokud jde o povinné potvrzení pro pedagogy od odborníka... Dopadne to jako v ČR když se zvažovaly nutné psychetesty pro žadatele o zbrojní průkaz. Tehdy samotní lékaři takovou upravu zákona odmítali jelikož jich prostě není dost a neúměrně by jim to přidalo práci kterou by nestíhali. Nemyslím si že by v SR byla v tomto směru situace výrazně jiná. Nadšené přijetí že strany učitelů se také nedá moc čekat.

Petice se sepisuji na kde co a jen minimum z nich k něčemu je...
Zbytečně malujete čerta na zeď.
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Allein »

Gabriel Svoboda píše: sobota 13. 7. 2019, 11:22:39Bylo nutné šířit, že Kasz učí? A že vyznal lásku dívce?
Tohle mi nepřijde jako správná myšlenka. Ten novinář přišel a chtěl někoho na rozhovor - měl to být někdo jiný, ale ten se asi neozval nebo se nedomluvili, neboť novinář po čase napsal otázky Kaszovi na email. A Kasz odpověděl, pravdivě - stejně jako vždy.

Pokud nemá při rozhovorech říkat pravdu, tak co tedy? Svůj příběh již říkal mnohokrát, že je pedofil a že učí, do koho se zamiloval a komu se svěřil. Redaktor se ho ptal, Kasz odpověděl. Výsledná práce je pak už na konkrétním novináři. Kdyby chtěl z rozhovoru udělat, že je Kasz predátor a nechová se vhodně k dětem, vytržením věcí z kontextu by se mu to rozhodně podařilo. Pokud by považoval nevhodné za to napsat, že je Kasz učitel, tak by to taktéž nenapsal. Jenže ten novinář byl seriózní, byl pravdivý a informace v článku uvedl tak, jak jsou.

Považuji za nerozumné zamlčovat práci, když se o ní všeobecně ví. Ten redaktor by se stejně sám zeptal na povolání - Kasz měl říct: “Nenene, já neučím.” Anebo: “Víte, to radši nebudu říkat.”, když to všude jinde říká i uvádí a i onen novinář si to může najít? To nedává moc smysl.

Texty článků si řídí novináři sami. Do toho jim tak nějak nemůžeme kecat - konec konců jak jsem psala, článek může ve výsledku vyznívat různě a pokud by autor byl idiot, mohl vyznít i úplně opačným způsobem.
Gabriel Svoboda píše: sobota 13. 7. 2019, 11:22:39Ale kdyby si přečetli jen to, že pedofilové existují, tak by se jen rozzlobili a to by bylo všechno, Ale když si přečtou, že pedofilové učí a vyznávají dětem lásku, tak začnou sepisovat petice, návrhy zákonů apod.
Pokud by byl Kasz skoupý na slovo a novináři psal, co může a nemůže psát, taky nemuselo vzniknout nic. Protože by pořádně nebylo o čem psát. Navíc nikdy nemůžeš vědět, jaké přesně reakce článek vyvolá.
Gabriel Svoboda píše: sobota 13. 7. 2019, 11:22:39Ale když to český pedofil napíše do jednoho z nejvýznamnějších celoslovenských médií a zbytek článku s myšlenkami českého pedofila nijak zvlášť nepolemizuje, tak to opravdu působí tak, že je to nový vážně míněný program některých politiků, který se začne brzy realizovat.
A jak to mělo vypadat? Novinář měl ve své části psát, že je zhrozený a zhnusený, když nebyl?
Gabriel Svoboda píše: sobota 13. 7. 2019, 11:22:39Udělali jsme chybu a už ji nelze napravit, ale měli bychom se z toho poučit pro příště.
Já to stále jako chybu nevidím. Průměrný novinář by nás s otázkou, zda nenapíše pravdivý článek o pedofilii, poslal někam. Ve významném slovenském médiu se našel sám někdo, kdo to udělat chtěl a kdo napsal článek pravdivě a kdo se pod celý text se svým jménem a firmou, v níž pracuje, podepsal.

Pokud bychom se “poučili” pro příště, nemohli bychom slovenským redaktorům napsat nic. A to by byla ztráta možností, jak diskuzi a informace šířit.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Allein za příspěvek:
Tim
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Allein píše: sobota 13. 7. 2019, 13:05:26Pokud nemá při rozhovorech říkat pravdu, tak co tedy?
Chápu, jak to myslíš, asi máš pravdu. Ale v podstatě si začínám vážit těch novinářů, sexuologů, politiků apod., kteří sice uznávají právo pedofilů na existenci a informují veřejnost o vrozenosti pedofilie a její nesouvislosti se zneužíváním dětí, ale zároveň vyhlašují, že pedofilové se nemají stýkat s dětmi a mají se léčit, pokud možno za zdmi ústavu. Mladým pedofilům to poskytne minimum pravdivých informací a běžné čtenáře to uklidní, že elity jsou na straně běžných lidí a dělají proti pedofilům, co mohou. Veřejnost tak získá dojem, že pedofilů se není třeba tolik bát a není potřeba proti nim přijímat žádná další opatření. Pedofilové pak mohou v klidu být s dětmi a veřejnost je nechá na pokoji. Ti novináři, sexuologové, politici apod., kteří rozhlašují, že pedofilové si mohou dělat co chtějí a není to žádný problém, v podstatě dělají více škody než užitku, protože tím jen povzbudí veřejnost k tomu, aby pedoflům vše výslovně zakázala.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Kasz »

Gabriel Svoboda píše: pátek 12. 7. 2019, 21:27:54 Já jsem si to doteď úplně neuvědomoval, ale ten spor o psaní či nepsaní článků o pedofilii má i česko-slovenský rozměr. Aktuálně je to tak, že Češi si udělali propagační výlet do slovenských novin a zaseli vítr, ale bouři sklízet nebudou, před tou se schovají zase zpátky do bezpečí na západ od Beskyd a naši bratia si to budou muset vyžrat sami. Situace na Slovensku je zkrátka trochu jiná, slovenská společnost není připravená na vše, na co je připravená ta česká, a nejsem si jistý, jestli to my Češi chápeme. Tak si říkám, jestli bychom příště o takových propagačních výletech neměli nechat předem rozhodnout slovenské členy komunity. Pokud se mýlím a situace na Slovensku jiná není, tak je to jedině dobře, ale včasnou konzultací se Slováky nic nezkazíme.
13. června přišel do redakce email od pana redaktora Cupríka, který se ptal po kontaktu na daniela.liddela, kterého se pokoušel kontaktovat i přímo, ale neúspěšně. O den později jsem panu redaktorovi odepsal, že daniel.liddel není delší dobu aktivní. Pan redaktor měl samozřejmě primárně zájem o někoho ze Slovenska, proto jsem ještě ten den šel na chat, kde jsem napsal dotaz, zda by někdo neměl zájem poskytnout panu redaktorovi rozhovor. Jeden z přítomných Slováků reagoval pozitivně - předal jsem mu tedy kontakt na pana redaktora, jemuž jsem napsal, že jsem se pokusil někoho sehnat, ale že nevím, zda se ozve. Pro případ, že by se neozval, jsem nabídl možnost rozhovoru se mnou. Deset dní se nedělo nic, říkal jsem si – super, asi se toho komunitní kolega ujal, aspoň ve slovenských novinách vyjde článek a já budu mít klid, protože o mě už stejně bylo napsáno článků víc než dost a v podstatě se moje myšlenky jen opakují. Jenže 24. června mi k mému překvapení přišel dlouhý email s velkým množstvím otázek. Říkal jsem si, že to tedy s největší pravděpodobností znamená, že pana redaktora z nějakého důvodu komunitní kolega nekontaktoval, a proto jsem sedl a po několika hodinách jsem na všechny otázky podrobně a dle svého nejlepšího vědomí a svědomí odpověděl. Po asi týdnu mi přišly ještě nějaké další doplňující otázky, na které jsem odpověděl ještě týž den, to už bylo týden před článkem. No a pak už 8. července vyšel článek, resp. již v neděli večer 7. července.

Čili klidně a velmi rád bych se propagačního výletu na slovenské území vzdal ve prospěch slovenského kolegy, jenže zřejmě z časového nebo jiného důvodu tento slovenský kolega se nakonec rozhovoru nezúčastnil. Je pravda, že od dob daniela.liddela není mezi Slováky zde v komunitě nikdo srovnatelně průbojný, kdo by se v nějaké osvětové práci více činil - sděloval to, co sděloval i daniel.liddel, tedy to, co sám cítí, a jaká je pravda o pedofilii. Ono to není nic snadného a hlavně - člověk jde sám na trh s vlastními pocity už jen tím, že komunikuje s někým externím - s nějakým novinářem, kterého nezná a o kterém předem neví, jaké má úmysly.

Slovenskou ani českou společnost nikdo nikdy na nic nepřipravoval, jakékoliv osobní webové stránky, které jsme si v minulosti jako pedofilové vytvářeli, nebyly jakkoliv uzpůsobené tomu, zda jsou Češi nebo Slováci více nebo méně připraveni ke sdělení pravdy.

Cíle našeho webu a tedy Československé pedofilní komunity máme napsané černé na bílém v jednom z hlavních odkazů na úvodní stránce webu. Dovolím si citovat na tomto místě jejich plné znění:

Naším cílem je především poskytnutí informací o pedofilii mladým lidem na počátku puberty, kteří zjišťují, že je sexuálně přitahují děti nebo mladiství. Chceme těmto lidem pomoci se s jejich menšinově zaměřenou sexualitou smířit a přizpůsobit se společnosti tak, aby byli sami se sebou spokojeni, aniž by porušovali společenské normy nebo dokonce zákon. Poskytujeme jim své osobní životní příběhy a zkušenosti a dáváme jim tím nejen důkaz a příklad, že je možné žít spokojený život a nikomu neubližovat, ale v některých případech i varování a ukázku toho, jak to dopadne, když svou sexualitu nezvládnou. V naléhavých případech můžeme těmto lidem pomoci domluvit i návštěvu u sexuologa. Prostřednictvím Poradny je též možné vznést anonymní dotaz vybraným sexuologům.

Druhým naším cílem je informování široké veřejnosti o tom, kdo je to pedofil a co je pedofilie. Tyto pojmy jsou totiž ve společnosti stále zaměňovány se sexuálním zneužíváním děti, popřípadě s jinou trestnou činností. Snažíme se o šíření správného významu pojmu pedofilie, jak byl vnímán ve svém původním významu.


Tyto cíle Československá pedofilní komunita deklaruje od svého založení písemně na hlavní stránce webu v sekci O nás. Pokud bychom měli čekat na chvíli, až budou lidé připraveni přijmout pravdu, tak se toho taky nemusíme nikdy dočkat. Osvěta je o tom, že sdělím širokému množství lidí pravdivou informaci o nějakém jevu, o kterém je tato široká veřejnost informována nepřesně nebo mylně. Jak píše Allein ve svém příspěvku – to chcete čekat 10, 20, 50, 100, 300, nebo 1000 let na to, až Češi nebo Slováci budou připraveni přijmout informaci, která je pravdivá? Kolik generací “nových” pedofilů si vezmeme na svědomí tím, že o té pravdě nebudeme mluvit?

Pokud bych já sám napsal jakémukoliv redaktorovi v České nebo Slovenské republice o tom, jestli nechce napsat článek o pedofilii, tak mi ani neodpoví. A když mě kontaktuje redaktor sám a chce napsat článek, a ne ledajaký článek, ale pravdivý článek o pedofilii – takový, že co jsem mu odpověděl, to do textu článku opravdu zařadil, takového redaktora mám po domluvě se členy komunity odmítnout slovy “promiňte, ale Češi nebo Slováci ještě nejsou připraveni na to slyšet pravdu a nám by to mohlo uškodit, protože lidé by některé z nás díky těm pravdivým informacím mohli například s určitou větší mírou pravděpodobnosti odhalit”?

Naše cíle jsou ale stanovené zcela jasně – poskytnout informace o pedofilii mladým lidem a informovat širokou veřejnost o tom, co je to pedofilie. Články v deníku SME oba cíle bezezbytku naplňují.

Mato píše: pátek 12. 7. 2019, 22:57:25Čo sa týka konkrétne pedofílie, tak Slováci sa boja. Boja sa nepoznaného a zo strachu a opatrnosti jednajú tak, ako vidíme- trestné oznámenia, nenávisť, pohoršenie, ignorácia a absolútna neakceptácia. Ešte dlho to nebude iné a v oblasti pedofílie, kde je základ slova "pedo" už vôbec nie.
A to má být důvod k tomu, abych o tom, co cítím, mlčel? Mlčením něčeho dosáhnu?

Mato píše: pátek 12. 7. 2019, 22:57:25Kasz: Z tvojho názoru však vyplýva, že potrebujeme osloviť tých, ktorí v sebe majú potenciál nás pochopiť. Pýtam sa, prečo? Prečo potrebujeme pochopenie od čo najviac ľudí, ideálne tých potencionálnych, aby nás pochopili? Nestačí každému pedofilovi, aby mal zopár ľudí okolo seba, ktorí chápu a akceptujú? Potrebuje každého 10teho človeka v Česku a na Slovensku? Prečo?
Vždycky mi neskutečně vadilo, že se různě v médiích, na internetu, v televizi píše a mluví o pedofilech a o tom, co cítí, tak, že jim nejde o nic jiného než o sex s dětmi, že dítě vnímají pouze jako cíl svého sexuální ho pudu, že je u nich velké riziko toho, že pokud budou v blízkosti dětí, dřív nebo později selžou a že by se v každém případě měli dětem vyhýbat, měli by se každopádně léčit, brát prášky na potlačení pudu, mnoho lidí pak v diskuzích vyjadřovalo názor, že by pedofilové měli být povinně kastrováni, nebo ještě lépe vyhlazeni ze světa. Teď v jednom slovenském článku zazněl názor, že pedofilie vzniká defektem mozku v prenatálním vývoji, takže by nebylo špatné - až budeme umět takovou vadu detekovat - doporučit matce ukončení těhotenství.

Vždycky se mě tato a podobná slova a podobné výkřiky zcela neinformovaných lidí bytostně dotýkaly. Ti lidé nám veřejně křivdí. Ač se většina z nás k dětem nikdy takto nechovala, jsme všichni do jednoho vykresleni jako ti nejhorší úchyláci. Podsouvají nám pocity i úmysly. Tobě to nevadí?

Mě to vadí. Protože sami nejlépe víme, co k dětem cítíme, jak je vnímáme a že je to úplně jinak, než jak si to ti lidé myslí. Pokud mi něco vadí, mám to nechat být? K čemu mi bude 10 mých přátel, kteří mě pochopí, když všichni ostatní lidé budou vyjadřovat k mé osobě nenávist? Jak se mi bude v takové společnosti žít? Jaká je pravděpodobnost, že najdu 10 přátel, kteří mě pochopí, když jim nikdo neřekne ani ty nejzákladnější informace. Mám je pak těm svým jednotlivcům neustále dokola vysvětlovat a čekat (někdy i roky), než mě pochopí? A mezitím zažívat ty hrozné pocity strachu z odsouzení? Není lepší říct informace široké mase lidí, abychom měli větší pravděpodobnost, že když se někomu svěříme, daný člověk už bude něco vědět a bude menší riziko, že nás odsoudí z nedostatku informací?

Mato píše: pátek 12. 7. 2019, 22:57:25Nemôže snáď pedofil dnes pracovať ako učiteľ, doktor, vychovávateľ, či iné povolanie zamerané na deti? Môže a nie je nutné, aby svet vedel, čo skrýva vnútri. Potrebuje tých pár ľudí, ale nepotrebuje celý svet...
Pracovat s dětmi může. Ale proč by měl neustále žít ve strachu z toho, co když to na něm bude poznat? Ani nevíš, jak je pro mě psychicky osvěžující, když jsem se mohl svěřit mnoha lidem včetně několika osobám v práci. Nemusím se před těmi lidmi přetvařovat a mimo jiné s nimi mohu téma pedofilie kdykoliv otevřít, také je dobré, když všechno ví, mohou mě lépe sledovat, a kdybych snad se měl k dětem chovat jakkoliv nevhodně, nebo by se k nim nějaký náznak zpětné vazby v tomto smyslu dostal od rodičů nebo dětí samotných, ihned by mi to mohli říct a já si příště dám větší pozor a i jen náznaku jakéhokoliv nevhodného chování se vystříhám.

Tím, že pravdivé informace sdělíme všem lidem, můžeme dosáhnout větší šance pochopení nejenom v případě, kdy se svěřujeme blízkým jednotlivcům, ale též větší šance na obecné pochopení od lidí, od rodičů, ale i od samotných dětí, z nichž se mnohé v dospělosti mohou rozpomenout na toho skvělého vedoucího kroužku či učitele... a všichni ti si kdesi možná i podvědomě budou říkat - to je možná ten “hodný” pedofil, který dokázal své erotické zaměření přetavit v dobro pro děti. Možná, protože nejspíš to o sobě nikde nebude veřejně rozhlašovat. Bude žít tu “skrytou” lásku k dětem, o které píšeš.

Mato píše: pátek 12. 7. 2019, 22:57:25Je zbytočné kričať na všetky svetové strany, že nie sme na vine, pretože oni to už nebudú vidieť inak, nechcú. Najlepší boj je postarať sa o vlastných tak, že prioritne zameráme osvetu k novým a starým pedofilom, naučíme ich žiť túto lásku, dáme im zmysel a hĺbku a vykoreníme, alebo aspoň znížime sexuálne zneužívanie. Ale k tomu nám nepomôže osveta ľudí, ktorých sa pedofília netýkala a netýka. Nebudú chcieť poznať pravdu, nenúťme im ju. Radšej pred nimi pedofíliu schovajme a nenávisť sa časom vytratí.
Nemůžu s tebou souhlasit, zbytečné to není. Pokud si pravdu necháme jen pro sebe, budeme zažívat my, ale i všechny další generace nových pedofilů pořád to stejné utrpení a křivdy, o kterých jsem výše psal.

Mato píše: pátek 12. 7. 2019, 22:57:25Sme.sk a iným denníkom a celkovo tejto mediálnej oblasti určite nejde o dobro pedofilov či pedofílie ako takej. Ide o zaujímavosť, čitateľnosť, vojnu (skrytú popularitu). Je to provokačný bulvár. Nebuďme naivní a nemyslíme si, že nám chcú pomôcť. Nechcú.
Pokud šlo deníku SME pouze o čtenost a sledovanost, proč by publikovali článek, který byl pravdivý? Zvýšit čtenost a sledovanost se dá i mnoha jinými způsoby a zrovna bulvár to většinou dělá tak, že si informace domýšlí a realitu zkresluje. Nevěřím tomu, že by deník SME v případě pondělních článků o pedofilii měl jako jediný cíl zvýšit čtenost a sledovanost právě tím že napíše pravdivé informace o pedofilii. V úterý mě totiž kontaktovala matka Zuzany Kovačič Hanzelové a mimo jiné mi připomenula, že kdysi v jistém dnes již neexistujícím diskusním fóru vystupovala pod přezdívkou, se kterou jsme debatovali o pedofilii. Vždy vyjadřovala pochopení pro naši situaci a věcně s námi diskutovala. Psala, že je pro ni a pro její dceru náročné snášet ty útoky, které článek vyvolal, že čím je starší, tím má víc a víc pocit, že lidé hloupnou. Na základě tohoto jejího sdělení si tedy nemyslím, že hlavní cíl článku deníku SME byl takový, jako o něm píšeš.

Mato píše: pátek 12. 7. 2019, 22:57:25Je príliš naivné myslieť si, že po toľkej špine, ktorú právom/neprávom hodili na pedofilov a pedofíliu, sa niečo zmení k lepšiemu. Straťme sa spred očí sveta, obetujme naše životy službe deťom a nenávisť časom vymizne sama.
Neviem ako v Česku, ale na Slovensku je takáto popularizácia akurát zničujúca a nielen nás, ale aj rozdeľuje národ a zvyšuje nenávisť...
V jakém smyslu je pro tebe “popularizace” pedofilie zničující? Jak se tě to konkrétně dotýká, když jsi přece ten “skrytý pedofil”, který miluje děti v tichosti a tajnosti? Pokud nebudeme šířit pravdu, pak nás ta lež a nenávist jednou zničí. Protože když nebude mít žádného protivníka, bude silnější a vyhraje.

Mato píše: pátek 12. 7. 2019, 16:02:58
Tim píše: pátek 12. 7. 2019, 13:12:45No, po osobním rozhovoru... Kolik z nás jde s pravdou ven a to jen mezi nejužší kruh přátel?? Tímhle tempem by se ta osvěta šířila delší dobu než co ty vládli habsburkove.
Ale to neznamená, že sa musíš priznať, že to je tvoj problém. Napríklad vstúpiš do rozhovoru s tým, že: si o tom niekde čítal, počul, jeden kamoš spomínal, poznáš niekoho takého atď. Áno, trvalo by to podstatne dlhšie, ale bolo by to kvalitné a mimo to, normálni ľudia osvetu nepotrebujú, nechcú ju.
Souhlasím s Timem. Většině lidí ve svém okolí vlastně lžeme - hrajeme si na přetvářku, protože se bojíme, aby je náhodou nenapadlo, že naše vřelé vztahy k dětem jsou způsobeny naší odlišnou sexuální orientací. Jen několika lidem můžeme říct celou pravdu. Někteří z nás ale nemají nikoho, komu by mohly celou pravdu odhalit. Tobě nevadí žít celý život v této lži a přetvářce? Mě ano.

Že někdo nedokáže přijmout pravdu, neznamená, že mu tu pravdu nemám sdělovat. Nenávist sama od sebe nezmizí, za pravdu je třeba bojovat. Ale to již pomalu opakuji slova, kterými jsem končil svůj předchozí příspěvek.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Hebeš »

Do VIP skupiny jsem napsal možné negativní důsledky osvěty
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Hebeš »

Když se veřejnost dozví, že jsme nebo chceme být staršími kamarády dětí, tak my, mladí pedofilové, budeme v očích rodičů dětí mnohem více podezřelí. Rovněž se sníží věk, kdy nám rodiče dětí budou umožňovat se s nimi kamarádit. Nezbude nám, než děti přesvědčovat, aby doma o našem věku lhaly. Zatím, když společnost neví, že se pedofilové přátelí s dětmi, jsem se nesetkal s dítětem, kterému by rodiče zcela zakázali kontakt se mnou. Osvěta by tohle mohla velmi zhoršit.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Kasz »

Hebeš píše: sobota 13. 7. 2019, 13:36:38 Do VIP skupiny jsem napsal možné negativní důsledky osvěty
Tak o tom nepiš tady :).Chudáci non-VIP, kteří teď nebudou v obraze - ale taky tím můžeš sledovat cíl zvýšení finančních příspěvků pro web :).

Už jsem výše napsal, že bez obětí nikdy nic nejde. Chceš li něčeho dosáhnout, musíš pro to něco obětovat. I dobro může způsobit zlo, to není žádná novinka. Na druhou stranu i zlo může jiné přimět k tomu, aby konali dobro - aby se zlu postavili čelem a nenechali ho vyhrát.

Hebeš píše: sobota 13. 7. 2019, 13:45:15Osvěta by tohle mohla velmi zhoršit.
Když se s těmi rodiči budeš dobře znát, když se k jejich dětem budeš chovat vždy dobře, když rodiče budou vidět, že tě to dítě má skutečně rádo, bude to pro ně daleko silnější než nějaké podezření z toho, že bys mohl být pedofil.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Allein »

Gabriel Svoboda píše: sobota 13. 7. 2019, 13:32:22Ale v podstatě si začínám vážit těch novinářů, sexuologů, politiků apod., kteří sice uznávají právo pedofilů na existenci a informují veřejnost o vrozenosti pedofilie a její nesouvislosti se zneužíváním dětí, ale zároveň vyhlašují, že pedofilové se nemají stýkat s dětmi a mají se léčit, pokud možno za zdmi ústavu. Mladým pedofilům to poskytne minimum pravdivých informací ...
Ano, mladému pedofilovi to řekne, že je nemocný, že by se měl dobrovolně jít léčit a že jakákoliv činnost s dětmi je pro něj špatná. Jenže to, že pedofilie je pro některé i darem k tomu, aby byli dobří pedagogové, psychologové či vedoucí, je také fakt. Lhát lidem do očí, včetně těch mladých pedofilů, kteří si články přečtou, také není dobré - protože i tahle myšlenka, že mohou být v něčem dobří, že alespoň nějak mohou být dětem nablízku, může právě ty pedofily “držet nad vodou”.

Osvěta o pedofilii chce vést k tomu, že když někdo řekne, že je pedofil, ale zneužívat nechce, protože si uvědomuje, že je to špatné, tak dotyčný, komu to řekne, bude reagovat stejně, jako když mu někdo řekne, že se mu líbí dospělá kolegyně v práci, ale ta je zadaná a nikdy si k ní nebude moct cokoliv dovolit. Tedy aby pedofilie byla všeobecně známá, neodsuzovaná a plně pochopená. A do jaké formy je tohle splnitelné, to zjistíme, když se pokusíme šířit plnou pravdu, nikoliv pravdu korigovanou. A stejně, i kdybychom se sami rozhodli, že osvětu o pedofilii nechceme, anebo ji chceme jen částečně, stejně se najdou lidi, kteří pedofily budou zmiňovat i jako lidi s nadáním pro práci s dětmi.
Hebeš píše: sobota 13. 7. 2019, 13:45:15Když se veřejnost dozví, že jsme nebo chceme být staršími kamarády dětí, tak my, mladí pedofilové, budeme v očích rodičů dětí mnohem více podezřelí. ... Zatím, když společnost neví, že se pedofilové přátelí s dětmi, jsem se nesetkal s dítětem, kterému by rodiče zcela zakázali kontakt se mnou. Osvěta by tohle mohla velmi zhoršit.
Společnost už dávno ví, že pedofil není knírkatý strejda, který čeká s dodávkou před školou, ale myslí si, že to je člověk starší od dětí, který má chuť je zneužít, sotvaže bude mít přiležitost. Současná situace pro mladé pedofily je tedy taková, že buďto si o nich nebude myslet nikdo nic (protože minimálně v oficiálních kroužkových uskupení se dospělá osoba očekává), anebo si o nich bude myslet to nejhorší. Osvěta vede k tomu, že si o mladém pedofilovi, který se věnuje dětem, nebude nikdo myslet nic, anebo si řekne, že to je možná pedofil, ale zřejmě takový, který se rozhodl vzít kontakt s dětmi správným, nepokoutným a vkusným způsobem.
Hebeš píše: sobota 13. 7. 2019, 13:36:38Do VIP skupiny jsem napsal možné negativní důsledky osvěty
Je zakázáno šířit informace z VIP sekce, včetně upozorňování na její obsah. Zaprvé je to blbé vůči non-VIP uživatelům, kteří najednou mají v tomto tématu něco, na co nemají jak reagovat, zadruhé je to nefér vůči VIP sekci, jejíž uživatelé věří tomu a dodržují to, že co je ve VIP, to je pro VIP.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Allein za příspěvek:
Kasz
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Hebeš »

Tak to mé upozornění na VIP sekci kdyžtak odstraňte a odstraňte i vaše zmínky o tom.
Jinak si myslím, že rodiče mají jinou mentalitu než my. Oni budou vědět, že ne každý pedofil zneužívá, oni budou vědět, že jsou tací pedofilové, kteří ví, že je zneužívání špatné a do dětí se zamilovávají a nejsou nijak nebezpeční. Jenže právě proto, když se s jejich dětmi bude přátelit nějaký mladý dospělý (mimo kroužky, tábory apodobně), tak v něm budou vidět pedofila. Sice budou vědět, že pravděpodobně není nebezpeční, ale jejich rodičovský mentalita bude vždycky silnější a pokud se nebude jednat o výjimečně tolerantní rodiče, tak budou dělat cokoliv pro to, aby vlastním dětem v kontaktu s jejich starším kamarádem zabránili.
Přesně podobné příspěvky jsem viděl na Emiminu, nějaká matka psala, že pravděpodobnost, že pedofil ublíží dětem je nízká, ale že kdyby věděla, že učitel jejích dětí je pedofil, tak je okamžitě přendá na jinou školu.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Allein »

Hebeš píše: sobota 13. 7. 2019, 14:19:21Jenže právě proto, když se s jejich dětmi bude přátelit nějaký mladý dospělý (mimo kroužky, tábory apodobně), tak v něm budou vidět pedofila.
Rozumní rodiče i dnes řeší, jaký je ten člověk, se kterým se dítě baví, protože jim nezáleží na vzhledu a věku. Nerozumní rodiče už dnes každého takového považují za pedofila. S tím rozdílem, že pedofil se pro ně rovná zneužívač dětí.

I po osvětě budou stále existovat rozumní i nerozumní rodiče. S tím rozdílem, že ti nerozumní budou alespoň obeznámeni s tím, že pedofil nerovná se zneužívač dětí.

Osvěta byla a je jedním z hlavních cílů ČEPEKu už od roku 2010. Protože je důležité pomáhat všem pedofilům venku, nejen zrovna těm zde registrovaným, kteří se bojí o svůj kontakt s dětmi. Máme možnost konat velké dobro, tak proč se o něj nesnažit a konat dobro jen sami pro sebe a pro deset lidí kolem nás, jak už tady bylo zmíněno.

Cíle ČEPEKu se v tomto ohledu nezmění, neboť tak by šel ČEPEK proti své podstatě od počátku vzniku.
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Hebeš »

Allein píše: sobota 13. 7. 2019, 14:34:43 Rozumní rodiče i dnes řeší, jaký je ten člověk, se kterým se dítě baví, protože jim nezáleží na vzhledu a věku. Nerozumní rodiče už dnes každého takového považují za pedofila. S tím rozdílem, že pedofil se pro ně rovná zneužívač dětí.
To je pravda, ale rozumných je jich tedy minimum. Oni mají jinou mentalitu. I když budou mít v ruce všechny pravdivé informace, stejně většina rodičů bude dětem bránit v přátelství s člověkem mimo rodinu. Ale je pravda, že pedofilům mimo komunitu by jsme měli pomoct. Určitě by se pravdivé informace o pedofilii šířit měly, otázka nakolik je pro nás dobré, když se bude šířit, že mladí pedofilové se kamarádí s dětmi. Ale ostatní pravdivé informace je třeba šířit.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Allein píše: sobota 13. 7. 2019, 14:01:10Lhát lidem do očí, včetně těch mladých pedofilů, kteří si články přečtou, také není dobré - protože i tahle myšlenka, že mohou být v něčem dobří, že alespoň nějak mohou být dětem nablízku, může právě ty pedofily “držet nad vodou”.
Ano, tyto informace je potřeba mladým pedofilům taky sdělit. Ale stačí jim je sdělit zde na našich stránkách, až sem přijdou poté, co si v novinách přečtou základní informace o tom, že pedofilové existují a nezneužívají automaticky děti. Není nutné, aby ty informace, že pedofilové mohou pracovat s dětmi, byly přímo v novinách - kde dostávají punc oficiality a legitmního politického programu, čehož se běžní lidi leknou (na rozdíl od situace, kdy si tytéž informace náhodou přečtou na stránkách komunity pomatenců).
Allein píše: sobota 13. 7. 2019, 14:01:10Osvěta o pedofilii chce vést k tomu, že když někdo řekne, že je pedofil, ale zneužívat nechce, protože si uvědomuje, že je to špatné, tak dotyčný, komu to řekne, bude reagovat stejně, jako když mu někdo řekne, že se mu líbí dospělá kolegyně v práci, ale ta je zadaná a nikdy si k ní nebude moct cokoliv dovolit. Tedy aby pedofilie byla všeobecně známá, neodsuzovaná a plně pochopená. A do jaké formy je tohle splnitelné, to zjistíme, když se pokusíme šířit plnou pravdu, nikoliv pravdu korigovanou.
A co když to splnitelné není a neustálá snaha dosáhnout nesplnitelných cílů znemožňuje dosáhnout cílů splnitelných?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Anonym

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Anonym »

Takže vám nestačí že sa vám tu vyjadrili dvaja slovensky pedofilovia. Vy naďalej idete to svoje. Nik sa vám neprosil o to aby ste zasahovali do našej slovenskej krajiny.
Kasz mal si to odmietnuť denník SME a denník N sú extrémistické liberlane média za ktorými sa skrývajú politické strany ktoré cez svoje média propagujú tieto prozápadné hodnoty liberalizmu.

A my konzervatívci proti týmto politickým stranám (médiám) bojujeme a neželáme si aby sa niekto s cudzieho štátu zapájal do našich vnútroštátnych záležitostí a robil si vlastnú propagandu.

Toto čo sa tu spustilo považujem za útok na slovenských pedofilov. A vyzývam váš aby ste stým prestali a venovali sa vlastnému štátu. Vy si neuvedomujete aká je u náš politická situácia nedaj bože toto niekto použije na to aby si pred blížiacimi sa voľbami vzal a pripravil zbierku zákonov proti pedofilom aby tým získal voličov ako že oni sú garantom ochrany obyvateľstva pred nebezpečím.
A že majú byt nejaké obete? To myslite ako vážne? Takže ja ako pedak mam byt obetou vašich nepremyslených dôsledkov ? A vy si môžete pískať ďalej? To fakt nie zastavte tuto šialenosť ktorú ste spustili proti nám.

Ako sa všade uvádza pedofil sa stáva pedofilom puberte a tam sa treba zamerať ako prevencia proti náhodnému zneužívaniu s nevedomosti. A to sa dá robiť aj inak. Napr spoluprácou nejakej organizácie ktorá s vami vypracuje metodiku pre učiteľov na hodinách občianskej výchovy atd..
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Série článků o pedofilii na SME.sk

Nový příspěvek od Filip »

Kasz mi navrhol, aby som rozhovor ja robil rozhovor, s čím som súhlasil. Dal mi kontakt na novinára so SME. Napísal som mu mail, novinár sa mi ozval že mi pošle otázky. Čakal som viac ako týždeň a nič mi neprišlo. Tak som ten mail zrušil. A úprimne je úplne jedno že nakoniec odpovedal Kasz a nie ja. Hejt by bol úplne rovnaký. Myslím že sme malo hlavne osloviť nejakého sexuológa a s ním spraviť rozhovor o neofenzívnych pedofiloch a potom sa mohol spraviť rozhovor aj s pedofilom. Možno by ten hejt bol menší a možno nie. Ešte k tej nenávisti voči pedofilom. Treba si uvedomiť, že sa hlavne šíri v rusofilno-nacionalistickej komunite. A nepreceňujme, ale ani nepodceňujme jej vplyv. Hoci ktovie. Snáď populistickí politici neprídu s nejakým hlúpim nápadom.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů