Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.

Souhlasíte s mým desaterem?

Anketa končí za pátek 22. 10. 2021, 13:50:06

Ano, naprosto
4
33%
S většinou bodů souhlasím, ale ne se vším
5
42%
Souhlasím s cca polovinou bodů
0
Žádná hlasování
Souhlasím jen s menšinou bodů
3
25%
Nesouhlasím
0
Žádná hlasování
 
Celkem hlasů: 12
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Hebeš »

Předloni na tento web zveřejnil uživatel Seigold "Pedofilovo desatero". Po jeho přečtení mi bylo zřejmé, že je určeno pouze pedofilům, kteří mají obavu, aby nespáchali sexuálně motivovaný trestný čin.
Proto jsem se rozhodl zde zveřejnit desatero určené pedofilům a hebefilům, kteří nemají obavu ze selhání, jako třeba já. Do desatera neuvádím, aby člověk nepáchal trestné činy. To beru za samozřejmost.

1. Respektuj věk dítěte
2. Nevyznej dítěti lásku ani k němu neměj sexuální narážky. Někdy to i lze, pokud je ti například 18 a jí 14, ale minimálně pokud se jedná o dítě před pubertou nebo v rané pubertě, tak by jí (nebo jemu) nebylo vyznání lásky vůbec přirozené a zřejmě by vaše přátelství zničilo.
3. Ať je dobro každého dítěte pro tebe důležitější než dobro tvé.
4. Neskrývej se před rodiči dítěte a to ani ze studu. Vždy to bude dělat horší dojem a bude to více ohrožovat tvůj vztah s dítětem.
5. Nesnaž se dítěte nepřirozeně dotýkat. Dotyk musí být dítěti příjemný a nemůže být pro okolí nebo pro starší dítě podezřelý. Je třeba dotyk konat individuálně dle povahy a věku dítěte.
6. Neokukuj děti obzvláště nápadně, aby to nevylalo v okolí nebo přímo v dítěti podezření o tvé sexuální orientaci.
7. Smiř se svou orientací a buď rád za pozitivní věci, které ti přináší.
8. Neotvírej téma pedofilie mezi rodinou, přáteli či známými, pokud nechceš, aby to o tobě věděli. Mohou něco vytušit.
9. Důsledně si rozmysli, komu se se svoji orientací svěříš.
10. Dávej si na internetu a to i na tomto webu pozor, aby tvé příspěvky někdo, kdo tě zná osobně, nepoznal.
Naposledy upravil(a) Hebeš dne pondělí 28. 1. 2019, 22:06:06, celkem upraveno 3 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Pedofilovo desatero

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ahoj k druhemu a piatemu bodu by som rad nieco napisal.

Mat k dietatu sexualne narazky s tim s tebou suhlasim. Proste nie. Je to za prve nevhodne a za druhe odporne a hrozne uchilne. Take spravanie by som prirovnal k asocialom, alkoholikom a podobne..

..ale nevidim dovod preco by si mal skryvat city pred holcickou alebo kutikom. Ked mas ono dieta rad je lepsie ked to vie ako ked nevie. Nemyslim vyznat lasku ze napriklad - "Ahoj ja ta milujem vies, strasne sa mi pacis zamiloval som sa do teba" ale skratka prejavovat jej/jemu lasku aby to ono dieta vedelo a takyto druh lasky ti opetovalo drobnostami malickostami je na nezaplatenie.
Tiez nevidim dovod povedat holcicke "mam ta rad" ako zly samozrejme v hodnej chvili kedy proste vies ze jej/jemu to povedat mozes alebo ked ste sami.

Ja som bol zamilovani 3 krat. V prvom pripade ked som mal 14 som bol zamilovany do 9 rocnej. Nikdy som jej to nepovedal aj tak si myslim ze to vedela. V druhom pripade som to pred nou dusil 3 roky vtedy som mal 18 a ona 11 a ked mala 14 som jej to povedal nepriamo. Zobrala to v pohode a povedala mi ze to vedela..
V tretom pripade som sa zamiloval do 10 rocnej v 24.. a povedal som jej to vo videohovore tiez nepriamo a pochopila to hned. Ono to zavisi aj od povahy dietata. Musis vediet ty sam ci mozes jej/jemu to povedat alebo nie. Ale ked vies ze mozes ze to nepovie preco jej to nepovedat? Samozrejme mam na mysli nepriamo aby to pochopila a mala cas to vstrebat. Dnesne deti su velmi chapave. Tato jedina vie o mne ze som pedofil a aj tak jej to nevadi lebo mi to povedala. Povedala mi ze to potom som pedofil ked som zamilovany do nej a ked som sa jej spytal ci by jej to vadilo ak by to bola pravda povedala ze nie ze jej to nevadi. A nepovedala to nikomu..

Nevravim ze to bolo rozumne riesenie. Je to a bol to obrovsky risk hlavne v mojom pripade pretoze mam k detom velmi blizko. Ale je to neskutocne oslobodzujuci pocit.
Podla tvojho desatora je to uzatvaranie do seba a podla mna nie je dobre ak sa pedofil uzatvara cim dalej tim hlbsie do seba to pisem z vlastnej skusenosti.

Uz mam po krk toho skryvania sa. Ak sa mam skryvat pred niekim tak pred dospelakmi ale nie pred detmi. Ak mas rad deti a nemozes byt k nim uprimny je to naprd.

Skratka ak to zhrniem tak som zato byt k detom uprimny. Dieta nieje ako dospelak. Dieta chape urcite veci pretoze je este neskazene a ak ta ma rado nepovie nic.

A prosim nepiste mi tu o sexe pretoze to stim nema nic spolocne a ani nan nenarazam. Pisem cisto o laske k detom bez zexualneho podtexu.

K piatemu bodu iba tolko.. nikdy som sa dietata ja fyzicky nedotkol tim mam na mysli dotyk vseobecne ani za ruku ani objatie ani pohladenie nic lebo mam stim problem. A ked sa ma nejake dieta dotkne naplni ma to pocitom radosti bez sexualneho podtexu proste ma to neskutocne potesi az sa mi z toho rozbusi srdce. Preto som zato dotykat sa deti z lasky bez sexualneho podtexu. Jemne pohladenie za vlasy alebo dotyk ruky objatie nikomu nemoze ublizit a je to nevinne neskodne je to obycajny prejav lasky. Som zato prejavovat takto dietatu druh lasky a neuchodubnovovat sa od takychto dotykou lebo to cloveku v opacnom dosledku chyba a moze plodit zlo. Tim padom ked ti to chyba moze ta to dohnat k tomu ze raz ublizis. Tvoj bod naznacuje dalsie uzatvaranie sa do seba..

Este k 6 bodu. Preco nepokukovat? Ak to myslis so sexualnym podtexom tak stim suhlasim ale nevidim dovod preco sa nepozriet na pekne dieta ak nejake pekne vidim a sa nan napriklad usmiat. Preco sa nemozem pozriet na to co sa mi paci? Chapes..

Inak v ostatnych bodoch stebou suhlasim.. ale ak by som ja mal napisat desatero bolo by ine. :)

Vyzeralo by asi takto-

1. Ku kazdemu dietatu sa spravaj vzdy bud tak, ako starsi kamarat alebo ako otec.
2. Nikdy nezneuzi a nezneuzivaj dieta pre svoje potreby a to v nijakom pripade ani vtedy ak by to tebe sposobilo radost.
3. Nikdy nezneuzi a nezneuzivaj dieta pre potreby niekoho ineho a to v nijakom pripade ani vtedy ak by to jemu sposobilo radost.
4. Nikdy vedome neubliz a neublizuj dietatu (myslene fyzicky ci psychicky popripade obojim) a nevystavuj ho stresu.
5. Neurazaj, neponizuj, nekritizuj dieta v ziadnom pripade.
6. Ak vidis alebo citis ze dieta potrebuje pomoct v niecom alebo s niecim alebo vidis ze sa trapi snaz sa dietatu pomoct. Popripade ho nasmeruj(ukaz mu mozne riesenie)
7. Nepozeraj, nevyhladavaj, nesir, nestahuj detsku pornografiu. Nepotrebujes to. To nie si ty. Je to zlo, ktore plodi dalsie zlo ktore moze viest k tvojmu odhaleniu a ktore ta moze ukazat v zlom svetle a konieckoncou ublizit tim na ktorich ti najviac zalezi.
8. Neboj sa robit veci za ktore ta niektori mozno odsudia. Oni ziju svoj zivot a nevidia tu hodnotu, ktoru v tom vidis ty
9. Snaz sa zit tak, aby si neupadal do zbytocnych depresii. Neboj sa prejavit dietatu lasku. Neboj sa mu povedat alebo prejavit, ak je to mozne, ze ho mas rad. Nie je to zlocin.
10. Narodil si sa s darom, nie s prekliatim. Vyuzi svoj dar v smeroch ktorych sa da alebo v ktorych ti zivot poskytne a bud v nich prospesny a vdacny.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mathias8 za příspěvky (celkem 3):
Lolitovník, podivin, Hebeš
Uživatelský avatar
Lolitovník
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: „Ve výseči mezi devíti a čtrnácti lety se setkáváme s dívkami, jež odhalují jistým očarovaným poutníkům, kteří jsou dvakrát i vícekrát starší než ony, svou pravou podstatu, která není lidská, nýbrž nymfická, tedy démonická…“
V. Nabokov Lolita
Příspěvky: 18
Dal: 9 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Re: Pedofilovo desatero

Nový příspěvek od Lolitovník »

Ahoj,

ako tak čítam to čo napísal Mathias tak musím povedať, že by som sa mohol podpísať pod to čo napísal.Z vlastnej skúsenosti viem, že vyhýbať sa dotykom a nepreukazovať dieťaťu lásku(bez sexuálneho podtextu) je úplná hlúposť a nevedie nikam.Práve dnes sa mi to stalo,tak som sa tešil na stretnutie s M. ale videl som, že odlúčenie a to, že som jej neprejavoval náklonnosť správnym spôsobom spôsobilo, že má o mňa stále menší a menší záujem.Ako by sme si nemali čo povedať.Strašne to bolelo a bolí :'( .Zase dnes nevidím zmysel života a to je to najhoršie čo môže človek cítiť.Ako som ti napísal v čete podľa mňa stačí jedna veta ktorá vystihne všetko.Nikdy neuprednostni svoje (sebecké) záujmy pred dieťaťom.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lolitovník za příspěvek:
Hebeš
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pedofilovo desatero

Nový příspěvek od Hebeš »

Reaguji na Mathiase a Lolitovníka. Tím neprojevováním lásky jsem měl na mysli, že není pro přátelství s dítětem vhodné, aby třeba 20letý mladík řekl desetileté dívce "miluji tě, nechceš se mnou chodit?". Naopak říct to čtrnáctileté je v pohodě. Projevovat náklonnost je samozřejmě v pořádku, to také dělám. Třeba tím té dívce s něčím poradit, pomoct jí a podobně. Zřejmě došlo k nedorozumění.
Co se týče dotyků, tak on je rozdíl, je-li jí tak pod deset a je to přirozené mazlení v rámci rodiny nebo pokud mladík nebo dokonce třeba vedoucí na táboře opakovaně např. přátelsky plácá po zádech svojí kamarádku(třeba desetiletou), to pak může být dívce nepříjemné a může to ohrozit přátelství.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Bouře
Správce sociálních sítí
Bydliště: Internet
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Příspěvky: 869
Dal: 942 poděkování
Dostal: 978 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Bouře »

Dobrý den .
Upřímě mě nepříjde normální říct " miluju tě , nechceš se mnou chodit ani 14 leté . Je mi 13 a kdyby mi tohle řekl 20 letý chlapík i kterého dobře znám a byli by jsme kamarádi asi by mě to vyděsilo .
Tito uživatelé poděkovali autorovi Bouře za příspěvky (celkem 2):
Hebeš, Kasz
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Hebeš »

Bouře píše: neděle 21. 7. 2019, 18:47:18 Dobrý den .
Upřímě mě nepříjde normální říct " miluju tě , nechceš se mnou chodit ani 14 leté . Je mi 13 a kdyby mi tohle řekl 20 letý chlapík i kterého dobře znám a byli by jsme kamarádi asi by mě to vyděsilo .
Ahoj. Je zajímavé, že jsi ve třinácti tak zvídavá, že narazíš na náš web :)
U holek je to samozřejmě individuální. Vím o čtrnáctiletých holkách, které chodí s kluky 18+ a i o čtrnáctileté, která sama kontaktovala cca třicetiletého pedofila. Je to samozřejmě různé, ale neublížilo by ti to tak, jako třeba osmileté. Já mám z osobních zkušeností třináctileté holky zafixované tak, že ze starších kluků, kteří se kamarádí s mladšími holkami mají legraci. Ale je to různé. Každopádně děkuji za příspěvek.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Bouře
Správce sociálních sítí
Bydliště: Internet
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Příspěvky: 869
Dal: 942 poděkování
Dostal: 978 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Bouře »

Já tak nějak na tomto webu už jsem déle ale čtu si jenom ty diskuse na foru jen nějak moc nezasahuji . Já tak nějak o pravém významu " kdo je to pedofil vím delší dobu " Na tento web jsem narazila tak nějak náhodou ale zaujal mě .
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Hebeš »

Bouře píše: neděle 21. 7. 2019, 21:36:28 Já tak nějak na tomto webu už jsem déle ale čtu si jenom ty diskuse na foru jen nějak moc nezasahuji . Já tak nějak o pravém významu " kdo je to pedofil vím delší dobu " Na tento web jsem narazila tak nějak náhodou ale zaujal mě .
Děkujeme :) Je příjemné, když nás někdo, kdo není pedofil, chápe.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Bouře
Správce sociálních sítí
Bydliště: Internet
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Příspěvky: 869
Dal: 942 poděkování
Dostal: 978 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Bouře »

Není zač . :)
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Hebeš »

Bouře píše: pondělí 22. 7. 2019, 18:14:13Není zač . :)
Mám radost, že nás chápeš :)
Ale na druhou stranu si říkám, že když ty jsi našla tento web, tak se může stát, že nás najde i nějaká třináctiletá holka, kterou znám osobně. Ale snad by mě žádná nepoznala.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Bouře
Správce sociálních sítí
Bydliště: Internet
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Příspěvky: 869
Dal: 942 poděkování
Dostal: 978 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Bouře »

No myslím že si můžeš být jistý že já nejsem někdo koho znáš osobně když jsem ze západní poloviny čr ale myslím že i kdyby to nějaká holka kterou dobře znáš že by tě nepoznala .
ps. možná že by pomohlo tam třeba ani nedat město .
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Hebeš »

No..já tam mám schválně uvedené jiné město.
Většina třináctiletých holek se nechce bavit o názorech na obecné věci, takže by mě asi neměly poznat :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Bouře
Správce sociálních sítí
Bydliště: Internet
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Příspěvky: 869
Dal: 942 poděkování
Dostal: 978 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Bouře »

Jo takhle a že mě to nenapadlo . :)
A to o tom jestli bych tě měla poznat , takhle v mém okolí není nikdo kdo by se nějak zajímal o pubertální holky nebo jsem si toho asi nevšimla já nevím ale dokonce ani učitelé v naší škole nejsou zrovna ti kteří by měli děti rádi . Bud to jsou neutrální a nebo jsou zlí hlavně teda 2 co učí naší třídu jeden my málem dal poznámku jen proto že jsem se nekoukala jak drží papír a nebo mi taky dal málem poznámku za to že jsem v ruce držela mobil který byl vypnutý a to jsme byli venku . Učitel č.2 mi nadával v zimě jen za to že jsem se na 2 sekundy podívala z okna protože se tam hrozně rozsněžilo a celkově je na mě hnusnej a to ani nejsem tip holky která by dělala něco zlého .Když už někdy dostanu poznámku tak je to proto že jsem neměla úkol a učitelky si mě zase naopak chválí takže ani u nás ve škole asi není nikdo kdo by měl takovou orientaci .
Tito uživatelé poděkovali autorovi Bouře za příspěvek:
Kasz
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Hebeš »

Tak on může být někdo takový na prvním stupni. Samozřejmě pedofilní učitelé bývají na děti hodnější, ale taky to není pravidlo. Já jsem ještě ve věku, kdy učitel být nemůžu. :)
Samozřejmě většina z nás si důsledně hlídá soukromí, aby je nikdo nepoznal, krom dvou, kteří vystoupili veřejně - Daniel, hlavní postava dokumentu Danielův svět a Jan Forst, se kterým byla reportáž na Barandově.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Bouře
Správce sociálních sítí
Bydliště: Internet
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Příspěvky: 869
Dal: 942 poděkování
Dostal: 978 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Bouře »

Na prvním stupni no je tam jeden učitel který se k dětem chová docela mile a ten nás v 5 třídě učil i jeden předmět který jsme měli jednou za týden a je třídní učitel jedné třídy na prvním stupni ale kdyby jsi viděl ty dva hlavně toho č.2 jak na nás řve ten člověk je opravdu příšernej lidi z prvního stupně se ho bojí hlavně prvnáci a druháci ale i někteří z druhého stupně normálně někteří prvnáci když zjistí že je jde suplovat tak normálně brečí ten člověk ani nemá žádný vztah k dětem chlubí se sice tím jak moc má vystudováno že se málem stal profesorem a asi i proto má u ostatních učitelů
takoví respekt ale to nic nemění na tom jak moc ho nesnáším. Dříve ještě když jsem byla ve třetí třídě a měl zrovna hlídat jídelnu tak tam muselo být uplně sticha a když někdo hlavně ti mladší něco jen šeptali ostatním spolužákům tak je seřval . Pamatuji si jak jsem jednou kvůli tomu i dostala poznámku . Jo a mám otázku nevadí vám ani foru že si s vámi takhle píšu ? A ten Daniel to je ten co má za profilovku toho poníka ?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Bouře za příspěvek:
Kasz
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Hebeš »

Přesně, mocichtiví lidé se snadno dostanou na místa, kde mohou někomu vládnout, zneužívat smysluplné moci nezbytné k vyučování. Nejhorší je, když učitelé chtějí zjistit, kdo něco provedl a tak vydírají celou třídu, že když se nikdo nepřizná, tak dostanou všichni poznámku. Takovéto vydírání bych postavil mimo zákon. Nebo hlídačky v jídelně, co nutí děti, aby dojedly jídlo. Sice je plýtvání bezdůvodně jídlo nesníst, ale občas se stane, že z nějakého jídla je někomu až nevolno. Samozřejmě určitá autorita je třeba, ale nesouhlasím s tím, když jí někdo takto zneužívá.

Klidně si tu s námi můžeš psát. Může se sem psát cokoliv, co není v rozporu s pravidly nebo zákony. Ten Daniel s postavičkou poníka je někdo jiný. Já jsem myslel Daniela Kubce, který jako jediný odkrytě vystupuje v Danielově světě, napsal knihy Příručky dospívajících pedofilů a Štěně bez oušek. Jestli chceš, tak si můžeš pustit Danielův svět - https://uloz.to/!7Exm2CLNZqLr/danieluv-svet-lukkin-mp4 . Je to pět let staré a natočila to právě tato komunita. Já tam samozřejmě nevystupuji, jelikož mi tehdy bylo méně, než je dneska tobě :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Kasz »

Ahoj Bouře,
vítej na našem fóru. :) Občas se stane, že se s námi někdo neregistrovaný zapovídá. Příspěvky neregistrovaných však slouží právě k nějaké řekněme krátké diskuzi nebo reakci. Jakmile se začíná diskuze rozvíjet častějším tempem, je lepší, když se dotyčný diskutující zaregistruje. Jde jednak o možnost seskupovat příspěvky podle uživatele (je jasné, co kdo napsal) a také o jednu pro administrátory a moderátory někdy trochu obtěžující věc - každý příspěvek "návštěvníka" je třeba ručně schválit. Pokud se objeví takový příspěvek občas, nevadí to. Pokud však jich má být od jednoho člověka několik denně, je to už docela obtěžující a je zkrátka lepší, když se dotyčný zaregistruje. Proto pokud s námi plánuješ delší chvíli setrvat, je lepší se zaregistrovat (třeba podobně jako Allein, která se zde ve stejném věku také poprvé zaregistrovala). *chat*

Rád bych tě také upozornil, že jsi na fóru/webu, kde se vyskytují různé živly - bohužel i ty špatné (ale je to tady jako všude jinde). Buď proto opatrná, chraň svou identitu, nedávej na sebe někomu jen tak nějaký kontakt nebo se s ním nespojuj přes Skype či jiné online služby skrz videohovor. Kdyby nastal jakýkoliv problém v tomto směru, tedy kdyby někdo měl nějaké nevhodné řeči, narážky, něco se ti nezdálo nebo nelíbilo apod., můžeš to komukoliv z administrátorského týmu nahlásit, my už si s daným člověkem poradíme. *aikido*

A ještě bych doporučil něco pro tvé psaní - jestliže máš 13 roků, určitě jste se učili, kde dělat tečky a čárky ve větách. Tvoje psaní, respektive pak čtení tvých příspěvků je při absenci těchto základních interpunkčních znamének poněkud namáhavé, pro čtenáře nepřehledné a tím vlastně zbytečně obtěžující. *book*

Co se týká učitelů, jsme opravdu různí, a ani si nemyslím, že musí nutně být na člověku nějak na první pohled poznat, že má rád děti v tom smyslu, že na ně bude příjemný a nic po nich nebude chtít. :) Poznámky rozdávám také, někdy jak na běžícím pásu, napomenutí, důtky třídního učitele, a když je třeba, tak někdy taky na děcka pěkně zařvu... Ono nejste žádní svatoušci, učit se většině dětí moc nechce, ale dělat "bordel" o přestávkách a někdy i v hodinách, to vám jde na jedničku. ;) Ale chápu, že někteří učitelé jsou mezi žáky oblíbenější a jiní méně, navíc někdy tam hrají roli i osobní sympatie a antipatie, takže někteří žáci mě mají rádi a jiní ve stejné třídě ne, a podobně to mám také i já s žáky. Nicméně na známky a hodnocení by to nemělo mít vliv. Známkování mám pro všechny stejné a i můj oblíbenec dostane normální zaslouženou pětku a nebo poznámku, zatímco i nějakého "sígra" je taky důležité občas pochválit, když se mu zrovna něco povede a nebo když se zachová nějak pěkně.

Myslím si ale, že většině učitelů jde opravdu o to vám předat něco málo z toho základního vzdělání a určitě i nějaké ty morální hodnoty. Píšeš jen o dvou nepříjemných učitelích, tak to je vlastně docela dobré, protože ti zbývající, kterých je určitě hodně, budou "normální". :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Jája
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Hebeš »

Ještě bych doplnil Kasze, že bys u nás nebyla ani zdaleka jediná registrovaná nepedofilka. Vím tu minimálně o třech ženách, které byli v dětství zneužívány a pak se se registrovali. Také se zde registrovala přítelkyně jednoho uživatele a žena, která si dopisuje s dalším uživatelem. Krom toho zde máme jednoho sociologa a jednu sexuoložku. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Bouře
Správce sociálních sítí
Bydliště: Internet
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Příspěvky: 869
Dal: 942 poděkování
Dostal: 978 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Bouře »

Dobrý den děkuji Kazovi a Hebešovi za odpověď . :)
Co se týče té registrace tak ano už jsem dnes posílala žádost teď už jen čekám až mi to nějaký administrátor aktivuje . A to o bezpečnosti na čepku já už používám internet nějakou tu dobu takže myslím že vím jak se chovat nejsem jedna z těch co si myslí že se jim na internetu nemůže nic stát kdyby někdo psal něco co mi není příjemné tak vím co dělat a osobní udaje taky nikomu jen tak nedávám . Gramatika myslím že mohu to všechno zlepšit až na jedno a to mi asi nebudete věřit ale my jsme se neučili kde psát čárky (,) . V polovině školního roku nám vážně onemocněla paní učitelka na češtinu a nestihli jsme se naučit kde se píšou čárky ale letos tam už bude . Učitelů ve škole moc nemáme jsou ještě dva kterého jsem nezmiňovala . Ten nás neučí ale taky jsem s ním měla nějaké problémy a je ještě jeden který když supluje tak nám klidně povolí být na mobilech i když to máme přísně zakázané pokud si tam nevyhledáváme nějaké informace na ten předmět když to potřebujeme učí jiné třídy angličtinu ale nic moc je nenaučí a ani taky není nějak extra hodný ne že by byl zlí ale ten způsob jak učí je vážně hrozný .
Tito uživatelé poděkovali autorovi Bouře za příspěvek:
Hebeš
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilovo desatero (Hebešovo)

Nový příspěvek od Kasz »

Uživatelský účet byl nastaven do režimu "nucené reaktivace". Na registrační e-mail ti přijde odkaz pro aktivaci účtu.

Čárky ve větách v 7. třídě už děcka dávno musí umět, to se učí daleko dřív a průběžně. A i kdyby, tak se to dá najít i na internetu, nebo i pochopit z psaných textů. Jenže to je ta námaha, o které jsem psal... :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Bouře
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů