Dvě strany

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Uživatelský avatar
~L~

Dvě strany

Nový příspěvek od ~L~ »

Omg.
Hele, takže máme tu dvě strany.
Strana první, pozitivní.
Nikdo si svou orientaci nevybírá, což já dobře chápu. Vím o tom že pedofilové mají se svou povahou docela problémy, jak mezi lidmi, tak mezi sebou. Částečně (fakt maličkou částí) je chápu.

Strana druhá, negativní.
Proboha. Ježíši Kriste.
Pedofilie je to nejnechutnější, nejhnusnější a nejodpornější věc, která na zemi může vůbec být a (teď mě všichni ukamenujte) jsem jen ráda, že to je trestaný. Dokonce moc málo.
Jak se sakra můžete ukájet na malých, nevinných dětech co nemají ponětí o tom, co to sex znamená?! Zrůdy. Je mi jedno čí srdce teď zlomím a koho rozbrečím, ale všichni lidi co tohle podporují jsou monstra a někdo by je měl sprovodit ze světa, dokud někomu něco neudělají.
Lesby a gayové? Ok. Transky? Přežít se to dá. Ale tohle je prostě příliš. Měli by sem naběhnout poldové a zrušit to tady, minimálně.
Je mi ze všech podporovatelů téhle úchylné stránky na blití. A četla jsem tady o někom, kdo vyhrožoval že vás všechny zabije - jakoby takhle. Já ho v tom nepodporuju, ale absolutně se mu nedivím. Rodičovský instinkt je ta nejsilnější věc na světě a kdyby měl někdo tohle udělat mému dítěti, říkám vám že nechcete vědět co bych s ním udělala.

Můj názor. Takže pokud s tím má někdo problém, klidně mi sem napište co chcete, protože já se na tuhle zrůdnou stránku už nevrátím.
Naposledy upravil(a) Allein dne pondělí 12. 8. 2019, 21:15:04, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Přesunuto.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dvě strany

Nový příspěvek od Kasz »

~L~ píše: pondělí 12. 8. 2019, 20:46:15Pedofilie je to nejnechutnější, nejhnusnější a nejodpornější věc, která na zemi může vůbec být a (teď mě všichni ukamenujte) jsem jen ráda, že to je trestaný. Dokonce moc málo.
Pedofilie není trestaná, pedofilie nerovná se pohlavnímu zneužívání dětí. Tak jako homosexualita se nerovná zneužívání nebo znásilňování osob stejného pohlaví.

~L~ píše: pondělí 12. 8. 2019, 20:46:15Jak se sakra můžete ukájet na malých, nevinných dětech co nemají ponětí o tom, co to sex znamená?! Zrůdy.
My se ale na dětech neukájíme. Naše komunita je striktně proti jakýmkoliv sexuálním aktivitám s dětmi.

~L~ píše: pondělí 12. 8. 2019, 20:46:15Měli by sem naběhnout poldové a zrušit to tady, minimálně.
Policie ČR naše stránky prověřila - naše stránky jsou legální.

~L~ píše: pondělí 12. 8. 2019, 20:46:15Můj názor. Takže pokud s tím má někdo problém, klidně mi sem napište co chcete, protože já se na tuhle zrůdnou stránku už nevrátím.
Možná byste měla, abyste si přečetla více informací a zamyslela se nad nimi. Například v rubrice Odborná knihovna na titulní stránce webu je jich dostatek.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Hebeš
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Dvě strany

Nový příspěvek od podivin »

~L~ píše: pondělí 12. 8. 2019, 20:46:15Rodičovský instinkt je ta nejsilnější věc na světě a kdyby měl někdo tohle udělat mému dítěti, říkám vám že nechcete vědět co bych s ním udělala.
To máte naprostou pravdu. Jako otec dcerky (8) a synka (6) mám taky hrůzu, že je někdy zneužije nebo dokonce unese nějaký "predátor", buď na natáčení DP nebo na prodej :( Já dcerku miluju, jako rodič, ale také jako pedofil. Dobře vím, co si dovolit nesmím, takže dělám pouze to, co dovolené je a myslím si, že dcerka (i synek) jsou hrozně moc rádi, že je mám tak moc rád. Rozhodně jsou na tom líp než děti z dětských domovů, které buď rodiče nemají nebo o ně rodiče nemají zájem.
Kromě dcerky se mi hrozně líbí i dcerky a synka spolužačky, ale vím, že nesmím udělat nic špatného. Takže jediné, co mi zbývá, je na ně koukat, jak si spolu povídají, jak si hrají, občas s nima také můžu promluvit. Na jednu stranu jsou to krásné pocity tyhle čisté duše pozorovat a být s nima v kontaktu (legálním), na druhou stranu vím, že jim nemůžu říct, že je miluju a už vůbec s nima nikdy nebudu moci prožít život, jaký prožíváte/prožijete Vy se svou láskou.
Tito uživatelé poděkovali autorovi podivin za příspěvky (celkem 2):
Daniel, Tim
Uživatelský avatar
301
Registrovaný uživatel
Bydliště: Olomouc
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.



Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Příspěvky: 120
Dal: 6 poděkování
Dostal: 130 poděkování

Re: Dvě strany

Nový příspěvek od 301 »

Nejdřív ať si na internetu najde informace o této orientaci a pak ať něco píše... no jo no další nouma co netuší která bije v tomto.
Tito uživatelé poděkovali autorovi 301 za příspěvek:
Hebeš
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Dvě strany

Nový příspěvek od Hebeš »

~L~ píše: pondělí 12. 8. 2019, 20:46:15
Pedofilie je to nejnechutnější, nejhnusnější a nejodpornější věc, která na zemi může vůbec být a (teď mě všichni ukamenujte) jsem jen ráda, že to je trestaný. Dokonce moc málo.
Každému přijde něco nechutné. Pedofilie ale trestná není. Trestné je zneužívání dětí a to v 90% případů nespáchá pedofil, ale adultofil (ten, kdo je na dospělé), který buď nemá dostatek fyzické síly na napadení dospělé ženy nebo je třeba opilý.
Až 90 procent případů zneužívání dětí nezpůsobují pedofilové (Novinky.cz)
Souhlasím s tím, že někteří brutální násilníci vůči dětem jsou trestáni mírně. Ale nízké tresty nejsou zdaleka jen za znásilnění, ale i za týrání či převoz v opilosti (obojí dělají na dětech většinou vlastní rodiče).
~L~ píše: pondělí 12. 8. 2019, 20:46:15
ale všichni lidi co tohle podporují jsou monstra a někdo by je měl sprovodit ze světa, dokud někomu něco neudělají.
Říci o nás, že podporuje zneužívání dětí je stejně absurdní, jako říci o vás rodičích, že podporujete týrání dětí. Podobný nápad na vyvraždění skupiny lidí jsme tu ve střední Evropě měli poměrně nedávno. Přišel s ním Adolf Hitler. Není rozdíl mezi genocidou národa a genocidou lidí dle sexuální preference.
~L~ píše: pondělí 12. 8. 2019, 20:46:15 Ale tohle je prostě příliš. Měli by sem naběhnout poldové a zrušit to tady, minimálně.
Už sem naběhli. A jelikož tu nic nezákonného není, tak tento web nemohou zrušit
www.pedofilie-info.cz (policie.cz)
~L~ píše: pondělí 12. 8. 2019, 20:46:15 Rodičovský instinkt je ta nejsilnější věc na světě a kdyby měl někdo tohle udělat mému dítěti, říkám vám že nechcete vědět co bych s ním udělala.
Jaké "tohle"? Tady se žádné zneužívání dětí nepodporuje. Ale předpokládám, že tím "tohle" myslíš zneužití. Tím bys tím svým dětem ublížila, jelikož by přišly o matku, kterou by měly ve vězení.
Naposledy upravil(a) Hebeš dne úterý 13. 8. 2019, 12:43:37, celkem upraveno 3 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
uchyl

Re: Dvě strany

Nový příspěvek od uchyl »

naprosto s tebou souhlasím. jak se někdo může ukájet nad malými detmi.Stále to opakuji jednomu uživateli. :D . Bože ja už ani nevím co odpovědet tímto ignorantem. Já proste rád decka a ty mi můžeš víš co
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dvě strany

Nový příspěvek od Tim »

~L~ píše: pondělí 12. 8. 2019, 20:46:15 Omg.
Hele, takže máme tu dvě strany.
Strana první, pozitivní.
Nikdo si svou orientaci nevybírá, což já dobře chápu. Vím o tom že pedofilové mají se svou povahou docela problémy, jak mezi lidmi, tak mezi sebou. Částečně (fakt maličkou částí) je chápu.
Vrtá mi hlavou co vůbec vede tyto lidi ke snaze předstírat pochopení :D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů