Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Kasz »

Ani letos nezůstane naše účast bez odezvy médií - dnes vyšly první články o naší účasti v průvodu na Prague Pride 2019. Sice se zatím tradičně jedná o extrémistická média, nicméně i negativní reklama je reklamou. :)

Tradičně o nás referují hlavnespravy.sk:



Praha 13. augusta 2019 (HSP/Foto: Pedofilie-info.cz/Facebook Prague Pride)

Už po šiestykrát sa organizácia pod názvom “Československá pedofilná komunita” oficiálne prezentovala na sprievode LGBTI komunít v Českej republike “Prague Pride”, ktorý je ekvivalentom Dúhového pridu v Bratislave. Práve jedného z členom tejto “komunity” nedávno vyspovedal denník SME s tým, že je podľa neho potrebné byť k tejto zvrátenej sexuálnej menšine, ktorej praktizovanie je postavené mimo zákon, tolerantnejší…

Na oficiálnej webovej stránke organizácie sa uvádza, že pedofili svojou účasťou na Prague Pride, ktorý sa konal uplynulú sobotu, “rovnako ako v predchádzajúcich rokoch chceli poukázať na to, že sú tiež sexuálnou menšinou, ktorej zástupcovia sa stretávajú s podobnými problémami ako LGBT komunita”.

“Tento rok sme sa dohodli na tzv. “letákovej” variante osvety, tak ako tomu bolo v minulých rokoch, avšak sme trochu vylepšili ich dizajnový výzor. Boli dve verzie pre členov komunity (verzia 1; verzia 2) a dve verzie pre podporovateľov komunity (verzia 3; verzia 4), avšak viac-menej sa rozdávali, ako to prišlo pod ruku – či už bol rozdávajúci pedofil alebo nie. Pre návštevníkov Prague Pride, ktorým sa naše informačné letáčiky dostali do rúk, sme pripravili špeciálnu tému na fóre – nezabudnite reagovať a oznámiť nám svoje dojmy!”, píšu pedofili zúčastnení na sprievode LGBT menšín.

Čelili vyhrážaniu

Ako predstavitelia komunity uvádzajú na svojej stránke, tento rok bola ich účasť skomplikovaná kvôli vyhrážke, ktorú im zaslal istý nahnevaný muž, a varoval ich pred účasťou na pochode s tým, že sám sa im sám s nožom postaví zoči-voči. “To, čo robíte deťom, urobím ja vám”, píše sa v maili, ktorý tiež zverejnili na svojich stránkach.

“Nechceli sme nič nechať na náhode, a preto sme to oznámili Polícii ČR, ktorá nám ponúkla, že okolo našej skupiny posilní policajné hliadky,” uvádzajú pedofili.

“Osveta má zmysel”

Ďalej na svojich stránkach ešte pred pochodom uviedli, že ich osveta má zmysel, keďže polícia už nebojuje proti nim ale chráni ich:

“Osveta má zjavne zmysel – v roku 2014 boli naši účastníci na sprievode (Gay Pride, pozn. red.) predvedení k podaniu vysvetlenia, pretože vtedy políca mala za to, že pedofília je zneužívanie detí. Tento rok je situácia iná. Polícia je už zjave oboznámená o tom, čo je pedofília a kto je to pedofil, a tento rok nás nebudú zatýkať, ale naopak, chrániť pred tými, ktorí by nám chceli ublížiť.”

Už viackrát sme upozorňovali, že nezákonná pedofília sa aj takouto formou začlenením k ostatným sexuálnym menšinám bojujúcim za stále nové a nové legislatívne zmeny snaží o svoju akceptáciu a následnú dekriminalizáciu. Na Slovensku túto pandorinu skrinku otvára liberálny denník SME, ktorý začiatkom júla priniesol sériu troch článkov zameraných na pozitívne vykreslenie pedofilov, ktorí vraj zväčša deťom neubližujú a zaslúžia si údajne pochopenie spoločnosti.

Internetová verzia menovaného denníka na titulke svojej hlavnej stránky priniesla rozhovor s pedofilným učiteľom, ktorý je zároveň správcom stránky Československej pedofilnej komunity zúčastnenej na Prague Pride a k tomu tiež druhý článok s komentárom autora Jakuba Fila s názvom “Aj pedofil má právo na život bez predsudkov a odsudzovania” (viac v článku).



Pod článkem je odkaz na FB příspěvek, pod který se teprve chystám přijít reagovat. Můžete se přidat také: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2244998468932442&set=a.710238992408405&type=3&theater

Článek z Hlavných správ převzal i server magazin1.sk, proto zde uvádím pouze odkaz:
Na Dúhovom pochode v Prahe pochodovali za svoje práva pedofili: „Sme tiež len menšinou a chceme svoje práva“ (magazin1.sk)


Tradičně o nás informují i Parlamentní listy:



13. 8. 2019 10:02
Sbírka menšin na pochodu Prague Pride byla skutečně různorodá. Podporu vyjádřili i satanisté, dále se podle fotek zúčastnili i asexuálové. A podle vyjádření se zúčastnili i pedofilové z Československé pedofilní komunity. Aby šířili osvětu. Ovšem pod ochranou policie. Někdo jim totiž vzkázal: „Jestli se zase objevíte na Prague Pride, tak vám rozmrdám hlavu o obrubník.“ A dodal, že kdo mu dá do ruky letáček, toho „polechtá nožem v žaludku“.

I letošního průvodu Prague Pride se účastnili pedofilové, přesněji řečeno, šiřitelé osvěty z Československé pedofilní komunity. „Po roční pauze se Československá pedofilní komunita rozhodla, že nastal čas vrátit se společně se snahou o osvětu na průvod Prague Pride – tentokrát již po šesté!“ pochlubili se na svých stránkách.

Pedofilové z komunity tvrdí, že účastí chtěli poukázat na to, že jsou také sexuální menšinou, jejíž zástupci se údajně potýkají s podobnými problémy jako LGBT komunita. Osvěta podle webu probíhala formou těchto letáčků.

Celá zpráva ZDE

Své cíle má komunita deklarované na svém webu. „Chceme poskytnout pomoc a informace o pedofilii především mladým lidem na počátku puberty, kteří zjišťují, že je sexuálně přitahují děti nebo dospívající,“ píše se v nich. „Protože většina pedofilů začíná pociťovat přitažlivost k dětem ve věku kolem 13 let, bylo by dobré, kdyby základní informace o pedofilii, ale i jiných parafiliích, byly zařazeny do sexuální výchovy již na 2. stupni ZŠ,“ tvrdí pedofilní komunita. Dále zmiňuje osvětu, aby se zabraňovalo šíření předsudků. „Především novináři by měli pravdivě informovat veřejnost, tedy především rozlišovat mezi pedofilem a pachatelem pohlavního zneužívání; jen velmi málo reportáží se věnuje s poctivým zájmem o skutečnou problematiku pedofilně orientovaných osob.“

Cíle pedofilní komunity ZDE

Tyto letáčky prý rozdávali i v dešti, který se v sobotu spustil. „Nejvíce letáčků jsme rozdali na Letné,“ informuje komunita. Reakce byly prý veskrze pozitivní. „Buďto se pobaveně usmívali, anebo na sebe volali: ‚hele, Československá pedofilní komunita!‘, případně: ‚to jsou oni!‘, což vedlo tedy k myšlenkám, zda nejsme tak trochu ‚profláklou prideovskou atrakcí‘.
Někteří si přišli i pro letáček navíc, jiní naopak z obavy letáček vrátili či ten svůj naštvaně roztrhali. Ale mnozí se i zastavili, ptali se a přislíbili, že se na web podívají a zjistí si lepší informace. Vyloženě negativní reakce snad byla jen jedna, kdy po obdržení letáčku paní začala hlasitě křičet, nadávat, a kdyby nás potkala podruhé, jak na nás pokoutně číhala, mohlo dojít ke konfrontaci. Naštěstí k ní však nedošlo. Všeobecně však reakce hodnotím v zásadě pozitivně či neutrálně,“ píše autorka textu a děkuje všem, kdo letáčky rozdávali či se jinak účastnili. „Děkujeme, že jsme se mohli stát součástí průvodu Prague Pride, a těšíme se na příští rok!“ píše na závěr.

Nicméně, aktivisté čelili hrozbě. Tato zpráva podle webu dorazila do jejich redakce: „Jestli se zase objevíte na Prague Pride, tak vám rozmrdám hlavu o obrubník. Jen hlupák může propagovat pedofilii. Zasloužíte si lekci. Zkopu vás do kulata, až budete chcát krev, vy mrdky tekutý. Schválně si počkám, až mi některý z vašich píčusů nabídne letáček, a pak ho polechtám nožem v žaludku. To, co děláte děckám, udělám já vám. Dovolit si na bezbrannou oběť umí každý, ale kdo z vás pochcanejch kriplů si dovolí na mě, stodvacetikilovýho chlapa s nožem v ruce?
Radši běžte na akci hromadný skákání z mostu. Aspoň bude na světě o pár čuráků míň. A i děti si taky uleví.

Tohle je fakt drzost. Potřebujete seřezat řemenem od fotra. Prej na tu teplou akci chodíte každej zasranej rok. Pokud tam uvidím vaše z prdele vytažený pedofilní ksichty letos, tak budete litovat, že jste se vůbec narodili.

CHČIJU NA VÁS, PAVEL“

Československá pedofilní komunita uvádí, že se z důvodu této výhrůžky obrátila na policii ČR a na dotyčného podala trestní oznámení pro podezření ze spáchání trestného činu nebezpečného vyhrožování. „Dnes dopoledne navíc kontaktovala policie jednoho z našich spolupracovníků, se kterým se dohodla na spolupráci a opatření pro zvýšenou ochranu naší skupiny v průběhu průvodu. Po dobu naší účasti bude tedy skupina našich dobrovolníků chráněna policejními složkami přímo v průvodu – dovoluji si tedy upozornit, ať už pana Pavla z výše uvedeného e-mailu, nebo kohokoliv jiného, že přibližovat se k nám za účelem ublížení na zdraví se určitě nevyplatí,“ varovala administrátorka webu.

Dodala, že osvěta má zřejmě smysl, protože v roce 2014 byli účastníci na průvodu předvedeni k podání vysvětlení, protože policie měla za to, že pedofilie je zneužívání dětí. „Letos je situace jiná, policie je zjevně již obeznámena o tom, co je pedofilie a kdo je pedofil, neboť letos nás nebudou zatýkat, ale naopak nás budou chránit před těmi, kdo by nám chtěli ublížit,“ říká.

Celá zpráva ZDE



Dále jsem narazil na video, ve kterém je řeč o naší komunitě zhruba od času 8:30. Ještě jsem to neposlouchal, ale rovnou uvádím odkaz:

Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Hebeš »

Tak jsem k tomu videu napsal pár komentářů. Zajímalo by mě, jak dlouho tam vydrží :D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Kasz »

A narazil jsem na další článek:


13. august 2019, K. Kollár, foto: TASR
Na Dúhových pochodoch sa nezúčastňujú len gayovia, lesby, bisexuáli a transrodové osoby, ako by sme si mohli zo skratky LGBT myslieť. Pravidelne tieto pochody podporujú aj pedofili.

Na Dúhových pochodoch sa nezúčastňujú len gayovia, lesby, bisexuáli a transrodové osoby, ako by sme si mohli zo skratky LGBT myslieť. Pravidelne tieto pochody podporujú aj pedofili.

Pedofília je zaradená medzi poruchy voľby sexuálneho objektu.

Ako sa pochválili na svojich webových stránkach, sprievodu sa zúčastnili už po šiestykrát. Účasťou vraj chceli poukázať na to, že sú tiež „sexuálnou menšinou, ktorej zástupcovia sa potýkajú s podobnými problémami ako LGBT komunita.“

V minulosti, konkrétne na pochode v roku 2017, mali problém s organizátormi, ktorí im zakázali rozdávať letáky. Rovnaké problémy však tento rok nezaznamenali a tak slobodne a s úsmevom na perách mohli hlásali svoje požiadavky:

„Želáme si, aby mladí ľudia, ktorí si začnú uvedomovať svoje zameranie na deti, mali o pedofílii dostatočné informácie a netrpeli zbytočne kvôli predsudkom alebo postojom spoločnosti.

Chceme, aby ľudia posudzovali pedofilov nie podľa ich sexuálnej orientácie, ale podľa ich činov,“ píše sa v letáku.

Podľa ich slov boli reakcie ľudí na prideu na ich komunitu „celkom pozitívne“ a vyložene negatívnu reakciu zažili len jednu.

Sami však hovoria, že ich „cielom nie je legalizácie sexuálnych kontaktov s deťmi.“ Otázkou však zostáva: Dokedy?



Dále je tu ještě komentář Jiřího Hrebenara, který píše i tom, že jsme podpořili dokument V síti:


Jakmile dojde na tématiku Prague Pride, v nejrůznějších médiích, ale také na sociálních sítích se tu tam objevují několik let staré záběry na období nahých zadků, kdy před téměř čtyřmi lety dvojice v latexu oděných mužů ukázala holé pozadí na téměř nahém těle, nebo jeden z účastníků se začal bičovat před objektivy zvědavých novinářů.

Okrajovka pikantních záběrů je vydávána za hlavní události pochodu lidí s menšinovou sexuální orientací, zatímco si odpůrci gayů, leseb, bisexuálů a transexuálů přijdou tentokrát na své také za pomoci popichování prokremelských luhů a hájů, kdy se na Raptor TV objevují snímky satanistů podporujících shromáždění duhy bez ohledu na to, co skutečně skupinka lidí s pentagramy na praporu hlásá a jakého je celkově přesvědčení.

Rádoby konzervativní svět ochucený špetkou neofašismu a víry ve vybájenou existenci křesťanského odkazu kulturně vyspělé Evropy s nebývalou chutí démonizuje jak satanisty, tak samotný pochod LGBTQ komunity, protože veřejnost má pokřivené a poněkud nereálné představy o tom co satanismus znamená a jak se projevuje.

Pojídání nemluvňat, pití lidské krve, obřady s nahými ženami připoutanými na oltáři a kněz provádějící rituál s nožem nad nahým tělem mladé panny se nekoná, ale to xenofobům nevadí, protože v rámci pentagramu na duhové vlajce prožívají milovníci Nočních vlků své zkreslené pohledy na svět podporovaný nešťastnou rétorikou místy dokonce samotným, zastarale přemýšlejícím Dukou a dalšími zpátečníky ve společnosti, pro které jsou satanisté jasným důvodem, proč Prague Pride nepodpořit.

Jakmile se najde nějaká odlišnost, hledá se za pomocí předsudků důvod, proč takovou odlišnost vyhejtit, pošpinit a v očích veřejnosti zdehonestovat. Přitom Prague Pride je pro všechny, pro věřící i ateisty a lidi, kteří komunitu LGBTQ podporují. Moderní církev prezentovaná například Tomášem Halíkem a mnoha dalšími pokrokově přemýšlejícími, papežem Františkem nevyjímaje, nestojí proti odlišnostem a nemyslí si, že homosexualita je nemocí, nebo nějakou zvráceností…člověk může být věřícím a zároveň gayem, lesbou, jak dokládá například společenství věřících gayů a leseb LOGOS mající na Střeleckém ostrově během Prague Pride svůj stánek s propagačními materiály.

Duchem pochodu barev je tolerance, kterou ultranacionalisté, proputinovští štváči a milovníci radikalismu nejsou vyznávat, nebo dokonce akceptovat. Spolek Satanova komunita podporuje práva transgender osob a podle svých slov s LOGOSem spolupracuje, necítí nějakou vzájemnou nevraživost…a tak by to mělo být.

Je docela smutné, že někteří o festivalu tolerance přemýšlí s předsudky na jazyku, bez znalostí faktů, protože ne vždy to, co v televizi vidíte musí být pravdivé a od předsudků ošizené.

Letošního ročníku, jako těch dalších pěti v minulosti, se zúčastnilo několik zástupců Československé pedofilní komunity.

To se pro mnohé stalo dalším důvodem k hejtění něčeho, čemu nejspíš vůbec nerozumí a o čem nic nevědí, protože na některé působí slovíčko pedofil jako rudý hadr na býka. Vypíná se demokratické a liberální smýšlení, zatímco zelenou dostávají nereálné předsudky o pedofilovi zneužívajícím dítě, neúnavně lovící bestii dětskou dušičku na internetových diskusích a sociálních sítích…ovšem realita je o něčem naprosto jiném.

Pedofilie není o zneužívání dětí. Minimálně 90 procent případů zneužití dětí se dopouštějí lidé s poruchou osobnosti, agresivní nebo závislí lidé na alkoholu a jiných návykových látkách, velmi často jsou násilníky samotní rodinní příslušníci, nebo lidé z nejbližšího rodině zámého okolí dítěte.

Koneckonců značná část nechutných a oplzlých internetových diskusí mezi dítětem a lovcem třeba nedospělých děvčat je prováděna heterosexuálními muži, kteří se pouze zvrhlou „zábavou“ baví. Takovými divnolidmi se zcela správně musí zabývat policie, protože to není v pořádku a dítě si ne vždy uvědomí co svým neuváženým jednáním – účastí debaty o masturbacích atd. dělá.

Veřejnost se pod vlivem televizních zpráv naučila jednoduché klišé – pedofil=násilník, prznič dětí – ale to není pravda. Tento nepravdivý mýtus je třeba bortit fakty. I proto je letáčková akce pedofilní komunity na Prague Pride dobrým začátkem ke vzájemné komunikaci. Pedofilové rozdávali letáčky, které veřejností byly a zároveň některými návštěvníky Prague Pride pochodu nebyly přijímány…

Československá pedofilní komunita neusiluje o legalizaci sexuálního kontaktu s dětmi, přesto na sociálních sítích mnozí věc komunikují, jako kdyby tomu bylo naopak. bezhlavé kecy útočí, kvůli několika účastníkům hejtí většinu lidí nemající nic společného třeba s pedofily…inu, kdo chce, na minimu lidí zgeneralizuje pochod mnoha desítek tisíc účastníků, i když samotná Československá pedofilní komunita částkou 15 000 korun podpořila vznik připravovaného dokumentu Báry Chalupové a Víta Klusáka o predátorech na českém internetu s názvem V síti.

Ale i přes to všechno předsudky kralují a mnohdy vítězí…Duhový týden Prague Pride není kontroverzní událostí pokoušející se přilákat pozornost okolí. Tentokrát bylo motivem manželství pro všechny. Je to citlivé téma, o kterém je třeba se minimálně bavit. Bylo by neskutečně správné, kdyby se Česko přidalo ke státům nevytvářejícím z manželství institut jen pro některé. Sobotní akce byla s následujícím dalším týdnem bohatého programu určena pro každého, kdo se cítí být utlačován ve svých právech, nebo kdo chce upozornit na problematiku své komunity potýkající se s nějakými potížemi…

Zkusme být tolerantní společností ochotnou poznávat se navzájem…ochotnou diskutovat…ochotnou naslouchat…ochotnou bez nenávisti, nebo vybízení k nenávisti oponovat s tím, s čím nesouhlasíme…třeba potom po následném dialogu někteří nesouhlasní pochopí, protože svět není jednobarevný, ale skládá se z mnoha barev.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Hebeš
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Kasz »

Naši účast zmiňuje i předseda poslaneckého klubu hnutí SPD Radim Fiala, což je zmíněno v tomto článku:


17:20 13.08.2019

Pochodu Prague Pride, který se konal v hlavním městě České republiky 10. srpna, se zúčastnily různé skupiny menšin včetně pedofilů z Československé pedofilní komunity. Během průvodu šířili letáky s informacemi o své komunitě a cílech. Předseda poslaneckého klubu hnutí SPD Radim Fiala to považuje za propagandu pedofilie.

Ke svému příspěvku na Facebooku poslanec přidal snímek z obrazovky, na níž je otevřená webová stránka Československé pedofilní komunity se zprávou o výsledcích účasti průvodu Prague Pride. Tento materiál ilustruje foto letáku, který členové komunity rozdávali během průvodu.

Z této zprávy vyplývá, že Československá pedofilní komunita se zúčastnila Prague Pride již pošesté. Pedofilové z komunity tvrdí, že účastí chtěli poukázat na to, že jsou také sexuální menšinou, jejíž zástupci se údajně potýkají s podobnými problémy jako LGBT komunita.

„Po roční pauze se Československá pedofilní komunita rozhodla, že nastal čas vrátit se společně se snahou o osvětu na průvod Prague Pride – tentokrát již pošesté!“ pochlubili se na svých stránkách.

Osvěta podle webu probíhala formou těchto letáků. Tyto letáky prý rozdávali i v dešti, který se v sobotu spustil. „Nejvíce letáků jsme rozdali na Letné,“ informuje komunita.

Tato informace pobouřila Radima Fialu, který poukazuje na to, že policie by měla konat, ale policie naopak chránila šiřitele osvěty z Československé pedofilní komunity kvůli výhrůžce, jež dorazila do redakčního e-mailu. Československá pedofilní komunita uvádí, že se z důvodu této výhrůžky obrátila na policii ČR a na dotyčného podala trestní oznámení pro podezření ze spáchání trestného činu nebezpečného vyhrožování.

„Dnes dopoledne navíc kontaktovala policie jednoho z našich spolupracovníků, se kterým se dohodla na spolupráci a opatření pro zvýšenou ochranu naší skupiny v průběhu průvodu. Po dobu naší účasti bude tedy skupina našich dobrovolníků chráněna policejními složkami přímo v průvodu,“ uvedla správkyně webu komunity.

„Je šílené, že takové věci jako Prague Pride podporují politici Pirátů, ODS, ČSSD, TOP 09 či STAN... Je šílené, že se beztrestně propaguje pedofilie,“ reaguje Radim Fiala a připomíná, že Prague Pride probíhá pod záštitou primátora a hlavního města Prahy.

Politik se ptá, jestli budou příště Piráti po legalizaci manželství homosexuálů podporovat legalizaci pedofilie.

Předtím mluvčí českého prezidenta Jiří Ovčáček popsal, co čeká Česko, pokud se pražská „liberální levice“ dostane na celostátní úroveň.



Samotný facebookový post Radima Fialy se nachází zde:
https://www.facebook.com/radimfiala.cz/photos/a.319806061371541/2610117312340393/?type=3
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Tim »

Tak zrovna tohle je médium které nebere vážně vůbec nikdo...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Kasz »

A je tu další článek, tentokrát v Parlamentních listech:

14.08.2019 8:47

Advokátka Monika Čírtková v poslední době progresivně liberální kruhy skutečně nešetří. Nedávno sepsala brutální výsměch časopisu Respekt a nyní se zaměřila na další ikonu jejich politického směru, festival sexuálních menšin Prague Pride.

Pustila se totiž do boje za skupinu, která i zastáncům průvodu přijde příliš kontroverzní a raději o ní taktně mlčí. „Tohle je kontroverzní téma, ale já se ho nebojím. Protože upřímně řečeno, kdybychom čekali, až jej zvedne některý z ušlechtilých sluníčkových politiků, kteří se dojímají nad vlastní tolerancí k menšinám, nedočkáme se asi nikdy,“ dodala na svém facebookovém profilu.

Skupinou, na kterou se zaměřila, jsou pedofilové. Prague Pride se totiž účastnili i fanoušci této sexuální úchylky, aktuálně postavené mimo zákon. Advokátka popisuje, jak se před několika lety dozvěděla o existenci Československé pedofilní komunity, zkráceně ČEPEK.

Čírtková prozrazuje, že jí skupina od začátku zaujala tím, že neprojevovala přílišnou touhu exhibovat na přehlídkách, ale spíše šířit osvětu. „Snaží se diskrétně pomáhat lidem, zejména mladým, kteří u sebe tuto sexuální abnormalitu zjistí,“ dodává k činnosti pedofilní komunity.

Pak se advokátka vážněji zamýšlí nad tím, že dodnes nevíme, jak sexuální úchylky vznikají, a v případě všech těchto úchylek vycházíme z toho, že se tak lidé prostě rodí a nemohou s tím nic dělat.

„Co si má potom počít, když si v době dospívání - zřejmě s žádným nadšením - uvědomí, že jej přitahují děti? A že bude hodně těžké tyto touhy v budoucnu ovládnout a udržet v mezích zákona a v mantinelech lidských a společenských?,“ zamýšlí se advokátka.

ČEPEK podle ní představuje „zodpovědnější část pedofilů“, kteří nechtějí dětem ubližovat a snaží se svou úchylku odklonit nějakým neškodným směrem.

„Mějme na paměti, že viníky podstatné části případů zneužívání dětí nejsou pedofilové, ale lidé s normální sexuální orientací, kteří dítě berou jako náhradní objekt, často pro jeho snadnou dostupnost, bezbrannost, důvěřivost, i nedostatečnou ostražitost dospělých,“ dodává.

Účast komunity ČEPEK na Prague Pride přijde Čírtkové jako dost nešťastná. Skupina, která se s výbušným tématem snaží vyrovnat diskrétně, by se podle ní neměla spojovat s akcí, která naopak stojí na předvádění. Navíc když pedofilové jsou velmi snadným cílem diskreditace.

Diskrétní pedofilové, kteří se snaží se svou úchylkou bojovat, a ne ji vystavovat na odiv, by si podle ní měli uspořádat vlastní akci, úplně jiného typu. „I tady rozlišujme, co je ještě přijatelné a co už nikoliv. Osvěta, pomoc, podpora v těžké situaci? Určitě ano. Prosazování vlastních požadavků, například u nás kulturně zcela nepřijatelného významného snížení věku pro sexuální aktivity? V žádném případě,“ vzkazuje kategoricky právnička.



Facebooková zpráva Moniky Čírtkové je dostupná zde: https://www.facebook.com/monika.cirtkova.5/posts/370085330578291

Zde je její kompletní znění:

Pedofilové na Prague Pride

Tohle je kontroverzní téma, ale já se ho nebojím :-) Protože upřímně řečeno, kdybychom čekali, až jej zvedne některý z ušlechtilých sluníčkových politiků, kteří se dojímají nad vlastní tolerancí k menšinám, nedočkáme se asi nikdy.

Ano, Prague Pride se už poněkolikáté zúčastnila skupina pedofilů. A není na tom nic špatného. Možná je to vlastně jediné pozitivum, které na té akci shledávám.

O existenci Československé pedofilní komunity ČEPEK jsem se náhodně dozvěděla už před mnoha lety. Nesleduji je, ale na začátku jsem si je zařadila jako skupinu lidí, která chce šířit osvětu k tématu pedofilie a snaží se diskrétně pomáhat lidem, zejména mladým, kteří u sebe tuto sexuální abnormalitu zjistí.

Nebudeme předstírat, že víme, z čeho sexuální odchylky vznikají, ale vycházejme z toho, že se tak člověk narodí a nemůže s tím nic dělat. Co si má potom počít, když si v době dospívání - zřejmě s žádným nadšením - uvědomí, že jej přitahují děti? A že bude hodně těžké tyto touhy v budoucnu ovládnout a udržet v mezích zákona a v mantinelech lidských a společenských?

Komunita ČEPEK v mých očích reprezentuje tu zodpovědnější část pedofilů, kteří nechtějí dětem ubližovat, snaží se se svou orientací nějak vyrovnat a zabránit tomu, aby se realizovala způsoby, které jsou jednak rozporné se zákonem, ale především pro děti zraňující až ničivé. A že to na rozdíl od lidí orientovaných na dospělé protějšky mají podstatně těžší, si asi snadno domyslíme.

Já vím, že se nám všem dělá špatně, když si to představíme. Ale mějme na paměti, že viníky podstatné části případů zneužívání dětí nejsou pedofilové, ale lidé s normální sexuální orientací, kteří dítě berou jako náhradní objekt, často pro jeho snadnou dostupnost, bezbrannost, důvěřivost, i nedostatečnou ostražitost dospělých.

Nejsem si jistá, že zrovna účast na Prague Pride je pro tuto komunitu přínosná, protože akce sama vzbuzuje dost kontroverzí a pedofilové snažící se o osvětu jsou velmi snadným cílem. Možná by spíše měli zorganizovat nějakou vlastní akci? Určitě je k tomu nutná velká míra trpělivosti a odvahy, protože překonat bariéry (ani nepíšu předsudky, ty jsou v tomto případě pochopitelné) je jistě strašně těžké. Ale třeba by to bylo přínosnější, nebo alespoň méně kontraproduktivní.

A ještě něco: i tady rozlišujme, co je ještě přijatelné a co už nikoliv. Osvěta, pomoc, podpora v těžké situaci? Určitě ano. Prosazování vlastních požadavků, například u nás kulturně zcela nepřijatelného významného snížení věku pro sexuální aktivity? V žádném případě.

I při úvahách o pedofilii musíme používat zdravý rozum. My i pedofilové.


S textem nelze než souhlasit. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
podivin
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od podivin »

Hebeš píše: úterý 13. 8. 2019, 13:10:21Tak jsem k tomu videu napsal pár komentářů. Zajímalo by mě, jak dlouho tam vydrží :D
Doufám, že nedostanu ban, ale to jsou fakt blbci.
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od podivin »

Kasz píše: úterý 13. 8. 2019, 20:21:39Naši účast zmiňuje i předseda poslaneckého klubu hnutí SPD Radim Fiala, ...
Politik se ptá, jestli budou příště Piráti po legalizaci manželství homosexuálů podporovat legalizaci pedofilie.
Jak může být v politice trouba, který ani nezná zákony???
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od podivin »

Kasz píše: středa 14. 8. 2019, 9:15:50 Skupinou, na kterou se zaměřila, jsou pedofilové. Prague Pride se totiž účastnili i fanoušci této sexuální úchylky, aktuálně postavené mimo zákon.
Už jsem se leknul, že to advokátka napsala špatně! Když to napíše špatně novinář, OK, to jsou hlupáci a chtějí jen nalákat spoustu dalších hlupáků. Když to špatně řekne politik, je to dost blbý, protože ten by měl mít o zákonech přehled, ale je holt vidět, že ti hlupáci, kteří čtou zprávy od hlupáků, volí zase jen hlupáky :(
Ale ne, advokátka to naštěstí napsala správně! Uch, díky.
Kasz píše: středa 14. 8. 2019, 9:15:50 Facebooková zpráva Moniky Čírtkové je dostupná zde: https://www.facebook.com/monika.cirtkova.5/posts/370085330578291
I při úvahách o pedofilii musíme používat zdravý rozum. My i pedofilové.
S textem nelze než souhlasit. :)
Přesně.
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Tim »


Člověk se ohradí proti výrokům jednoho z těchto pánů a je hned agresor... :D

Obrázek
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Kasz »

A je tu další článek, tentokrát v Lidovkách. Včera přišel do redakce e-mail od pana redaktora, krátce jsem mu odpověděl a zde je výsledek. V článku naši komunitu pozitivně komentuje sexuolog Petr Weiss:


Festival sexuálních menšin Prague Pride sice v neděli skončil, jeho dozvuky ale rezonují i pár dní poté. Hnutí SPD, které akci využívá pro kritiku Pirátů a jimi vedeného pražského magistrátu, naposledy nařklo primátora Zdeňka Hřiba a jeho straníky, že podporují pedofilii. Přiměla je k tomu účast osob s touto poruchou na zmíněném festivalu, který hlavní město podpořilo.

V pořadí již devátý ročník Prague Pride vyvrcholil v sobotu v Praze duhovým průvodem. Toho se zúčastnili i zástupci Československé pedofilní komunity (Čepek), což je internetová poradna pro pedofily, tedy lidi, které spojuje erotická náklonnost k dětem. Spolek o své účasti později informoval na svém webu, což neuniklo hnutí SPD Tomia Okamury. To akci dlouhodobě kritizuje, neboť jeho reprezentanti zastávají názor, že existuje pouze tradiční rodina.

„Tito úchyláci, co znásilňují děti, byli podpoření přímo z rozpočtu města Prahy! Jsem šokován, kam jsme se to dostali,“ rozohnil se na svém facebookovém profilu předseda pražské organizace SPD Vítězslav Novák. Narážel tím na fakt, že magistrát vedený primátorem Zdeňkem Hřibem (Piráti) Prague Pride finančně podpořil.

„Jsou tito pánové také labužníci filmů o dospívajících dívkách, když společně se spolkem pedofilů pochodují ulicemi?“ napsal v dalším příspěvku ke koláži s fotkou Hřiba a pirátského předsedy Ivana Bartoše, kteří se festivalu mimo jiné osobně zúčastnili.

K Novákovi se záhy přidal i místopředseda SPD a poslanec Radim Fiala, který zároveň vyzval policii, aby v této záležitosti konala. „Je šílené, že se beztrestně propaguje pedofilie,“ uvedl.

Jakkoliv název spolku může vzbuzovat obavy, jeho členové se nezákonné činnosti nedopouštějí. Navzájem se totiž nenabádají k sexuálnímu zneužívání, nýbrž usilují o prevenci před trestnými činy, jak popisují i na svých stránkách. Podle Vítězslava Nováka jde však pouze o zástěrku.

„Tohle není pomoc, ale podpora pedofilie. Když se na ten web podíváte, uvidíte, že si doporučují filmy s šestiletými holčičkami nebo třináctiletou Natalie Portman. Dělají si z toho legální porno sbírku, aby doma neměli ilegální dětské porno,“ řekl serveru Lidovky.cz šéf pražské SPD. „Nejsem sexuolog, ale jestli někdo chce pomáhat sexuálním delikventům, tak by je měl potlačovat tak, aby nebyli nebezpeční.“

Taková tvrzení zástupci Čepku odmítají. Poradna má dle nich sloužit pedofilním lidem, aby si přiznali, jaká je jejich sexuální preference, vyrovnali se s ní a předešli potenciálním rizikovým situacím. V tomto směru je prý potřebná i osvěta veřejnosti, aby osoba s touto poruchou, která nespáchá trestný čin, nebyla stavěna do pozice „nebezpečného úchyla, který dříve nebo později stejně podlehne svým pudům“.

„Píše se o legalizaci pedofilie - což je samozřejmě nesmysl, pedofilie je sexuální preference a jako taková nemůže být nelegální. Nelegální mohou být pouze činy. Je vidět, že osvěta je potřebná i mezi vrcholnými představiteli našeho státu,“ sdělil pro Lidovky.cz Petr Kasz, administrátor stránek komunity, která v minulosti podpořila dokumentární snímek Báry Chalupové a Víta Klusáka „V síti“ o zneužívání dětí na internetu.

„Naším cílem není legalizace sexuálních aktivit s dětmi či snižování věkové hranice k legálním sexuálním aktivitám. Ochranu dětí považujeme v tomto směru za důležitou. Netuším, proč pořád dokolečka musíme tyto základní věci některým lidem vysvětlovat,“ doplnil Kasz.

Sexuolog: pedofil je jeden z deseti zneužívačů

Primátor Zdeněk Hřib záležitost pro Lidovky.cz stručně okomentoval slovy, že Pražané ve volbách jasně vyjádřili svůj názor. A to, že o postoje SPD na magistrátu v české metropoli nestojí.

Čepek není pro společnost nebezpečný ani podle sexuologa Petra Weisse. Naopak prý lidem, kteří trpí poruchou sexuální preference, skutečně pomáhá. „Ze sexuologického hlediska je jednoznačně pozitivní, že lidé s touto nezaviněnou a vrozenou poruchou mají možnost v těžkých životních situacích získat rady,“ popsal serveru Lidovky.cz své zkušenosti s poradnou, v níž dle něj zodpovídají dotazy přední tuzemští odborníci na problematiku.

„Musíme si uvědomit, že naprostá většina pedofilů dítě nikdy nezneužije. Takové činy páchají zejména muži nepedofilní, lidé, kteří jsou šišatí osobnostně, sociálně nebo pod vlivem alkoholu. Předpokládáme, že jen jeden z deseti zneužívačů je skutečný pedofil,“ přiblížil Weiss závěry specialistů s tím, že Čepek sdružuje především nedelikventy.



Zaujala mě například tato věta:
Vítězslav Novák, předseda SPD Praha píše:...si doporučují filmy s šestiletými holčičkami nebo třináctiletou Natalie Portman. Dělají si z toho legální porno sbírku, aby doma neměli ilegální dětské porno, ...“
A není toto právě důkaz, že se snažíme žít v souladu se zákonem? Tím, že si vedeme sbírku pěkných filmů s dětmi? Na co jiného bychom se měli podle pana Vítězslava Nováka dívat? Ta jeho věta zní, jak kdyby bylo lepší, kdybychom sledovali dětskou pornografii.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Meadow
Nový člen
Líbí se mi: Ženy
Výkřik do tmy: Neřadím se do dané komunity lidí. Přišla jsem zde za účelem zjistit si nějaké informace a hned neodsuzovat lidi za něco, za co nemůžou.
Příspěvky: 5
Dostal: 18 poděkování

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Meadow »

Nechápu, proč za vším musí lidé vidět jen to špatné a nesnaží se nad tím alespoň trochu uvažovat. Očividně jim chybí špetka empatie a alespoň kus mozku, aby došli k závěru, že není pedofil jak pedofil. To samé jak heterosexuální člověk není jak heterosexuální člověk. Některý může být násilný a některý zase nikoliv.
Asi taky zapnu sociální sítě, najdu si dané články a vyjádření a budu jim oponovat, protože toto není možné... :|
Očividně nechápou jednoduchý rozdíl slova pedofilie a konání trestného činnu zneužívání. Od politiků bych očekávala, že budou mít více nastudované problematiky o kterých se míní vyjadřovat a nebudou se ztotožňovat s tím, co sami slýchávali ve škole, od rodičů, přátel atd. Typické ovce.
Ta "velmi povedená" strana SPD mi začíná pomalu ale jistě lézt krkem. *feminist*
Tito uživatelé poděkovali autorovi Meadow za příspěvky (celkem 2):
Hebeš, Bouře
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Kasz »

Tak na článek v Lidovkách opět zareagoval Radim Fiala na svém FB profilu:

To je už vážně zvrácené. Pražský primátor Zdeněk Hřib (Piráti), který dal záštitu homosexualistickému festivalu Prague Pride, de facto legitimizuje účast pedofilů na Prague Pride a via facti legitimizuje i pedofilii samotnou. Když někteří členové SPD kritizovali, že na Prague Pride se propagovala pedofilie, primátor Hřib arogantně reagoval, že Pražané ve volbách jasně vyjádřili svůj názor a to, že Hřib o postoje SPD na magistrátu v české metropoli nestojí. Propagace pedofilie na Prague Pride, nad kterou převzal záštitu, mu tedy očividně nevadí. Pro nás je jakákoli propagace pedofilie a její postupná legitimizace naprosto nepřijatelná. Účastí na Prague Pride to začíná a požadavkem legalizace za nějaký čas to může skončit…

Celý článek na Lidovkách.cz podprahově obhajuje pedofilii. „Jakkoliv název spolku může vzbuzovat obavy, jeho členové se nezákonné činnosti nedopouštějí. Navzájem se totiž nenabádají k sexuálnímu zneužívání, nýbrž usilují o prevenci před trestnými činy, jak popisují i na svých stránkách,“ píše se v článku. Jak mohou Lidovky.cz s takovou jistotou tvrdit, že se členové spolku Československá pedofilní komunita (ČEPEK), kteří se Prague Pride účastnili, ničeho nedopouští? Sám ČEPEK připouští, že mezi jeho členy mohou být ti, kteří se dopustili či dopouští sexuálního zneužívání dětí.

„Rozhodně se nedá říci, že jsme skupinou kriminálníků. Sice se mezi námi může objevit i pedofil, který sexuálně zneužil dítě, konzumoval či konzumuje dětskou pornografii nebo jinak porušuje zákon, avšak není v našich silách zjišťovat, jestli každý, kdo se k nám připojí, je ´čistý´, a ani nevíme, jak bychom to kontrolovali,“ píše ČEPEK.

Další Overtonovo okno otevřeno. Budou příště Piráti po legalizaci manželství homosexuálů podporovat legalizaci pedofilie? Otevření Overtonova okna je fenomén, kdy se dříve naprosto ani nemyslitelné a zvrácené věci stávají postupem času přijatelné, "normální" a nakonec podporované. Ještě před pár desítkami lety by nikoho nenapadlo, že by mohlo existovat manželství homosexuálů, ale postupnou propagandou a podsouváním veřejnosti se daří takové zvrácenosti prosadit.

„Reakce lidí byly veskrze pozitivní – buďto se pobaveně usmívali, anebo na sebe volali „hele, Československá pedofilní komunita!“, případně „to jsou oni!“, což vedlo tedy k myšlenkám, zda nejsme tak trochu „profláklou prideovskou atrakcí“. Někteří si přišli i pro letáček navíc, jiní naopak z obavy letáček vrátili či ten svůj naštvaně roztrhali. Ale mnozí se i zastavili, ptali se a přislíbili, že se na web podívají a zjistí si lepší informace. Vyloženě negativní reakce snad byla jen jedna, kdy po obdržení letáčku paní začala hlasitě křičet, nadávat, a kdyby nás potkala podruhé, jak na nás pokoutně číhala, mohlo dojít ke konfrontaci. Naštěstí k ní však nedošlo. Všeobecně však reakce hodnotím v zásadě pozitivně či neutrálně...Děkujeme, že jsme se mohli stát součástí průvodu Prague Pride, a těšíme se na příští rok!“ píše se u pedofilů na jejich webu...

Připomeňme, že v pražské vládnoucí koalici jsou politici Pirátů, lidovců, TOP 09 a STAN... Lidovci se hlásí ke křesťanským hodnotám, přesto ale v koalici podporující homosexualismus nadále přetrvávají, protože jsou jim koryta milejší.

Obhájci pedofilů budou psát, že jsou ve skutečnosti neškodní, že většina z nich nic nezákonného nepáchá a že nepožadují legalizaci pedofilie. To může být ale jen otázka taktiky a času. Víme totiž, jak tomu bylo u homosexuálů. U registrovaného partnerství také homosexuální aktivisté slibovali, že to je jejich poslední požadavek a že adopci dětí homosexuály a homosexuální manželství požadovat nebudou. Ejhle a najednou požadují manželství i adopci dětí. Dle stejného principu se můžeme jednou dočkat, že pedofilové a jejich zastánci budou požadovat legalizaci sexu s dětmi s tím, že pouze v případě, pokud s sexem děti budou souhlasit. A příště pak pedofilové budou požadovat i adopci dětí...

Je to jak v pohádce o jezinkách a Smolíčkovi… „Jenom prstíček strčíme a chvíli se ohřejeme“. Nebo, jak říká, „podej prst a ukousnou ti celou ruku…“

Pro nás je jakákoli propagace pedofilie a její postupná legitimizace naproti nepřijatelná. Účastí na Prague Pride to začíná a požadavkem legalizace za nějaký čas to může skončit…



Tak jsem mu tam připsal, že do svého článku zapomněl pro úplnost uvést, že na svých stránkách jednoznačně deklarujeme, že "naším cílem NENÍ legalizace sexuálních aktivit s dětmi, snižování věkové hranice k legálním sexuálním aktivitám, zavádění registrovaného partnerství s dětmi nebo omlouvání pachatelů trestných činů páchaných na dětech či dokonce jejich krytí."
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Kasz »

A zde ještě reakce předsedy Dělnické strany sociální spravedlnosti:


Při letošních oslavách ideologie homosexualismu, nazvané Prague Pride, se na veřejnosti opět prezentovala Československá pedofilní komunita. Jistě nemusím obšírně vysvětlovat, co jsou pedofilové zač.

Propagace této zvrácenosti při pražských oslavách LGBT, radost pedofilů, jak se na ně lidé v průvodu usmívali a přijímali je jako „normální“ účastníky, je dalším důkazem zvrácenosti naší doby. A to vše za podpory pražského magistrátu v čele s primátorem Hřibem.
Pamatujete? Začínalo to před lety požadavkem homosexuálů a leseb na registrované partnerství s ujištěním, že nic více již nepotřebují. Nyní to postoupilo na požadavek manželství srovnatelné se svazkem mezi mužem a ženou a adopci dítěte. No a o svá „práva“ se nyní hlásí pedofilové. Budeme jim tolerovat „hraní“ si s dětmi? Co třeba zoofilové? Uzákoníme pro ně manželství se zvířaty?

Připadá mi to, jako by se svět zbláznil. Ti, co prosazují tradiční hodnoty, jsou dehonestováni, špiněni a mediálně vysmíváni. Prim ve společnosti hrají cvoci, blázni a úchylové, kteří za podpory tzv. neziskovek usilovně pracují na boření civilizace, která byla vždy nositelkou pokroku.

Veřejná prezentace pedofilů je nepřijatelná a odporná. A takovým snahám je nutné se razantně postavit.

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS



Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS píše:Jistě nemusím obšírně vysvětlovat, co jsou pedofilové zač.
Samozřejmě, že nemusí, protože kdyby začal popravdě vysvětlovat, co jsou pedofilové skutečně zač, mohl by u voličů DSSS ztratit preference (nikoliv sexuální :)).
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Kasz »

A opět pozitivnější článek, tentokráte opět od Jiřího Hrebenara na serveru Demokratikon:


Ach ti ultranacionalisté a milovníci cesty na Východ. Když jim pšenka na poli islamofobie a nejrůznějších dalších nenávistí třeba vůči uprchlíkům nevychází tak, jak by si představovali, přichází čas napást se na dalších předsudcích, tentokrát vůči pedofilům, o kterých má naprostá většina populace mizivé informace, protože média tuto část spoluobčanů vykreslují jako zrůdy znásilňující děti dnem i nocí, nebo nějaké zvrhlíky loudící od děcek nahé fotky v nejrůznějších diskusích, i když i zde většinu takové nezákonné a opravdu odporné činnosti mají na svědomí heterosexuální mužové se spletí poruch osobnosti, špatných prožitků z dětství krátící si dlouhou chvíli hrou na odpornou perverzi.

Velmi rozšiřované předsudky se těžko porážejí, a tak se neúspěšným odpůrcům demokracie, lidských práv nabízí v teoretické rovině nekonečně velké pole působnosti, protože málokdo na facebookových diskusích řekne, že pedofilové nejsou hnusáci a milovníkovi konspirací chvilkově stoupá popularita coby ochránce bezbranných dětí, i když skutečně většina pedofilů děti nezneužívá a samotná pedofilie o zneužívání dětí, nebo nějakém ubližování není.

Podle sexuologa Petra Weisse 90 procent zneužití dětí nemají na svědomí lidé s pedofilní orientací, ale opilci, násilníci, lidé s duševními problémy a njejrůznějšími sexuálními deviacemi, ke kterým pedofilie rozhodně nepatří, protože pedofilie je trvalá náklonnost či reaktivita s erotickým rozměrem převážně nebo výlučně vůči nedospělým osobám, chlapcům nebo dívkám.

Osoba, která se dopustí sexuálního aktu s dítětem, se pro odlišení od pedofilů označuje jako pedosexuál. Jedná se z větší části o osoby s poruchou osobnosti, která je často kombinována ještě s jinou sexuální poruchou nedovolující třeba navázání vztahu s dospělou ženou, nebo mužem. Většina pedofilů nechce s dítětem mít pohlavní styk, případně, i kdyby o něm snila, raději od jeho realizace opustí, protože nedospělci nechce ublížit, a tak erotická vzplanutí probíhají většinou v představách. Edukaci pedofilů, s dalšími radami jak zvládat pedofilní orientaci bez porušení zákona, například uchovávání a sledování dětské pornografie, napomáhají například Československá pedofilní komunita, nebo projekt [název webu odstraněn], jejichž činnost je i samotnými sexuology hodnocena v kladném slova smyslu.

Ve skutečnosti neexistuje ostrá hranice mezi pedofilem a nepedofilem. Pedofilie se do určité míry podle názorů některých sexuologů s “normální” (většinovou) sexuální orientací prolíná třeba v případě sexualizace dětí.

Ale to extrémisty s absolventy vysoké školy života nezajímá, protože jak se hezky česky trefně říká: “darované kobyle – tématu pedofilie na zuby nekoukej“, a že radikálové z facebookových povídaček na zkažený chrup příležitosti nehledí, je zbytečné dodávat. Například takový spolupracovník s krajně pravicovou Alternativou pro Německo, Zdeněk Chytra, vyjadřující se na sociálních sítích poslední dobou s protihomosexuální rétorikou zkouší stejný trik jako řada podobně ideově založených před ním.

Jakmile v diskusi upřesníte informace, upozorníte na to, že být pedofilem trestné není a trestné je pouze sexuální zneužívání a páchání násilí na dětech, tak jste okamžitě označován za pedofila, nebo dokonce toho , kdo se pedofilií chlubí.


Například po vydání článku “Pedofilie není o pohlavním zneužívání dětí” někteří začali autora Jiřího Hrebenara označovat za pedofila, nebo zastánce pedofilie zatímco nenávistně se vyjadřující islamofob Hynek Charous rozšiřoval po sociálních sítích 7. prosince 2017 příspěvek dostupný jen virtuálním přátelům s touto částí textu: “Tohle jsou slova islamofilního blázna, zastánce pedofilie a profesionálního udavače Jiřího Hrebenara…”, až někteří Charousovi radikálně smýšlející virtuální přátelé text sdíleli, zatímco se z Hrebenara vysvětlujícího pojem pedofil a pedofilie doslova v přímém přenosu vytvářel podporovatel pedofilie, nebo i v některých navazujících zkratkách samotný pedofil.

I v tomto případě fobici chtěli očernit názorového oponenta podle zásad: “když nevíte kudy kam, použijte podpásové triky, ke kterým patří zjednodušování s dalšími manýry radikálů”. Vysvětlování se mění na rádoby útoky pedofilů a chlubení se svou orientací….udělat ze sebe “oběť” pedofilů je tak snadné, zvlášť, když komentující virtuální přátelé nemají ani potucha, jak konkrétní debaty probíhaly a jak trapně, netrapně ta, či ona strana argumentovala.

S frází “Kam jsme to dospěli” napodobující výkřiky představitelů Okamurovy SPD dojdete u xenofobních virtuálních přátel daleko. Nemají ponětí o čem píšou, ale na to jsou zvyklí už z období islamofobních příspěvků, nebo posílání uprchlíků do hlubin moře. Nevzdělaní, naprosto podivní lidé si myslí, že třeba obyčejná masturbace nad fotkou oblečené malé holčičky, nebo kluka z módní rubriky běžně dostupných časopisů je trestná, a tak se následující diskuse ubírá smrdutými končinami, nad kterými by každý soudně přemýšlející člověk upadal do mdlob.

Dokonce se najdou i tací, kteří bez problémů začnou tvrdit, že pedofilové jsou satanisté, protože se obě dvě skupiny spoluobčanů zúčastnily Prague Pride, čehož opět ke svému nenávistnému projevu využili fanoušci SPD s dal.šími fanatiky, homofoby nevyjímaje. Předseda pražské organizace SPD Vítězslav Novák prohlásil: “Tito úchyláci, co znásilňují děti, byli podpoření přímo z rozpočtu města Prahy! Jsem šokován, kam jsme se to dostali”, a tak to přeci musí být pravda, nebo ne?

Jak by asi takoví hlupáci reagovali, kdyby se jejich syn, dcera narodili s pedofilní orientací, která je od narození podobně jako homosexualita daná a vrozená…zabili by je, vydědili, nebo by požadovali jejich kastraci, jejich umístění do uzavřených oddělení psychiatrických léčeben?

Předsudky o pedofilech jsou skutečně hluboko zakořeněné, o čemž svědčí také Kyselův včerejší projev v odpoledních zprávách o čtvrté,

kdy odborník na ústavní právo redaktorce zpravodajské relace vypráví o tom, kdy prezident nemusí jmenovat navrhovaného kandidáta na ministra, zatímco jako jeden z důvodů nezpůsobilosti výkonu funkce ministra zůstává v Kyselových slovech pedofilní orientace. Na první dobou tato právníkova slova svádějí k tomu, že už jen být pedofilem je protiprávní a zároveň předpokladem ke špatnému výkonu ministerského postu.

Ale to není pravda. Pedofilie jako taková není trestná, být pedofilním není trestné, ledaže by pedofil zneužil dítě, nebo používal, rozšiřoval dětskou pornografii, ale v demokracii není možné dopředu na základě předsudků a generalizací předem kriminalizovat kohokoli jenom proto, že se s pedofilií setkáte v novinách jenom tehdy, když dojde k osobním selháním, ke kterým dopomohly další osobnostní rysy. Pokud by kdokoli nezískal pracovní místo na základě odlišné sexuální orientace/preference, o které má společnost široce zakořeněné předsudky, pak by se jednalo o diskriminaci, což je podle práva nezákonné a je velmi smutné, že si ústavní právník myslí, že překážkou k ministerské sesli je pedofilní orientace.

Cesta k demýtizaci pedofilů a pedofilie je velmi dlouhá, strastiplná, ovšem, kdyby se veřejnost, třeba i ti radikálové vzdělávali, kdyby třeba lidé na internetu četli co k problematice říkají sexuologové, tak by konečně pochopili, že naprosté většiny pedofilů není třeba se bát, protože těch, co zneužijí, rozšiřují dětskou pornografii a ublíží dítěti je mizivé množství. Ne vždy totiž znásilněné dítě bývá znásilněno pedofilem.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 7. 12. 2020, 23:34:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: název webu odstraněn
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Kasz »

Tomio Okamura v podstatě okopíroval facebookový post Radima Fialy:

To je už vážně zvrácené. Pražský primátor Zdeněk Hřib (Piráti), který dal záštitu homosexualistickému festivalu Prague Pride, de facto legitimizuje účast pedofilů na Prague Pride a via facti legitimizuje i pedofilii samotnou. Když někteří členové SPD kritizovali, že se na Prague Pride propagovala pedofilie, primátor Hřib arogantně reagoval, že Pražané ve volbách jasně vyjádřili svůj názor a to, že Hřib o postoje SPD na magistrátu v české metropoli nestojí. Propagace pedofilie na Prague Pride, nad kterou převzal záštitu, mu tedy očividně nevadí. Pro nás je jakákoli propagace pedofilie a její postupná legitimizace naprosto nepřijatelná. Účastí na Prague Pride to začíná a požadavkem legalizace za nějaký čas to může skončit…

Československá pedofilní komunita (ČEPEK), která se Prague Pride účastnila a podpořila ho, píše: „Rozhodně se nedá říci, že jsme skupinou kriminálníků. Sice se mezi námi může objevit i pedofil, který sexuálně zneužil dítě, konzumoval či konzumuje dětskou pornografii nebo jinak porušuje zákon, avšak není v našich silách zjišťovat, jestli každý, kdo se k nám připojí, je ´čistý´, a ani nevíme, jak bychom to kontrolovali.“

Zde je třeba připomenou, že pražskému magistrátu vládne koalice složená s Pirátů, KDU-ČSL, TOP09 a STAN. Zvláště lidovecký postoj je pozoruhodný.

A celý článek na Lidovkách.cz podprahově obhajuje pedofilii. „Jakkoliv název spolku může vzbuzovat obavy, jeho členové se nezákonné činnosti nedopouštějí. Navzájem se totiž nenabádají k sexuálnímu zneužívání, nýbrž usilují o prevenci před trestnými činy, jak popisují i na svých stránkách,“ píše se v článku. Jak mohou Lidovky.cz s takovou jistotou tvrdit, že se členové spolku Československá pedofilní komunita (ČEPEK), kteří se Prague Pride účastnili, ničeho nedopouští? Sám ČEPEK připouští, že mezi jeho členy mohou být ti, kteří se dopustili či dopouští sexuálního zneužívání dětí.

Další Overtonovo okno otevřeno. Budou příště Piráti po legalizaci drog a manželství homosexuálů podporovat legalizaci pedofilie? Otevření Overtonova okna je fenomén, kdy se dříve naprosto ani nemyslitelné a zvrácené věci stávají postupem času přijatelné, "normální" a nakonec podporované. Ještě před pár desítkami lety by nikoho nenapadlo, že by mohlo existovat manželství homosexuálů, ale postupnou propagandou a podsouváním veřejnosti se daří takové zvrácenosti prosadit. A říkám, že nemám problém s registrovaným partnerstvím. Sexuální orientace je soukromou věcí každého a nehodlám mluvit lidem do toho, co dělají doma v ložnici. Takže ani nepovažuji za potřebné, aby tuto věc řešili politici.

Ale zpátky v Československé pedofilní komunitě. „Reakce lidí byly veskrze pozitivní – buďto se pobaveně usmívali, anebo na sebe volali „hele, Československá pedofilní komunita!“, případně „to jsou oni!“, což vedlo tedy k myšlenkám, zda nejsme tak trochu „profláklou prideovskou atrakcí“. Někteří si přišli i pro letáček navíc, jiní naopak z obavy letáček vrátili či ten svůj naštvaně roztrhali. Ale mnozí se i zastavili, ptali se a přislíbili, že se na web podívají a zjistí si lepší informace. Vyloženě negativní reakce snad byla jen jedna, kdy po obdržení letáčku paní začala hlasitě křičet, nadávat, a kdyby nás potkala podruhé, jak na nás pokoutně číhala, mohlo dojít ke konfrontaci. Naštěstí k ní však nedošlo. Všeobecně však reakce hodnotím v zásadě pozitivně či neutrálně... Děkujeme, že jsme se mohli stát součástí průvodu Prague Pride, a těšíme se na příští rok!“ píše se u pedofilů na jejich webu...

Obhájci pedofilů budou psát, že jsou ve skutečnosti neškodní, že většina z nich nic nezákonného nepáchá a že nepožadují legalizaci pedofilie. To může být ale jen otázka taktiky a času. Víme totiž, jak tomu bylo u homosexuálů. U registrovaného partnerství také homosexuální aktivisté slibovali, že to je jejich poslední požadavek a že adopci dětí homosexuály a homosexuální manželství požadovat nebudou. Ejhle a najednou požadují manželství i adopci dětí. Dle stejného principu se můžeme jednou dočkat, že pedofilové a jejich zastánci budou požadovat legalizaci sexu s dětmi s tím, že pouze v případě, pokud s sexem děti budou souhlasit. A příště pak pedofilové budou požadovat i adopci dětí...

Je to jak v pohádce o jezinkách a Smolíčkovi… „Jenom prstíček strčíme a chvíli se ohřejeme“. Nebo, jak říká, „podej prst a ukousnou ti celou ruku…“

Pro nás je jakákoli propagace pedofilie a její postupná legitimizace naproti nepřijatelná. Účastí na Prague Pride to začíná a požadavkem legalizace za nějaký čas to může skončit…


Zdroj: https://www.facebook.com/tomio.cz/posts/2742629419081189


I jemu jsem tam připsal to stejné, co panu Radimu Fialovi, tedy že zapomněl pro úplnost uvést, že na svých stránkách jednoznačně deklarujeme, že "naším cílem NENÍ legalizace sexuálních aktivit s dětmi, snižování věkové hranice k legálním sexuálním aktivitám, zavádění registrovaného partnerství s dětmi nebo omlouvání pachatelů trestných činů páchaných na dětech či dokonce jejich krytí."
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Mathias8 »

A co ked maju pravdu? Co sa stane potom ked pedofilia bude prijatelna co bude nasledovat potom? Co ak sa to zvrtne alebo to niekto zneuzije? Co ak nas iba vyuzivaju pre svoje potreby aby sa este viac rozvratil svet? Ja pochybujem ze im na nas zalezi tak isto ako im nezalezi na LGBTI. Preco by im inak zalezalo na pedofiloch ktorych uplne kazdy na svete poklada za to co poklada? Zrazu zmenili nazor? Po tolkych 10 roci? Kedysi nemohli na ulici sa ukazovat homosexualy ani trans lebo by dostali nakladacku od VB (Verejnej bezpecnosti) a to za ucelom aby nekazili moralku deti. A zrazu je prijatelne ak sa dvaja chlapi oblizuju pred detmi alebo trans. A doslo to az tak daleko ze si mozu adoptovat deti. Co ak je to vsetko cielene co ak nas teraz nechaju nech si pedofili v klude presadzuju svoje prava nam to vyhovuje a mi ich v tom podporime. LGBTI taktiez chceli iba pochopenie a pozrite kde to az doslo. Co ak to chcu a neskor naozaj niekto znizi zakon sexu s detmi alebo povoli adopciu, sledovanost DP a hodi to na nas? Ze mi sme to chceli? Co ak homosexualom a lezbam slo naozaj iba o pochopenie a niekto toto povolil a hodil to na nich ze to oni chceli?

Vsetko to speje iba k nenavisti a k pachani zla a my sme taktiez iba obete. Nikomu na nas nezalezi. A tato medializacia a tieto clanky su naschval. Je to ciste masirovanie hlav.

Ak bude pedofilia prijatelna co sa moze stat? Stupne kriminalita, ludia sa budu navzajom mlatit, my budeme lahko odhalitelny, matky budu kontrolovat deti aj na zachode, deti budu prezivat detstvo v strachu, samovrazdy pribudnu atd. A teraz do toho znizia hranicu, sledovanost DP a podobne ved pedofili bojovali za svoje prava oni to predsa chceli.

A budeme na tom este horsie ako sme. A jedine co si budeme priat je vratit cas lebo mozno zistime ze byt skryty bolo lepsie..
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mathias8 za příspěvek:
Hebeš
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Allein »

Není moc překvapivé, že lidé po desetiletích mění na některé věci názor. Proto to děláme, aby jej měnili a aby si začali uvědomovat, že pedofilové automaticky nejsou zneužívači dětí. Takže je jen přirozené, že se i mezi novináři či případně politiky najdou i tací, kteří problematiku chápou - pro jejich post a pro psaní kvalitních článků a reprezentaci názorů musí mít i jistou inteligenci a schopnost problematice porozumět. Proto mění názor - protože nejsou úplně blbí. Mnoho lidí si navíc problematiku uvědomuje, ale spíše jen pro svou publicitu a pro využití neuvědomělé veřejnosti ČEPEK prezentují jako semeniště zneužívačů dětí, prostě se jim to hodí do krámu, i když ví, že ČEPEK takový není. A spoléhají na to, že většina jejich podporovatelů sama nepůjde a sama se nepřesvědčí. A taková taktika se jim mnohdy vyplácí - viz právě Tomio Okamura a celá jeho povedená strana.

Je přirozené, že gayům ani lesbám nejde jen o to, o co jde nám, a že jejich cíle směřují i k jiným věcem, než ty naše. Gayové a lesby chtěli kromě pochopení i registrované partnerství, neboť se jednalo o postavení dvou soběrovných dospělých osob. Proč by neměli mít možnost být s tím, koho milují, když obě strany jsou dospělé, uvědomělé a chtějí to? Nežít spolu jen "na jedné hromadě", ale být spolu i oficiálně, tak aby každý věděl, že k sobě patří. K čemu v tom bránit dvěma dospělákům? K ničemu. Tam není koho chránit. A co se týče nové snahy o manželství, i tu chápu - kdo by konců chtěl svého partnera registrovat (jak někteří trefně říkají, registruje se popelnice, ne partner), když je možnost jiného a úctyhodnějšího svazku a pojmenování. Gayové i lesby mohou být dobří rodiče. Je mnoho leseb, které děti vychovávají s jinou ženou, třeba po předchozím vztahu s mužem, který zkrachoval (třeba i proto, že si uvědomily, že ve skutečnosti nacházejí zálibu v ženách), a které jsou dobré mámy. U chlapů-gayů by to bylo podobné. A je jasné, že záleží jak u koho. Nefunguje to tak, že někdo přijde do dětského domova, řekne si o dítě a oni mu jej vydají. Dochází k různému zkoumání dotyčné osoby (dotyčných osob), zda jsou vůbec vhodní na rodičovství, jejich zázemí aj. Není jednoduché získat dítě k adopci ani dnes pro běžné manželské páry, takže obavy, že by vydali dítě kdejakému homosexuálovi, který je nezodpovědný, spí s kdekým a těžko bude dobrým rodičem, jsou liché. Mnohem častěji budou děti trpět v normálních tradičních rodinách, které sice budou zjevně v pořádku z hlediska morálky, ale mamka třeba bude chlastat a taťka mlátit. Takže opravdu současný postup LGBT komunity, který vede k manželství a k adopcem dětí, mi nepřijde jako jakékoliv rozvrácení světa. Je to jen snaha o to, aby lidi měli právo na to říct, kdo se jim líbí, a být s tím, kdo se jím líbí, když v případě dospělých osob to nikomu neubližuje.

Pedofilové mohou chtít od lidí pochopení pojmů a pochopení toho, jak se cítí, což je v podstatě to, k čemu ČEPEK směřuje. Nemohou chtít nic jiného, neboť partnerské vztahy s dětmi mají potencialitu dětem ublížit. A právě proto, že jim to může ublížit, jedná se o něco úplně jiného než v případě dvou gayů nebo dvou leseb. Snižování hranice pro sex by nevedlo k ničemu dobrému pro mnoho dětí, takže k tomu nedojde. Naopak schválení manželství pro homosexuální páry neubližuje nikomu, jen to některým lidem trochu čepíří jejich ego a myšlenky o tradiční rodině. A adopce dětí homosexuály mohou být dvojsečné - může se i přes všechna opatření stát, že se dítě z DD dostane k idiotům, ale to se může stát i u běžných tradičních párů žena-muž, že nakonec nebudou pro adoptované dítě "pravým ořechovým". (A co se týče dětské pornografie, třeba v případě pornografie virtuální, 3D animací a podobně, kde kvůli ní žádné děti netrpí a netrpěly, je také otázkou, čemu ve skutečnosti škodí a zda by neměla být povolená. Ale to je věcí druhou.)

Pochopení pedofilie by v ideálním případě mělo vést k tomu, že se člověk svěří či veřejně prohlásí, že je pedofil, a ostatní jej pochopí. Pokud nebude pedofil chtít říkat to o sobě jako dosud, tak nemusí. Takže věta stylu, že lidi se začnou mlátit a pedofilové budou více rozpoznatelní, je vysoce lichá. A politici těžko budou schvalovat snížení věkové hranice kvůli pedofilům, to je další lichá obava.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Allein za příspěvky (celkem 3):
Kasz, Tim, Marco Freeman
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Daniel »

Mathias8 píše: pátek 16. 8. 2019, 8:56:51 A co ked maju pravdu? Co sa stane potom ked pedofilia bude prijatelna co bude nasledovat potom?
Na to je jednoduchá odpověď. Pokud bude přijatelná pedofilie, tak jenom dobře. Pokud bude přijatelné sexuální zneužívání dětí, tak .... tak si jako manžel a otec dovoluji všechny pravidelné i náhodné návštěvníky tohoto webu bez ohledu na jejich sexualitu upozornit, že mám právě na policii podanou žádost o zbrojní průkaz a že se učím na zkoušky.

Předpokládám, Mathiasi, že zrovna tobě tohle upozornění dávat nemusím ;)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvek:
Hebeš
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Tim »

Daniel píše: pátek 16. 8. 2019, 16:42:43Pokud bude přijatelné sexuální zneužívání dětí, tak .... tak si jako manžel a otec dovoluji všechny pravidelné i náhodné návštěvníky tohoto webu bez ohledu na jejich sexualitu upozornit, že mám právě na policii podanou žádost o zbrojní průkaz a že se učím na zkoušky.
Tak se zbrojakem držím palce, sám ho vlastním a mám radši než občanku :D Jaké kategorie?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti