Zamilovala se do mě máma mého kutíka

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Uživatelský avatar
Bartalmission

Re: Zamilovala se do mě máma mého kutíka

Nový příspěvek od Bartalmission »

Tak s odstupem času procházím ve fóru jednotlivé diskusní příspěvky. A musím konstatovat, že toto diskusní vlákno nějak vyšumělo do ztracena. Nevyjádřil se k meritu věci ten, kdo by byl nejpovolanější ke sdělení o dalším vývoji tohoto životního příběhu a nevyjádřil se ani nikdo další (třeba někdy řešící podobnou situaci ve svém životě), který by mohl k té věci něco zasvěceného říci. A tou zasvěceností nemyslím ty školometské a jen teoretické znalosti, které mám o této problematice já, ale zasvěceností myslím něčí konkrétní životní zkušenost, zcela konkrétní prožitek.

Ale ono je dost možné, že Janez už v současnosti řeší zcela jiný problém, zase docela jiný životní příběh a to, o čem zde před několika lety psal, už pro něj je pouhou vzpomínkou na nějakou životní epizodu. Já nechci své domněnky vydávat za jakousi relativní pravdu, ale troufnul bych si tipovat, že ten „kutik“, o kterého se v tomto příběhu jednalo, už není předmětem Janezova zájmu, jelikož třeba nějak vyspěl, nepůsobí už tak dětsky, tak se Janezova pozornost obrátila zase jiným směrem. Nebo se mýlím?
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Zamilovala se do mě máma mého kutíka

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Bartalmission píše:Já nechci své domněnky vydávat za jakousi relativní pravdu, ale troufnul bych si tipovat, že ten „kutik“, o kterého se v tomto příběhu jednalo, už není předmětem Janezova zájmu, jelikož třeba nějak vyspěl, nepůsobí už tak dětsky, tak se Janezova pozornost obrátila zase jiným směrem. Nebo se mýlím?
To je velmi diskutabilní a vlastně není asi moc důvod o tom spekulovat. Jakékoliv vztahy mezi lidmi se vyvíjí různě, některá zamilovanost pedofila k dítěti může vést třeba k dobrému budoucímu kamarádskému vztahu, některá možná i k plnohodnotnému milostnému vztahu, když dítě dospěje, některá odezní spolu s odchodem dítěte, které si najde jiné přátele, nebo ho prostě okolnosti donutí přestat svého staršího kamaráda vídat.

Pak také hodně záleží na konkrétním pedofilovi. Někdo se dokáže celkem rychle adaptovat na ztrátu kutíka či holčičky a najít si nového malého kamaráda či novou malou kamarádku, někdo jiný pak třeba není schopný dlouhé roky zapomenout na kutíka či holčičku, do které zamilovaný byl, i když už se třeba roky neviděli, takže pozornost a zájem o jiné děti nejsou tak intenzivní.

Každopádně asi nemá cenu řešit něčí dotaz z roku 2016, když se ten někdo později ani nevrátil, aby s námi situaci více projednal. :)
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
301
Registrovaný uživatel
Bydliště: Olomouc
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.



Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Příspěvky: 120
Dal: 6 poděkování
Dostal: 130 poděkování

Re: Zamilovala se do mě máma mého kutíka

Nový příspěvek od 301 »

Já bych teda nezkoušel neměl bych koule rodičům dítěte říkat o své orientaci :x
Tito uživatelé poděkovali autorovi 301 za příspěvek:
Hebeš
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Zamilovala se do mě máma mého kutíka

Nový příspěvek od Hebeš »

Rozhodně bych neříkal o pedofilii ani obecně o homosexualitě. I homosexualitu jako takovou by si mohla spojit s tím klukem.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host