Přiznat se či ne (Filip)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Uživatelský avatar
Filip

Přiznat se či ne (Filip)

Nový příspěvek od Filip »

Přiznat se či ne - dotaz v poradně
Filip píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li je dobrý vnější coming out? Vnitřním jsem si už prošel a zajímalo by mě, zda je k něčemu ten vnější dobrý. A pak by mě zajímalo, jestli je dobré to říct své manželce. Ženu sice nemám, ale zajímalo by mě to do budoucna. Děkuji za odpověď.
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Milý příteli,

je dobře, že jste dokázal se s vlastní orientací vyrovnat.

Nicméně, je to jen a jen Vaše věc, není moudré se tím chvástat na veřejnosti. Pokud někdo z Vašich nejbližších přátel začne mít pochybnosti a zeptá se Vás, pak asi je na místě v rámci dobrého přátelství mu tuto svoji vysoce intimní informaci sdělit.

A pokud jde o event. budoucí manželku? Jistě je fér, aby věděla o Vašem zaměření dříve, než se vezmete. Jednak je správné, aby věděla, že s Vámi vstupuje do určitých rizik, jednak Vám může být v životě nápomocná při zvládání Vašich sklonů. A hlavně si ověříte, zda Vás má skutečně ráda až tak moc, že o Vás stojí i vzdor této Vaší charakteristice.

Jinak z Vašeho dotazu není jasné, o jaký comming out jde. Jste pedofil? Nebo homosexuální pedofil? Nebo snad homosexuál preferující dospělé muže? V každé variantě jde o různé situace. Pokud byste byl androfilní homosexuál, pochybuji, že by manželství bylo rozumným řešením. U pedofilů tomu je ale jinak, ti bývají normálního manželství většinou schopní.

S pozdravy

MUDr. Antonín Brzek, Sexuologický ústav Praha

Kateřina Klapilová odpovídá:

Dobrý den, Filipe,

vnější coming-out může sloužit tomu, aby se Vám před blízkými ulevilo a mohl jste s nimi řešit své pocity bez zatajování. Příběhy coming-outu ostatních můžete na zdejších stránkách ostatně nalézt a s nimi i upozornění, na co si dát pozor v případě, že se pro vnější coming-out rozhodnete. Vhodné je informace podávat pouze lidem, kterým můžete věřit a mluvit s nimi jasně, aby o Vás nezískali zkreslenou představu. Doporučuji abyste se řídil svou intuicí a svým blízkým se obecně svěřoval v atmosféře vzájemné důvěry a pochopení.

Případné svěření se budoucí partnerce je čistě na Vašem zvážení, opět se můžete inspirovat svědectvími uživatelů zdejšího fóra. Považuji však za důležité, abyste se se svou preferencí svěřoval poté, až si budete jist vzájemnou náklonností a důvěrou. Myslím, že poznáte sám chvíli, kdy bude pro Váš vztah, intimitu či sexuální život vhodnější se partnerce svěřit. Ten okamžik může a nemusí nastat.

Držím Vám pěsti,

Kateřina Klapilová, PhD (ECPS)

Petr Kasz odpovídá:

Milý Filipe,

reaguji na tvůj dotaz, zda je dobrý vnější coming-out. V předmětu zprávy píšeš, zda se "přiznat nebo nepřiznat". Myslím si, že příhodnější je, zda se někomu "svěřit nebo nesvěřit". Přiznává se člověk k nějakým činům, v případě pedofilie by to pak mohlo vyznít, že se přiznává k něčemu špatnému. Pedofilie ale není špatná (ale ani dobrá), je neutrální.

Svěřit se někomu, že se mi líbí malé holčičky, mi pomohlo snížit psychickou zátěž ve smyslu neustálé přetvářky a vnitřních dotazů "jak by se ke mně chovali, kdyby věděli"? A kdo? Všichni okolo. I když jsem se párkrát při svěření "spálil", přesto nakonec musím říct, že pozitiva převažují. Chodí se mi do práce lépe, když vím, že dvě moje kolegyně o mně vědí a že mě neodsuzují za to, co cítím. Je perfektní, když jim můžu ukázat, co se píše zajímavého na ČEPEKu, apod. Stejně tak je to perfektní u mojí mámy, před kterou nemusím zakrývat monitor, když jsem zrovna na našem chatu. Nemluvě o přítelkyni, kterou tedy ale jsem si našel přes naši seznamku, takže té jsem se svěřovat ani nemusel.

A zda je to dobré říct manželce? Je to na zvážení, ale myslím si, že by takovou důležitou věc vědět měla, aby se mohla rozhodnout, zda s tebou bude. Tvoje přetvářka by mohla v určitém smyslu narušovat vztah k ní. Na druhou stranu nemusí být nic špatného ani na rozhodnutí nic nikomu neříkat a nikomu se nesvěřovat. Vždycky jsem se v této věci řídil jakýmsi vnitřním hlasem, vnitřními pocity - měl jsem zkrátka chuť se dotyčnému člověku svěřit, a tak jsem to pak zrealizoval. Teď zrovna mám po hodně dlouhé době chuť se svěřit otci přítelkyně. Zda to zrealizuji, nevím, ale přítelkyně si myslí, že to její taťka vezme v pohodě, a myslím si to i já. Svěření navíc dokáže prohloubit vztah s daným člověkem. A taky dokáže být dobrou prevencí - člověk nechce pak dotyčné lidi, kterým se svěřil, jakkoliv zklamat, čímž by samozřejmě ztratil jejich důvěru.

Hodně štěstí v životě přeje

Petr Kasz, heterosexuální pedofil

Daniel odpovídá:

Milý Filipe,

proč podstupovat vnější coming-out? Třeba proto, že většina z nás touží po přijetí, a protože jen od člověka, který ví o nejskrytějších zákoutích naší duše, má přijetí opravdovou váhu. Nebo proto, že většině z nás naše sexualita příležitostně působí trápení, a jak říká jedno přísloví, sdílená radost je dvojnásobná radost, sdílená starost je poloviční starost. Nebo proto, že máme za to, že coming-out povede k posílení vztahu a vzájemné důvěry. A nebo proto, že to v dané situaci prostě považujeme za správné.

Co se týče otázky, zda něco takového říci svojí budoucí manželce, pro mě osobně je to jedna z věcí, které považuji za správné, byť to také může být ta poslední věc, kterou si řekneme. Já sám ženatý jsem a u mě to proběhlo trochu zajímavě. Svojí nastávající manželce jsem o svých sexuálních preferencích řekl, nicméně nepoužil jsem slovo pedofil, protože jsem tehdy sám sebe odmítal takto pojmenovat, a ona z mých slov nesprávně pochopila, že jsem hebefil. A protože se moje sexualita v našem intimním životě nijak neprojevila, dlouho to tak zůstalo. Později se mi přiznala, že kdyby od začátku věděla, jak to se mnou je, že by do toho asi nešla, ale že po těch letech už mě zná, má mě ráda a ví, že mi může věřit.

Každopádně pokud by se někdo rozhodl se svojí nastávající manželce s touto věcí nesvěřit, pak si myslím, že by bylo lepší nechat to tak být s vzít si to sebou do hrobu.

Daniel, heterosexuální pedofil
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Přiznat se či ne (Filip)

Nový příspěvek od Hebeš »

Já bych neměl odvahu to říct někomu, kdo má nebo v budoucnu může mít děti, protože by to mnohonásobně snížilo pravděpodobnost, že bych mohl alespoň občas trávit čas s dětmi i ve vyšším věku. Něco jiného jsou moji rodiče, protože ti již děti mít nebudou.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Přiznat se či ne (Filip)

Nový příspěvek od Kasz »

Neuvažovals nad tím někdy i tak, že by to mohlo pravděpodobnost zvýšit? Už jsem zažil pár lidí, kterým to nevadilo a naopak chtěli, abych za nimi a jejich dětmi přišel, nebo mi do očí řekli, že by chtěli, aby jejich dítě ve škole učil pedofil.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Přiznat se či ne (Filip)

Nový příspěvek od Tim »

Já osobně vnímám coming out pozitivní už jen proto že nemusím žít v nějaké pretvarce, bát se kdo na mobilu uvidí moji tapetu a nebo že si někdo všimne mého otáčení se na ulici za malými kluky.
Zároveň mi to přijde poctivé vůči okolí, popřípadě ženě. Neříkám jít s tím ven hned na prvním rande ale dřív než budou znít kostelní zvony by se to hodilo :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
301
Registrovaný uživatel
Bydliště: Olomouc
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.



Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Příspěvky: 120
Dal: 6 poděkování
Dostal: 130 poděkování

Re: Přiznat se či ne (Filip)

Nový příspěvek od 301 »

Pro mě se to zdá jako těžké rozhodnutí ale raději volím možnost že ne. Částečně chci mít oporu, ale spíš mi to přijde jako moc velký risk.
Tito uživatelé poděkovali autorovi 301 za příspěvek:
Lukranas
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Přiznat se či ne (Filip)

Nový příspěvek od podivin »

Ahoj Filipe,
také nad tím stále přemýšlím. Jak pokukuju po holčičkách, když nějaké vidím, tak se obávám, že to někdo pozná a zeptá se mě. Pak bych o tom s ním asi možná začal mluvit, resp. otázkou "To si opravdu myslíš, že bych unesl a znásilnil tuhle malou holčičku? To vypadám jako nějakej zločinec?" bych ověřil, co si přesněji myslí a kdyby odpověděl, že tím nemyslel znásilnění holčičky, ale jen lásku, tak bych to asi přiznal. Někdy si představuju, že by bylo hezký, kdyby to někdo poznal a mohl bych s ním o tom mluvit, kdyby chápal, co prožívám. Ale to jsou jen mé sny a touhy.
Protože je mi jasné, že většina lidí pedofila pokládá snad za ještě horší zrůdu než "obyčejného" vraha, tak se nikomu svěřovat zatím nehodlám. Přemýšlel jsem, že bych se někdy v budoucnu svěřil sestře, ale nevím, možná ne.
Rád bych se svěřil dcerce, až bude velká. Přemýšlím nad tím, že si to možná uvědomí sama a sama se mě přijde zeptat.
Ex-manželce to rozhodně neřeknu nikdy, neřekl bych jí to ani pokud by trvalo manželství a teď po rozvodu už vůbec ne. Děti chci ještě vídat aspoň o víkendech a o prázdninách a tolik ex nevěřím, že by toho nezneužila.
Bohužel ani mámě se svěřit nechci, protože ta je taková ukecaná, to už bych si to mohl rovnou napsat na čelo. Na druhou stranu by možná přestala rejpat, že si najdu novou přítelkyni :)
Shrnutí: rád bych, aby to někdo věděl a mohl bych o tom s ním mluvil, ale ve skutečnosti se bojím, že by té informace nekdo zneužil. Ale jsem introvert, takže si si myslím, že to zvládnu udržet v sobě.
Jinak obdivuju Kasze, Jana Forsta a další, kdo se dokázali někomu svěřit.
Pokud bych vztah začínal, tak bych se svěřil, jen pokud bych měl 100% jistotu, že to ten člověk pochopí (ikdyby to znamelo rozchod, ale aby té informace nezneužil) a že mi to neublíží.
Jinak pokud si o tom chceš povídat, tak se zaregistruj na chatu a zajdi si popovídat tam. Pokud se bojíš, že by někdo zjistil, kdo jsi, tak si nainstaluj tor browser, je to firefox s torem a zaregistruj se přes to, email si zaregistruj také nějaký anonymní. Snad ti to admini schválí.
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Přiznat se či ne (Filip)

Nový příspěvek od Fx100d »

Já se svěřil několika svým přátelům a své mamce. Vedla k tomu touha o tom s někým mluvit a také jsem se nechtěl před svými nebližšími kamarády přetvařovat. Zatím se mi nestalo, že by někdo, komu jsem se svěřil, reagoval negativně a přestal se se mnou bavit. Všechny reakce byly v pohodě. Je to samozřejmě i tím, že se nesvěřuji každému na potkání, ale vybírám pečlivě komu to říci a komu ne. Svěřil jsem se jen těm, kteří už mě znají delší dobu a u kterých jsem cítil, že jsou tolerantní. Přes to všechno je ale dobré se svěřovat opatrně. V některých svěřeních jsem vůbec nepoužil slovo pedofil. Většinou při svěření začínám tím, jak jsem na svou odlišnost přišel na začátku puberty a že jsem z toho rozhodně neměl radost, spíše naopak. Popisuji, jak jsem se tenkrát zamiloval do malé holčičky a že mi bylo jasné, co to znamená, když se mi líbí takové malé děti.

U většiny mi to přineslo to, že se nemusím už přetvařovat a mohu občas i říci, že se mi nějaká dívka líbí. Avšak ne se všemi si o tomto tématu nějak více popovídám. Někteří lidé si vyslechnou, časem se třeba ještě na něco zeptají, ale pak už se na toto téma nijak nebavíme. U jiných si mohu trochu o svých pocitech promluvit, nebo si občas z toho děláme legraci a je to super. Nicméně daleko lépe si o těchto věcech promluvím s někým, kdo to má stejně, tedy s jiným pedofilem.

Nedávno jsem se svěřil mladší sestře své lásky, která je nyní na prahu dospělosti (17let), ale jezdívala ke mě jako malá se svou sestrou. Byla u mě v rozmezí svých 6 -10 let docela často na víkend, někdy o prázdninách třeba i na celý týden. Svěřoval jsem se jí přes chat na sociální síti, tak mohu zprávu, kterou jsem jí poslal zde uvést. Pro upřesnění: Ta dívka věděla, že jsem se zamiloval do její sestry, protože se to tenkrát dozvěděla jejich mamka a dětem to řekla. Nikdo z nich si ale mou lásku k tehdy osmileté dívce nijak nespojoval s pedofilií.
Když mi bylo tolik co tobě, prožíval jsem peklo. Už asi ve třinácti to začalo a trvalo to asi do 24 let, než jsem se cítl nějak alespoň trochu v pohodě a se vším se vyrovnal. To, jak jsem se zamiloval do tvé sestry, když byla malá, se mi nestalo poprvé. Už ve třinácti jsem se zamiloval do sousedky, která měla 5 let. A mě tenkrád došlo, co to znamená, když se mi líbí. Věděl jsem, že se jí nesmím ani dotknout a nikdy jsem žádné holčičce neublížil, alespoň doufám. Ale je to prostě tak, že mi dospělé holky vůbec nic neříkají. Koukal jsem vždy po dětech. Proto nemůžu mít holku. A ikdybych se zase zamiloval, nemůžu jí mít. Ona pak vyroste a mě se přestane líbit.
A zde její odpověď:
Budu teď úplně upřímná : Je to zvláštni orientace, ale když jen na ně koukáš, tak to není nic strašnýho. Ja zase mám úchylku na starší chlapy. Ale nikomu jinýmu se nesvěřuj, protože nevíš, jestli to použijí proti tobě nebo tě odsoudí. Ale já ne. Jsem ráda že si se mi svěřil a neboj, tvé tajemství bude u me v tajnosti.
Ulevilo se ti, když si se mi svěřil?
Svěření mé mamce popisuji v 5 dílu své zpovědi na svém webu.

Závěrem bych chtěl upozornit, že svěření se jinému člověku je do určité míry riziko. Pro někoho je svěření nemyslitelné a ač touží po tom sdílet své pocity s ostatními, převáží strach a nikdy se nikomu nesvěří. Jiný tu potřebu nemá a nevidí v comming outu žádný přínos. Někteří se zase se svými pocity netají a ví to o nich široké okolí. Každý si tedy musí sám zvážit rizika i přínosy a rozhodnout se.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Fx100d za příspěvky (celkem 4):
Kasz, Tim, Daniel, Vofs
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Přiznat se či ne (Filip)

Nový příspěvek od Kasz »

Ono to svěření je ošemetné, ale zas na druhou stranu může velmi psychicky pomoci. Když ti rodič, který tě zná 10 let a ví o tobě, že jsi pedofil a má problematiku velmi dobře nastudovánu, do očí řekne: "Myslíš si, že bych jako rodič chtěla, aby moje dítě ve škole učil pedofil?" Přitom bych tipoval, že řekne, že ne. A ona se vší vážností: "Ano, chtěla." Samozřejmě má na mysli pedofila, který to má v sobě srovnané. A proč? Protože si myslí, že by tak její dítě bylo "v dobrých rukách", protože přeci jen pedofilní učitel pravděpodobně z důvodu větší citlivosti k dětem k nim bude přistupovat s větší péčí a obezřetností, a to například i v případě zjištění nějakých negativních jevů, jako je například šikana apod.

Ta slova mne naposledy zhruba před měsícem u srdce velmi zahřála. Bohužel však do očí takto to řekne jen někdo, komu se člověk svěří. Zbytek rodičů, kteří nad tím nikdy nepřemýšleli a kteří ani neví, co je to pedofilie, a nebo i ti, kteří vědí, co je to pedofilie, do diskuzí v tom lepším případě napíšou, že ho neodsuzují, ale aby takový člověk učil jejich dítě ve škole, by nechtěli.

Ta výhoda svěření je jasná - podpora ze strany blízkých lidí, a nemusí to být vždy ti nejbližší. Velmi to člověku pomáhá jít dál a snažit se přitom nikoho nezklamat.

Jinak zrovna včera jsem se svěřil otci přítelkyně. Bylo to po hodně dlouhé době, co jsem se někomu svěřil. Ale věřil jsem, že neodsoudí. Samozřejmě musí si nejdřív ještě nějaké informace nastudovat, protože za těch pár hodin mu člověk stačí říct jen ten úplný základ. Ale výhoda bude minimálně ta, že se nebudeme muset s Allein skrývat, když zrovna budeme něco dělat nebo řešit na ČEPEKu, a budeme moci s ním například zavést diskuzi na nějaké aktuální dění ohledně pedofilie.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Daniel
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
301
Registrovaný uživatel
Bydliště: Olomouc
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.



Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Příspěvky: 120
Dal: 6 poděkování
Dostal: 130 poděkování

Re: Přiznat se či ne (Filip)

Nový příspěvek od 301 »

Ne vždy se to vyplatí.. Nikdy nevíme kdy tomu komu se svěříme tak muže rupnout v bedně třeba v opilosti a je to vyřízené
Tito uživatelé poděkovali autorovi 301 za příspěvek:
Lukranas
Uživatelský avatar
nintropanx

Re: Přiznat se či ne (Filip)

Nový příspěvek od nintropanx »

Trošku se nudím a chce se mi psát. Tak otázka zní přiznat se?
Jsem BL a s politováním konstatuji, že bych se s tím nesvěřil. Určitě ne svým rodičům. Což mi mimoděk trošku připomene mého kamaráda, který má super rodiče a u něho by to snad i prošlo. A jinak řekl jsem to kamošovi, no nic moc. Řekl mi, že nejsem přece pedofil, vždyť jsem přece slušný a normální člověk.. No a pak se svěřte.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host