Deepinehart-rozšírená verzia

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Uživatelský avatar
DeepInHeart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Nikdy nevieš aký si silný, až kým byť silný je posledné čo ti ostáva
Příspěvky: 74
Dal: 9 poděkování
Dostal: 24 poděkování

Deepinehart-rozšírená verzia

Nový příspěvek od DeepInHeart »

Za pedofila som sa nepovažoval

Ahojte priatelia. Som DeepInheart [ hlboko v sdrci ] a som veľmi potešený z toho, že existuje toto miesto. To že som Pedofil, som si uvedomil v januári roku 2012. Zaľúbil som sa do jedenásť ročnej, a na začiatku roka do päť ročnej. Ani mi nenapadlo, že by sa to mohlo volať pedofília. Myslel som si, že sú to ľudia, ktorí zneužívaju deti.

* Domnieval som sa, že som iba jeden, kto to tak cíti. Že ľúbi dieťa takýmto spôsobom. *

No ale len tak zo "srandy" som napísal do google pedofília, a keď som si čítal definíciu, bol som v šoku. Veď to je presne to, čo cítim. Presne taký som. Akoby to celé bolo o mne. Asi 10 minut mi bušilo srdce ako pri behu, a hovoril som si "to nemôže byť pravda, ja predsa niesom ten úchylak.

* Veď to, čo cítim je krásne a čisté. *

Bol to proces, do ktorého som nezasahoval. Náhle prišiel pocit prijatia. Akoby som získal niečo, čo mi chýbalo celý život, len som nevedel, čo to je. Čudoval som sa, akoto, že som to prijal tak rýchlo. Po chvíli som sa začal cítiť viac kompletný, viac sám sebou.

Myslel som si, že sa mi páči len táto jedna jedenásť ročná, a len táto jedna päť ročná. Iné deti
som si nevšímal. Po tom, čo som si prečítal definíciu a uvedomil, že som asi pedofil, vstal som od počítača a vyšiel von, aby som skúsil či táto príťažlivosť bude fungovať aj na iné deti. A fungovalo to! Z ničoho nič som objavil úplne nový svet vo vnútri toho, ktorý som poznal. Chodil som po ulici až do večera a všímal si deti. Nikdy predtým som ich nevidel tak jasne, a dokonca som cítil, čo ony cítia. Aspoň som si to myslel. Akoby sa vo mne náhle rozbalil skrytý balík založený hlboko vo vnútri mna.
Ako keď otvoríte adresár v počítači a všetky súbory sa objavia naraz. Takto to pokračovalo aj v nasledujúce dni. Chodil som po ulici, a mojim jediným zámerom bolo pozerať sa na dievčatká. Sedával som na lavičkách pred školou, aj na detskom ihrisku. A nasledujúci deň znovu, a další deň znovu. Vždy keď som mal volný čas.

Cítil som k nim lásku. Nič, len to. Žiadne myšlienky o nich, len tiché bdelé pozorovanie, a v pozadí neutíchajúci pocit lásky a úžasu, miestami počudovanie, akoto, že som to doteraz nevidel. Dovtedy som len prešiel okolo nej a myšlienkovo označil: toto je dieťa. A šiel ďalej. Ale nepozeral som sa.

Mnoho ľudí nikdy nenájde svoju vášeň, či poslanie, pretože sa nepozerajú. Máme vo zvyku len označovať: toto je auto, toto je človek, no už nenasleduje tiché bdele pozorovanie detailov a vlastností. Už len keď si človek začne pozorne všímať veci, ľudi a deje okolo seba, namiesto neprestajného premýšľania o strachu z budúcnosti, či nevydarenej minulosti ,akoby sa znovu zrodil, a bude žasnúť nad tým, čo všetko si doteraz nevšimol. Možno zmení niektore neproduktívne návyky, ktoré opakoval už len preto, že to tak prosťe robí a vnesie do svojho života novú energiu. Túto lekciu som sa naučil v ten deň, ako som so zvedavosťou vyšiel von.

Čítal som o tom, aké s tým má niekto problémy a čudoval som sa prečo. To bolo predmetom môjho skúmania na ďalšie mesiace. Prišiel som na zaujímave odpovede, o ktoré sa s Vami chcem podeliť. Toto je len pozdrav na úvod, chcem aby sme sa poznali lepšie. S deťmi si rozumiem extrémne dobre, je to neuveriteľne, ako sa stále smejeme a sme spolu priamo duševne spojení.

Niekto vykoná viac dobrého, keď sa bude starať len o svoje deťi, alebo bude tráviť večery
v centre voľného času. Kazdý má svoje miesto. A všetko, aj tá najmenšia vec, môže mať veľký význam, môže niekoho ovplivniť.
Viac ako keď niekto príde "s balíkom" a bude sa snaziť hrať na matku Terezu. Pol roka známosti so svojím "veľkým susedom" môže to dieťa
naučiť mať pozitívny vzťah k mužom, čo bude v dospelosti viesť k neprítomnosti brutálnych, či nepozorných partnerov v jej živote. Dá jej to do života ten vzor, ako má vyzerať vztah muža a ženy, aj keď to bol z jej strany vzťah kamarátsky. To je na nezaplatenie.

Nie každý s tým musí súhlasiť. Každy máme svoje spôsoby jednania a myslenia, a pritom aj môj, aj Tvoj postoj môže byť úplne správny, a potrebný v tej chvili, a v tej situácii, v ktorej sa práve nachádzame. Možno keby som si s Tebou vymenil naše spôsoby myslenia, obom nam to prestane fungovat, pretoze sme prehodili dve skladačky puzzle z kompletného obrazu na svoje nesprávne miesto. Keď tam ten kúsoček nesedí, nemusí to znamenat, že je "zly" , len má byť niekde
inde. A preto môže niekto podnikat, niekto je učiteľ, vychovávteľ, rodič. Všetci spoločne tvoríme ten istý obraz. Ani jedna čast tohto obrazu nieje lepšia ako tá druhá.. Keď ty prestaneš robiť, to čo robíš, vznikne diera a treba ju vyplniť. A nahradiť učitela či rodiča je rovnako dôlležité, ako nahradiť napr. sponzora detského domova, ktorý sa rozhodol, že je to pre neho "drahe"

Často si sadám pred základnu školu, alebo skôlku na lavičku, a len tak pozorujem.
Ten povab a ľahkosť s ktorou sa pohybujú. Domnieval som sa, že musíme deti veľa učit, ale ako som sa k nim
približoval, zistil som, že ony učia nás. Je na nás otvorit sa ich nesmiernej inteligencii ducha. Nepoznajú
technické súvislosti tohto sveta, ale akoby nám z toho druhého prinášali tie najvznešenejšie ľudské vlastnosti.
Ukazujú nám, ako máme byť spontánni, hraví, priateľskí, odvažni. Dieťa chce všetko skúsit, všetko robiť.
95 percednt informácii o svete sa dieťa naučí do piateho roku života. Zvyšok sú detaily. Sú to naši duchovní
majstri. Človek sa rodí so všetkym, čo potrebuje, no postupom času na to zabúda vplyvom nevedomosti
spoločnosti, do ktorej sa narodil.Nemám dieťa čo naucit. Môzem len dospélemu človeku pomôct spomenút si, aký
bol v detstve. Tam je jeho sila.

*Keď porovnáte vlastnosti velmi významnych a úspešných ľudí s vlastnostami
5 ročného dievčatka, či chlapca, zistíte že sú identicke!!! *

A preto k nim miesom povýšený. Zo záujmom a pokorou naslúcham
ich múdrosti. Nezakazujem im rozsypať hračky po zemi celého bytu, vystrájať, a podobne. Malé usmernenie je vhodne,
ale riadi ich ich vnútorna inteligencia, same intuitivne vedia, čo potrebuju pre svoj rozvoj.


Never nikomu, kto Ti vraví, že si menejcenný, pretože sa Ti páčia deti! Nemusíš mať k tomu žiadny negatívny vzťah. Je potrebný iba dovtedy, kým si neuvedomiš že potrebný nieje. Toto miesto Ti ukáže, že nemusíš naplniť očakávany scenár, ktorý si v mysli prehrávajú neinformovaní ľudia, akým som aj ja donedávna bol.

* Keby som nezistil, že som pedofil, doteraz by som o tom nemal žiadne informácie, takže tým ľudom do istej miery nemáme čo vyčítať. *

Ak sa Ti nepodarilo skrotiť divokého býka zvaného žiadostivosť tela, Odpusť! Odpusť sebe, že si nevedel, odpusť spoločnosti, že nechce vedieť. Čo je nezmyselnejšie, ako brániť sa tomu, čo je?Toto miesto Ti v tom pomôže.

Teším sa na Tvoj pribeh! DeepInHeart
Naposledy upravil(a) DeepInHeart dne pondělí 26. 11. 2012, 19:29:35, celkem upraveno 2 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi DeepInHeart za příspěvky (celkem 5):
Kasz, Kuba, efix, Fx100d, malylover
Uživatelský avatar
DeepInHeart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Nikdy nevieš aký si silný, až kým byť silný je posledné čo ti ostáva
Příspěvky: 74
Dal: 9 poděkování
Dostal: 24 poděkování

Re: Deepinehart

Nový příspěvek od DeepInHeart »

Aké máte najkrajšie zážitky s ďetmi?Poraďte nejake zábavne hry, činnosti pre inšpiráciu: )
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Deepinehart

Nový příspěvek od Kasz »

DeepInHeart píše:Ahojte priatelia.Som Deepinheart[hlboko v sdrci] a som velmi poteseny z toho, ze existuje toto miesto.To ze som Pedofil(dalej uz len PDF) som si uvedomil v januari roku 2012.Zalubil som sa do 11rocnej, a na zaciatku roka do 5 rocnej.Ani mi nenapadlo ze by sa to mohlo volat pedofilia.Myslel som si ze su to ludia, ktori zneuzivaju deti.Domnieval som sa ze som iba jeden,kto to tak citi.Ze lubi dieta takymto sposobom.No ale len tak zo "srandy" som napisal do google pedofilia a ked som si cital definiciu,bol som v soku.ved to je presne to,co citim.Presne taky som.Akoby to cele bolo o mne.
DeepInHeart, napadlo mě, že tvůj úvod životního příběhu je naprosto perfektně vystihující současný stav věci. Měl jsem to velmi podobně - když mi bylo 13-20, líbily se mi holčičky, ale nenapadlo by mě, že je to pedofilie, protože já jim v žádném případě nechtěl ubližovat, naopak, chtěl bych je chránit. Navrhuji tvůj příběh po úpravě zařadit na web do sekce životních příběhů na webu. Co říkáš?

P.S. Za tečkou, čárkou, vykřičníkem, uzavírající závorkou atd. ve větě se vždy píše mezera. :-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
DeepInHeart
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
DeepInHeart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Nikdy nevieš aký si silný, až kým byť silný je posledné čo ti ostáva
Příspěvky: 74
Dal: 9 poděkování
Dostal: 24 poděkování

Re: Deepinehart

Nový příspěvek od DeepInHeart »

Kasz: Chceš, aby som to prepísal s diakritikou do podoby, v ktoréj to môže vysieť na úvodnej stránke s článkami? A chceš to tam mať celé, alebo iba úvod? A ďakujem za upozornenie na pravopis.
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Deepinehart

Nový příspěvek od Fx100d »

Nejhezčí zážitek? Já si nesmírně vážím důvěry těch rodičů, že mi děti svěří a mohu je prakticky vidět skoro pokaždé, když si řeknu. Proto za ty nejkrásnější zážitky považuji každý okamžik, který s dětmi strávím. Samozřejmě život není jen idylka a zažil jsem s dětmi i zážitky negativní, jako například autonehodu, ale většinou jsou zážitky super.

Tak tedy jeden z těch krásných:

Byla u mě Danuška na víkend. Tou dobou ke mě jezdila jen na víkendy. V pátek po škole jsem si děti vždy vyzvedl u nich doma a jeli jsme autobusem ke mě a v neděli jsem je vracel. Jednoho dne, když jsem si odskočil na balkon na cigaretu, přišla za mnou Danuška na balkon. Nejdříve se posadila do druhého křesla, bylo jí v té době 8 let. Chvilku jsme se normálně bavili a pak se najednou zvedla, přišla ke mě a posadila se mi na klín. Já odložil cigaretu tak, aby na ní nešel kouř a ona mi při tom, když se ke mě tulí povídá: "Víš strejdo, mě je tu u tebe vždycky tak dobře. Já bych tu někdy chtěla být na dýl, třeba na celý týden." Určitě nemusím říkat, jak moc mě tím potěšila. Od té doby ke mě jezdí i na prázdniny třeba na celý týden, když si třeba vezmu v práci dovolenou.

A hry? Myslím, že děti hodně baví různé stolní hry typu člověče nezlob se, ale i jiné, jako třeba z pohádky do pohádky a podobně. Jednou jsem měl to štěstí, že jsem měl děti i na Silvestra, rodiče byli v práci, tak jsem si děti vzal na hlídání. Od 8 večer jsme vyráběli stolní hru, nazvali jsme jí překážková dráha. Je to slepených 12 čtvrtek A4 aby tvořily obdélník přes celý stůl. Jsou na něm namalovaná kolečka o velikosti víčka od přesnídávky a navzájem jsou propojena šipkami naznačujícími směr cesty. Kolečka jako políčka cesty tvoří dlouhou dráhu a obrázky a nápisy v kolečkách tvoří různé překážky. Ale nejen překážky, ale například i zkrácení cesty. Je tam letecká přeprava, šlápneš li na letadlo, dostaneš se o 20 polí dále na letiště. Třetí pole ve hře je zhnilá brambora a někde v polovině z asi 300 polí je pole, které odkazuje na shnilou bramboru. Jsou tam pole, kde dostaneš sušenku a pole s různými úkoly, například "jedno kolo zpívej" na políčku Superstar. :) Také tam jsou pole, která sice něco znamenají, ale ve hře nepomáhají ani nejsou překážkou. Jen něco oznamují. Třeba, že smrdíš, nebo že jsi mimino. :) Jinak hra se hraje kostkou, je na ní i rozcestí, kde hod kostkou ovlivňuje, kudy se hráč vydá. Jako figurky jsem použil naše fotografie. Našel jsem ty, kde je vidět celá postava, zmenšil je a vytiskl vždy 2x, ale kopie jsou stranově převrácené. Z fotek jsem vystříhl jen postavu a obě kopie postav, zrcadlově převrácených, slepil k sobě tak, aby vytvořili malou figurínu potištěnou z obou stran. Malinký stojánek drží figurínku vzpřímeně. Každý tedy hned vidí, která figurka je jeho, protože hraje se svojí vlastní podobiznou. :) Hru jsme začali vyrábět v 8 večer a vyráběli jsme jí asi do 2 do noci, mezitím byl přípitek rychlými špunty a přání všeho nejlepšího do nového roku, i sledování ohňostroje. Hru jsme si poprvé zahráli až v ty 2 hodiny, ale úplně hotová byla až po třičtvrtě roce. Pokaždé když děti přijely, vždy namalovali pár políček a udělaly nějaké překážky či zkratky. Dnes hra ve 4 hráčích trvá zhruba hodinu, někdy se ale velmi protáhne, když mají hráči smůlu a věčně se někde vracejí. :)

Tak doufám, že jsem tě inspiroval. :) Děti se na hře opravdu vyblbly a vybily svou fantazii. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Fx100d za příspěvky (celkem 2):
Gabriel Svoboda, Kasz
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Deepinehart

Nový příspěvek od Fx100d »

Podotýkám, že děti si za celý silvestr ani nevzpoměly, že v televizi běží nějaké pořady, televizi ostatně ani nemám. Je pravda, že jsou u mě děti občas na počítači, nebo jim na počítači pouštím pohádyky. Vždycky ale máme co dělat a spíš si pak vyjmenováváme, co jsme všechno nestihli a kde jsme nebyli. :) Nepamatuji si, že by se u mě děti nějak nudily.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Deepinehart

Nový příspěvek od Kasz »

DeepInHeart píše:Kasz: Chceš, aby som to prepísal s diakritikou do podoby, v ktoréj to môže vysieť na úvodnej stránke s článkami? A chceš to tam mať celé, alebo iba úvod? A ďakujem za upozornenie na pravopis.
Nevím, možná celé? Možná nějaké úpravy, které by ti přišly vhodné pro publikaci na web? Nechám to na tobě. :-)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Deepinehart-rozšírená verzia

Nový příspěvek od Kasz »

Chcel by som veľmi poďakovať DeepInHeartovi za jeho nové príspevky - vyhledané články z internetu v sekci Reákcie na média. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
DeepInHeart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Nikdy nevieš aký si silný, až kým byť silný je posledné čo ti ostáva
Příspěvky: 74
Dal: 9 poděkování
Dostal: 24 poděkování

Re: Deepinehart-rozšírená verzia

Nový příspěvek od DeepInHeart »

Fx100D, s Tebou sa deti určite nenudia: ) Veľmi inšpirujúci nápad: ))

Kasz, nebolo to nič náročne, okrem toho sme sa na tom dohodli, si pozorný: ))
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti