Nudistickou olympiádu obchází strach z pedofilů (Týden.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nudistickou olympiádu obchází strach z pedofilů (Týden.cz)

Nový příspěvek od Kasz »


Příští víkend se v australském Adelaide koná nudistická olympiáda. Naháči se zde utkají v nejrůznějších disciplínách poprvé po několika letech. Organizátoři se ale obávají, že na akci se zaměří i pedofilové.

Olympiáda se na Maslin Beach v Adelaide uskuteční 20. ledna poprvé po šesti letech. Akce založená v roce 1983 se od roku 2007 neuskutečnila kvůli absenci sponzora.

"Hodně lidí se ptalo, proč se olympiáda v posledních letech nekonala, tak jsme si řekli, že by bylo dobré to zase rozjet," říká organizátorka a sponzorka akce Debbie PIllarová.

Sportovních klání se budou účastnit také děti. Na programu je například skákání v pytlích a honba za pokladem. Na radu policie ale na sobě budou muset na rozdíl od dospělých mít alespoň dolní díl plavek, napsal server Adelaidenow.

Podle Pillarové jedině tak půjde o bezpečnou rodinnou akci. Smůlu budou mít i neautorizovaní fotografové. Pro všechny případy bude vchody na pláž také střežit místní policie.

Účastníci věří, že na akci, která v nahotě navazuje na odkaz antických olympijských her dorazí stejně jako před lety tisíce diváků, a nudistické hnutí dostane díky ní nový impuls. I když akce úplně nudistická nebude.



Jak vidíte, tak už neobcházejí podobné akce pedofilové ale strach z pedofilů.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Nudistickou olympiádu obchází strach z pedofilů (Týden.c

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

To je fakt neskutečné.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
fenix

Re: Nudistickou olympiádu obchází strach z pedofilů (Týden.c

Nový příspěvek od fenix »

Na jednu stranu se bojí pedofilu a na druhou chtějí aby přišlo tisíce diváků. To mají docela smůlu, protože třeba mě se víc líbí s tim dolnim dílem plavek stejně víc než nahé. :D
Uživatelský avatar
efix
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dětský smích je stejně nejkrásnější zvuk :)
Příspěvky: 614
Dal: 62 poděkování
Dostal: 178 poděkování

Re: Nudistickou olympiádu obchází strach z pedofilů (Týden.c

Nový příspěvek od efix »

Hm...dospělí se tam budou vesele prohánět nazí, ale děti musíme zakrýt...co kdyby, že? To je hysterie. No tak by přišlo pár pedofilů a koukli se. "Normálové" se zase kouknou na dospělé holky. Co je na tom? To je pak půjdou někam znásilnit? Jak nebezpečný je pedofil, který se z dálky kouká na nahé dítě? To nás má společnost fakt za takový šílence neschopný sebekontroly?
Tito uživatelé poděkovali autorovi efix za příspěvek:
Angelo
Dítě je úžasná bytost. Dej mu najevo lásku, ale opatrně. Zájmy dítěte jsou důležitější než tvoje. I když bys měl možná rád víc než jen pusu, nemůžeš. Nesmíš. Zradil bys sám sebe a ublížil tomu, koho jsi miloval. Nepodporuj tedy ubližování dětem ani jeho produkty, dětskou pornografii.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů