Nefňukej veverko / Veverka a kouzelná mušle (1988, filmy)

FILMY A POŘADY slouží ke sdílení recenzí na filmy a pořady a k následné diskuzi k nim. Je-li v rámci recenze či diskuze užito odkazů na volně dostupné fotografické či video záznamy z filmu/pořadu, tyto odkazované audiovizuální záznamy mohou obsahovat jedině osoby starší 18 let (tedy narozené do roku 2003 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok vydání filmu.
  3. Fotografie a videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG nebo VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nefňukej veverko / Veverka a kouzelná mušle (1988, filmy)

Nový příspěvek od Fx100d »

Kdysi jsme na tento film šli myslím se základkou, mě se ten film hrozně líbil a nerozuměl jsem tomu proč. Dnes už asi vím co se mi na tom tak líbilo. Asi kouknu někdy znovu. :)
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Nefňukej veverko / Veverka a kouzelná mušle (1988, filmy)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Nefňukej, veverko!

Hlavní postavou příběhu, který je citlivou sondou do duše malé holčičky, je pětiletá Kačka Znamínková, která žije s rodiči v malebné podhorské vesnici. A protože má velmi bujnou představivost stává se nejen princeznou se zlatou hvězdou na čele, ale také princeznou na hrášku nebo třeba lovkyní krokodýlů. Společně s rodiči očekává nového sourozence, který se má mamince narodit každým dnem, radost však bude mít pouze v případě, že to bude sestřička. O bratříčkovi nechce ani slyšet. Nakonec však místo očekávané sestřičky dostane bratříčky a to hned dva, protože se mamince narodí dvojčata, která dostanou jména Petr a Pavel. A to se Kačce vůbec nelíbí. Místo, aby mamince pomáhala, trucuje a zlobí. A protože se najednou všichni točí kolem miminek, cítí se odstrčená a namluví si, že není vlastním dítětem svých rodičů, což vede k dalším konfliktům a potížím.

ČSFD

Obrázek


Veverka a kouzelná mušle

Dětský film o snech a touhách těch nejmenších, který je přímým pokračováním snímku Nefňukej, Veverko! Zatímco v prvním filmu se Kačenka musela vyrovnat s narozením dvou bratříčků, tentokrát ji čeká zkušenost mnohem smutnější. Její milovaný děda, který měl ze všech dospělých nejvíce pochopení pro její snění a hry, umřel. Pomáhají jí v tom nejen vzpomínky na dědu a hry, které spolu hráli na potoce, jak běhali po louce a zdravili jaro nebo hráli Člověče nezlob se, ale také sny o tom, že žije na břehu moře a má kouzelnou mušli, která jí splní všechna přání, ale nesmí být sobecká, marnivá a zlá, jinak přijde o svou krásu. A tak se Kačenka střídavě ocitá u moře, kde jí kouzelné mušle přičaruje nejen dlouhé vlasy a kamarády, s nimiž si může u moře hrát, ale také oživí v písku nakreslená zvířata, od moře se vrací ke vzpomínkám na chvíle, kdy k nim děda přijel naposledy. Jak šli tenkrát k vodopádům chytat pstruhy, jak našli mládě puštíka, které vypadlo z hnízda a vzali ho domů s tím, že ho vychovají v kleci na půdě. Do těchto radostných okamžiků se sice na krátko, přesto však stále neodbytněji vkrádá smutná skutečnost.

ČSFD

Obrázek Obrázek
► Ukázat spoiler
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů