Zpověď toho, co zneužíval

Životní příběhy pedofilů, které byly zveřejněny na titulní straně webu. Mnohé další, avšak na webu nezveřejněné, je možné nalézt v sekci Životní příběhy v sekci pro registrované. Mějte na paměti, že chcete-li zveřejnit svůj příběh na titulní straně webu, stačí napsat na redakční e-mail: [email protected].
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Diskuze k článku: Zpověď toho, co zneužíval – 1 i 2 část

Nový příspěvek od Jednorozec »

Jenom bych dodal, že ověřovat informace bychom měli i v případě, kdy se nám "zdají ok" :0). Popsat něco věrohodně a přitom překroutit pravdu, toť mistrovství demagoga a že je jich ve společnosti nemálo.
Jako poznávací znamení by mohlo pomoci pokud se v informacích objeví něco co dotyčný evidentně nemohl ve zkutečnosti přesně vyhodnotit, pokud používá emotivní vyjádření, nové definice něčeho co už existuje a nebo pokud se zatiťuje "snahou o dobrou věc" (u tohodle vždy zpozorním okamžitě) :0)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jednorozec za příspěvek:
simgiran
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Kuba »

Přihozena první část z vězení. Upozorňuji, že dál už to bude jen drsnější a drsnější.
O životě ve vězení vypovídá více či méně pravdivě (obvykle méně pravdivě) řada filmů. Je to prostředí, které u většiny lidí vyvolává zvědavost, přesto by se tam jen málokdo toužil na delší dobu podívat, aby řadou mýtů zahalené prostředí kriminálů poznal na vlastní kůži. Mně se té zkušenosti dostalo, v cele předběžného zadržení, vazbě a výkonu trestu jsem nuceně strávil přesně 300 dní. Oproti jiným to není dlouhá doba, poznal jsem jenom dva kriminály a většinu času jsem ještě trávil v částečné izolaci od většiny obyčejných vězňů, takže se těžko mohu považovat za velkého odborníka na pobyt za mřížemi a nikdy jsem si nepřipadal jako pořádný „mukl“ (muž určený k likvidaci), jak si vězni mezi sebou říkají. Přesto jsem zažil leccos. Do kriminálu jsem se dostal ve 24 letech jako „prcičkář“. To znamená, že sedíte za mravnostní delikt. Pro ostatní jste ten nejhorší odpad a logický terč pro ty, kteří si na někom potřebují vybít zlost. Přesně takovými lidmi jsou věznice přeplněny.
Zpověď toho, co zneužíval – část 4: Ve vězení I.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Kuba »

Tak trochu speciálně pro "piratse" ale nejen pro něj pokračování mých zážitků z vězení...

V předchozí části jsem popisoval, jak jsem ve vězení dokázal zprvu najít spoluvězně, kteří mě nešikanovali, když už ne přímo kamarády či „chábry“, jak se za katrem říká. Vazba ani tak nebyla nic příjemného, ale pocit jistého bezpečí, kteří mi dávali spoluvězni kolem mě, mi přeci jen dodával trochu klidu. Navíc jsem už měl pravidelný přísun knih, jednak z vězeňské knihovny, ale hlavně z domova, a tak jsem se nenudil a dny se celkem dobře ztrácely v hromadách přečtených děl. Podal jsem si žádost o propuštění a pár týdnů na to jsem dostal od bachaře náhle příkaz, se sbalit. Spoluvězni mi říkali, že jdu domů a mě přepadla euforie. Rychle jsem se sbalil, některé věci nechal spoluvězňům na cele a vykročil spolu s bachařem. „Uvidíte,“ bylo jediné, co mi sdělil na dotaz, zda mě propouštějí. Radostný krok tak vystřídaly obavy, až když jsme místo do skladu v přízemí zamířili do horních pater věznice. Tušil jsem, že spíš než ráj mě čeká peklo.


Zpověď toho, co zneužíval – část 5: Ve vězení II.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kuba za příspěvek:
Hebeš
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Rein

Zpověď toho, co zneužíval – část 5 Ve vězení II

Nový příspěvek od Rein »

Jé, to ty píšeš jak román na pokračování :) a je to vážně napínavé. Ale já se divím, kolik jsi tam měl konfliktů... Nemyslíš, že sis třeba nějaké konflikty přivodil sám? třeba tím, jak ses choval k ostatním nebo tak? A plánuješ třeba vydat nějakou "Rukověť jak se pedofil má chovat v lágru" ?

Sice je fakt, že to tvoje vylíčení je takové dost emotivní, ale těžko říct, kdo si z toho vezme jaký příklad. Víš, ta zkušenost na vlastní kůži je totiž nepřirovnatelná s kde jakým, byť barvitým příběhem.

Kapka optimismu:

Abych přispěl svou troškou do mlýna tvého psycho thrilleru, tak já na základě skoro půlročního pobytu ve vazbě bych zas vztyčil trochu optimistickou vlajku a nastínil bych, že to vždycky takové psycho být nemusí. Pokud člověk chce, může i v těchto temných místech najít přátele a řekl bych i pochopení a podporu. Jistě, záleží na okolnostech a lidech. To jen pro případ, že by někdo ze čtenářů někdy v budoucnu byl na podobném místě v situaci toho času tvojí nebo mojí.

Já můžu říct, že jsem vážně pobyt ve vězení přežil celkem ve zdraví. Od prvního dne, jsem zkrátka přijal statut "vězeňského odpadu", který to bude mít jen nejhorší. Rozhodnul jsem se, že se zkrátka budu chovat slušně, nedělat problémy a sázel jsem na to, že spoluvězně získám na svou stranu upřímností a kamarádskou povahou. No musím říct, že vězni se v kriminále chovají jak "děcka" :D někteří teda jak děti v polepšovně. Je to asi pravda odvěká, že pedofilovi v kriminále jaksi automaticky odjímají úctu a nárok na cokoli. Je tedy důležité si toto obhájit a hlavně nepropadnout přesvědčení, že tomu tak musí být.

Člověk se musí naučit bleskurychle analyzovat lidi kolem sebe. Musí trénovat čich na konfliktní situace a vyhýbat se problémům. Nesmí ale utíkat. Kdo zůstane ležet na zemi, už nikdy nevstane! (taky jedno z pravidel)

Bereme to tak, že na vazbě mají někteří "depku", některým je to jedno (opakovaným recidsivistům, kteří jsou na vazbě jen proto, že na chvilku vystřídají prostředí) a někteří jsou věční optimisté a stav věci si nepřipouští. A povídat si chce každý... každý má tu portřebu. Pokud tedy pedofil tak rád vždy naslouchal dětem, musí tuto vlastnost uplatnit i v tomto prostředí. Stejně jako žádným dítětem pedofil neopovrhuje např. kvůli jeho intelektu, sociální úrovni nebo vzhledu, stejně tak se musí chovat k ostatním ve vězení. Myslím si, že právě tím, že jsem zvolil tuto strategii, prošel jsem si vazbu celkem v klidu. Asi si budete myslet že je to "drzost napsat" ale já jsem se kolikrát ve vězení i strašně zasmál. S jedním klukem, se kterým jsem byl na cele jsme se tak smáli, že šel kolem bachař a říká "hmm. no já bych chtěl být taky v kaměňu a na krku deset let a chlámat se..."

V podstatě souhlasím se vším, co Jakub o režimu napsal. To je asi všude stejné. Časté stěhování na jiné cely, změna osazenstev na vycházkách, podmínky atd. Nevím co je vlastně lepší, jestli o tomto prostředí vědět co nejvíc a nebo raděj nevědět nic. Ale abych zůstal v režimu optimistického poselství...

Jak už jsem napsal snažl jsem se nikomu v ničem nelhat, s každým vycházet slušně a každého vyslechnout, případně někomu poradit. Myslím, že jsem měl výhodu, že jsem byl mladý (bylo mi 21) a trochu jsem se vyznal v oblasti práva (ze školy). Někteří starší věznění, kteří na tom gramotně a intelektově nebyli moc dobře, mě sem tam poprosili jestli bych jim něco nenapsal nebo něco nevysvětlil. Starším spoluvězňum jsem vykal a tím jsem jim projevil určitou nadstandardní úctu, kterou vlastně dlouho nezažili. Když mi někdo nabídnul tykání, poděkoval jsem. Ona schopnost naslouchat dětem se mi převelice hodila. Empatie na lágru moc není a každý člověk ji potřebuje. Co se týče té významené části říct nebo neříct, za co v kriminále jsem, tu jaksi vyřešila televize. Hned po přijetí na vazbu mi dozorce řekl: "V žádném případě nikomu neříkejte o svojí trestné činnosti, rozumíte? Neříkejte to". No ale když je člověk v upoutávkách v televizi 8x za den tak se tomu moc nevyhnete. Zvlášť když tu upoutávku slyšíte z televize o tři cely dál. Osobně bych doporučil nějaké historky nevymýšlet, spoluvězni se nakonec stejně všechno dozví, řeknou jim to dozorci a nebo třeba vězni, kteří roznáší jídlo. Je zkrátka nutné ohlásit pravidlo: "jak se kdo choval venku je jedno, teď jsem tady a chovám se normálně".

Osobně můžu říct, že s žádnou větší šikanou jsem se nesetkal. Jednou mi dozorce na chodbě před escortou a nastoupenými spoluvězni řekl: "tady nejste na pionýrským táboře, to je změna, že?" tak jsem mu odpověděl: "toho jsem si všimnul" dozorce se urazil za to, že jsem měl tu drzost odpovědět a řekl: "dofuám že víte proč tu jste" tak jsem mu odpověděl "aspoň se nechodím zavírat dobrovolně". Byl to teda risk, ale ostatní spoluvězni se začali smát, teda až do doby, kdy přišel vedoucí výkonu a bylo ticho. V zástupou mi potom jeden mohutný spoluvězeň řekl svoje jméno a slíbil mi, že pokud se někde uvidíme, pomůže mi.

Pravda je, že jednou jsem se taky dostal na vycházku kde jsem to od dvou drsňáků celkem vychytal, no ale vždycky jsem se postavil. Hlavně si nemyslete, že přiběhnou dozorci a budou vás bránit. To není na pořadu dne. Ale takový konflikt se snad dá očekávat a myslím, že žádný ze spoluvězňů vás nezabije. Konec konců dostat přes držku není smrtelné zranění. Je pravda, že po tomto konfliktu jsem taky napsal žádost o přeložení na vycházku s jinou skupinou, protože s rozbitou pusou se moc nenajíte. Bylo to teda jen jednou a asi po čtyřech dnech přišel zástupce vedoucího vazby a slíbil mi, že mě přesunou jinam. Tak se taky stalo. Teď si vzpomínám, že krátce na to, jsem měl prý "pravidelnou preventivní" kontrolu u zubaře :D aha jáká to náhoda :D Když jsem měl potom výslech s vyšetřovatelem, ten se mě zeptal: "Ale co se stalo? snad tě tady nebijou?" necítil jsem z toho sice výsměch, ale spíš nádech toho, že ani on by s tím stejně nic neudělal. Já jsem se prostě smířil s tím, že tohle ještě párkrát zažiju a že si na trochu krve budu muset zvyknout. Věřte nevěřte, tohle vědomí celkem osvobozuje. Fyzická bolest jednou přejde, strach a psychická bolest je mnohem horší.

Když se rozhlédnete kolem sebe, tak si vlastně uvědomíte, že na tom jste dobře. Většina obviněných nic nespáchala a jsou drženi protiprávně... nebo to aspoň říkají. Je nutno si teda uvědomit, že právě u vás snad nějaký důvod k zadržení je, takže jste ve vazbě aspoň právem :) ti co o sobě hrdě prohlašují, že jsou recidivisté a osoba mnohokrát trestně stíhaná, ti se zase rádi podělí o svoje zkušenosti ze života na "lágry" asi proto, že pobyt na svobodě si už nepamatují. A vyprávět teda umí opravdu barvitě. Ne vážně to ale neberte jako něco co musíte za každou cenu slyšet :)

Jakub zmiňuje "namakance", kteří ho šikanovali a ze kterých měl strach. Já jsem zase viděl takového kluka, který se obmotal toaletním papírem a zapálil se. Asi zrovna neměl koho šikanovat. Asi tři týdny jsem byl na cele se starším člověkem kolem 35 mu bylo. Vazbu snášel dost špatně, nepomáhalo, když jsem s ním hrál člověče nezlob se a nebo karty. Jeho psychický stav šel od pěti k mínus deseti. Měl jsem o něho strach, přesto že jsem cítil, že on mnou opovrhuje. Dokonce jsem se poprve nechal napsat k psycholožce na pohovor (něco jako bylo ve filmu Smrt pedofila :) ) "Klidně mluvte, všechno zůstane mezi námi" řekla mi mladá doktorka a usmívala se. Mezi námi to zůstalo asi tak, jako že zamnou seděli dva bachaři... Řekl jsem jí že mám obavy o svého spoluvězně na cele a že by jistě potřeboval víc odborné pomoci, že jeho psychický stav je velice špatný a že si nemyslím, že mu mohu v jeho stavu nějak pomoct. "jo to je ten co už se přiznal, tomu už nikdo nepomůže" řekl dozorce zamnou. Doktorka si potom prohlédla nějaký papír a řekla mi, že podá zprávu kolegovi. Sáhla do skříně a podala mi další deskovou hru. Prý by bylo dobré, kdybychom se zabavili. O dva dny později dostal mů spoluvězeň záchvat a začal mlátit hlavou o mříže na okně. Odvedli ho v dost zuboženém stavu s pouty. Jeden z dozorců potom přišel a řekl mi, že už je v "kurtech" a pokynul hlavou. Myslím ale, že od té doby se ostatní dozorci ke mě chovali o dost lépe, dokonce mi přidělili jednoho obviněného, protože měl televizi :D

Neboť předpokládám, že na někoho může působit Jakubovo vylíčení depresivně, vezměte prosím v potaz i toto vyjádření. Pokud se budete chovat k ostatním dobře, budete jim naslouchat a projevíte nějakou tu empatii dostane se Vám dobré odezvy. Pokud budete respektovat dozorce, udržovat si svoje věci v pořádku, v čistotě a budete dodržovat řád a to i ten nepsaný, potom si zajistíte předpoklad důstojného pobytu. V životě existují různé druhy přátelství a vztahů... věřte nebo ne, přátelství můžete najít i na lágry. Pro všechny případy tedy hlavu vzhůru, není všem dnům konec :)
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval – část 5 Ve vězení II

Nový příspěvek od Kuba »

Rein píše:Nemyslíš, že sis třeba nějaké konflikty přivodil sám? třeba tím, jak ses choval k ostatním nebo tak?
Ale určitě. Například tím, že jsem se docela demonstrativně stavěl proti mnohým částem vězeňské "kultury" a byl jsem odtažitý i k velkému počtu těch chlapů, protože jsem s nimi nechtěl mít nic společného. Chtěl jsem si to prostě v relativním klidu přetrpět a vzdělávat se četbou literatury. :) Nenarazil jsem tam za celou dobu na nikoho, s kým bych se skutečně toužil kamarádit.
Rein píše:A plánuješ třeba vydat nějakou "Rukověť jak se pedofil má chovat v lágru" ?
Ne. Těžko by se dávaly nějaké obecné rady, každý člověk je jiný, každý i vězení prožívá jinak (viz tvůj příspěvek), pro každého by platily rady jiné. Myslím, že hodně jsem udělal tím, že jsem zveřejnil své zkušenosti (zatím tedy jen z vazby), čtenáři si z toho můžou něco vzít, poučit se, pokud by to nedejbože potřebovali. Nebo úplně ideálně to třeba někoho přiměje, aby si dal větší pozor na své chování na svobodě.
Rein píše:Většina obviněných nic nespáchala a jsou drženi protiprávně... nebo to aspoň říkají.
A ty jim věříš? Mě třeba už jenom to věčné lhaní a vymýšlení si u spoluvězňů vadilo.

Když se nad tím obecně zamyslím, ono bude dost záležet na tom, mezi jaké lidi se dostaneš. Ve vězení i v léčbě. Blbé je, že ani na jednom z těchto míst si nemůžeš vybrat a je zrovna docela pravděpodobné, že lidi tam nebudou přímo vzory ctností a slušného chování. V base jsem to měl dejme tomu tři měsíce relativně ok, zbylých sedm už potom vůbec. V léčbě jsem se naopak měl vlastně skvěle, bylo to jedno z nejšťastnějších období v mém životě. Ale to by tak s jinými lidmi, respektive bez jednoho člověka, rozhodně nebylo. A bylo vlastně jen velké štěstí, že jsem na něho narazil, jinak by pro mě léčba byla mnohem složitější a nejspíš bych ji ani neprošel tak rychle. Čili, zkušenosti z lágru či léčby se mohou hodně lišit i na základě toho, na jaké lidi zrovna narazíš. Řekl bych ale, že na obou místech pravděpodobnost, že to budou samí skvělí lidé, není příliš veliká.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Kuba »

Hlásím, že mi dnes byla soudem přeměněna léčba z ústavní na ambulantní. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kuba za příspěvky (celkem 2):
simgiran, Gabriel Svoboda
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Rein

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Rein »

Tak to je moc dobrá zpráva :) takže už balíš jo? a nebo se proti domu odvoláš? :D no a co teď tvůj kamarád Filip? s kým tam bude? a jak to s ním vůbec vypadá?
Uživatelský avatar
StrangerByNight
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Příspěvky: 97
Dal: 8 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od StrangerByNight »

Kuba píše:Hlásím, že mi dnes byla soudem přeměněna léčba z ústavní na ambulantní. :)
Že jim to ale trvalo. :D
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Jednorozec »

Kuba: začínáš psát čím dál tím lépe. Třeba z tebe bude spisovatel? (Ale vážně, nebýt některých reakcí plných psychiatrického sebezpytování v některých příspěvcích, tak zvláště poslední texty se čtou pěkně, už to není jen "wall of text").

Docela mě zarazilo konstatování, že i "ex offo" právníka si platíš. Neplatil jsi spíš ty posudky a věci co zajistil? Protože pak by mi ten přidělený právník nedával smysl... A vtipná by byla i věta, "máte nárok na obhájce a pokud si ho nemůžete dovolit, bude vám přidělen".

Taky jsem nepochopil ten důvod vazby, koho by jsi jako mohl ovlivňovat? Obzvlᚍ pokud si vše přiznal a jen se čekalo na posudky. Ten nepodmíněný trest mi pak naopak přišel logický. Ve stylu "půl roku byl ve vazbě tak mu dáme o něco víc, aby tam nebyl pronic zanic".
Uživatelský avatar
Rein

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Rein »

Jednorozec píše:Kuba: tak zvláště poslední texty se čtou pěkně, už to není jen "wall of text").

Docela mě zarazilo konstatování, že i "ex offo" právníka si platíš. Neplatil jsi spíš ty posudky a věci co zajistil? Protože pak by mi ten přidělený právník nedával smysl... A vtipná by byla i věta, "máte nárok na obhájce a pokud si ho nemůžete dovolit, bude vám přidělen".
No teda já jsem měl vždycky rád Jakubovi články i jeho blog, nikdy se mi nezdálo že je to "wall of text". Jakub je zkrátka MIČ mladý inteligentní člověk, no i když dneska spíš už ne tak mladý :D

Ta obhajoba je bzplatná v tom smyslu, že obhájce nemusíš platit hned. Takového obhájce potom přiděluje soud, neboť se jedná o případ tzv. nutné obhajoby. A taktéž výše ohodnocení advokáta je stanovena "tabulkami". Nevýhoda té obhajoby ex-offo je v tom, že advokát ti prostě oznámí, že další korepsodenci nepovažuje za učelovou (je to proto že by mu to stát neproplatil) Jakmile obhajoba ex offo skončí, je advokátovi na zákjladě jeho vyučtování vyplacena náhrada a ta je potom vymáhána po povinném - tedy po tom, kdo takové obhajoby využil. V tomto případě lze soud požádat o obhajobu bezplatnou a nebo o obhajobu za sníženou odměnu... ale to už je potom na soudu, zda by s tímto souhlasil. Jinak co se týče nákladů trestního řízení (znalecké posudky, expertízy atd.) tak na to ti přijde faktura ještě zvlášť. To s obhajobou nemá co dělat. Stejně tak si obviněný musí uhradit pobyt ve vazbě (cca 170 kč paušálně na den), další faktura zvlášť.
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Kuba »

Rein píše:no a co teď tvůj kamarád Filip? s kým tam bude? a jak to s ním vůbec vypadá?
Filip je už čtvrt roku venku. No a dneska večer bude samozřejmě se mnou oslavovat. :D
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Kuba »

Jednorozec píše:Docela mě zarazilo konstatování, že i "ex offo" právníka si platíš. Neplatil jsi spíš ty posudky a věci co zajistil? Protože pak by mi ten přidělený právník nedával smysl... A vtipná by byla i věta, "máte nárok na obhájce a pokud si ho nemůžete dovolit, bude vám přidělen".
Je to tak, jak napsal Rein. A nutno říct, že oproti některým jiným jsem já se svými 45 tisíci za advokáta z toho vyšel ještě docela levně. Dále jsem platil ještě náklady vazby, snad i výkonu trestu a náklady soudního řízení, vše dohromady cca dalších 20 tisíc Kč.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Kuba píše:Filip je už čtvrt roku venku. No a dneska večer bude samozřejmě se mnou oslavovat. :D
Tak si to užijte, a hlavně ať se zítra večer na Nově nedozvíme, že pod obraz opilý pedofil obtěžoval holčičky. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Jednorozec »

Kuba píše:
Je to tak, jak napsal Rein. A nutno říct, že oproti některým jiným jsem já se svými 45 tisíci za advokáta z toho vyšel ještě docela levně. Dále jsem platil ještě náklady vazby, snad i výkonu trestu a náklady soudního řízení, vše dohromady cca dalších 20 tisíc Kč.
Vtom případě mi zní celý tenhle náš systém jako super kseft a nechápu že tam někdy můžou chybět prachy. Byl jsem doteď přesvědčený, že náklady za tyhle věci hradí stát.....

Mimochodem kde na to ti odsouzení berou prachy??
Uživatelský avatar
Rein

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Rein »

Jednorozec píše: Byl jsem doteď přesvědčený, že náklady za tyhle věci hradí stát.....

Mimochodem kde na to ti odsouzení berou prachy??
Dneska ti nedá nikdo nic zadarmo. Je pravda,t že ti co nadávají jací jsou vězni vyžírky vůbec beví, že si vězni musí každý den v base zaplatit. Co se týče té obhajoby... je to jakýsi institut demokracie poskytnout obhajobu na státní náklady. A myslím, že je to dobře. Navíc bezplatného obhájce soud určuje podle seznamu, takže se mnohokrát stane, že obviněnému je přidělen advokát,m kterého by si nikdy v životě nemohl dovolit. Praxe je potom taková, že obviněný na černo ex offo advokátovi ještě připlácí. Taková spolupráce pak funguje dobře. K té bezplatnosti je to tak, že samozřejmě můžeš soud požádat (až ti přijde vyučtování za obhajobu ex offo) o odpuštění platby nebo o rozložení do splátkového kalendáře. Já jsem samozřejmě taky tolik peněz neměl, ale protože jsem hned po propuštění z vazby začal pracovat a příjem jsem měl, soud by mi platbu neodpustil. Takže zamnou poslali soudního exekutora a s tím jsem se domluvil na několika splátkách. Kdybych nezaplatil, začali by to vymáhat a počýtám že by se to navýšilo dost nechtuně... Ten exekutor byl naštěstí strašně ochtoný a diskrétní. Víš, navíc ještě o něco žádat toho soudce, co tě odsoudil to se mi vážně nechtělo... takže jsem si vzal půjčku a zaplatil to.

Ta basa je prostě drahá záležitost... ne jen že Jakuba to bude stát takových třeba 80 tisíc, ale za dva roky mohl měsíčně vydělat třeba 15tisíc takže jsme u částky blížící se půl milionu. A to je fakt škoda. Kubík je ale MIČ, takže bude zase dobře :)

Závěrem co se týče té demokracie... pokud se třeba dovoláš k Vrchnímu soudu a senát ti dovolání zamítne, platíš automaticky pokutu 10 tisíc :D
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jednorozec píše:Mimochodem kde na to ti odsouzení berou prachy??
Nikde, celý život jsou v exekucích - to je taková resocializace po česku.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Kubo, dostal jsi vlastně nějaký trest propadnutí věci? Dříve jsi psal, že ti zabavili PC a ten ti se zničeným harddiskem vrátili, ale vzali si i něco, co už nevrátili?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Kuba »

Trest propadnutí věci jsem nedostal, vrátili mi úplně vše, byť jeden harddisk se zničenými daty.

Bylo tomu podle mě tak proto, že jsem nevyráběl DP ani mi nebylo dokázáno její přechovávání, čili nebyl právní důvod mi trest propadnutí věcí udělit, když jsem je nepoužíval k páchání trestné činnosti.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Jednorozec »

Kuba píše:Trest propadnutí věci jsem nedostal, vrátili mi úplně vše, byť jeden harddisk se zničenými daty.

Bylo tomu podle mě tak proto, že jsem nevyráběl DP ani mi nebylo dokázáno její přechovávání, čili nebyl právní důvod mi trest propadnutí věcí udělit, když jsem je nepoužíval k páchání trestné činnosti.
Další důvod proč všechno zálohovat.... Mimochodem mě napadá, že obvinění ze zneužití dítěte je docela dobrý způsob jak se zbavit konkurenta. Když mu zabaví veškerou techniku a vrátí mu ji (v kdovíjakém stavu) za kdovíjak dluho tak je mezitím v háji, a dítěti se za to ani nic nestane....
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Ještě mě tak napadlo (já vím, že těch otázek mám hodně) ... Jak se vyvíjel seznam trestných činů, ze kterých tě obviňovali? Když státní zástupkyně na začátku soudního řízení četla obžalobu, byla v ní slova "čímž spáchal trestný čin znásilnění"? Anebo již dříve uznali, že to bylo jen pohlavní zneužití?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů