Priznejte se kdo tam byl.

http://krimi.eurozpravy.cz/62212-vedouci-skautu-zneuzili-az-120-deti-pripad-ktery-v-cr-nema-obdoby/
Mrkni zde: Pravidla pro uvádění odkazůSilesia píše:Do url se vkládá celý link?
a koukám o kousek dáleDosud jsem se žádnou holkou pořádně nechodil a neměl pořádný pohlavní styk. Za to s klukem už několikrát ano. Přitom si nemyslím o sobě, že jsem homosexuál. Dělal jsem to z nadrženosti, která je u mě opravdu velká. S nějakým homo klukem jsem se mohl sejít „pohodlněji" než s holkou. Sám o sobě si nemyslím, že jsem pedofil. Opravdu mě hodně přitahují ženská ňadra a s kulkami jsem to teda dělal jen z nadrženosti, protože to bylo dostupnější než holky.
Hm, zajímavé... Ale je dost možné, že je to klasické popírání, no, snad alespoň v tom, že by se chtěl změnit mluví pravdu. Celkově to na mě působí, že se snaží se všelijak omlouvat.Dobrovolně jsem nahlásil potencionální poškozené, až se pak divili, když jim přišlo předvolání k výslechu od policistů. Znalecký posudek o mně řekl toto: Jednání obviněného má charakter sexuální deviace – efobifilie, kdy je eroticky přitahován nezletilými hochy. Jeho jednání tak bylo motivováno sexuální deviací. Svou roli sehrál i vztah se spolupachatelem, který je stejně zaměřen. Oba obvinění se vzájemně doplňovali, kdy obviněný Milan měl větší autoritu, a obviněný Martin byl zase iniciativnější. Obviněný si byl vědom toho, že se dopouští trestné činnosti, ale nebyl schopen své jednání ukončit. Obviněný jednal z chorobné motivace.
a vieš kde sa nachadza? v akej väzbesimgiran píše:No, jde o to, že nemáme adresu. Otevření by myslím nevadilo. Pokud by tam nebyl hyperaktivní cenzor.
Protože se s ním nakonec setkat nemohl, napsal mu Martin M. z litoměřické vazby dopis, kde rozebírá svoji činnost.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host