Moj pribeh na etapi

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Uživatelský avatar
radoslav
Registrovaný uživatel
Bydliště: Slovensko
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Příspěvky: 179
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od radoslav »

Nuž asi zacne tym ze som BL -efebofil.
To ze som efebofil /dalej len BL /so si zacal uvedomovat ked mi bolo 15.vzdi som sa otacal za pekným chlapcom.bral som to ved sak pohoda asi je to normalne nuz ale nebolo zil som stimi to predstavami chlapcov dlhe roky masturboval som aj ked som mal sice sexualnu partnerku vobec to nebolo ono nebola tam ta iskra.- chlapec.tak som si povedal ze som pedofil.snazil som sa stranit deti no ale jednemu som podlahol.mojich rodicov kolega mal syna bolo mu vtedy 10.uz na prvi pohlad som sa donho zamiloval.a to doslova.zacali navstevi akoze na kavu :D ale moje pohlady sa stacali smerom k chlapcovi.skamaratili sme sa a casom sme spolu travili dost vela casu.po roku uz bol namna tak naviazani ze mam mal radsei ako svojich rodicov.jedneho dna mi polozil otazku ktorou ma dost zaskocil to mu bolo uz skoro dvanast.ze ci sa mu pacim povedal to tak hamblivo az bol zlaty.po chvylke vahania som povedal ze ano vycaryl sa mu usmev na tvary.nuz teda aj mne lebo mi to bolo prijemne.ked som uz bol doma tak mi dosla sms ze ci masturbujem a ake to je a ako sa to roby. samozrejme mne viac neterebalo :( osudova chyba.cele to skoncilo spolocnimi masturbaciami. strasne som ho myloval ..aj mylujem.a je to obojstranne .
ako sa to vsetko prevalilo ?
nuz nastal vemy rychly spad ked precitali chlapcove sms jeho rodicia....
ja ako kazdy den som mu volal a dvyhla jeho matka so slovamy ze sa chce somnou porozpravat.
a bolo namalovane.cely moj domcek s karat sa zrutil.vtedy ma nesralo to kde skoncim ale co je s chlapcom.podarylo sa mi s nim stretnut cely sa rozplakal a povedla ze musel doma vsetko povedat a nechcem aby som siel do basi ze chce ostat somnou tak to ma zlomylo ako pusku.na druhy den si premna prisli pekne do prace.bol to piatok domove prehliadky zhabane pc.a vypocuvanie kde som sa priznal a este ktomu bez pravnika :(((( debil debil.to vtom momente som bol mimo a myslienkami co asi doma preziva chlapec --dam mu meno erik ....potom nasledovala CPZ tri dni som tam trcal bezmocny.myslienky boli strasne pocnuc utekom.nasledoval po vykende sud o vzati do väzbi.tak sa aj stalo nasi mi najali pravnika.a to co sa dialo vonku medzi nasimi a jeho rodicmi ked ze pracuju este aj dnes spolu radsej vynecham.
dalsia cast väzba
vsetky saty som odovzdal nafasoval hnusne teplaky a zelenu koselu a ine bludy.nuz moja cela strach ked sa otvoryli dvere.dim sa dal krajat 4 ksichty na mňa tupo cumeli.gater sa zabuchol a co teraz?polo romska osada len nepovedat zaco sedimprva ich otazka :D mas tabak? hned druha zaco si tu :D ?tri dne som poriadne nic nejedol tak som sa spital ci uz bolo jedlo ze mam smolu vecera uz bola.a na pocudovanie mi jeden ponukol buchtu z vecere bola strasna a hned ma presla chut.mal som postel hore a rovno pod neonom ktory svietil az do vecierky 21:45ci tal som si papiere zo sudu a jeden splubyvajuci chcel precitat.ani neviem preco ale dal som mu. po chvylke ticha oznamyl ze mam stastie ze som tu a nie inde na cele lebo by to asi nedopadlo dobre. a tak mi dal prednasku otom co robia s takymy pedofilmi.ani som nedichalpotom som sa podozvedal kto zaco sedi som pokukal ich papiere nuze pestre to mali od vrazda,drogi,paserak,..........pokracovanie nabuduce je toho vela
pokracovanie bude dalej.dufam ze vas zatialtento clanok zaujal niektore veci som nespomenul z bezpecnostnich dovodou.
Tito uživatelé poděkovali autorovi radoslav za příspěvky (celkem 10):
Gabriel Svoboda, Kuba, Tony, Silesia, Mato, simgiran, Kasz, topkapi, šmudlík, Jeremy
Uživatelský avatar
ksoft

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od ksoft »

Velmi zaijmave tešim sa na pokračovanie.
Mal si niečo aj v pc ?
Kolko rokov si dostal za to všetko?
Ako sa citiš po tom všetkom?
Cheš sa ešte stykat s detmi?
Odstahoval si sa s pôvodneho bydliska?
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ja by som chcel vedieť... Ak sa pedofil dostane do basy, čo všetko mu hrozi, že sa mu stane..alebo presnejšie, čo robia takým ľudom ako sme mi v base spoluvazni...
Uživatelský avatar
Mato
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Příspěvky: 286
Dal: 68 poděkování
Dostal: 64 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od Mato »

Wau, to je drsný life story. Tiež ma to veľmi zaujíma a zdielam Ksoftove otázky :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mato za příspěvek:
radoslav
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Mathias8 píše:Ja by som chcel vedieť... Ak sa pedofil dostane do basy, čo všetko mu hrozi, že sa mu stane..alebo presnejšie, čo robia takým ľudom ako sme mi v base spoluvazni...
K tomu si přečti kapitolu Výprask v Kubově článku Zpověď toho, co zneužíval – část 5: Ve vězení II.

Kevin k tomu píše: Slyšel jsem řadu historek o týrání a znásilňování prcačkářů. Sám jsem se s něčím podobným nesetkal. Za celou dobu mého pobytu za mřížemi jsem jako nejhorší zážitky zažil hlasité pokřikování „prcačkář“ a jednu facku. Takže to nebylo až tak nejhorší. Ale vím, že jsem měl jednak hodně štěstí, jednak jsem byl ve výkonu trestu v nové věznici (ještě tam nebyla zaběhnutá hierarchie), dostal jsem krátký trest, myslím si, že jsem dost silná osobnost a navíc, jak jsem uvedl v předchozím odstavci, ostatní mě dost potřebovali. Takže tolik šťastných náhod tě potkat nemusí.
(Je třeba zobrazit si zdrojový kód stránky, normálně je to nevím proč skryté.)

Ale i neprcačkář si ve vazbě a ve vězení zažije své, takže i pokud tě Kubovy a Kevinovy zážitky nevystrašily, rozhodně nedoporučuju to zkoušet.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od Kuba »

Mathias8 píše:Ja by som chcel vedieť... Ak sa pedofil dostane do basy, čo všetko mu hrozi, že sa mu stane..alebo presnejšie, čo robia takým ľudom ako sme mi v base spoluvazni...
Když to vezmu i z toho, co jsem jen slyšel, případně viděl (ale dělo se to jiným), tak určitě je docela velká pravděpodobnost fyzického napadení (ale zase ne tak, aby tě vážně zranili a riskovali tím velký průšvih pro sebe), fakt dost vysoká pravděpodobnost šikany, především slovní ale i v tom smyslu, že někomu budeš sloužit (nemyslím sexuálně, to se zase tak moc často neděje, ale spíš budeš muset "dělit" se o tabák, ve výkonu trestu čistit ostatním boty, čistit hajzly apod.). Nic hezkého.

Ve většině věznic existují specializované MON (možné oběti násilí) oddělení, kam může být člověk sedící za pohlavní zneužívání (či DP) na svou žádost zařazen a kdy je riziko především napadání a ostřejší šikany výrazně menší. Ale stejně mu člověk úplně neujde.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kuba za příspěvek:
radoslav
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
radoslav
Registrovaný uživatel
Bydliště: Slovensko
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Příspěvky: 179
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od radoslav »

Tak a je to tu dalsie pokracovanie
..po zhodnoteniach s akymi ludmi som na cele.som moc nadseny nebol ale bol som rad ze mi dali pokoj.
pedofilov tam sikanuju mlatia zalezi ku komu sa tam clovek dostane, a vyhra je ak sa dostanes na celu ako ja.kde ti daju pokoj.prve dni som stale len myslel nato co bude ked sa dostanem z väzby /hlavou mi blisli myslienky ze zdrhnem aj s chlapcom /to vam poviem ze v tom case som naozaj mal zaujimave myslienky kazdi vecer som sa len trapil a kezde rano tiez.stale som myslel na chlapca rano som ho vzdi budil do skoly :D cez telefon
cez den sme mali vychadzky bola vonku kosa ja som ako laik najprv myslel ze akoze vonku :D no naraz ma vonku dali do akejsi ohrady na hodinu.potom konecne dorazil pravnik ta ma dal hned do smutku ze mi v pc nasli DP.a u chlapca usb kluc s tou istom tematikou.hned mi povedal kolko mi hrozi a ze to by sa dalo zvladnut dostat ma vonku ale potom prisiel uder ktory som necakal ze za sexualne zneuzitie mi hrozi 3 az 10 rokov.a ze z toho sa nevkrutim no tak to mi k mojej psychike moc nepomohlo skusil som sa dostat z väzby ale jeden sud ma pusti a druhy zamietol.tak som trcal vo väzbe spolu 7 mesiacov.
Co sa dialo?
jedlo bolo hnusne ani svojmu psovi by som ho nedal ked ze som mal pravidelne financie tak som s v miestnom bufete raz za týzden nieco kúpil ceny s vysokohorskou prirazkou.
Nuz presunuli ma na otvorene oddelenie kde sme cez den mohli chodit po chodbach a celach tam som ako normalne este zmyslajuci clovek dostal ulohu chodbara-tak to bol iny stam kazdi den som riesil bytky epilepticke zachvaty nervakov a iních ... tak mi aspon zbeholm den samozrejme nikto tam nevedel zaco sedim len bachary sa cudovali ze este zijem :D nuz ako naschval sa mi jeden kreten kuknul do skrynky chcel daco corknut nasiel moje papiere a hned urobil velky rozruch na celej chodbe v ten den som este prezil na pocudovanie okrem slovnich narazok celkom dobre ale ked som bol na cele s tym dementom v noci tak ma napadol nuz cela izba padla lietali stolicky nozik. Mal som strasny strach nato dobehli kuklaci a dostali sme este dalsiu nakladacku. potom diera-izolovanie a osetrovna.sama modrina.prestahovali ma na dalsie poschodie tentokrat na uzatvorene oddelenie boly sme na cele iba dvaja ked tak namna kukol hned vedel odkial som lebo take veci sa šíria rychostou svetla v base ale bol pohodak navstevy som ma pravydelne ked ma zbadali tak som vyzeral ako by som mal tazku dopravnu nehodu.:( jedneho krasneho dna som mal navstevu prisli nasi aj s rodinou chlapca do väzby ja som skoro skolaboval ked som ich zbadal ani nie tak z rodicov ale zo smutneho chlapca.a jeho matka dala hlasku ze oni ma chcely len postrasit a ze toto nechceli som myslel ze ma jebne a ze kvoli synovi to na sude uhraju.Nuz dosiel sud ak sa da povedat ze to bol sud hlaska matky : nesuhlasi aby ma potrestaly a chce aby ma prepustili .Odpoved sudcu : co chcete vy to je malo ...
prokurator potom dal navrh na 8 rokov moja ticha odpoved ktoru vsak bolo pocut v sale bola : co ti jebe?
pokuta 100 eur.sud sa odklada
nakoniec sme sa dopracovali na 2 ROKY NEPODMIENECNE prva napravna skupina S USTAVNOU LIECBOU. samozrejme ze prokurator nesuhlasil ale druho stupnovi sud potvrdil rozsudok ako to tu neuvediem ...
tak som sa dostal na LAGER .rovno na celu cigansku izbu. horsie to uz byt nemohlo vzduch masaker.a to som im este povedal zaco sedim poviem vam ze som ostal dost v soku ked z 10tich iba dvaja ma chceli linčovat.ale vecsina to zavcasu zastavila ani neviem preco ale zobrali ma do party hrali sme karty gitara spev atd. Ono pedagog ma chcel vytrestat preto ma dal k ciganom si myslel ze ma zlincuju nevyslo mu to.
dni ubiehali na nasom oddeleni vsetci chodili do prace okrem 5tich tak bol cez den klud ja som chcel tiez makat lebo nuda ale v base nedaju do prace tych co sedia za sexualne trestne ciny...

zajtra zas dam dasiu cast aj s liecbou
Naposledy upravil(a) radoslav dne neděle 12. 5. 2013, 17:23:27, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi radoslav za příspěvky (celkem 6):
Kuba, Kasz, Gabriel Svoboda, Silesia, šmudlík, Jeremy
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od Kasz »

Příběh drsný a zrovna se tady potvrzuje to, že vyšetřování, uvěznění, soud atd. může dítěti ublížit daleko víc, než společná masturbace... Kolik roků bylo tobě a kolik roků jemu, když jste spolu masturbovali?

Díky za autentický příběh!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
radoslav
Registrovaný uživatel
Bydliště: Slovensko
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Příspěvky: 179
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od radoslav »

Kasz píše:Příběh drsný a zrovna se tady potvrzuje to, že vyšetřování, uvěznění, soud atd. může dítěti ublížit daleko víc, než společná masturbace... Kolik roků bylo tobě a kolik roků jemu, když jste spolu masturbovali?

Díky za autentický příběh!

mne bolo 25 a jemu 12r
Uživatelský avatar
radoslav
Registrovaný uživatel
Bydliště: Slovensko
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Příspěvky: 179
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od radoslav »

.. pokracovanie
na lagri som bol celi cas medzi normalnimi veznami.asi tri mesiace potom som dostal pozvanu na sexi liecbu specielne odelenie kde su len ty co maju nariadenu ustavnu alebo ambulantu sexi liecbu.
hned jak som tam dorazil som zrazu streto asi dvoch so som stretol vo väazbe co akoze sedeli za corky :D ta sme sa posiali hned rano nas zadelili do terapeutickych skupyn jedna skupyna cca 8 ludi. poucili na o pravydlach bolo ich celkom desat a kt tomu este väzensky poriadok.jedno z pravydiel sa mi dosti pacilo a to ze pocas terapie mozes opustit kruh a pred koncom sa musis vrati a povedat dovod.poviem ze som to tam vyuzil asi dvakrat :D raz som nevydrzal natlak z kazdej strany a podruhe ked som uz bol odolny a rozpraval dakto druhy tak som nevydrzal pocuvat tie bludy lieky mi nenukali ziadne tie sa davali len dobrovolne...
inak to bolo vcelku kludne oodelenie bolo nas tam asi 15 -16 kedy ako starvyl som tam rok.dost my to pomohlo k lepsiemu ked ze som si zasluzil premenu liecby na ambulantu.pocas tohto liecenia som si pisal s chlapcom listi samozrejme sme rozoberali na psychoterapiach. moje listy poviem vam ze ma rozobrali na srubky.po psychyckej stranke lebo ja som spociatku bol strane tvrdohlavy.a zakazdym ked som si vsetko ujasnil my to komletne rozbyli.
ide mi navsteva tak nateraz dam pauzu ale ak vam neieco neni jane kludne davajte otazky...
Tito uživatelé poděkovali autorovi radoslav za příspěvek:
Kuba
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od Kuba »

Zajímavý. V ČR kdyby si absolvoval léčení v rámci trestu, tak ti ho nepřemění na ambulantní, ale budeš ho podstupovat ještě jednou od začátku v rámci ústavní léčby v psychiatrické léčebně. Prášky by ti v podstatě vnutili s tím, že pokud by ses rozhodl je nevzít, byl bys pořád pacientem v nejnižším režimu bez možnosti volnějšího režimu a propuštění. A psát si se svojí obětí - nemyslitelné! Za jeden napsaný dopis, byť sebe lépe míněný, bys sestupoval minimálně na začátek léčby (v horším případě bys šel ještě na čas na pavilon s přísnějším režimem). Takhle jsem to poznal já v Bohnicích.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
radoslav
Registrovaný uživatel
Bydliště: Slovensko
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Příspěvky: 179
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od radoslav »

Kuba píše:Zajímavý. V ČR kdyby si absolvoval léčení v rámci trestu, tak ti ho nepřemění na ambulantní, ale budeš ho podstupovat ještě jednou od začátku v rámci ústavní léčby v psychiatrické léčebně. Prášky by ti v podstatě vnutili s tím, že pokud by ses rozhodl je nevzít, byl bys pořád pacientem v nejnižším režimu bez možnosti volnějšího režimu a propuštění. A psát si se svojí obětí - nemyslitelné! Za jeden napsaný dopis, byť sebe lépe míněný, bys sestupoval minimálně na začátek léčby (v horším případě bys šel ještě na čas na pavilon s přísnějším režimem). Takhle jsem to poznal já v Bohnicích.
ono ja som prvi nenapisal napisala mi najprv jeho mama ja som odpisal a poslal pohladnicu ona s v liste zmenila otom ze chlapec sa stale na mna pyta ako sa mam atd tak mi napisal list ja som odpisal a vsetko to bolo riesene na mojej liecbe kazdy list s chlapcom a jeho mamou.bolo to celkom zaujimave. a to som nebol jediny kto mal taky problem ze poskodeny chcel komunikovat.je to o pristupe terapeuta a primara.
v podstate vas tam nutia doslova ze vsetko pedofilne je zakazane.neexistuje ziadne sexuane vzrusenie ani alternativa sexuaneho uspokojenioa? atd aspon tak som to pochopil co si napisal opravma ak to je inak myslene
Uživatelský avatar
ksoft

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od ksoft »

Ja by som chcel vediet ako to je s dobrovolnou liečbou nekriminalnych pedofilov.
Je tam taka možnost? Su nejake dostupne informacie? Aky boly terapeuti su schopny pômoct ?
Vieš popisat aspon čast liečebnych postupov ktore ti najviac pomohly ?
Uživatelský avatar
radoslav
Registrovaný uživatel
Bydliště: Slovensko
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Příspěvky: 179
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od radoslav »

ksoft píše:Ja by som chcel vediet ako to je s dobrovolnou liečbou nekriminalnych pedofilov.
Je tam taka možnost? Su nejake dostupne informacie? Aky boly terapeuti su schopny pômoct ?
Vieš popisat aspon čast liečebnych postupov ktore ti najviac pomohly ?
Vonku som ustavnu liecbu nezazil,iba ambulantnu liecbu a velmy zalezi aky je terapeut a potom je to o pristupe pacienta k liecbe. Dolezite je byt UPRIMNI a nic nezatajovat inak liecba nema zmysel
Pre mna bola najlepsia ustavna liecba -- psychoterapia to jest v kruhu pacientov ktory maju podobny osud a samozrejme je tam aj terapeut teda psycholog tam sa paciet rozobere skoro od detstva a psychyka niekdy az tak ze places..a dolezite je znovu pacienta poskladat teda myslienky v hlave.
Tie sme mimo terapie pisali do denniku.niekdy to bolo fakt huste proze aj ja som sa terapiji polozil.terapeut nas celí cas sledoval vedel presne ake mame pociti ked nieco rozpravame .mimika tvare, skladanie ruk sedenie na stolicke.. nic im neuslo...a dalsia bola arte terapia.kde sme stale nieco kreslili a potom spolocne rozoberli dany obrazok.terapeuti boli naozaj dobry.a som im vdacny za cas ktory mi venovali.dobrovolna liecba vonku? nuz hladat dobreho psychiatra.a hlaven takeho ktoremu nebudes lahostajny!!! na slovensku su taky....dufam ze som spomenul vsetko keby daco napis ..
Uživatelský avatar
ksoft

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od ksoft »

No a da sa dostat na ustavnu liečbu ako dobrovolnik? Ktory chce pomoc.
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od Kuba »

radoslav814 píše:ono ja som prvi nenapisal napisala mi najprv jeho mama ja som odpisal a poslal pohladnicu ona s v liste zmenila otom ze chlapec sa stale na mna pyta ako sa mam atd tak mi napisal list ja som odpisal a vsetko to bolo riesene na mojej liecbe kazdy list s chlapcom a jeho mamou.bolo to celkom zaujimave. a to som nebol jediny kto mal taky problem ze poskodeny chcel komunikovat.je to o pristupe terapeuta a primara.
V Bohnicích bys sestupoval na začátek léčby.
radoslav814 píše:v podstate vas tam nutia doslova ze vsetko pedofilne je zakazane.neexistuje ziadne sexuane vzrusenie ani alternativa sexuaneho uspokojenioa? atd aspon tak som to pochopil co si napisal opravma ak to je inak myslene
To ne, řeknou ti třeba, že je ok vše, co si představuješ ve fantaziích. Pokud si někde zašitý v koutku sníš o dětech, tak v pořádku. Pokud bys svoji energii ale chtěl věnovat třeba tomu, že s dětmi budeš pracovat, tak se pochopení nedočkáš ani v nejmenším.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kuba za příspěvek:
radoslav
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od Kuba »

ksoft píše:No a da sa dostat na ustavnu liečbu ako dobrovolnik? Ktory chce pomoc.
V ČR ano.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od Silesia »

Kubo já to sice v obecné rovině chápu, také rozumím tomu, že být s dětmi není pro každého, nicméně to pašalizování mě štve... to se tam vážně nikdy nikdo nezamyslel nad tím, že to někdy může být i prospěšné.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Silesia za příspěvek:
radoslav
Uživatelský avatar
radoslav
Registrovaný uživatel
Bydliště: Slovensko
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Příspěvky: 179
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od radoslav »

Silesia píše:Kubo já to sice v obecné rovině chápu, také rozumím tomu, že být s dětmi není pro každého, nicméně to pašalizování mě štve... to se tam vážně nikdy nikdo nezamyslel nad tím, že to někdy může být i prospěšné.
zaujimavy postreh.
mne kazdopadne nasa licba pomohla.tak ako som ju absolvoval a svalujem liecebne postupy ktore tam boli.
v sucanosti ma moja laska cez 15 rokov a stale ma pritahuje. myluje ma aj potom vsetkom dobrovolne - neni to tresne a sme skoro stastny az na vynimku kedy jeho rodicia nechcecu pochopyt jeho orientaciu a stale chcu z neho mat heteraka....tak to mame trocha tazke.:D
Tito uživatelé poděkovali autorovi radoslav za příspěvek:
Marketa
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Moj pribeh na etapi

Nový příspěvek od Silesia »

neměl by si to idealizovat, svět není krásný a barevný.
Tobě vzhledem k oreintci jeho ranná puberta nevadí, přesto může přijít den kdy bude jiný mladší....
A navíc dokud mu není 18. stále mají jeho rodiče dost pák na to, aby vám oběma život znepříjemňovali.
A pak stále ti budpu předhazovat, že se mu klucí líbí kvůli tobě
Tito uživatelé poděkovali autorovi Silesia za příspěvek:
radoslav
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů