Otecko sa mi nepáči, 1. časť - Narodil sa chlapec
Muj oblubeny serial ta holka je jako tornado.
Jsi pedofil ochotný věnovat trochu času vyplňování dotazníku ohledně tématu pedofilie? Vyplň prosím dotazník k výzkumné části seminární práce!
Otecko sa mi nepáči, 1. časť - Narodil sa chlapec
- Fx100d
- Administrátor
- Pohlaví: Muž
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: fx100d@centrum.cz
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 210 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Otecko sa mi nepáči, 1. časť - Narodil sa chlapec
Chudák táta. Když se malé něco líbí, nekomentuje to, ale když se jí něco nelíbí, hned se jí otecko nepáči. Ale jinak super seriál, dost jsem se pobavil. 

Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
- Gabriel Svoboda
- Moderátor audiovizuální sekce
- Varování: 1
- Pohlaví: Muž
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: svoboda.gabriel@centrum.cz
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1400 poděkování
Re: Otecko sa mi nepáči, 1. časť - Narodil sa chlapec
https://www.csfd.cz/film/212526-otecko-sa-mi-nepaci/
7-dielny seriál, v ktorom sa v priebehu siedmich dní prehlbujú vzťahy medzi dcérkou a oteckom, upevňuje sa pritom aj vzťah celej rodiny. Keď sa malej Barborke čosi nepodarí, sťažuje sa na otecka čarovnému panáčikovi, ktorý jej občas pomôže. Každý deň otecka a dcérky je plný neobyčajných zážitkov, napätia i smiechu, pretože musia sami gazdovať v očakávaní príchodu mamičky a malého bračeka z pôrodnice.(oficiální text distributora) (csfd.cz)
Petra Millerová:

16.7.2019 v 18:15 na Dvojke (RTVS) je poslední díl. Program Dvojky nesleduju, dozvěděl jsem se o tom jen náhodou.
7-dielny seriál, v ktorom sa v priebehu siedmich dní prehlbujú vzťahy medzi dcérkou a oteckom, upevňuje sa pritom aj vzťah celej rodiny. Keď sa malej Barborke čosi nepodarí, sťažuje sa na otecka čarovnému panáčikovi, ktorý jej občas pomôže. Každý deň otecka a dcérky je plný neobyčajných zážitkov, napätia i smiechu, pretože musia sami gazdovať v očakávaní príchodu mamičky a malého bračeka z pôrodnice.(oficiální text distributora) (csfd.cz)
Petra Millerová:

16.7.2019 v 18:15 na Dvojke (RTVS) je poslední díl. Program Dvojky nesleduju, dozvěděl jsem se o tom jen náhodou.