Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší. Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
A teď něco ze soudku skutečného umění. Na obrázku je Dornauszieher (čili řekněme "chlapec vytahující si trn z chodidla") od Gustava Eberleina z let 1879-85, "naživo" v Alte Nationalgalerie v Berlíně.
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší. Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Něco pro hudebně afinitní hebefily i efebofily. Toto zpracování valčíku Na krásném modrém Dunaji v rámci Novoročního koncertu vídeňských filharmoniků 2011 mě zaujalo nejenom tím, že tam tančí hezké dívky i kluci, ale také tím, že se protančili v průběhu skladby přímo do sálu s lidmi.
Výkřik do tmy: "Children of the future age, Reading this indignant page, Know that in a former time Love, sweet love, was thought a crime. (...)" (William Blake - A Little Girl Lost)
téma "destkij sad" patří k těm nejzajímavějším na celém youtube. A to Tvé video k těm nejhezčím. Je tam ovšem ještě spousta jiných krásných. Tak jen na ukázku:
Jen nevím, co je lepší, téma "destkij sad" nebo "ballet class"? :-) Těžko rozhodnout. Pod oběma tagy lze najít překrásná videa..
Naposledy upravil(a) efix dne úterý 21. 5. 2013, 21:24:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod:URL změněny na tag youtube, z citace naopak tag vyhozen :)
Výkřik do tmy: "Children of the future age, Reading this indignant page, Know that in a former time Love, sweet love, was thought a crime. (...)" (William Blake - A Little Girl Lost)
"Lelky" - dívčí sbor, jenž zpíval na skvělém albu Ivy Bittové "Bílé inferno". Žádné Bambini di Praga, ale normální holky z vsi Lelekovice, kde I.B. bydlí, neškolené, krásné hlásky.
Zvoní jako zvonky:
bimbam:-)
Naposledy upravil(a) efix dne pátek 25. 7. 2014, 9:22:37, celkem upraveno 2 x.
Důvod:Odstraněno neexistující video
Toto je jistě vydařené propagační video.Byť se v byznysu a reklamě pranic nevyznám, je jistě velmi účinné, soudě dle toho, že já například jsem ihned zatoužil se do Fancy Nancy školičky přihlásit...:-))
Jestliže "ballet school" či detskij sad" jsou fajn queries do youtubu, pak stejně tak dobré je zkusit slovo "besídka":-) A uslyšíte i náš milý rodný jazyk a spoustu krásných písniček...
asi jsi to dobře pochopil, ale já nejspíš ne. popravdě jsem věcnému obsahu spotu nevěnoval moc pozornost. ani pořádně nevím, co je to ipod:-)) a vlastně ani nemám rád balet - když jsem byl kdysi na Labutím jezeře trochu jsem se nudil:-)
Mám rád záběry z baletních škol na youtube.
baletky jsou krásné.... věděl už Degas:-)